Fakat lik ima stomačinu ko vozač iz centrotransaMortemHz je napisao/la:Bolanos je napisao/la:RN87 je napisao/la:Trea reci Selmanagi da klepi u kona
Ovog sa potbradkom
Beganavica
Mozemo ga koristit ko tablu za pikado![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma treba ga dovesti da pojede one banane u svlacionici sto postave na stolu. Grhota je da se baca.keli1946 je napisao/la:Fakat lik ima stomačinu ko vozač iz centrotransaMortemHz je napisao/la:Bolanos je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sent from my LG-H635 using Tapatalk
nezvanično, kažu pripremat će se u Sibiru da se naviknu na još veće minuseRedEvil je napisao/la:Jest zahladnilo u pm,na grbavici na pumpi pokazuje -9![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Da mi je neko pričao da ću za skori vremenski period gledati ovakvo borbeno FKS ne bih vjerovao. Šta Ješa za ovo malo vremena uradi od ovog tima
Plakalo - mnogo sigurniji evidentan napredak
Kallasi - i ovaj se promjenio i proigrao
Bekić - sasvim zasluženo u prvih 11 i nemam ništa protiv da ostane za dugi vremenski period naš prvi lijevi bek. I ako se je gubio kada je tek došao sada je zvijer i perfektno funkcioniše na toj lijevoj strani sa Duljevićem. Nema te odbrane u PLBiH koja može zaustavi njih dvojicu na lijevoj strani. Lijevi napad nam je troduplo jači neko desni trenutno. Davno sam ja pričao da mu Puzi nije ni do koljena. Jednostavno prebrz i čovjek to koristi maximalno.
Barbarić - standardo i očekivano kvalitetan i smiren
Kovačević - Već odavno zaslužio igrati u prvih 11 i ova tekma je definitvni dokaz tome. Nema razloga mijenjati sadašnji stoperski par jer djeluju jako sigurno i prefesionalno.
Džemoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo -
Rustemović - samo takva radilica na terenu koja će biti odlična kada još poboljša pas igru i ako ova nije toliko loša za sada.
Velkoski - trenutno najgori igrač u prvih 11 u Sarajevu i uništi dosta brzih akcija svojom sporosti i predugim razmišljanjem šta će sa loptom.
Dulja - Bog te stvorio šta je ovo
Jel moguće da FKS ima jednog ovakvog igrača
Tek smo se pod palicom Ješića dohavizali i skontali kakvog dragulja, rubina i safira imam u ekipi. Minimalno 5 miliona km i neka ide jer poslije ovakvih igara ga je nemoguće zadržati. Ali prije prodaje ga poslati u repku da mu se poveća cijena.
Benko - majstor, ali me je iznervirao nakon one pete kada uhvati Nurković loptu, a Bekić mu pored sam ispružio ruke da mu doda ovaj fol petom nešto pokušava. Ovim potezom je pokazao da zna biti velika škrtica radi svoje slave.
Bekić - prosjek, ali je mnogo trčao za to respekt
Osmanović - pokazuje zašto mu Ješa daje sve veću šansu
Mihojević - ušao radi reda nedovoljno minuta za komentar
Okić - ima mjesta da igra u FKS kada je ozbiljan i kada ne boluje od neke trenutne k.urcobolje.
Ješa - boli me racku neka mu daju pare svog ovog svijeta, ali hoću da gledam ovakvo FKS jako, borbeno, organizovano na terenu gdje svako zna svoj posao, bez puno k.rčenja pojedinaca gdje je poštovanje navijača i kolega na prvom mjestu. Bravo Ješa

Plakalo - mnogo sigurniji evidentan napredak
Kallasi - i ovaj se promjenio i proigrao
Bekić - sasvim zasluženo u prvih 11 i nemam ništa protiv da ostane za dugi vremenski period naš prvi lijevi bek. I ako se je gubio kada je tek došao sada je zvijer i perfektno funkcioniše na toj lijevoj strani sa Duljevićem. Nema te odbrane u PLBiH koja može zaustavi njih dvojicu na lijevoj strani. Lijevi napad nam je troduplo jači neko desni trenutno. Davno sam ja pričao da mu Puzi nije ni do koljena. Jednostavno prebrz i čovjek to koristi maximalno.
Barbarić - standardo i očekivano kvalitetan i smiren
Kovačević - Već odavno zaslužio igrati u prvih 11 i ova tekma je definitvni dokaz tome. Nema razloga mijenjati sadašnji stoperski par jer djeluju jako sigurno i prefesionalno.
Džemoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo -

Rustemović - samo takva radilica na terenu koja će biti odlična kada još poboljša pas igru i ako ova nije toliko loša za sada.
Velkoski - trenutno najgori igrač u prvih 11 u Sarajevu i uništi dosta brzih akcija svojom sporosti i predugim razmišljanjem šta će sa loptom.
Dulja - Bog te stvorio šta je ovo

Benko - majstor, ali me je iznervirao nakon one pete kada uhvati Nurković loptu, a Bekić mu pored sam ispružio ruke da mu doda ovaj fol petom nešto pokušava. Ovim potezom je pokazao da zna biti velika škrtica radi svoje slave.
Bekić - prosjek, ali je mnogo trčao za to respekt
Osmanović - pokazuje zašto mu Ješa daje sve veću šansu
Mihojević - ušao radi reda nedovoljno minuta za komentar
Okić - ima mjesta da igra u FKS kada je ozbiljan i kada ne boluje od neke trenutne k.urcobolje.
Ješa - boli me racku neka mu daju pare svog ovog svijeta, ali hoću da gledam ovakvo FKS jako, borbeno, organizovano na terenu gdje svako zna svoj posao, bez puno k.rčenja pojedinaca gdje je poštovanje navijača i kolega na prvom mjestu. Bravo Ješa

SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
zagorski je napisao/la:Jbg kakav mu docek najavljuju ubice ne bi me iznenadilo i da je namjerno dobio taj karton

Nedavno sam citao na njihovom pdf-u,a i na indexu u komentarima i vidio sam da ga mrze iz dna duse...te kako je trazio da dode kod njih oni ga nisu htjeli i on dosao nama,pa onda na ovoj zadnjoj nasoj utakmici s njima kako je trebao dobiti crveni itd.,itd.bordobijeli je napisao/la:zagorski je napisao/la:Jbg kakav mu docek najavljuju ubice ne bi me iznenadilo i da je namjerno dobio taj karton![]()
![]()
Uglavnom bice 90 minuta direktnog prozivanja i psovanja. Sjetite se samo Kup utakmice sa Zrinjskim,najvise je na udaru bio upravo Benko pa zatim Delac i Barbaric.
To su za njih velikohrvatski 'izdajnici'

-
- Kontakt:
mi vec stvorili mit kako je namjerno dobio zutizagorski je napisao/la:Nedavno sam citao na njihovom pdf-u,a i na indexu u komentarima i vidio sam da ga mrze iz dna duse...te kako je trazio da dode kod njih oni ga nisu htjeli i on dosao nama,pa onda na ovoj zadnjoj nasoj utakmici s njima kako je trebao dobiti crveni itd.,itd.bordobijeli je napisao/la:zagorski je napisao/la:Jbg kakav mu docek najavljuju ubice ne bi me iznenadilo i da je namjerno dobio taj karton![]()
![]()
Uglavnom bice 90 minuta direktnog prozivanja i psovanja. Sjetite se samo Kup utakmice sa Zrinjskim,najvise je na udaru bio upravo Benko pa zatim Delac i Barbaric.
To su za njih velikohrvatski 'izdajnici'

X31987 je napisao/la:nezvanično, kažu pripremat će se u Sibiru da se naviknu na još veće minuseRedEvil je napisao/la:Jest zahladnilo u pm,na grbavici na pumpi pokazuje -9![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
neka, neka ga prozivaju, pa nek i izazvaju incident i onda bez puno muke 3 bobe idu nama 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Mislim da je malo pretjerana reakcija forumaša bila kad je dobio žuti, ima on šefa kojem odgovara i svima je stavljeno do znanja da svako ne pridržavanje plana i pravila vodi kazni/suspenziji. Žalosno je to što sad znamo da smo mogli biti prvi da su pojedinci htjeli i da je zalaganje bilo na nivou. Ješić je pokazao koliko znači prije svega autoritativan trener koji cijeni vrijednosti, historiju, i navijače kluba. Nažalost cijena je bila te izgubljene dvije utakmice pod njegovim vodstvom, ali opet kažem, opet bi je platio samo da se konačno pojedinci postave na svoje mjesto.
Džemal Berberović došao tobe
Džemal Berberović došao tobe

4.10.2009.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nije danas ni na tekmi bilo lakše:X31987 je napisao/la:nezvanično, kažu pripremat će se u Sibiru da se naviknu na još veće minuseRedEvil je napisao/la:Jest zahladnilo u pm,na grbavici na pumpi pokazuje -9![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

[youtube][/youtube]
Ali kako su samo odmah uletili dezurni pljuvaci nakon zutog kartone Benke ...
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Berberovic nije došao tobe, to je jedan obični miš mekinjas i jedva čekam da mu ledja vidim... Ja muhalalio i zaboravio nisam... A benki je ovo 5. Glupi zuti karton... Ja bi ga dobro po džepu opalio
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Opusti se malo burazeru u ovoj seriji i igriPantelija je napisao/la:Berberovic nije došao tobe, to je jedan obični miš mekinjas i jedva čekam da mu ledja vidim... Ja muhalalio i zaboravio nisam... A benki je ovo 5. Glupi zuti karton... Ja bi ga dobro po džepu opalio

SRETAN BROJ - 1725
Tako su govorili poslije titule pa smo najebali...pitic je napisao/la:Opusti se malo burazeru u ovoj seriji i igriPantelija je napisao/la:Berberovic nije došao tobe, to je jedan obični miš mekinjas i jedva čekam da mu ledja vidim... Ja muhalalio i zaboravio nisam... A benki je ovo 5. Glupi zuti karton... Ja bi ga dobro po džepu opalio
Kako ljudi pamte ko Pilad.. Dzemo je prosječno odigrao protiv Drine, viteza, travnika, Slavije... Nema sta, strašne ekipe... U svlačionici najveća krtica koja se povukla u misiju rupu jer su mu otišli haveri...
Drugo, benkini kartoni, od ovih 5 ni jedan jedini nije bio potreban...udaranje bez lopte, prigovori...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pusti Ješi neka se brine oko Džeme.
Prigovori su sastavni dio sporta posebno u afektu zamisli da uradi nešto kao što je uradio Djelmić
Dobar je kakvih ima po pitanju toga. Važno je da trpa to je najvažnije.
Prigovori su sastavni dio sporta posebno u afektu zamisli da uradi nešto kao što je uradio Djelmić

SRETAN BROJ - 1725
Kartoni Benke govore koliki je ratnik i da je maksimalno ukljucen u utakmicu i ne povlaci se ko pojedini misevi.Ratnik kakve trebamo i neka se svada i sa sudijama i protivnickim igracima.Halal mu bilo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- crozzer
- Kontakt:
Mogu li dobiti vječnu tabelu pl bih i sve sezone posebno ako neko ima?
Poslano sa mog PAP5300DUO koristeći Tapatalk
Poslano sa mog PAP5300DUO koristeći Tapatalk
Golem minus na grbavici, nije velik, nego je golem. Razlika je velika izmedju golem i velik 

Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 24 gosta.