FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ponosan, borba u svakom smislu...
Moze Dzemo na beka, a?
Moze Dzemo na beka, a?
U Kupu, t. j. u revanšu protiv Slavije, Kallasi je igrao lijevog beka, i bilo je očajno. Možda Berberović ili, recimo, Purić - mada je to rizik jer se tek oporavio.bordobijeli je napisao/la:jedino mjesto gdje nemamo pravu zamjenuHigh je napisao/la:Dakle, u Širokom bez Almira Bekića. Šteta!koga ubaciti umjesto Bekica
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Berberovica.bordobijeli je napisao/la:jedino mjesto gdje nemamo pravu zamjenukoga ubaciti umjesto Bekica
E nisam ni ja znao za Almira,velika steta,fkt nikoga nemamo na tom mjestu,mozda ovaj bombas
Kallasi,cuo sam u reprezentaciji igra lijevo,mali Kadusic ako se oporavi na desnu,spremi se listico da te karamo...

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ebo te zivot sta znaci imati pravog trenera. Kako se pristup igraca mjenja ali za 180 stepeni. Nedavno smo istim ovim igracima psovali, a gledaj sad. Znaci moze se kad se hoce!! Hocemo sve trofeje i Evropu 

Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ješić je našo sistem igre za Bekića ,Okić se vrača po loptu ako treba i skroz do gola.Duljević ,nekako rasterečeno, igra baš kapitenski,Rustemović i Kovačević
,samo još fali vezni i još jedan napadač ko podrška il zamjena Benki il umjesto Krste,koji je svoje ispuco.I neka naš "kreator" igre još malo odmori,zaslužio je,ekipa je trenutno dobro naštimana.

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Duljevic.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Daj nesto za grijanje brrr
Utakmica strasna,voljni momenat vrh,znaci na 4-0 se grizlo kao da je 0-0 ili nedo bog da gubimo.Strasno kakvu im je zelju Jesic usadio,pogibija na terenu.
Bekovi su danas bili
posebno bih izdvojio Ahmu koji je poderao stranu,vjerovatno i najbolja njegova utakmica realno imam osjecaj da je 10 kornera izborio sigurno,svaka ti cast Ahmo.
Rustemovic mi je nekako skroz drugaciji igrac,odlicne lopte salje,imam osjecaj da ima svu slobodu da je bas dobio dozvolu sto se kaze lopte da igra,da to vise nije onaj igrac koji je obavljao prljave poslove i gledao striktno defanzivu.
Eh jedino Amer Bekic i Krste su mi bili nekako ni tamo ni vamo...a to je mozda zbog toga sto su svi ostali bili za 10+
Strasno mi je zao sto nema Almira Bekica dole,grehota je ici dole na megdan bez onakve lijeve strane,neznam da smo ikada imali bolji par po toj strani od njega i Duljevica ma nema odbrane koju nece pretrcati i nema beka kojeg nece ostaviti metrima iza sebe.Cak neznam ni ko je zamjena na toj poziciji to nam je mjesto najkriticnije u timu.
Duljevic,ma sta pricati,samo se pokloniti i vozi dalje.
Prije tekme gledam idu Radovac i Kadusic prema zapadu,kad se trafika iza pojavi,izbrijan ono sa strane,naocale su tu,folovi.Nikad nebi covjek rekao da se bave istim poslom,ko da ih je u školu poveo

Utakmica strasna,voljni momenat vrh,znaci na 4-0 se grizlo kao da je 0-0 ili nedo bog da gubimo.Strasno kakvu im je zelju Jesic usadio,pogibija na terenu.
Bekovi su danas bili

Rustemovic mi je nekako skroz drugaciji igrac,odlicne lopte salje,imam osjecaj da ima svu slobodu da je bas dobio dozvolu sto se kaze lopte da igra,da to vise nije onaj igrac koji je obavljao prljave poslove i gledao striktno defanzivu.
Eh jedino Amer Bekic i Krste su mi bili nekako ni tamo ni vamo...a to je mozda zbog toga sto su svi ostali bili za 10+
Strasno mi je zao sto nema Almira Bekica dole,grehota je ici dole na megdan bez onakve lijeve strane,neznam da smo ikada imali bolji par po toj strani od njega i Duljevica ma nema odbrane koju nece pretrcati i nema beka kojeg nece ostaviti metrima iza sebe.Cak neznam ni ko je zamjena na toj poziciji to nam je mjesto najkriticnije u timu.
Duljevic,ma sta pricati,samo se pokloniti i vozi dalje.
Prije tekme gledam idu Radovac i Kadusic prema zapadu,kad se trafika iza pojavi,izbrijan ono sa strane,naocale su tu,folovi.Nikad nebi covjek rekao da se bave istim poslom,ko da ih je u školu poveo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dulja jeb trebao da bude prvo krilo u tepci ima godina..on ima sve samo mu Sarajevu fali Pjanic,Dzeko i ostali njemu ne fali kao sto su neki ovde predstavljali zavrsnica..ima on i zavrsnicu samo jedno je promijesati 5 igraca pa izaci na golmana umoran a jedno kad te Edo izbaci 1vs 1 zbog duljine brzine i snage,ali on igra u Sarajevu,kada predje u jaci klub onda ce ga pozivati i ja garantujem top 3 nasa igraca.,ovakav post sam napisao prije 1 god i siguran sam i dalje u ovo sto pisem.
Samo Sarajevo
RN87 je napisao/la:Trea reci Selmanagi da klepi u kona
Ovog sa potbradkom
Beganavica
Mozemo ga koristit ko tablu za pikado

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
jesi bratmiky_hz je napisao/la:

- Osttribine
- Kontakt:
Sve super danas, i nije nimalo bilo hladno
Dulja majstore, a sad listica koju cemo napokon rasuti na njihovom terenu, vakat je 

Džemo je najbolje rekao: Samo borba na terenu, bodrenje i poštovanje između igrača.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kad spominjete lijevu stranu, tu se da primjetit koliko je hemija bitna unutar ekipe! Ko prati momke i po instagramu vidi da su Dulja, Bekici i Rustem bliski i van terena.. To je sigurno dodatni razlog sto se tako slazu i na terenu.
Naprimjer, prije smo imali strasnu hemiju u odbrani izmedju Puzigace i Tatomirovica
Naprimjer, prije smo imali strasnu hemiju u odbrani izmedju Puzigace i Tatomirovica

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bolanos je napisao/la:RN87 je napisao/la:Trea reci Selmanagi da klepi u kona
Ovog sa potbradkom
Beganavica
Mozemo ga koristit ko tablu za pikado![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovo je neki Dzemin klon,to nije on,nemo's vjerovati,igra frajer najbolji fudbal u karijeri trenutno

grb sto kuca,umjesto srca
Nisam bio na tekmi nazalost, a vidim da smo odigrali za 10
Dulja ako ovako nastavi, a znam da moze, znaci ne uzmemo li za njega 5m E (NIJE zajebancija), ja ne znam na kome cemo, Ovo je nas najbolji igrac zadnjih 10god, hvala i Saidu za sve, al ovo je ja smijem reci NOVI RONALDO (ima sve predispozicije).
Nemojte pljuvati igrace ako izgubimo kojim slucajem u lištici, moze se svakome desiti, al nemoj da sljedece sedmice bude placenici, ovo, ono!
ABD ja ocekujem pobjedu u listici nakon dugo vremena!

Dulja ako ovako nastavi, a znam da moze, znaci ne uzmemo li za njega 5m E (NIJE zajebancija), ja ne znam na kome cemo, Ovo je nas najbolji igrac zadnjih 10god, hvala i Saidu za sve, al ovo je ja smijem reci NOVI RONALDO (ima sve predispozicije).
Nemojte pljuvati igrace ako izgubimo kojim slucajem u lištici, moze se svakome desiti, al nemoj da sljedece sedmice bude placenici, ovo, ono!

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Nikad ne bi ni bio problem kad izgube da se vidjelo da ih to bili i da im je krivo! Izgubi brate sta je problem ali nemoj kad izgubis loptu stajati k'o konj i gledati, potrci napravi faul prekini igru. opsuj u kadar a ne ono koga boli qrac hajmo u svlacionicu.RuleHz je napisao/la:Nisam bio na tekmi nazalost, a vidim da smo odigrali za 10![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- moustapha
- Kontakt:
Danas smrzavanje na tribini, ali isplatilo se u potpunosti. Sjajnu smo formu uhvatili i gotovo svaki igrac od dolaska Miodraga je napredovao. Jos samo odraditi listicu da valja i onda zasluzeni odmor.
EDIT: DOMINACIJA!

EDIT: DOMINACIJA!

#divovi
Bas tako izgleda.miky_hz je napisao/la:

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.