FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Travnik da je fasovao 7-8 kom.moze biti sretan,a kamoli sa samo 4 kom.Kakva ce igracina biti Osmanovic ,da cemo Benku brzo zaboraviti.
Jesic dok je trenirao Partizan u krupni plan je recimo izbacio jednog Mateju Kezmana ili Stevana Jovetica tako da ce neko od nasih akademaca sigurno eksplodirati 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Znaci 4 gola dvije stative i precka, plus nasa mreza netaknuta..
To je to..Sad dajte listicu
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Duljevic nije normalan! Nek ovako nastavi i onih 2,5 M € ne izgleda uopšte puno! Bravo majstore.
Čestitke svim igračima. Rutinski odrađeno. Idemo dalje, sa ovim pristupom ne bi trebalo biti nikakvih problema protiv širokog.
Čestitke svim igračima. Rutinski odrađeno. Idemo dalje, sa ovim pristupom ne bi trebalo biti nikakvih problema protiv širokog.

A hoce li se igrati sljedece kolo sta je
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Trea reci Selmanagi da klepi u kona
Ovog sa potbradkom
Beganavica
Mozemo ga koristit ko tablu za pikado
Ovog sa potbradkom
Beganavica
Mozemo ga koristit ko tablu za pikado
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Dominacija je mislim rijec koja opisuje danasnju utakmicu
4 gola, 2 stative, precka ...

4 gola, 2 stative, precka ...
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Jaooo kakav je ovaj Dulja igrac,znaci Boze hvala ti,mozemo traziti koliko nam se prohtije al fkt,vrijedi 5miliona e ocm

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Kakav je bio ovaj brat danas

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Rinuka je napisao/la:Znaci 4 gola dvije stative i precka, plus nasa mreza netaknuta..
Ponisten goll.

-
- Kontakt:
Kad će se Radovac vratiti?
Hoćel Stepanov biti u kombinacijama protiv Širokog? Nakon 0:2 na Pecari da se malo zatvori tekma (Barbarić - Stepanov - Kovačević).
Hoćel Stepanov biti u kombinacijama protiv Širokog? Nakon 0:2 na Pecari da se malo zatvori tekma (Barbarić - Stepanov - Kovačević).
Dulja vec sada vrijedi 2 miliona euricaRedEvil je napisao/la:Jaooo kakav je ovaj Dulja igrac,znaci Boze hvala ti,mozemo traziti koliko nam se prohtije al fkt,vrijedi 5miliona e ocm![]()
![]()

Samo tesko da ce iko ikada ponuditi vise od tih 2,5 miliona jer prvenstvo nema neki ugled. Postepeno bi se to trebalo popraviti. Samo po meni je tih 2,5 miliona plafon. Sto je svakako vrhunsko. A poslje kada krene bice sve veci transferi svake godine.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 nov 2015, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Šta rekoste? Sloboda igra najljepši fudbal? Još Široki.
Zadnja izmjena: High, dana/u 29 nov 2015, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
@SL
Mislim da nije vrijeme za ekspermiente sa tom formacijom, ako mislis na 352.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
To on govori ako budemo vodili
Edit: a mene puca neki deja vu , ovako smo odradili Vitez 4:0 pa usrali derbi, valjda sad nećemo .
Edit: a mene puca neki deja vu , ovako smo odradili Vitez 4:0 pa usrali derbi, valjda sad nećemo .
Zadnja izmjena: Besic, dana/u 29 nov 2015, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Čisto onako sam spomenuo, imao bi želju ga vidjeti ponovo u prvih 11, ali stvarno žao bi mi bilo staviti na klupu Kovačevića ili Barbarića jer djeluju odlično, ali što da ne ako budemo vodili 2:0, ne bi muha mogla proć.uNbx je napisao/la:@SL

Kako je odigrao Rustem? Jel mu onaj go i igra u Zvorniku dalo samopozdanja za prestojeće utakmice..
Ma treba dizati ljestvicu sto da ne,nezzz samo do kad ima ugovor,al brate odmah mu dati bolje uslove i produziti ga na jos 4.g,i onda traziti neku bolju cifru 4 miliona minimunAjax je napisao/la:Dulja vec sada vrijedi 2 miliona euricaRedEvil je napisao/la:Jaooo kakav je ovaj Dulja igrac,znaci Boze hvala ti,mozemo traziti koliko nam se prohtije al fkt,vrijedi 5miliona e ocm![]()
![]()
Samo tesko da ce iko ikada ponuditi vise od tih 2,5 miliona jer prvenstvo nema neki ugled. Postepeno bi se to trebalo popraviti. Samo po meni je tih 2,5 miliona plafon. Sto je svakako vrhunsko. A poslje kada krene bice sve veci transferi svake godine.

grb sto kuca,umjesto srca
Kako je kop sjevera predobro izgledao 

To sam propustioamypitar je napisao/la:Rinuka je napisao/la:Znaci 4 gola dvije stative i precka, plus nasa mreza netaknuta..
Ponisten goll.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 24 gosta.