FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Termin za utakmicu nikakav. Pa imaju ljudi i da kuci odu sa posla.
Uhljebi koji rade do 3 / 4tuzlak1987 je napisao/la:Termin za utakmicu nikakav. Pa imaju ljudi i da kuci odu sa posla.
Mi ostali smo na poslu u to vrijeme

Pozurit kuci na 2 poluvijeme, Arena.slobodaTZ je napisao/la:Uhljebi koji rade do 3 / 4tuzlak1987 je napisao/la:Termin za utakmicu nikakav. Pa imaju ljudi i da kuci odu sa posla.
Stvarno je termin za kurca.
-
- Kontakt:
Kaze mile da ostanemo neporaženi. E ybm ti izjavu pa bolje suti. Termin je ko mu.da biće penzionera sutra.
A i onako po izjavama ovi su naši izgleda vec upisali poraz.
A i onako po izjavama ovi su naši izgleda vec upisali poraz.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Traziti na skupstini da se vrati Slobodi stadion u vlasnistvo koji je oduvjek bio Slobodin, a ne da stadion mali i komsija mu iz susjednog sela prisvajaju sebi stadion. Samo Sloboda zajedno sa stadionom moze privuci investitore koji ce uloziti u klub. I **** onaj prigradski klub sa stadiona, ovo je Slobodin stadion, stadion je pravljen za Slobodu, reflektori su pravljeni za Slobodu a ne da se po njemu kurce Asmiri i razni medjedi iz vukojebina.....rece frajer napravit ce stadion od 50 miliona KM na OBN-u kod Mate, pa sto ga ne pravi za svoj "city" iz predgradja, a ne da ucjenjuje grad kako ima pravo igrati na gradskom stadionu. Dakle pod hitno traziti da se stadion vrati vlasniku, tj Slobodi.
🔴⚫️
U 6 kad izadjes mozes zurit kolko hocesMMA075 je napisao/la:Pozurit kuci na 2 poluvijeme, Arena.slobodaTZ je napisao/la:Uhljebi koji rade do 3 / 4tuzlak1987 je napisao/la:Termin za utakmicu nikakav. Pa imaju ljudi i da kuci odu sa posla.
Stvarno je termin za kurca.

-
- Kontakt:
u koliko je tacno utakmica nisam viidio?
16:00Sariel1987 je napisao/la:u koliko je tacno utakmica nisam viidio?
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
- Beduin
- Kontakt:
Los termin da se ni napit ne mozes.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
ok hvala, auh, ma tesko za bilo sta.
hajd ovi mladji pa samo o sebi vode brigu ...
hajd ovi mladji pa samo o sebi vode brigu ...

Danas igra tuzlanska Sloboda
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Qarinu ce napravit.Najlakse je to izjavit.Valja milion stvari rijesit.Zemljiste,papire..Skver je napisao/la:Traziti na skupstini da se vrati Slobodi stadion u vlasnistvo koji je oduvjek bio Slobodin, a ne da stadion mali i komsija mu iz susjednog sela prisvajaju sebi stadion. Samo Sloboda zajedno sa stadionom moze privuci investitore koji ce uloziti u klub. I **** onaj prigradski klub sa stadiona, ovo je Slobodin stadion, stadion je pravljen za Slobodu, reflektori su pravljeni za Slobodu a ne da se po njemu kurce Asmiri i razni medjedi iz vukojebina.....rece frajer napravit ce stadion od 50 miliona KM na OBN-u kod Mate, pa sto ga ne pravi za svoj "city" iz predgradja, a ne da ucjenjuje grad kako ima pravo igrati na gradskom stadionu. Dakle pod hitno traziti da se stadion vrati vlasniku, tj Slobodi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ovi su sa misijom tu, nema druge
ovakvu ravnodusnost, qurcobolju i ovakve diletantske poteze ne bi djeca pravila da vode klub. Nema drugog objasnjenja, jer ako ovo ne rade namjerno onda mi imamo vecih problema kao drustvo.
namjerno se ide da se obezvrijedi klub, sistematski se unistava. kako drugacije objasniti cinjenicu da je trebalo 5 mjeseci da se sazove skupstina nakon sto se Senad u praksi povukao, ili da sad pustaju toliko vremena da prodje a iz aviona se vidi da se desavaju stvari kakve se ne desavaju nigdje na svijetu.
sve vise sam i ja za tu ideju bojkota utakmice sa Dinamom, jer ocigledno da je jedino Dinamo i pare od toga bitno u svemu ovome. Ukoliko ne pomjere termin skupstine prije utakmice sa Dinamom, istu treba bojkotovati.
ovakvu ravnodusnost, qurcobolju i ovakve diletantske poteze ne bi djeca pravila da vode klub. Nema drugog objasnjenja, jer ako ovo ne rade namjerno onda mi imamo vecih problema kao drustvo.
namjerno se ide da se obezvrijedi klub, sistematski se unistava. kako drugacije objasniti cinjenicu da je trebalo 5 mjeseci da se sazove skupstina nakon sto se Senad u praksi povukao, ili da sad pustaju toliko vremena da prodje a iz aviona se vidi da se desavaju stvari kakve se ne desavaju nigdje na svijetu.
sve vise sam i ja za tu ideju bojkota utakmice sa Dinamom, jer ocigledno da je jedino Dinamo i pare od toga bitno u svemu ovome. Ukoliko ne pomjere termin skupstine prije utakmice sa Dinamom, istu treba bojkotovati.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Beduin
- Kontakt:
Mozda im je ta utakmica sa Dinamom primarni izvor zarade za izlazak iz krize dok se nesto drugo ne iznadje. Nemojmo odmah klasicne nase price kako su tu da uzmu pare i odu. Sta imaju uzeti od ove Slobode?
Od tih para se moze izvuci mjesec poslovanja kluba, pa dalje sta bude.
Daj Boze danas 2000 da dodje, bilo bi odlicno. Makar je vrijeme dobro, ako nista drugo.
Od tih para se moze izvuci mjesec poslovanja kluba, pa dalje sta bude.
Daj Boze danas 2000 da dodje, bilo bi odlicno. Makar je vrijeme dobro, ako nista drugo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
I ja mislim da je najbolje bojkotovati pa nek slave sa naninim, nanama. Nema tu fajde za Slobodu i igrace.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ovi su sa misijom tu, nema druge
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Koliko sam upratio,skupstinu su zakazali nakon sjednice gradskog vijeca......ili sam pobrko nesto....ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ovi su sa misijom tu, nema druge
Ako je tako,sasvim je jasno ko tu vuce sve konce.
Bojim se da nam se sprema sudbina KK.....Naravno ne moze naprasito,preko noci,ali mic po mic....Ono sto je isplanirano jos 2012,polako opet fata zalet.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Brandalik u emisiji "Dobro jutro" na TK. Kako se kukavički i podanički postavio ovaj novinar, imam osjećaj da su rekli "Doći ćemo, samo nemojte teških pitanja, de da malo izgladimo situaciju, a ona glavna pitanja nemojte ni slučajno pitat"
Neke kratke crtice:
- Junska i julska plata zadnja koju su dobili?
- Neki mediji omalovažavaju naš rad, mi sve radimo konkretno, za 5 mjeseci koliko smo tu malo se šta može uraditi (
)
-U decembru dodatni popuniti igrački kadar (
)
- U četvrtak sjednica gradskog vijeća gdje će se razmatrati dodatna finansijska pomoć
- Zbog rješavanja licence nismo imali za plate igračima, a sad kad je i to riješeno, sad će ovo doći na red (DE bolan Brandalik, licenca prije 4 mjeseca riješena)
- Dosta poziva iz inostranstva od ljudi koji vole Slobodu i hoće da pomognu, al ne znaju kako, zato će se otvoriti novi račun za te uplate
- Mi ne primamo nikakvu platu za ovo što radimo u klubu, radimo ovo iz ljubavi
- Ova uprava je uspjela uraditi veliku stvar, dovesti najjaču ekipu u regionu za proslavu stogodišnjice (
)
- 16.10. biće održana skupština
Uspjesi ove uprave: riješena licenca, zaštićen logo i grb kluba, odblokiran račun, definisan pravilnik o platnim razredima, napravljen pravilnik o PR-u, napravljen disciplinski pravilnik, napravljen sponzorski vodič za male i velike sponzore na kojem marketing tim već radi, riješena fan shop lokacija i napravljena organizacija, napravljene VIP članske karte, dogovorena realizacija trening kampa za OP, organizovane pripreme u Livnu, nabavljena oprema za igrače, smanjili dugove kluba koji su u tendenciji pada, uspostavljeni kontakti sa savezom, menadžerima i navijačima (JEL SE OVAJ LIK ŠALI, NE VJERUJEM ŠTA ČUJEM HAHAHA, ČIME SE HVALE)
I pristavi mu ga novinar na kraju
Neke kratke crtice:
- Junska i julska plata zadnja koju su dobili?
- Neki mediji omalovažavaju naš rad, mi sve radimo konkretno, za 5 mjeseci koliko smo tu malo se šta može uraditi (

-U decembru dodatni popuniti igrački kadar (

- U četvrtak sjednica gradskog vijeća gdje će se razmatrati dodatna finansijska pomoć
- Zbog rješavanja licence nismo imali za plate igračima, a sad kad je i to riješeno, sad će ovo doći na red (DE bolan Brandalik, licenca prije 4 mjeseca riješena)
- Dosta poziva iz inostranstva od ljudi koji vole Slobodu i hoće da pomognu, al ne znaju kako, zato će se otvoriti novi račun za te uplate
- Mi ne primamo nikakvu platu za ovo što radimo u klubu, radimo ovo iz ljubavi
- Ova uprava je uspjela uraditi veliku stvar, dovesti najjaču ekipu u regionu za proslavu stogodišnjice (

- 16.10. biće održana skupština
Uspjesi ove uprave: riješena licenca, zaštićen logo i grb kluba, odblokiran račun, definisan pravilnik o platnim razredima, napravljen pravilnik o PR-u, napravljen disciplinski pravilnik, napravljen sponzorski vodič za male i velike sponzore na kojem marketing tim već radi, riješena fan shop lokacija i napravljena organizacija, napravljene VIP članske karte, dogovorena realizacija trening kampa za OP, organizovane pripreme u Livnu, nabavljena oprema za igrače, smanjili dugove kluba koji su u tendenciji pada, uspostavljeni kontakti sa savezom, menadžerima i navijačima (JEL SE OVAJ LIK ŠALI, NE VJERUJEM ŠTA ČUJEM HAHAHA, ČIME SE HVALE)
I pristavi mu ga novinar na kraju

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a daj nije moguce da se ljudi ovim hvale hahaha
pa licencu su od Nalica posudili pare, znaci da su trebale za plate te pare Naline da je licenca bila OK hahahaha
oj kakva demagogija, u rangu svanulo je jutros, hvala upravi sto je svanulo hahahahaha
s nama se neko zajebava bgm
pa licencu su od Nalica posudili pare, znaci da su trebale za plate te pare Naline da je licenca bila OK hahahaha
oj kakva demagogija, u rangu svanulo je jutros, hvala upravi sto je svanulo hahahahaha
s nama se neko zajebava bgm

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Na svaku ovu stavku što se pohvalio se može elaborat napisat kako i zašto je velika glupost to što je naveo uopšte i da ih treba bit sramota što uopšte izlaze u javnost time i hvale se, al stvarno nemam volje i mrsko mi je i gade mi se!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
sta reci..
ajmo na tusanj pa sta bude

ajmo na tusanj pa sta bude

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.