FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 sep 2019, 23:03

Termin za utakmicu nikakav. Pa imaju ljudi i da kuci odu sa posla.

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 24 sep 2019, 23:06

tuzlak1987 je napisao/la:Termin za utakmicu nikakav. Pa imaju ljudi i da kuci odu sa posla.
Uhljebi koji rade do 3 / 4

Mi ostali smo na poslu u to vrijeme ;)

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 24 sep 2019, 23:13

slobodaTZ je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Termin za utakmicu nikakav. Pa imaju ljudi i da kuci odu sa posla.

Pozurit kuci na 2 poluvijeme, Arena.
Stvarno je termin za kurca.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 24 sep 2019, 23:18

Kaze mile da ostanemo neporaženi. E ybm ti izjavu pa bolje suti. Termin je ko mu.da biće penzionera sutra.
A i onako po izjavama ovi su naši izgleda vec upisali poraz.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 sep 2019, 23:36

Traziti na skupstini da se vrati Slobodi stadion u vlasnistvo koji je oduvjek bio Slobodin, a ne da stadion mali i komsija mu iz susjednog sela prisvajaju sebi stadion. Samo Sloboda zajedno sa stadionom moze privuci investitore koji ce uloziti u klub. I **** onaj prigradski klub sa stadiona, ovo je Slobodin stadion, stadion je pravljen za Slobodu, reflektori su pravljeni za Slobodu a ne da se po njemu kurce Asmiri i razni medjedi iz vukojebina.....rece frajer napravit ce stadion od 50 miliona KM na OBN-u kod Mate, pa sto ga ne pravi za svoj "city" iz predgradja, a ne da ucjenjuje grad kako ima pravo igrati na gradskom stadionu. Dakle pod hitno traziti da se stadion vrati vlasniku, tj Slobodi.
🔴⚫️

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 24 sep 2019, 23:53

MMA075 je napisao/la:
slobodaTZ je napisao/la:

Pozurit kuci na 2 poluvijeme, Arena.
Stvarno je termin za kurca.
U 6 kad izadjes mozes zurit kolko hoces :)

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 sep 2019, 07:56

u koliko je tacno utakmica nisam viidio?

saltcrew
Kontakt:

Post Postao/la saltcrew » 25 sep 2019, 09:25

Sariel1987 je napisao/la:u koliko je tacno utakmica nisam viidio?
16:00
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 sep 2019, 09:36

Los termin da se ni napit ne mozes.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 sep 2019, 09:44

ok hvala, auh, ma tesko za bilo sta.
hajd ovi mladji pa samo o sebi vode brigu ... :crazy:

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 sep 2019, 10:06

Danas igra tuzlanska Sloboda
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 sep 2019, 12:10

Skver je napisao/la:Traziti na skupstini da se vrati Slobodi stadion u vlasnistvo koji je oduvjek bio Slobodin, a ne da stadion mali i komsija mu iz susjednog sela prisvajaju sebi stadion. Samo Sloboda zajedno sa stadionom moze privuci investitore koji ce uloziti u klub. I **** onaj prigradski klub sa stadiona, ovo je Slobodin stadion, stadion je pravljen za Slobodu, reflektori su pravljeni za Slobodu a ne da se po njemu kurce Asmiri i razni medjedi iz vukojebina.....rece frajer napravit ce stadion od 50 miliona KM na OBN-u kod Mate, pa sto ga ne pravi za svoj "city" iz predgradja, a ne da ucjenjuje grad kako ima pravo igrati na gradskom stadionu. Dakle pod hitno traziti da se stadion vrati vlasniku, tj Slobodi.
Qarinu ce napravit.Najlakse je to izjavit.Valja milion stvari rijesit.Zemljiste,papire..
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 sep 2019, 12:18

ma ovi su sa misijom tu, nema druge

ovakvu ravnodusnost, qurcobolju i ovakve diletantske poteze ne bi djeca pravila da vode klub. Nema drugog objasnjenja, jer ako ovo ne rade namjerno onda mi imamo vecih problema kao drustvo.

namjerno se ide da se obezvrijedi klub, sistematski se unistava. kako drugacije objasniti cinjenicu da je trebalo 5 mjeseci da se sazove skupstina nakon sto se Senad u praksi povukao, ili da sad pustaju toliko vremena da prodje a iz aviona se vidi da se desavaju stvari kakve se ne desavaju nigdje na svijetu.

sve vise sam i ja za tu ideju bojkota utakmice sa Dinamom, jer ocigledno da je jedino Dinamo i pare od toga bitno u svemu ovome. Ukoliko ne pomjere termin skupstine prije utakmice sa Dinamom, istu treba bojkotovati.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 sep 2019, 12:22

Mozda im je ta utakmica sa Dinamom primarni izvor zarade za izlazak iz krize dok se nesto drugo ne iznadje. Nemojmo odmah klasicne nase price kako su tu da uzmu pare i odu. Sta imaju uzeti od ove Slobode?
Od tih para se moze izvuci mjesec poslovanja kluba, pa dalje sta bude.

Daj Boze danas 2000 da dodje, bilo bi odlicno. Makar je vrijeme dobro, ako nista drugo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 sep 2019, 12:24

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ovi su sa misijom tu, nema druge

ovakvu ravnodusnost, qurcobolju i ovakve diletantske poteze ne bi djeca pravila da vode klub. Nema drugog objasnjenja, jer ako ovo ne rade namjerno onda mi imamo vecih problema kao drustvo.

namjerno se ide da se obezvrijedi klub, sistematski se unistava. kako drugacije objasniti cinjenicu da je trebalo 5 mjeseci da se sazove skupstina nakon sto se Senad u praksi povukao, ili da sad pustaju toliko vremena da prodje a iz aviona se vidi da se desavaju stvari kakve se ne desavaju nigdje na svijetu.

sve vise sam i ja za tu ideju bojkota utakmice sa Dinamom, jer ocigledno da je jedino Dinamo i pare od toga bitno u svemu ovome. Ukoliko ne pomjere termin skupstine prije utakmice sa Dinamom, istu treba bojkotovati.
I ja mislim da je najbolje bojkotovati pa nek slave sa naninim, nanama. Nema tu fajde za Slobodu i igrace.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 25 sep 2019, 12:25

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ovi su sa misijom tu, nema druge

Koliko sam upratio,skupstinu su zakazali nakon sjednice gradskog vijeca......ili sam pobrko nesto....
Ako je tako,sasvim je jasno ko tu vuce sve konce.
Bojim se da nam se sprema sudbina KK.....Naravno ne moze naprasito,preko noci,ali mic po mic....Ono sto je isplanirano jos 2012,polako opet fata zalet.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 sep 2019, 12:29

Brandalik u emisiji "Dobro jutro" na TK. Kako se kukavički i podanički postavio ovaj novinar, imam osjećaj da su rekli "Doći ćemo, samo nemojte teških pitanja, de da malo izgladimo situaciju, a ona glavna pitanja nemojte ni slučajno pitat"
Neke kratke crtice:

- Junska i julska plata zadnja koju su dobili?
- Neki mediji omalovažavaju naš rad, mi sve radimo konkretno, za 5 mjeseci koliko smo tu malo se šta može uraditi ( :oops: )
-U decembru dodatni popuniti igrački kadar ( :lol: )
- U četvrtak sjednica gradskog vijeća gdje će se razmatrati dodatna finansijska pomoć
- Zbog rješavanja licence nismo imali za plate igračima, a sad kad je i to riješeno, sad će ovo doći na red (DE bolan Brandalik, licenca prije 4 mjeseca riješena)
- Dosta poziva iz inostranstva od ljudi koji vole Slobodu i hoće da pomognu, al ne znaju kako, zato će se otvoriti novi račun za te uplate
- Mi ne primamo nikakvu platu za ovo što radimo u klubu, radimo ovo iz ljubavi
- Ova uprava je uspjela uraditi veliku stvar, dovesti najjaču ekipu u regionu za proslavu stogodišnjice ( :lolno: )
- 16.10. biće održana skupština

Uspjesi ove uprave: riješena licenca, zaštićen logo i grb kluba, odblokiran račun, definisan pravilnik o platnim razredima, napravljen pravilnik o PR-u, napravljen disciplinski pravilnik, napravljen sponzorski vodič za male i velike sponzore na kojem marketing tim već radi, riješena fan shop lokacija i napravljena organizacija, napravljene VIP članske karte, dogovorena realizacija trening kampa za OP, organizovane pripreme u Livnu, nabavljena oprema za igrače, smanjili dugove kluba koji su u tendenciji pada, uspostavljeni kontakti sa savezom, menadžerima i navijačima (JEL SE OVAJ LIK ŠALI, NE VJERUJEM ŠTA ČUJEM HAHAHA, ČIME SE HVALE)

I pristavi mu ga novinar na kraju :lol:

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 sep 2019, 12:32

a daj nije moguce da se ljudi ovim hvale hahaha
pa licencu su od Nalica posudili pare, znaci da su trebale za plate te pare Naline da je licenca bila OK hahahaha

oj kakva demagogija, u rangu svanulo je jutros, hvala upravi sto je svanulo hahahahaha

s nama se neko zajebava bgm :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 sep 2019, 12:38

Na svaku ovu stavku što se pohvalio se može elaborat napisat kako i zašto je velika glupost to što je naveo uopšte i da ih treba bit sramota što uopšte izlaze u javnost time i hvale se, al stvarno nemam volje i mrsko mi je i gade mi se!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 sep 2019, 12:54

sta reci..
ajmo na tusanj pa sta bude :facepalm: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.