NK Zvijezda Gradačac

Bosanski zmaj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Bosanski zmaj » 31 mar 2013, 22:01

emir_dj je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Kada je Kovacevic napustio Zvijezdu, vidim nema ga ni na klupi, mislio sam da je neka povreda u pitanju?
eh sad to nezz da li je povrda u pitanja ( u šta sumnjam jer da jeste čuli bi već za to) ovaj put mislim da je ovo šut karata kao i obično u našoj zvijezdi... morali li su uklopit platnu listu višak je bio očigledono delić i kovačević
Na transfermarktu i dalje stoji da je Kovacevic clan Zvijezde, da je otisao, pa valjda bi do sada nasao novi klub, al ko ce ga znati, svi znamo kako kod nas preko noci igraci dobijaju nogu.
http://www.transfermarkt.de/de/nk-zvije ... 14621.html" onclick="window.open(this.href);return false;

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 31 mar 2013, 22:13

ZlatiborVoda je napisao/la:Kod nas nije bio sam (Pestalic), uvek je imao nekoga kraj sebe, verovatno je i kod vas tako...Kovi se verovatno desilo kao i ovde, Cole mora biti uvek "prvi" ;)
kovačević je bio u 1 postavi sve do početka prvenstva a odnda je mirkovic dobio prednost..
iako stoji da je kovačević na transfermarketu on vise nije tu nije u kubu niko od igrača sa kojim sam razgovarao ne zna gdje je... A Mustafa sumnjam da ce nam sta dobro donijeti...

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 31 mar 2013, 23:01

ja kako sam cuo Kovacevic je bio nezadovoljan nije htio da sjedi na klubi zelio je da bude 1 golman i da je to jedini razlog zbog ceka je otisao iz Zvijezde

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 01 apr 2013, 00:02

Ma uvjek su priče kako igrači nezadovoljni, kako ucjenjuju klub itd.. A nikad nije do Mustafe Peštalića **** mater ko ga dovede i ko mu pokaza Gradacac, i svim dole neznjakovićima, tolike pare troše na sve strane a neznaju debili napraviti rezultat sa pola budzeta pola nasih bi ljudi imali prosjecnog premijer ligaša... Da jedna Gradina koja mi nije posebno draga ima tolike novce bili bi u vrhu jer igraju srcem a ne kao naši glumci daj im pare, picke, stanove itd... čime nam vracaju... dugo nisam pisao, smetami što niko neda da se pobunimo, to odavno više nije ona naša Zvijezda sve što vrijedi tjeraju u **** a dovode neke amatere za pojačanja koga su doveli osim Ordagića i Pandze, Mirkovica zadnjih 5 godina. Sada u subotu nisam htjeo ni otici na utakmicu jer sam znao da ce nas jedna prosječna slavija namučiti... SRAMOTA..... STIDITE SE LOPOVI.... Muljajte i dalje preko ledja Zvijezde...

Kronik
Kontakt:

Post Postao/la Kronik » 01 apr 2013, 01:20

ZlatiborVoda je napisao/la:Kod nas nije bio sam (Pestalic), uvek je imao nekoga kraj sebe, verovatno je i kod vas tako...Kovi se verovatno desilo kao i ovde, Cole mora biti uvek "prvi" ;)
Cole je za klasu bolji od Kovacevica, vjerovatno ni Kovacevic sam nije dosao ovde da sjedi na klupi pa trazi novi angazman...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 apr 2013, 18:32

kakvo li je stanje sa povrijedenim igracima,jaskom sencijem i pandzom.imali neko info hoceli biti spremni za mostar.
protiv slavije se vidilo da onaj ponjevic nema pojma i da smo bez sencija druga ekipa.takoder se dobro osjeti neigranje pandze koji bi vjerovatno imao puno bolji ucinak i od bube i dzafe da je igrao
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 01 apr 2013, 19:36

astra1922 je napisao/la:kakvo li je stanje sa povrijedenim igracima,jaskom sencijem i pandzom.imali neko info hoceli biti spremni za mostar.
protiv slavije se vidilo da onaj ponjevic nema pojma i da smo bez sencija druga ekipa.takoder se dobro osjeti neigranje pandze koji bi vjerovatno imao puno bolji ucinak i od bube i dzafe da je igrao
Ja sam čuo da se Pandza oporavlja puno brze od očekivanog. ;) Dzafiću i Đurđeviću ne bi vise davao startnu postavu.Iskoristili bonus.Bubu bi gurnuo u vrh,jest da nije ni on nesto,ali se bori vise od Dzafića koji djeluje kao usporen snimak.Čuo sam da je bio obračun među igračima Slavije nakon utakmice.....ljudi borbeni ne samo na terenu već i izvan :D .Sve u svemu,u svim segmentima igre su nas nadigrali kako individualno,tako i kolektivno,nismo zasluzili bod.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 01 apr 2013, 20:25

Ovo je moto vecine Zvijezdinih fudbalera.
Thiago Silva (PSG): Teško nam je igrati s obzirom na plate koje primamo

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 02 apr 2013, 13:01

http://www.gnkdinamo.hr/maleni-nogometa ... imiru.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ne sto se ne sjećam da smo pricali o ovome

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 02 apr 2013, 13:09

slika

durgut
Kontakt:

Post Postao/la durgut » 02 apr 2013, 13:19

Kakva smo mi publika kad dodjemo na stadion i pri drugom pogrijesnom dodavanju pocnemo psovat, nista nam ne valja, na pocetak sezone smo od 4 meca imali 0 bodova a sad imamo 5 a i dalje se nadje strucnjak po neki da psuje upravu kako je istjerala najbolje a dovela druge igrace.......ocigledno je da ima napredak u igri samo je to nova ekipa treba malo vremena zato treba kad dodjemo na stadion da bodrimo nase igrace do poslednje minute i onda ce svima nama krenut na bolje... :)

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 02 apr 2013, 14:00

ciro_ciro je napisao/la:Ma uvjek su priče kako igrači nezadovoljni, kako ucjenjuju klub itd.. A nikad nije do Mustafe Peštalića **** mater ko ga dovede i ko mu pokaza Gradacac, i svim dole neznjakovićima, tolike pare troše na sve strane a neznaju debili napraviti rezultat sa pola budzeta pola nasih bi ljudi imali prosjecnog premijer ligaša... Da jedna Gradina koja mi nije posebno draga ima tolike novce bili bi u vrhu jer igraju srcem a ne kao naši glumci daj im pare, picke, stanove itd... čime nam vracaju... dugo nisam pisao, smetami što niko neda da se pobunimo, to odavno više nije ona naša Zvijezda sve što vrijedi tjeraju u **** a dovode neke amatere za pojačanja koga su doveli osim Ordagića i Pandze, Mirkovica zadnjih 5 godina. Sada u subotu nisam htjeo ni otici na utakmicu jer sam znao da ce nas jedna prosječna slavija namučiti... SRAMOTA..... STIDITE SE LOPOVI.... Muljajte i dalje preko ledja Zvijezde...
nema tu igrca,svaki gleda tu inetres,a rezultati ko ih sisa,u subotu navece pola igraca je u bosu i frendsu,piju vesele se,a mi navijaci se preporemo i sikiramo,,,i ja vise neidem na utakmice,,,nemam radi koga doci,mirkovic i ordagic husic pandza su nesto u ekipi pokazali da vole igrati fudbal,ostali svi napolje,u zvijezdi su radi para,savic dao go zelji i nece da se veseli,_ebo majku pa iz radnika doso u zvijezdu,iz zvijezde otiso u zelju,pa ga vratili,a on im se opet ulizuje,.....savicu napoljeeee
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 02 apr 2013, 14:09

durgut je napisao/la:Kakva smo mi publika kad dodjemo na stadion i pri drugom pogrijesnom dodavanju pocnemo psovat, nista nam ne valja, na pocetak sezone smo od 4 meca imali 0 bodova a sad imamo 5 a i dalje se nadje strucnjak po neki da psuje upravu kako je istjerala najbolje a dovela druge igrace.......ocigledno je da ima napredak u igri samo je to nova ekipa treba malo vremena zato treba kad dodjemo na stadion da bodrimo nase igrace do poslednje minute i onda ce svima nama krenut na bolje... :)
Da je to vrijeme kada je Zvijezda usla u Pl sa onim trenerima ,igracima ,spor.direktorom bilo bi sigurno vise publike,a ovi sad neka se osvrnu na ta vremena i ako imaju obraza neka se povuku sami,a ne da ih publika na to natjeruje.

durgut
Kontakt:

Post Postao/la durgut » 02 apr 2013, 22:06

zmajevac je napisao/la:
durgut je napisao/la:Kakva smo mi publika kad dodjemo na stadion i pri drugom pogrijesnom dodavanju pocnemo psovat, nista nam ne valja, na pocetak sezone smo od 4 meca imali 0 bodova a sad imamo 5 a i dalje se nadje strucnjak po neki da psuje upravu kako je istjerala najbolje a dovela druge igrace.......ocigledno je da ima napredak u igri samo je to nova ekipa treba malo vremena zato treba kad dodjemo na stadion da bodrimo nase igrace do poslednje minute i onda ce svima nama krenut na bolje... :)
Da je to vrijeme kada je Zvijezda usla u Pl sa onim trenerima ,igracima ,spor.direktorom bilo bi sigurno vise publike,a ovi sad neka se osvrnu na ta vremena i ako imaju obraza neka se povuku sami,a ne da ih publika na to natjeruje.
zmajevac nije bitno koje je vrijeme, citav grad treba da navija za zvijezdu bez obzira koje je vrijeme, i treba uvjek da bodrimo nase igrace jer je najlakse kritikovat i psovat tad kad im ne ide. ko ne voli zvijezdu gledat neka sjedi kod kuce i neka ne dolazi na stadion.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 03 apr 2013, 00:08

Nije jednostavno ni nurdi i ostalima u uzem krugu..., stim da bi se trebali pocet kaznjavat igraci koji ne pruzaju dobre partije u korist zvijezde.
Za danasnje vrijeme oni imaju plate odlicne,uzivaju, koriste bazen na banji imaju lovu da se gotive po lokalnim kaficima kako je neko vec naveo.
jasno je da njima nije nimalo do zvijezde nego za vrijeme provedeno u grdaccu zgrnu lovu i nestanu...
neka se stide, imaju obraz da izadju u grad navece kao manekeni, ni manje ni vise na terenu su izgledali kao ovce kada pustis na pasu...stidite se IGRACINE,MANEKENI
navijaci kao navijaci uvijek ce bodrit svoj klub,naravno
rijesenje za zvijezdase svima od plate odbit 30% pa neka tulumare navece, vec sledecu subotu bili bi svi rovokopaci na terenu. ;)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 03 apr 2013, 09:54

elf1 je napisao/la:Nije jednostavno ni nurdi i ostalima u uzem krugu..., stim da bi se trebali pocet kaznjavat igraci koji ne pruzaju dobre partije u korist zvijezde.
Za danasnje vrijeme oni imaju plate odlicne,uzivaju, koriste bazen na banji imaju lovu da se gotive po lokalnim kaficima kako je neko vec naveo.
jasno je da njima nije nimalo do zvijezde nego za vrijeme provedeno u grdaccu zgrnu lovu i nestanu...
neka se stide, imaju obraz da izadju u grad navece kao manekeni, ni manje ni vise na terenu su izgledali kao ovce kada pustis na pasu...stidite se IGRACINE,MANEKENI
rijesenje za zvijezdase svima od plate odbit 30% pa neka tulumare navece, vec sledecu subotu bili bi svi rovokopaci na terenu. ;)
Slazem se sa tobom da je ogromna vecina igraca ,i trenera u svim kategorijama izigrala povjerenje celnih ljudi u klubu koji ulazu novac.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 03 apr 2013, 10:53

zmajevac je napisao/la:
elf1 je napisao/la:Nije jednostavno ni nurdi i ostalima u uzem krugu..., stim da bi se trebali pocet kaznjavat igraci koji ne pruzaju dobre partije u korist zvijezde.
Slazem se sa tobom da je ogromna vecina igraca ,i trenera u svim kategorijama izigrala povjerenje celnih ljudi u klubu koji ulazu novac.
Nurdo i Fadil ulažu u klub ali isto tako nemajunpuno vremena da se posvete brizi oko kluba jer imaju posla puno oko fabrika, ali malo je ljudi u klubu koji znaju šta je fudbal, zašto se dovode igrači poput Đurđevića ili Ponjevića kad imamo naše djece a isto tako u školi fudbala svaki dan imamo manje djece jer nam djeca prelaze u školu Tempo, zašto se Vučkovci okreću prema Gradini i Srebreniku a ne nama ;) igrači hodaju po kafićima imaju dobre plate koje su redovne za razliku od radnika u klubu koji nisu dobili dvije plate ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 apr 2013, 18:13

joj krompirista u mostaru.vjerovatno cemo u subotu pokazati nasu tika taku i odnijeti puni plijen :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 03 apr 2013, 20:04

cuo sam da je se danas igrala neka prijateljska utakmica da li vi mozda znate protiv koga se igrala i kako je zavrsila

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 03 apr 2013, 21:49

Koliko znam nigdje u svijetu, a posebno kod nas, ekipa sa ovakvom organizacijom,primanjima,trenerima pa i solidnim igračima,bar po imenima ,ne bori se za opstanak.Kod nas su mahom ispadali klubovi koji su u dugovima i gdje je uopste raspad sistema.Pojedine ekipe u Pl.imaju jednog trenera koji im je i pomoćni i kondicioni a bolje rezultate imaju,pa psihologa :lol: ,kojem izgleda i samom treba psiholog.Svi ovi stručnjaci su samo stručnjaci na papiru a nigdje rezultata. :?: :?: :?:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.