vratili su koliko uprati i nike tene …
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
edit ipak nisu vjerovatno uk samo … moguce da nisam logovan bio pa mi i nike iskocile …bob je napisao/la: ↑22 nov 2023, 20:41vratili su koliko uprati i nike tene …
ne mozes nike naruciti za nas zbog sport vision bana i kupovine ekskluzivnih prava za ovaj region
Nema grupacije koja gleda gore na domicilno tržište od namjernog izostavljanja tike radnje iz BiH, do gasenja Adidas shopa u Sarajevu, do toga da ne podrzavaju nijednu sportsku utrku u ks sto se odrzava, a podrze svaku u svakoj vukojebini u RS-u

jbt adidas shop u Sarajevu je bio od početka 2000tih do 2020 i oni ga ukinu

- JayCatwright
- Kontakt:
Jedna od ruznijih duxerica koje sam vidio, jos ti kurcev napis na njoj
ma iskreno ne sjecam se kad sam ovdje uzeo tene sve uvozRobust je napisao/la: ↑22 nov 2023, 21:46ne mozes nike naruciti za nas zbog sport vision bana i kupovine ekskluzivnih prava za ovaj region
Nema grupacije koja gleda gore na domicilno tržište od namjernog izostavljanja tike radnje iz BiH, do gasenja Adidas shopa u Sarajevu, do toga da ne podrzavaju nijednu sportsku utrku u ks sto se odrzava, a podrze svaku u svakoj vukojebini u RS-u![]()
jbt adidas shop u Sarajevu je bio od početka 2000tih do 2020 i oni ga ukinu![]()

Jel ko bio u Plazi skoro, 20% sniženja, ima li šta vrijedno pomena 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
Najjaci su ovi nasi s BF-om
Sportreality,sportvision itd
kazu snizenja do 60% ono cijene ko i ljetos...Zalando mati snizenja...Imate Alpha Ind majce s-m po 8eura 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ja lazni BF. Standardno. Mislim da tek 15ak dana nakon BF pocinju postena snizenja.frenky1991 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 21:20Najjaci su ovi nasi s BF-omSportreality,sportvision itd
kazu snizenja do 60% ono cijene ko i ljetos...Zalando mati snizenja...Imate Alpha Ind majce s-m po 8eura
![]()
Ma ima ali ti tih 20% dodje kao da si uzeo parfem prosle godine po cijeni bez snizenja. I parfemi su otisli pa su malo glupe cijene i kada ima tih 20%.
Ako ima neko da je uocio pravi BF u Tuzli neka nam javi.
-
Sta je s Springfildom u Tuzlanci ??? ja sam maksuz iz Doboja dolazio gore se podmirit..Zimi sam uzimo ljetnu odjecu,a ljeti zimsku bas jeftino bilotuzlak1987 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 21:38Ma ja lazni BF. Standardno. Mislim da tek 15ak dana nakon BF pocinju postena snizenja.frenky1991 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 21:20Najjaci su ovi nasi s BF-omSportreality,sportvision itd
![]()
Ma ima ali ti tih 20% dodje kao da si uzeo parfem prosle godine po cijeni bez snizenja. I parfemi su otisli pa su malo glupe cijene i kada ima tih 20%.
Ako ima neko da je uocio pravi BF u Tuzli neka nam javi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Springfield je zahvalan, zahvalniji od svih radnji u BCC-u. Treba njega jos malo cekati do 70%. Mada kada se dole vide cijene u BCC opet mnogi zavrse u SPF i kada je snizenje 30 ili 50%.
-
Kada budes imo vremena obidji malo
pa nam uhaberi,da ne dolazim djabe.. Dobrih sam Duxeva uzimo po 20-30km
ne mos u Wajkikiju uzet za te pare
a kvalitet da ne govorim..

Ne moze zalando za bosnu?frenky1991 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 21:20Najjaci su ovi nasi s BF-omSportreality,sportvision itd
![]()
Top marka, moze se naletiti isto onaj pack 2 majice 20€, za takvu marku prejeftino. A ne znam da kod nas u bih igdje ima Alpha Ind. ja npr. jos ljeti uzeo TNF suskavac za 60€, nije bilo nikakvo snizenje samo neki kod fol ukucas dobijes 10-15% al je opet top cijena, kod nas na sport visionu nema ga ispod 250-300 kekafrenky1991 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 21:20Najjaci su ovi nasi s BF-omSportreality,sportvision itd
![]()
1946-1987
Ima neka radnja kod nas Lulu
Markirana roba, jakna 840KM a ja uzeo na zalandu za 125e.
60ü maraka razlike, nisu normalni
Markirana roba, jakna 840KM a ja uzeo na zalandu za 125e.
60ü maraka razlike, nisu normalni
- Slatinash_7
- Kontakt:
Šta te to čudi, kod nas odavno marže narasle na 300 i više %..Kupi kolu za 70 feninga prodaje u kafiću za 4 marke.. Dva rendeta kupusa, jedan paradajz i pola krastavca i pola kašike kajmaka nam uvaljuju po 4 marke salatu..Kuhanje u restoranima davno prešlo na 7-10 KM..Pljeskavice 100 grama plati marku prodaje za 5 KM (fast food govorim).
Izgradnja stana i danas košta 900-1200 KM, prodaju po 5 hiljada..
Šišanje nam je 10 KM prosjek muško ja mislim itd itd
I ovi digli cijene, samo zajebali su se, internet je neumoljiva stvar, bit će nas sve više koji nećemo ići u te fušeraj butike jer znamo da su im cijene strašne i nerealne
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
-
- Kontakt:
Da li neko zna kakve su kvalitete stvari iz ove trgovine Retro?
Vidim da imaju poprilično lijepih stvari (casual, retro), jer danas se rijetko nađe nešto da nije hipsterski fazon...
Naručio sam nekih stvarčica, tipa Buggati patike neke, Jack and Jones i tako, pa me zanima da nije neka fuš roba ilI?
Vidim da imaju poprilično lijepih stvari (casual, retro), jer danas se rijetko nađe nešto da nije hipsterski fazon...
Naručio sam nekih stvarčica, tipa Buggati patike neke, Jack and Jones i tako, pa me zanima da nije neka fuš roba ilI?
- Beduin
- Kontakt:
Ja sad sjedim sa drugom koji radi u SportVision od otvaranja radnje u Tuzli i upucen je u sve tamo, kaze NIKE jakna koju je on prosle godine kupio za cca 380KM + 30% kojeg oni imaju sad je BF je cijena podignuta na preko 500KM da bi sa popustom izvukli istu cijenu. I tako cesto rade.
Jos mi govori kako imaju robe, patika starih po 4-5 godina i onda ih opet izbace u radnju i stave snizenje pa i ako se odlijepe dok traje garancija isplati im se zamijeniti za druge musteriji.
Ali sta ces kad covjek drzi monopol, skoro sve sportske radnje njegove i samo rasporedi po kvaliteti, brendu, moze mu se. Kakav BF i snizenja kod nas.
Jos mi govori kako imaju robe, patika starih po 4-5 godina i onda ih opet izbace u radnju i stave snizenje pa i ako se odlijepe dok traje garancija isplati im se zamijeniti za druge musteriji.
Ali sta ces kad covjek drzi monopol, skoro sve sportske radnje njegove i samo rasporedi po kvaliteti, brendu, moze mu se. Kakav BF i snizenja kod nas.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Imaš na asosu i alpha industries i napapijri, akcije za Bf, samo nema svih veličina, taj 2pack za 20ak funtiFinn je napisao/la: ↑23 nov 2023, 23:30Ne moze zalando za bosnu?frenky1991 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 21:20Najjaci su ovi nasi s BF-omSportreality,sportvision itd
![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma ne pitam zbog alphe i toga, već općenito za zalando, ima drugih stvari sto me interesujurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 09:56Imaš na asosu i alpha industries i napapijri, akcije za Bf, samo nema svih veličina, taj 2pack za 20ak funtiFinn je napisao/la: ↑23 nov 2023, 23:30Ne moze zalando za bosnu?frenky1991 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 21:20Najjaci su ovi nasi s BF-omSportreality,sportvision itd
![]()
![]()