FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Dejan, BL
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Dejan, BL » 24 maj 2011, 17:29

Zna li neko gdje ima da se kupe ove majice - Borac, Banjaluka, Republika Srpska

slika

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 maj 2011, 18:18

Bice tih majica pred utakmicu,zasad se ne prodaju nigdje.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 maj 2011, 19:26

Dule je idol svega mi.. Mada sam prije bio ubijeđen da su on i Ispušlić jedan te isti čovjek, al eto izgleda da sam pogriješio :cry: ..
U svakom slučaju, posebno čestitam titulu Duletu pa onda ostalima :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 24 maj 2011, 19:45

NAJAVA PROSLAVE ŠAMPIONSKE TITULE POD NAZIVOM: "BANJALUKA SA EVROPSKIM BORCEM" :

BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 24 maj 2011, 19:48

nasborik je napisao/la:NAJAVA PROSLAVE ŠAMPIOSNE TITULE POD NAZIVOM: "BANJALUKA SA EVROPSKIM BORCEM" :

popravi potpis nije Ćaršijska nego Čaršijska :mrgreen:
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 maj 2011, 20:01

Evo,na moju zalost i Predsjednik Republike Srpske je stao na stranu ovih "bacaca pehara" i na danasnjem prijemu pozvao igrace i navijace Borca da titulu ne dozivljavaju previse emotivno :oops:

Izgleda da sad treba da se pokrijem po usima sto mi je vec tri dana osmijeh od uha do uha i sto sam ovako srecan :oops: .

Inace,izgleda da ce tribine kostati oko 1,5 milion km i da ce radovi poceti jako brzo!

Di Stéfano
Kontakt:

Post Postao/la Di Stéfano » 24 maj 2011, 20:04

Dule ti izgleda ovdje jedini zaslužuješ respekt za razliku od tvojih sugrađana i forumaša.
Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 maj 2011, 20:08

Ako ne postujete njih ne trebate postovati ni mene. U vecini stvari sam i ja kao i oni,ali me ponekad ovako neka preseravanja malo izbace iz takta. Ne moze se covjek posteno ni radovati zbog shugave politike,odmah ispadnes konj sto se radujes.
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 24 maj 2011, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 maj 2011, 21:15

U subotu ce biti raj za nas pliceg dzepa,prvo besplatan ulaz (doduse te 3 marke mi nikad nije bilo zao dati),pa onda besplatno Nektar pivo iz cisterni....jedino one cevape necu jesti ni ako budu sto puta besplatni,mogu misliti kako ce se "kvalitetno" meso stavljati u njih besplatne :oops: :oops: !
Kad se proveselimo sa igracima i kad oni odu nadam se da ce biti neko veliko platno da se pogleda Barca i ManUtd,yebo Maju Tatic i Balkan Express....

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 24 maj 2011, 23:09

Čestitke navijačima Borca i svim gradjanima grada na Vrbasu na tituli šampiona.
Najmanje je važno da li ste najviše prikazali,bili ste najbolji onda kada je to trebalo,što se ono narodski kaže u pravo vrijeme na pravom mjestu. Jednostavno nadat se da će vam ova titula na svim nivoima donijet dobrog, a da bi ti Bog pomogao moraš sam sebi pomoć ili makar ne odmagati.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 24 maj 2011, 23:12

Nadamo se da će tako i biti

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 24 maj 2011, 23:30

Dule 078 je napisao/la:Evo,na moju zalost i Predsjednik Republike Srpske je stao na stranu ovih "bacaca pehara" i na danasnjem prijemu pozvao igrace i navijace Borca da titulu ne dozivljavaju previse emotivno :oops:

Izgleda da sad treba da se pokrijem po usima sto mi je vec tri dana osmijeh od uha do uha i sto sam ovako srecan :oops: .

Inace,izgleda da ce tribine kostati oko 1,5 milion km i da ce radovi poceti jako brzo!
A fakat zar taj lik moze vece gluposti valjat :roll: :lol:
I izgleda da si ti jedini normala lik pa si neke stvari shvatio za razliku od vecine ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 maj 2011, 23:32

melanholicar je napisao/la:Jednostavno nadat se da će vam ova titula na svim nivoima donijet dobrog .
Hvala,a dobroga nam vec donosi,to je ovo odobrenje 1,5 milion km od strane Grada Banjaluka za Sjever i Jug....Da nista vise ne napravimo,meni dosta. A jos ako dobro odigramo i prodjemo nekoga (ali koga :oops: ),mojoj sreci ne bi bilo kraja! Mozda bi najbolje bilo dobiti Irce i Maribor. A i onaj Zestafoni mi zvuci bas sexi,mada nemam pojma o njima,zato je mozda Maribor najbolji izbor,jer ih poznajemo i znamo da nisu nista narocito,a za ove ostale uglavnom nagadjamo a mozda su yebeni kao Bate Borisov :oops: .

A uz Zagreb to je i najjeftinije za otici,mada opet ne bi bilo ispod 70-80 maraka.
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 24 maj 2011, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

Neuville
Kontakt:

Post Postao/la Neuville » 24 maj 2011, 23:34

Svaka čast igračima Borca na sasvim zasluženoj tituli, najbolji su bili, nema šta. Čestitke svim onima koja ova titula nešto znači, kojima ne znači zaboli me :D Raduje me ako će se praviti jug i sjever, baš bi bio moćan onda stadion, možda vam je to i najveća nagrada,a u Evropi, šta Bog da, valjda će biti sreće u ždrijebu. Živjeli :arrow:
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić

Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 24 maj 2011, 23:34

Dule 078 je napisao/la:
melanholicar je napisao/la:Jednostavno nadat se da će vam ova titula na svim nivoima donijet dobrog .
Hvala,a dobroga nam vec donosi,to je ovo odobrenje 1,5 milion km od strane Grada Banjaluka za Sjever i Jug....Da nista vise ne napravimo,meni dosta. A jos ako dobro odigramo i prodjemo nekoga (ali koga :oops: ),mojoj sreci ne bi bilo kraja! Mozda bi najbolje bilo dobiti Irce i Maribor. A i onaj Zestafoni mi zvuci bas sexi,mada nemam pojma o njima,zato je mozda Maribor najbolji izbor,jer ih poznajemo i znamo da nisu nista narocito,a za ove ostale uglavnom nagadjamo a mozda su yebeni kao Bate Borisov :oops: .

Vidi ne bih ja tu puno srao,ali Maribor vam ne bi dobro došao.Slažem se da bi bilo fino lakše i navijačima Borca otići u Maribor i pružiti podršku nego u Irsku,ali Maribor je vrlo kvalitetna ekipa usudjujem se reći bez imalo predrasuda medju 5-6 na ovim prostorima (Dinamo,Hajduk,Zvezda,Partizan,Vojvodina). U svakom slučaju sretno i da predstavljate ovu ligu samim time i zemlju na najbolji način,na kraju krajeva svoj grad i svoj grb.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 maj 2011, 23:41

Sto se tice cijene putovanja tu bi nam najvise odgovarao Beograd ili Zagreb,ali nam ne odgovaraju ti protivnici :oops:

Zato sam Maribor naveo kao optimalan u odnosu cijena-kvalitet :D

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 24 maj 2011, 23:47

Lično bih volio slovence, godina unazad njihovi predstavnici du topovska hrana nabija ih redovno Dinamo, Partizan, neke je i Široki nabijao, ne znam da li se taj Maribor pojačao ali tanki su do sad bili a i publike nemaju nešto a gdje god bi otišli u susjedstvo naša prednost je što bi nas podcijenili i što bi bilo slabo publike

Da se odmah razumijemo čisto sumnjam da možemo više od boda izvući koga god dobijemo al ajd pričamo

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 24 maj 2011, 23:50

Dejan, BL je napisao/la:Lično bih volio slovence, godina unazad njihovi predstavnici du topovska hrana nabija ih redovno Dinamo, Partizan, neke je i Široki nabijao, ne znam da li se taj Maribor pojačao ali tanki su do sad bili a i publike nemaju nešto a gdje god bi otišli u susjedstvo naša prednost je što bi nas podcijenili i što bi bilo slabo publike

Da se odmah razumijemo čisto sumnjam da možemo više od boda izvući koga god dobijemo al ajd pričamo
Druze iskreno ne zavaravaj sam sebe Maribor je jedna od najjacih ekipa na ovim prostorima momci odlicno u evropi igraju ;)

Neuville
Kontakt:

Post Postao/la Neuville » 24 maj 2011, 23:53

Maribor prije svega ima jedan od najljepših stadiona na ovim prostorima, Ljudski vrt, a prošle sezone su u kvalifikacijama za Europa Ligu izbacili Videoton ( ukupno 3-1 ), Hibernian ( 6-2 ), i ispali od Palerma ( 3-5 ). Jako neugodna ekipa :arrow:
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić

Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 maj 2011, 23:54

U yebote zivot,oni su zadnjih desetak godina izbacili Lion i Vilareal i igrali grupnu fazu Lige Sampiona ako sam ja dobro razumio na slovenackom nekom sajtu :oops: :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.