FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bolanos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bolanos » 28 nov 2015, 15:17

PitarBordo je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Kao što rekoh, onda kad me Sabinho napade da "mi smo Sarajevo", ne pitamo se mi ko će biti prvi na kraju ovog dijela sezone i to na kraju ispade tačno - objektivno i nismo zaslužili.
Nisi ti ni onda a izgleda ni sad shvatio sta sam ja napisao, i ti se mene napao. Ja sam napisao da sve ekipe iz vrha kiksaju i kiksali su na neocekivanim mjestima izuzev Slobode i da bi i oni trebali isto tako medjutim nisu i cestitali smo im. To "mi smo Sarajevo" si ti napisao na osnovu toga sto sam ja rekao da smo mi kiksali puno vise od Slobode i da ne bi trebali do kraja nikako kiksati kao sto nismo i necemo.
slika

:salut:
Po posteno, sta sad nije jasno? Mi smo proigrali i ocekivao sam da ce Sloboda kiksati na jednoj utakmici i da se Olimpik nece naguziti Zrinjskom, taj bi se scenario onda dogodio svakako pobjedom u Sirokom. ;)
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 nov 2015, 15:17

Sutra 3 boda, makar iz ofsajda u 94 min! :opaopa: Moramo prestici fanove Treceg Rajha i iskoristiti Musine poklone.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 28 nov 2015, 15:19

joker90 je napisao/la:Sutra 3 boda, makar iz ofsajda u 94 min! :opaopa: Moramo prestici fanove Treceg Rajha i iskoristiti Musine poklone.
kuknjava kuknjava kuknjava Bez 5-0 necu da pricam. :kafa:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 28 nov 2015, 15:20

Sutra kad u ova doba dođem kući i ko ledomat u šolju počnem pišati kocke leda.... I onda tugovanje za fudbalom jer nam pauza na polusezoni traje haman pet godina. Ja zaboravim koje je boje trava dok dođe mart.
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 nov 2015, 15:20

Bolanos je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Sutra 3 boda, makar iz ofsajda u 94 min! :opaopa: Moramo prestici fanove Treceg Rajha i iskoristiti Musine poklone.
To jedino ako Amer Bekic poludi! :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 28 nov 2015, 15:25

joker90 je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
To jedino jer ce po obicaju Amer Bekic da poludi! :opaopa:
Da da naranvo! :tralala: :kafa: :kafa: Sveti Amer :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 28 nov 2015, 15:40

PitarBordo je napisao/la:Sutra kad u ova doba dođem kući i ko ledomat u šolju počnem pišati kocke leda.... I onda tugovanje za fudbalom jer nam pauza na polusezoni traje haman pet godina. Ja zaboravim koje je boje trava dok dođe mart.
HAHAHAHAHAHA :urnebes: :urnebes:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 nov 2015, 16:20

Realno, Sloboda se ne sali i moze se reci da su sad prvi kandidat za titulu. Ocekivati je da ce u odnosu na nas otici na pauza sa plus pet, sto nije malo.
Na proljece imaju najbolji raspored od svih ekipa iz vrha.
Ne ode li im Azmir, zasigurno da ce se na zimu dodatno pojacati. Otvorila im se situacija za titulu, nece zaliti para na pojacanja sigurno.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 28 nov 2015, 16:27

Evander je napisao/la:Realno, Sloboda se ne sali i moze se reci da su sad prvi kandidat za titulu. Ocekivati je da ce u odnosu na nas otici na pauza sa plus pet, sto nije malo.
Ne ode li im Azmir, zasigurno da ce se na zimu dodatno pojacati. Otvorila im se situacija za titulu, nece zaliti para na pojacanja sigurno.

Ako se mi trebamo bojati slobode i toga hoce li ih kamiondzija pojacati,onda ne zasluzujemo ni izlazak u Evropu,a kamoli titulu
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 28 nov 2015, 16:28

Ado76 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Realno, Sloboda se ne sali i moze se reci da su sad prvi kandidat za titulu. Ocekivati je da ce u odnosu na nas otici na pauza sa plus pet, sto nije malo.

Ako se mi trebamo bojati slobode i toga hoce li ih kamiondzija pojacati,onda ne zasluzujemo ni izlazak u Evropu,a kamoli titulu
Bravo Ado.
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 nov 2015, 16:30

I ovakvi nepojacani su ispred nas. Mi se vise ne pitamo toliko. Da sve dobijemo do kraja, ni to nam vise nije garant za titulu.
Sloboda ima bodove i znacajnu bodovnu prednost. Imaju fin tim koji fakat igra najbolje trenutno u drzavi. Imaju pare da pojacaju taj tim dodatno.
Ako mislis da ce skinuti gace i nagyziti se da mi budemo prvaci, grdno se varas.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 28 nov 2015, 16:33

Eh je8i ga, sad se i sa Evanderom slažem.... Tačnije nit se trebamo bojati kluba kao što je Sloboda (čast na rezultatima), niti se mnogo pitamo - naše je samo jedno, a to je da ne kiksamo do kraja sezone jer imamo više nego duplo dozvoljenih kiksova... Sutra Travnik pobjediti pa kako god, sutra svi na Haseta, što nas bude više, pa da hukćemo prema terenu da dignemo temperaturu jedno 2-3 stepena barem!!! :D

P.S. Ako pobjedimo sve do kraja titula je naša, imajte to na umu. :D
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 28 nov 2015, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 28 nov 2015, 16:35

Evander je napisao/la:I ovakvi nepojacani su ispred nas. Mi se vise ne pitamo toliko. Da sve dobijemo do kraja, ni to nam vise nije garant za titulu.
Sloboda ima bodove i znacajnu bodovnu prednost. Imaju fin tim koji fakat igra najbolje trenutno u drzavi. Imaju pare da pojacaju taj tim dodatno.
Ako mislis da ce skinuti gace i nagyziti se da mi budemo prvaci, grdno se varas.

Ne mislim ja da ce se iko nama naguziti,jer je i do sada daleko od toga bilo.A ne vidim kako su oni toliko ispred nas.3 boda (uz pobjedu sutra abd),to je da ih uzmes u tuzli i mogu oni nailovoj materi biti prvaci.
Yebo ga ti pricas o njima ko da su koplje iznad svih ostalih,a oni 3 boda vise uz ovolike nase kikseve do sada.Zato sam i rekao,ako se njih "bojimo" ne treba nam ni evropa
I da,pitamo se mi,itekako se pitamo u svemu ovome,nije 10 bodova razlike

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 nov 2015, 16:40

Sa tim sto mi imamo u gostima Siroki, Zrinski i Slobodu. Oni samo Zrinski. Sve ostalo kuci od jacih ekipa.
Mislis da ces dobiti slijedecu u Sirokom? Mislis da oni nece kuci?
To ti je minimum -5 na pauzi.
A onda ostaje jos 12 kola na proljece, a oni od toga 7 kuci igraju. Realno u puno su boljoj i povoljnijoj sitaciji od nas, a i igraju bolje u kontinuitetu.

Prosle godine sto su nam drugi poklonili titulu kiksevima, ne znaci da ce i ove se isto ponoviti.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 nov 2015, 16:40

I ja sam mislio da je Sloboda super kvalitetna, a onda dođose na Kosevo.. Ako ce ona ekipa biti prvak, gasi nasu ligu, uz duzno postovanje prema Slobodi.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 28 nov 2015, 16:42

joker90 je napisao/la:I ja sam mislio da je Sloboda super kvalitetna, a onda dođose na Kosevo.. Ako ce ona ekipa biti prvak, gasi nasu ligu, uz duzno postovanje prema Slobodi.
A ona ekipa sto izgubi u Travniku, Lukavici, Kaknju, Grbavici ti je licila na sampionsku? Ili ona sto na Kosevu bi namlacena od Zrinskog?
Gledaj cijelu polusezonu, pusti se jedne utakmice.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 28 nov 2015, 16:44

Evander je napisao/la:Sa tim sto mi imamo u gostima Siroki, Zrinski i Slobodu. Oni samo Zrinski. Sve ostalo kuci od jacih ekipa.
Mislis da ces dobiti slijedecu u Sirokom? Mislis da oni nece kuci?
To ti je minimum -5 na pauzi.
A onda ostaje jos 12 kola na proljece, a oni od toga 7 kuci igraju. Realno u puno su boljoj i povoljnijoj sitaciji od nas, a i igraju bolje u kontinuitetu.

Prosle godine sto su nam drugi poklonili titulu kiksevima, ne znaci da ce i ove se isto ponoviti.

Svaka tebi cast pa ovdje prosipas tu yebenu strumfovsku demagogiju kako su nam drugi poklonili titulu i bodove.Bravo ti.Sa takvim nemam namjeru polemisati o bilo cemu.Zivio

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 28 nov 2015, 16:45

Statistički gledajući, ako uzmemo u obzir veliki broj naših kikseva i relativno lošu polusezonu, tri boda zaostatka za vodečim su blago rečeno smiješna. Biti će nezgodno igrati proljeće jer gostujemo direktnim konkurentima (Zrinjski, Široki, Sloboda) i samo pobjede u tim utakmicama nam otvaraju put prema tituli. Ne mogu se oteti dojmu da smo za klasu kvalitetniji od trenutno vodeče ekipe. Dostigli su svoj vrhunac sa ovim igračkim kadrom, nekoliko puta bili miljenici sreće i spletom objektivnih razloga vode premijerligašku karavanu. Neću reči da je nezasluženo, ali mi smo ostali nedorečeni. Šampion još uvijek nije rekao sve što zna i misli ! :evil:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 nov 2015, 16:46

Naravno da su nam poklonili. Nasa je sreca samo sto smo bili najmanje losi. Sreca je nasa bila pa Siroki upropasti vec gotovu situaciju.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 28 nov 2015, 16:48

Alpasinac je napisao/la:Statistički gledajući, ako uzmemo u obzir veliki broj naših kikseva i relativno lošu polusezonu, tri boda zaostatka za vodečim su blago rečeno smiješna. Biti će nezgodno igrati proljeće jer gostujemo direktnim konkurentima (Zrinjski, Široki, Sloboda) i samo pobjede u tim utakmicama nam otvaraju put prema tituli. Ne mogu se oteti dojmu da smo za klasu kvalitetniji od trenutno vodeče ekipe. Dostigli su svoj vrhunac sa ovim igračkim kadrom, nekoliko puta bili miljenici sreće i spletom objektivnih razloga vode premijerligašku karavanu. Neću reči da je nezasluženo, ali mi smo ostali nedorečeni. Šampion još uvijek nije rekao sve što zna i misli ! :evil:
:thumbup: :thumbup: Upravo tako.Pored svih kikseva,poraza,belaja mi smo na -3

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hajdeee i 35 gostiju.