FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
pricajte vi sta hocete... seha ce bit golman i po... vidjet cete...
i sada brani predobro primio je 1 go u 3 kola nemojte odma preseravat...
i sada brani predobro primio je 1 go u 3 kola nemojte odma preseravat...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ma ja, bolji je Radošević koji je došao iz Hajduka nego Šeha koji je Željino dijete. Bošnjo je nastao od mongoloida, to je očito.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
- Kontakt:
Nevidim po kojoj bi logici radosevic trebo braniti prije sehe, prvo uopste nije bolji od njega, drugo lik se vraca na kraju sezone u hajduk i nekontam zasto bi njega forsirali, i neznam sta serete vise za sehu, bog da dodje nebi vam valjo, to su sve misljenja par seljaka sa sjevera kojima nikad niko nije valjo i onih koji podlijezu njihovim prozivkama
Nisam ni mislio da kažeš za Radoševića da je predobar golman, jer si ga nešto pratio, ali je svejedno smiješno da takav zaključak donosiš na osnovu 2 intervencije. Ne bi bilo tako, da nemaš animozitet prema Šehiću, kojeg eto sad treba otpisati zbog jedne prosječno loše intervencije. Al' zato kad nas spašava, onda je tišina.1921 je napisao/la:bar ne lomi kicmu protivnickom igracu istrcavanjem van kaznenog prostora iako nema nikakve potrebe za tim jer su dvojica nasih igraca u odbrani, i zna ispucati loptu preko centra!Seyo_TM je napisao/la: po tebi predobar golman a gledao ga jednom i to besposlenog (jedna precka, jedna odbrana i jedno hvatanje)...bolje se ti "ubij" za jednog aplauza kad nesto Seha odbrani...
momak ima reflekse, kakve niko nema u ligi, i nadam se da ce biti prilike da to pokaze.
ne znam jesi li bio u Splitu, i imao priliku da ga gledas, ali svejedno.. odlican je!
Seyo je sve rekao. Ja se samo nadam da će Šehić biti spreman da stane sutra na gol. Od mene ima PUNU podršku!

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
'Zeljino dijete', jedino zbog toga brani!
vjerovatno mu je idol Hasagic.
kada god vracaju loptu Sehicu, uhvati me neka šuhva, kao ono '' sad ce zaHebati ''. ne kazem da je on los, i ne pravi cesto greske, ali zato kada je napravi.. bude kardinalna! (vrati se u polu sezonu, i proslu sezonu)
EDIT : dok je bio u omladinskom pogonu, prvobitno je bio igrac pa su ga onda prekomandovali za golmana.. vjerovatno zbog toga izlazi sa gol crte , kada je to ne potrebno. (:
vjerovatno mu je idol Hasagic.
kada god vracaju loptu Sehicu, uhvati me neka šuhva, kao ono '' sad ce zaHebati ''. ne kazem da je on los, i ne pravi cesto greske, ali zato kada je napravi.. bude kardinalna! (vrati se u polu sezonu, i proslu sezonu)
EDIT : dok je bio u omladinskom pogonu, prvobitno je bio igrac pa su ga onda prekomandovali za golmana.. vjerovatno zbog toga izlazi sa gol crte , kada je to ne potrebno. (:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
http://th emaniacs.org/tm87/vijesti/43-izvjetaji-sezona-20092010/184-izvjetaj-zrinjski-eljezniar-11.html
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
manite mi se foruma i neta......
SUTRA SVI U DOLINU

SUTRA SVI U DOLINU

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
hahahahaha sad na hayatu gledam pitaju amara koji ce sastav izaci na teren...kaze " napisite eto da ce igrati mesanovic i da nece igrat bogicevic" pitaju ga a ostali..."pa sta treba da kazem sve, hoces da nazpovem jovica da mu izdiktiram sastav"

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Je li ima neki video navijanja protiv zvijezde na grbavici i sa jucerasnje utakmice.
hahaha prejak lik...nek je on nama ziv i zdrav19TM87 je napisao/la:hahahahaha sad na hayatu gledam pitaju amara koji ce sastav izaci na teren...kaze " napisite eto da ce igrati mesanovic i da nece igrat bogicevic" pitaju ga a ostali..."pa sta treba da kazem sve, hoces da nazpovem jovica da mu izdiktiram sastav"![]()
![]()
![]()

mB!
E u koliko je utakmica protiv Slavije?
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Tihi je napisao/la:E u koliko je utakmica protiv Slavije?
u 20 i 15 subota
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Gdje piše da je u 20 i 15?Urban je napisao/la:Tihi je napisao/la:E u koliko je utakmica protiv Slavije?
u 20 i 15 subota
ne vaze godisnje za kup utakmice[/quote]
pa to ti i govorim protiv zvijezde prodato 6000 po njihovim racunicama nece niko doci ko ima godisnju jer ne vaze.[/quote]
ja prvi dolazim

pa to ti i govorim protiv zvijezde prodato 6000 po njihovim racunicama nece niko doci ko ima godisnju jer ne vaze.[/quote]
ja prvi dolazim

I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
Borčevac je napisao/la:Gdje piše da je u 20 i 15?Urban je napisao/la:Tihi je napisao/la:E u koliko je utakmica protiv Slavije?
u 20 i 15 subota
100% u tom terminu se igra utakmica ja mislim da ima kod nas na stranici nisam siguran
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
[/quote]100% u tom terminu se igra utakmica ja mislim da ima kod nas na stranici nisam siguran[/quote]
na tv je prenos 100% neko je stavio sliku danas
na tv je prenos 100% neko je stavio sliku danas
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
Na BHT-u je termin od 20:10 rezervisan za Premijer Ligu BiH, s tim da ne pise koja ce se utakmica raditi... s druge strane, na oficijelnoj stranici Zeljeznicara pise da se utakmica sa Slavijom igra od 18:00... da li zna neko jel promijenjen termin ili ce raditi neku drugu utakmicu... al bez onog "100% je 'vako", ako moze da se na nesto pozove... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
ovako piseUltrasNaBaterije je napisao/la:
to je to, napravimo atmosferu za livadiće preko brda. SVI U DOLINU U SUBOTU!

1921-2011
Eh, to je vec nesto... nista, halalim izlaz u subotu, ionako necu nista spektakularno propustiti...Esii TM87 je napisao/la:ovako piseUltrasNaBaterije je napisao/la:
to je to, napravimo atmosferu za livadiće preko brda. SVI U DOLINU U SUBOTU!

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- ibrakadabra
- Kontakt:
Jesu li godisnje karte za sjever,jug i zapad numerisane 0001.
Na mojoj godišnjoj za sjever pise 2383
Na mojoj godišnjoj za sjever pise 2383
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, imekorisnicko, Kajkutenjoyer, Laudrup i 47 gostiju.