Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
ma ni ja nisam bio u opasnosti ,ali evo našao sam snimak kako je bilo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
a nisam ne nisam pijan kunem se,samo blesavc od sebe i zaljubljen u tebe....jojjjj formuski drugovi...jes mi pivnica presuidčla....ono bas bilo drugarski...idem reci bivsoj da je volim
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ja ti preporučujem da to ne uradiš, da sam sad s tobom mobitel bih ti oteo.T-MAC je napisao/la:a nisam ne nisam pijan kunem se,samo blesavc od sebe i zaljubljen u tebe....jojjjj formuski drugovi...jes mi pivnica presuidčla....ono bas bilo drugarski...idem reci bivsoj da je volim
pa bolan bosco...nije do mene....hahaha..sta cu jas sad,.,,Bosco je napisao/la:Ja ti preporučujem da to ne uradiš, da sam sad s tobom mobitel bih ti oteo.T-MAC je napisao/la:a nisam ne nisam pijan kunem se,samo blesavc od sebe i zaljubljen u tebe....jojjjj formuski drugovi...jes mi pivnica presuidčla....ono bas bilo drugarski...idem reci bivsoj da je volim

jbt kad cemoi ja i ti na kafu,nisi daleko od mene,,,,sta si koju godinu stariji,dvije najvide...

onofon
necu ba...evo pisem s njom....

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Ma kume oko treba-žena se nikad nisam volio petljat, nek radi svako sta hoce, sta misli da valjda i cao.
Big club, great history, Nottm Forest.
Ićemo na kafu bolan kad se otrijezniš, e hoće tebi veselo sutra. Šanse su ti 50-50 ali šta god da se desi bit ce ti veselo.T-MAC je napisao/la:pa bolan bosco...nije do mene....hahaha..sta cu jas sad,.,,Bosco je napisao/la:Ja ti preporučujem da to ne uradiš, da sam sad s tobom mobitel bih ti oteo.T-MAC je napisao/la:a nisam ne nisam pijan kunem se,samo blesavc od sebe i zaljubljen u tebe....jojjjj formuski drugovi...jes mi pivnica presuidčla....ono bas bilo drugarski...idem reci bivsoj da je volim![]()
jbt kad cemoi ja i ti na kafu,nisi daleko od mene,,,,sta si koju godinu stariji,dvije najvide...
onofon
necu ba...evo pisem s njom....

hehehehe..Bosco je napisao/la: Ićemo na kafu bolan kad se otrijezniš, e hoće tebi veselo sutra. Šanse su ti 50-50 ali šta god da se desi bit ce ti veselo.
suti mozda se pomirimo...
postavljam joj jedno te isto pitanje vec deset puta...samo pitam jel me voli...

a za to kafu...drzim te za rijec...

ljudi ostavite se tih bivsih... da je valjalo ne bi bile bivse
okrenite se buducnosti 

You are someone else I am still right here
Hehe, Bosco daje savjete o trebama
hehe

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
zna on... opekao se prosli put kad je popioGunnerS je napisao/la:Hehe, Bosco daje savjete o trebama![]()
hehe

You are someone else I am still right here
Looooool , gdje si to vidioGunnerS je napisao/la:Hehe, Bosco daje savjete o trebama![]()
hehe

Upravo tako @fera

bosco bolan..evo je kaze da me voli....ojhaaaa...ode ja nazad u pivnicu,...Bosco je napisao/la:Looooool , gdje si to vidioGunnerS je napisao/la:Hehe, Bosco daje savjete o trebama![]()
hehe
, samo mu kažem da se mani mobitela i interneta kad je pijan, znam iz iskustva.

i na kafu cemo ja i ti...da se ispricamo ono drugarski...ovako o zenama i ti fazoni...

Hoćemo, evo doda me King Kenny u prijatelje sad, da vidiš što pametno zborimo on i ja, dodaj me i ti.T-MAC je napisao/la:bosco bolan..evo je kaze da me voli....ojhaaaa...ode ja nazad u pivnicu,...Bosco je napisao/la:Looooool , gdje si to vidioGunnerS je napisao/la:Hehe, Bosco daje savjete o trebama![]()
hehe
, samo mu kažem da se mani mobitela i interneta kad je pijan, znam iz iskustva.
![]()
i na kafu cemo ja i ti...da se ispricamo ono drugarski...ovako o zenama i ti fazoni...

btw ja o curama mogu pričat samo kako su me isfuravale.

On je uvjek pjan ako je reč o trebama

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- legenda reala
- Kontakt:
slavio rođendan i ufatio se MSN-a ,i zabrljo ,a neko mu je govorio ovako kao i on T-mac-u ,ali on nije slušao
a znate li se vas dvojica
a znate li se vas dvojica
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
de posalji u pp link profila pa da te dodam...Bosco je napisao/la: Hoćemo, evo doda me King Kenny u prijatelje sad, da vidiš što pametno zborimo on i ja, dodaj me i ti.
btw ja o curama mogu pričat samo kako su me isfuravale.

da se ispricamo....
Gleda li ko farmu, Ekrem se skinuo ceka Vendy u krevetu !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Gledam ja i ne vjerujem.Elegant je napisao/la:Gleda li ko farmu, Ekrem se skinuo ceka Vendy u krevetu !!!

On konta da se farma ne snima naveče`