Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Koliko uopste bodova od dolaska ima trener Zvjezde? Nesto mi se cini da ne bas puno, a svi ga hvale. Mada i oni su mozda prilicno nekvalitetni..
0:4.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
ne bih rekao da je zvijezda mnogo bolja, pa travnik sa igracem manje ih digne, a radnika ce ovi gurati kako stignu i ubijedjen sam da oni ostaju u ligiElegant je napisao/la:Klubovi iz RS kao i uvjek paze jedni na druge, mada mislim da do kraja prvenstva ima dosta utakmica i Rudar nece izdrzati, Zvjezda, Travnik, Celik su mnogo bolje ekipe.
Pyro is not a crime !
@tuzlak1987 Nemoj mi reci da si ti sam nasjeo na retoriku da su svi u Bosni Bosanci, kad i nije tako, inace nebi bilo ovog njasra o kvoti iz FSRS-a.
Oni se mogu i u Srbiji i u Bosni nazivati Srpskim(ma cak i u Kanadi, Australiji), Hrvati u Hrvatskoj i u Bosni Hrvatskim, a mi? Ma mi i ne postojimo, nemojte vjerovati poturickoj propagandi k'o fol. Apsolutno je u skladu sa tom agendom.
Oni se mogu i u Srbiji i u Bosni nazivati Srpskim(ma cak i u Kanadi, Australiji), Hrvati u Hrvatskoj i u Bosni Hrvatskim, a mi? Ma mi i ne postojimo, nemojte vjerovati poturickoj propagandi k'o fol. Apsolutno je u skladu sa tom agendom.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ma to je suplja prica i glupost,paze se oni klubovi koji podmazu,suske ne znaju za naciju i religiju.Eto ja cu ti dati primjer od prosle godine a ima ih koliko hoces mi(Borac) smo "kiksali" kuci protiv Travnika a onda sledece kolo pobjedili Rudar Prijedor i izbacili ih u drugu liguKlubovi iz RS kao i uvjek paze jedni na druge, mada mislim da do kraja prvenstva ima dosta utakmica i Rudar nece izdrzati, Zvjezda, Travnik, Celik su mnogo bolje ekipe.
A inas su izbacivali ti "srpski" klubovi iz lige....
Neki bi se trebali dogovoriti šta su .... čas jedno, čas drugo. A Bosanaca koji su se tako izjasnili na popisu u Bosni je 2%.
Pustite se te glupe priče o uroti klubova iz RS-a i dogovaranju. Da ga je bilo, sad bi 7 klubova iz RS igralo PL. Ne bi Rudar ispao... ranije Kozara... Al neki iz te patološke mržnje su u stanju pisati svašta. Mene je kao navijača Borca sramota što je prodato Travniku, ali upravo oni moralisti koji se zalažu za fer zaboravljaju šta su njihovi klubovi godinama radili/rade kad su prodaje i kupovine u pitanju.
I da, Obarska ispada a uz nju Zvijezda ili Vitez. Čelik neće jer će iza njega stati ZDK.
Pustite se te glupe priče o uroti klubova iz RS-a i dogovaranju. Da ga je bilo, sad bi 7 klubova iz RS igralo PL. Ne bi Rudar ispao... ranije Kozara... Al neki iz te patološke mržnje su u stanju pisati svašta. Mene je kao navijača Borca sramota što je prodato Travniku, ali upravo oni moralisti koji se zalažu za fer zaboravljaju šta su njihovi klubovi godinama radili/rade kad su prodaje i kupovine u pitanju.
I da, Obarska ispada a uz nju Zvijezda ili Vitez. Čelik neće jer će iza njega stati ZDK.
Radnik ne moze cetiri gola dati opcinskoj ekipi, i danas daju Slaviji
Komedija od lige...
Ev, da je sve kako treba, kako bi se liga skratila u kratkom roku

Komedija od lige...

Jesi li gledao utakmicu, pa znaš da je komedija bila ?Zip je napisao/la:Radnik ne moze cetiri gola dati opcinskoj ekipi, i danas daju Slaviji![]()
![]()
Komedija od lige...
Prva adresa na koju trebaš da se obratiš je isti onaj sudija koji je u kupu oštetio Sarajevo, smrad Obradović. Daje direktan crveni Slavijinom golmanu, i što kaže trener Radnika poslije toga je samo bilo pitanje koliko će dati.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa kada se prodaje primarno sto se gleda pare su. Inace da svako svog cuva onda ne bi Velez prodao Gosku i Zeljo Leotaru. U ovom trenutku kada je rano jos za ispadanja ekipe koje su sigurne uzimaju daju tri boda za tri naredne sezone sto je logicno, a ekipe iz RS primarno daju bodove svojim komsijama pa tek onda drugima..Mokroguz je napisao/la:@tuzlak1987 Nemoj mi reci da si ti sam nasjeo na retoriku da su svi u Bosni Bosanci, kad i nije tako, inace nebi bilo ovog njasra o kvoti iz FSRS-a.
A znam da npr kada Celiku treba dodje Zeljo da ga namjerno naguzi. Sve to stoji ali nikad necu priznati da postoje klubovi neciji ili od nekog jer je u tim klubovima iz RS bilo igraca koji su legende tih ekipa, a nisu Srbi. Vodili su ih Bosnjaci prije u Jugoslaviji, sada ako Borac hoce da pobjegne od toga i da se predstavlja kao srpski klub onda mogu da se poseru na svoje ime samo jer to nije nikakva odlika velikog kluba..
Isto tako kako je Sarajevo Bosnjacki klub? Jedino mozda po vjeri navijaca? Ovako u svakom drugom smislu ne. Da si rekao Djerzelez pa dobro..
Niko nece reci iz Bijeljine sada namjestili smo utakmicu, nisu niti oni glupi. Neko rekao kao zbog crvenog. Kako znate da crveni nije namjerno odradjen? Slavija ceka Viteza, evo vec vidim 1:0 u najavi i zato se i osjecaju komotno.
Kaze Radović u najavi,pobjedom osigurati opstanak,jeste,al Radniku

Nema veze to za pripadnost kluba ko koga pobjedi, kao prvo, a kao drugo - Ronaldinho je legenda Barcelone. Je li sad Barcelona katalonski klub ili postmodernisticki, sekularni pekmez zbog njega?tuzlak1987 je napisao/la:Pa kada se prodaje primarno sto se gleda pare su. Inace da svako svog cuva onda ne bi Velez prodao Gosku i Zeljo Leotaru. U ovom trenutku kada je rano jos za ispadanja ekipe koje su sigurne uzimaju daju tri boda za tri naredne sezone sto je logicno, a ekipe iz RS primarno daju bodove svojim komsijama pa tek onda drugima..
A znam da npr kada Celiku treba dodje Zeljo da ga namjerno naguzi. Sve to stoji ali nikad necu priznati da postoje klubovi neciji ili od nekog jer je u tim klubovima iz RS bilo igraca koji su legende tih ekipa, a nisu Srbi. Vodili su ih Bosnjaci prije u Jugoslaviji, sada ako Borac hoce da pobjegne od toga i da se predstavlja kao srpski klub onda mogu da se poseru na svoje ime samo jer to nije nikakva odlika velikog kluba..
Isto tako kako je Sarajevo Bosnjacki klub? Jedino mozda po vjeri navijaca? Ovako u svakom drugom smislu ne. Da si rekao Djerzelez pa dobro..
Niko nece reci iz Bijeljine sada namjestili smo utakmicu, nisu niti oni glupi. Neko rekao kao zbog crvenog. Kako znate da crveni nije namjerno odradjen? Slavija ceka Viteza, evo vec vidim 1:0 u najavi i zato se i osjecaju komotno.
Evo ti ukratko moja poenta:
If it walks like a duck, quacks like a duck, looks like a duck, then it must be a duck.
Zamisli u Izraelu klub koji nosi njemacke simbole i boje(crno, crveno, zuto), igraci se skoro svi prezivaju "Fritz, SchlieBinger, Friedrich" itd., navijaci im nose svastike na utakmicama i sta ti ja znam. I onda se neko nadje reci "Nisu oni Njemacki klub.", sta ti jos fali da prihvatis da jesu?
Evo na primjer Manchester City;
1. Je li to Britanski, Engleski ili Arapski klub? Ili mozda Francuski, Brazilski(posto imaju igraca odatle) ili sta? Ili Rumunski posto ima navijaca ManCityja u Rumuniji?
2. Kako znas ciji je?
A nemoj mi reci da je niciji, jer to nema smisla, nije iz cista mira nastao klub.
Inace te pitam i ovo:
Postoje li Engleski, Francuski, Njemacki, Spanski itd. klubovi ili je i to izmisljotina i oni se ustvari takmice i za BiH ili kakav je kod njih status?
Vi u drugim klubovima se zovite neopredijeljeni, komunisti, sekularisti, humanisti ili sta god hocete. Mi necemo igrati tu igru, znamo ko je ciji otac, sta kome pripada, kad drugi smiju priznati svoje, mozemo i mi nase - pogotovo u nasem vlastitom domu. Sto i ne znaci da su drugi narodi nedobrodosli ili da ce biti ugrozeni kod nas, neka su od svog nekog naroda i svoje vjere, ali nema smisla da pocnemo tisra bezveze da sprijecimo nepostojeci strah u njima.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
vedatore, mozes li ubacivati na drugi servis ove izvjestaje. Zaista mi ide na qurac ove reklame, jos uz to zauzimaju pola slike. Inace svaka cast na radu, i znas da sam te uvijek hvalio.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Jbga,nema dzabe ni kod stare babe,od reklama se zivi ne od vazduhavedatore, mozes li ubacivati na drugi servis ove izvjestaje. Zaista mi ide na qurac ove reklame, jos uz to zauzimaju pola slike. Inace svaka cast na radu, i znas da sam te uvijek hvalio.

Fakat koji luzer moras biti da poslije 3 godine spominjes neke teorije zavjere,a u isto vrijeme nisi nista ucinio da sam sebi pomognes....
Ne nadyebivo
Ne nadyebivo
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
" onclick="window.open(this.href);return false; 

Vazda neke teorije zavjere 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Znam da nije, ali tako isto znam da negdje ima bolji servis od ovog trenutno gdje ubacuje. YT je sigurno zabranio postavljanje klipova sa utakmica jer nema prava za to.Papalukas je napisao/la:Jbga,nema dzabe ni kod stare babe,od reklama se zivi ne od vazduhavedatore, mozes li ubacivati na drugi servis ove izvjestaje. Zaista mi ide na qurac ove reklame, jos uz to zauzimaju pola slike. Inace svaka cast na radu, i znas da sam te uvijek hvalio..
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Pa real ne bi dao 4gola u Lukavici.. Samo Radnik

Koji je inace jako poznat po efikasnosti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Prosle godine nam je dao pet.Zip je napisao/la:Pa real ne bi dao 4gola u Lukavici.. Samo Radnik![]()
![]()

I budimo realni, da su oni igrali trunku bolje i ozbiljnije dali bi jos koji. Na 0:0 Obradovic promašio zicer, na 3:0 isti igrač mašio 1 na 1.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.