hvala druzeRios je napisao/la:Eto @Evile druze,dotakao sam se svega,nadam se da sam ti pomogao da steknes neki dojam o danasjoj utakmici![]()

ovim si sve rekao.Rios je napisao/la:Gdje je stala Roma prosle godine nastavila i u ovoj utakmici.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
hvala druzeRios je napisao/la:Eto @Evile druze,dotakao sam se svega,nadam se da sam ti pomogao da steknes neki dojam o danasjoj utakmici![]()
ovim si sve rekao.Rios je napisao/la:Gdje je stala Roma prosle godine nastavila i u ovoj utakmici.
Hmm,pocetak je prvenstva,vidjet cemo jos u narednih 4-5 kola kako ce Roma igrati,ali mozda je u Garsiji veliki dio problema.Evo primjerice,doveden je klasicni centarfor,visok,snazan,dobar u skok igri a krila ( prvo Salah i Zervinjo,a kasnije Falque i Ibarbo ) ne posalju nijedan centarsut prema njemu.Bar ja nisam upratio da jesu..Eh to bi trebao Garsija da koriguje,da im ukaze da mora vise lopti ici okomito na Dzeku,bilo visoke ili niske lopte,a ne da oni soliraju,petljaju,itd..Evil Genius II je napisao/la:hvala druzeRios je napisao/la:Eto @Evile druze,dotakao sam se svega,nadam se da sam ti pomogao da steknes neki dojam o danasjoj utakmici![]()
nazalost, rezultatom jesam razocaran, ali ne i iznenadjen jer verona je tesko gostovanje, a u romi bas i ne cvjetaju ruze onako kako se to pomislilo dovodjenjem ovih par stvarno dobrih pojacanja. prije svega tu mislim na odbranu (bekove), a i tvrdoglavost trenera je itekako slaba tacka ekipe.
Ima li ova Amra djece ?soccerfan je napisao/la:
Malom Edinu je danas rodjendan! I dok je Roma sinoc igrala Jozefa, Amra, hanuma Strootmana i Jozefina sestra su "proslavile" Edinov rodjendan.![]()
![]()
Mali je famozan!
![]()
Ima sto pitas?Gabon je napisao/la:Ima li ova Amra djece ?soccerfan je napisao/la:
Malom Edinu je danas rodjendan! I dok je Roma sinoc igrala Jozefa, Amra, hanuma Strootmana i Jozefina sestra su "proslavile" Edinov rodjendan.![]()
![]()
Mali je famozan!
![]()
Gdje su njena djeca ? Ko ih cuva...djeca zive bez majke ili sa ocem ?soccerfan je napisao/la:Ima sto pitas?
Djete u skolu ide, logicno! Sta tebi to smeta majketi?Gabon je napisao/la:Gdje su njena djeca ? Ko ih cuva...djeca zive bez majke ili sa ocem ?soccerfan je napisao/la:Ima sto pitas?
Posto se ona vuca se Dzekom.
Zar je skola pocela ?soccerfan je napisao/la:Djete u skolu ide, logicno! Sta tebi to smeta majketi?Gabon je napisao/la:Gdje su njena djeca ? Ko ih cuva...djeca zive bez majke ili sa ocem ?soccerfan je napisao/la:Ima sto pitas?
Posto se ona vuca se Dzekom.
Zasto ce mi smetati, samo pitam....ako pitas, smetasoccerfan je napisao/la:Zavisi od skole do skole al u Americi je skola pocela, da. Pa logicno da ti smeta kad te zanima gdje su djeca i ko se brine za njih.
Mogao bi se Ahmo uskoro preseliti u Kamerun.harishp je napisao/la:
on generalno ima problem sa ekipama koje igraju bunker i to sam i pisao protiv seville kada su igrali. daj boze da bude kakve promjene po tom pitanju jer bilo bi to pojacanje ravno edinovom.Rios je napisao/la:Hmm,pocetak je prvenstva,vidjet cemo jos u narednih 4-5 kola kako ce Roma igrati,ali mozda je u Garsiji veliki dio problema.Evo primjerice,doveden je klasicni centarfor,visok,snazan,dobar u skok igri a krila ( prvo Salah i Zervinjo,a kasnije Falque i Ibarbo ) ne posalju nijedan centarsut prema njemu.Bar ja nisam upratio da jesu..Eh to bi trebao Garsija da koriguje,da im ukaze da mora vise lopti ici okomito na Dzeku,bilo visoke ili niske lopte,a ne da oni soliraju,petljaju,itd..
Al eto vidimo jos kako ce ici u narednim utakmicama..
Nema on generalno problema sa bunkerom nego sa postavkom na terenu. Jednostavno igraci gube pozicije i srljaju previse s loptom. Meljanje lopte soliranje i kasni pasovi kao i srljanje u sredinu terena i suzavanje istog.Evil Genius II je napisao/la:on generalno ima problem sa ekipama koje igraju bunker i to sam i pisao protiv seville kada su igrali. daj boze da bude kakve promjene po tom pitanju jer bilo bi to pojacanje ravno edinovom.Rios je napisao/la:Hmm,pocetak je prvenstva,vidjet cemo jos u narednih 4-5 kola kako ce Roma igrati,ali mozda je u Garsiji veliki dio problema.Evo primjerice,doveden je klasicni centarfor,visok,snazan,dobar u skok igri a krila ( prvo Salah i Zervinjo,a kasnije Falque i Ibarbo ) ne posalju nijedan centarsut prema njemu.Bar ja nisam upratio da jesu..Eh to bi trebao Garsija da koriguje,da im ukaze da mora vise lopti ici okomito na Dzeku,bilo visoke ili niske lopte,a ne da oni soliraju,petljaju,itd..
Al eto vidimo jos kako ce ici u narednim utakmicama..
to gubljenje pozicija tj sloboda u igri, izmjenjivanje i sve ostalo je super kada igra na kontre protiv ekipe koja se dosla nadigravati i igrati otvoreno kao sevilla prije nekoliko dana, a meljanje lopte i soliranje dodje kao posljedica bezidejnosti trenera kada igra protiv bunkera. kao strpljiv je i trazi taj zavrsni pas i jednu akciju koja ce otvoriti protivnika, a ta akcija ne dolazi evo vec punih godinu danakimbo je napisao/la:Nema on generalno problema sa bunkerom nego sa postavkom na terenu. Jednostavno igraci gube pozicije i srljaju previse s loptom. Meljanje lopte soliranje i kasni pasovi kao i srljanje u sredinu terena i suzavanje istog.
Evil Genius II je napisao/la:gervinho je prica za sebe. nadam se vec protiv juventusa da falque igra od prve jer se pokazao kao fakat fino pojacanje.
Ma protiv bunkera nijedan trener ne moze reci da ima siguran lijek,mada je istina da Garsija i ne pokusava smisliti nesto,sto jest jest..Evil Genius II je napisao/la: on generalno ima problem sa ekipama koje igraju bunker i to sam i pisao protiv seville kada su igrali. daj boze da bude kakve promjene po tom pitanju jer bilo bi to pojacanje ravno edinovom.
bice to okej kada se uigraju salah i dzeko, kada falque bude dobijao vise prostora i kada rudi prestane sa bespotrebnim posjedom lopte i pocne igrati direktnije (a morace). evo citam da se uigrava trio salah - dzeko - totti . . . eh tu ce tek imati upotrebljivih lopti od capitanaRios je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.