Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Evil Genius II

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Evil Genius II » 23 avg 2015, 18:03

Rios je napisao/la:Eto @Evile druze,dotakao sam se svega,nadam se da sam ti pomogao da steknes neki dojam o danasjoj utakmici :)
hvala druze :thumbup: nazalost, rezultatom jesam razocaran, ali ne i iznenadjen jer verona je tesko gostovanje, a u romi bas i ne cvjetaju ruze onako kako se to pomislilo dovodjenjem ovih par stvarno dobrih pojacanja. prije svega tu mislim na odbranu (bekove), a i tvrdoglavost trenera je itekako slaba tacka ekipe.
Rios je napisao/la:Gdje je stala Roma prosle godine nastavila i u ovoj utakmici.
ovim si sve rekao.

Rios

Post Postao/la Rios » 23 avg 2015, 20:19

Evil Genius II je napisao/la:
Rios je napisao/la:Eto @Evile druze,dotakao sam se svega,nadam se da sam ti pomogao da steknes neki dojam o danasjoj utakmici :)
hvala druze :thumbup: nazalost, rezultatom jesam razocaran, ali ne i iznenadjen jer verona je tesko gostovanje, a u romi bas i ne cvjetaju ruze onako kako se to pomislilo dovodjenjem ovih par stvarno dobrih pojacanja. prije svega tu mislim na odbranu (bekove), a i tvrdoglavost trenera je itekako slaba tacka ekipe.
Rios je napisao/la:Gdje je stala Roma prosle godine nastavila i u ovoj utakmici.
ovim si sve rekao.
Hmm,pocetak je prvenstva,vidjet cemo jos u narednih 4-5 kola kako ce Roma igrati,ali mozda je u Garsiji veliki dio problema.Evo primjerice,doveden je klasicni centarfor,visok,snazan,dobar u skok igri a krila ( prvo Salah i Zervinjo,a kasnije Falque i Ibarbo ) ne posalju nijedan centarsut prema njemu.Bar ja nisam upratio da jesu..Eh to bi trebao Garsija da koriguje,da im ukaze da mora vise lopti ici okomito na Dzeku,bilo visoke ili niske lopte,a ne da oni soliraju,petljaju,itd..
Al eto vidimo jos kako ce ici u narednim utakmicama..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 23 avg 2015, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 23 avg 2015, 20:24

soccerfan je napisao/la:slika

Malom Edinu je danas rodjendan! I dok je Roma sinoc igrala Jozefa, Amra, hanuma Strootmana i Jozefina sestra su "proslavile" Edinov rodjendan. :D :D :D Mali je famozan! :mrgreen: :mrgreen:
Ima li ova Amra djece ?
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 23 avg 2015, 20:27

Gabon je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:slika

Malom Edinu je danas rodjendan! I dok je Roma sinoc igrala Jozefa, Amra, hanuma Strootmana i Jozefina sestra su "proslavile" Edinov rodjendan. :D :D :D Mali je famozan! :mrgreen: :mrgreen:
Ima li ova Amra djece ?
Ima sto pitas? :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 23 avg 2015, 20:29

soccerfan je napisao/la:Ima sto pitas? :D
Gdje su njena djeca ? Ko ih cuva...djeca zive bez majke ili sa ocem ?
Posto se ona vuca se Dzekom.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 23 avg 2015, 20:30

Gabon je napisao/la:
Djete u skolu ide, logicno! Sta tebi to smeta majketi?

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 23 avg 2015, 20:33

soccerfan je napisao/la:
Gabon je napisao/la:
Djete u skolu ide, logicno! Sta tebi to smeta majketi?
Zar je skola pocela ?
Sta mi smeta :kafa:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 23 avg 2015, 20:59

Zavisi od skole do skole al u Americi je skola pocela, da. Pa logicno da ti smeta kad te zanima gdje su djeca i ko se brine za njih.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 23 avg 2015, 21:06

soccerfan je napisao/la:Zavisi od skole do skole al u Americi je skola pocela, da. Pa logicno da ti smeta kad te zanima gdje su djeca i ko se brine za njih.
Zasto ce mi smetati, samo pitam....ako pitas, smeta :kafa:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2015, 21:07

:facepalm:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 23 avg 2015, 21:11

harishp je napisao/la::facepalm:
Mogao bi se Ahmo uskoro preseliti u Kamerun. :kafa:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 24 avg 2015, 08:36

Rios je napisao/la:Hmm,pocetak je prvenstva,vidjet cemo jos u narednih 4-5 kola kako ce Roma igrati,ali mozda je u Garsiji veliki dio problema.Evo primjerice,doveden je klasicni centarfor,visok,snazan,dobar u skok igri a krila ( prvo Salah i Zervinjo,a kasnije Falque i Ibarbo ) ne posalju nijedan centarsut prema njemu.Bar ja nisam upratio da jesu..Eh to bi trebao Garsija da koriguje,da im ukaze da mora vise lopti ici okomito na Dzeku,bilo visoke ili niske lopte,a ne da oni soliraju,petljaju,itd..
on generalno ima problem sa ekipama koje igraju bunker i to sam i pisao protiv seville kada su igrali. daj boze da bude kakve promjene po tom pitanju jer bilo bi to pojacanje ravno edinovom.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 avg 2015, 08:43

Evil Genius II je napisao/la:
Rios je napisao/la:Hmm,pocetak je prvenstva,vidjet cemo jos u narednih 4-5 kola kako ce Roma igrati,ali mozda je u Garsiji veliki dio problema.Evo primjerice,doveden je klasicni centarfor,visok,snazan,dobar u skok igri a krila ( prvo Salah i Zervinjo,a kasnije Falque i Ibarbo ) ne posalju nijedan centarsut prema njemu.Bar ja nisam upratio da jesu..Eh to bi trebao Garsija da koriguje,da im ukaze da mora vise lopti ici okomito na Dzeku,bilo visoke ili niske lopte,a ne da oni soliraju,petljaju,itd..
on generalno ima problem sa ekipama koje igraju bunker i to sam i pisao protiv seville kada su igrali. daj boze da bude kakve promjene po tom pitanju jer bilo bi to pojacanje ravno edinovom.
Nema on generalno problema sa bunkerom nego sa postavkom na terenu. Jednostavno igraci gube pozicije i srljaju previse s loptom. Meljanje lopte soliranje i kasni pasovi kao i srljanje u sredinu terena i suzavanje istog.

Kada Gervinjo uzme loptu ponasa se kao Messi dok dobro ne isproba sve solo alternative nema slanja lopte nikome a nije sam ... Gledam ih ovaj vikend i kontam pa ovi mene opet podsjecaju na City. Al ne sumnjam da ce nadoc ... Prva prilika bez Gervinja na terenu postat ce jasno gdje zapinje .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 avg 2015, 08:57

Ma ona 14 obavezno u prvih 11 a Antilopu na klupu pod hitno.Pjanke mogo si onu zadnju dodat Dzeki ali eto golman odbrani ali Miske Dzeko Pjanic Dzeko nije isto jer ipak ovaj je tanak mislim Pjanic.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 24 avg 2015, 09:05

kimbo je napisao/la:Nema on generalno problema sa bunkerom nego sa postavkom na terenu. Jednostavno igraci gube pozicije i srljaju previse s loptom. Meljanje lopte soliranje i kasni pasovi kao i srljanje u sredinu terena i suzavanje istog.
to gubljenje pozicija tj sloboda u igri, izmjenjivanje i sve ostalo je super kada igra na kontre protiv ekipe koja se dosla nadigravati i igrati otvoreno kao sevilla prije nekoliko dana, a meljanje lopte i soliranje dodje kao posljedica bezidejnosti trenera kada igra protiv bunkera. kao strpljiv je i trazi taj zavrsni pas i jednu akciju koja ce otvoriti protivnika, a ta akcija ne dolazi evo vec punih godinu dana :D

gervinho je prica za sebe. nadam se vec protiv juventusa da falque igra od prve jer se pokazao kao fakat fino pojacanje.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 avg 2015, 09:32

Evil Genius II je napisao/la:gervinho je prica za sebe. nadam se vec protiv juventusa da falque igra od prve jer se pokazao kao fakat fino pojacanje.
:thumbup: :thumbup:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 avg 2015, 10:57

Gledao sam utakmicu protiv Verone i po meni Mire nije odigrao toliko lose kao sto se ovdje pise. Na pocetku utakmice jeste bio malo u grcu i pravio je greske, ali kako je utakmica odmicala igrao je sve bolje. Cijela ekipa je djelovala dosta neuigrano i odmah se moglo vidjeti da ce im trebati vremena da se posloze. Jako glupo je otpisati ih u borbi za titulu vec nakon prvog kola, jer ovo nije ni 50% onoga sto mogu pokazati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Rios

Post Postao/la Rios » 24 avg 2015, 15:26

Evil Genius II je napisao/la: on generalno ima problem sa ekipama koje igraju bunker i to sam i pisao protiv seville kada su igrali. daj boze da bude kakve promjene po tom pitanju jer bilo bi to pojacanje ravno edinovom.
Ma protiv bunkera nijedan trener ne moze reci da ima siguran lijek,mada je istina da Garsija i ne pokusava smisliti nesto,sto jest jest.. :mrgreen:
Meni je tu veci problem bio npr. aposolutno odsustvo saradnje krila sa Dzekom,eto ako si gledao snimak pokusaj se i ti sjetiti jel dobio bar jednu loptu od njih,bilo kakvu!? Mislim da nije nijednu,za centarsut sam gotovo siguran da nije bio..Ako si doveo napadaca klasicnog daj malo uredi relacije u napadu,mora se znati neki sistem,ko je centrala figura,preko koga se prvo napada,ko se prvi trazi,itd..Bojim se da ce se na ovaj nacin opet raspliniti taj napadacki dio Rome na nekoliko igraca i da Dzeko nece uspjeti pokazat sto je doveden,nesto kao i u City-u..Naravno,jos je rano za neke sigurne i generalne zakljucke,bice rano i nakon 2-3 kola,ali treba u startu neke stvari rascistiti..Ovo protiv Verone je bila Roma iz prosle godine,a za to onda nisu trebali dovoditi nikakva pojacanja :mrgreen:
Da ne budem bas u off-u totalno,da te pitam kako bi ti ocjenio Miralemovu igru ako si gledao snimak? :)
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 24 avg 2015, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 24 avg 2015, 15:30

Verona je Mireta fizicki nadigrala. Igrali su agresivno i na rubu prekrsaja stil u kojem Mire zbog svoje konstitucije nemoze pokazati ono sto najbolje zna. Uz to imali su i vise nego tolerantnog sudca koji je pustio grubu igu vecinu utakmice.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 avg 2015, 09:29

Rios je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la: on generalno ima problem sa ekipama koje igraju bunker i to sam i pisao protiv seville kada su igrali. daj boze da bude kakve promjene po tom pitanju jer bilo bi to pojacanje ravno edinovom.
Ma protiv bunkera nijedan trener ne moze reci da ima siguran lijek,mada je istina da Garsija i ne pokusava smisliti nesto,sto jest jest.. :mrgreen:
Meni je tu veci problem bio npr. aposolutno odsustvo saradnje krila sa Dzekom,eto ako si gledao snimak pokusaj se i ti sjetiti jel dobio bar jednu loptu od njih,bilo kakvu!? Mislim da nije nijednu,za centarsut sam gotovo siguran da nije bio..Ako si doveo napadaca klasicnog daj malo uredi relacije u napadu,mora se znati neki sistem,ko je centrala figura,preko koga se prvo napada,ko se prvi trazi,itd..Bojim se da ce se na ovaj nacin opet raspliniti taj napadacki dio Rome na nekoliko igraca i da Dzeko nece uspjeti pokazat sto je doveden,nesto kao i u City-u..Naravno,jos je rano za neke sigurne i generalne zakljucke,bice rano i nakon 2-3 kola,ali treba u startu neke stvari rascistiti..Ovo protiv Verone je bila Roma iz prosle godine,a za to onda nisu trebali dovoditi nikakva pojacanja :mrgreen:
Da ne budem bas u off-u totalno,da te pitam kako bi ti ocjenio Miralemovu igru ako si gledao snimak? :)
bice to okej kada se uigraju salah i dzeko, kada falque bude dobijao vise prostora i kada rudi prestane sa bespotrebnim posjedom lopte i pocne igrati direktnije (a morace). evo citam da se uigrava trio salah - dzeko - totti . . . eh tu ce tek imati upotrebljivih lopti od capitana :thumbup:

sto se tice miralema, odigrao je onako kako smo to i navikli od njega s tim sto je sporije usao u utakmicu, ali je kasnije uspostavio dominaciju. nesto slicno mu se desilo i protiv seville i iskreno se nadam da to nece postati sablon jer u velikim utakmicama bitna je koncetracija od prve do zadnje minute i to je moja jedina zamjerka na njegovu partiju. prava je steta sto nije zabio gol(ove) jer imao je onu jednu izglednu priliku i par suteva, ali eto lijepo je vidjeti da je dosta agresivniji i sve cesce opasniji po gol protivnika. godice romi te solucije protiv davljenika.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.