FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dobit cemo sve do pauze
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Iskreno da ti kazem ne vidim svrhu da pisem nesto sto ne mislim u tom trenutku. Mozda to nekom izgleda kao pesimizam, ali tako mislim. Nema ekipa nasa kontinuitet da bih ja siguran bio za odredjenu utakmicu da ce oni odigrati dobro.lijevapolutka je napisao/la: ↑20 nov 2020, 16:03Mislim da KONTRASVIH smatra da malo optimizma ne bi bilo zgoreg. Ispade da je samo sigurica krupa i mladost dk, a svi znamo kako smo prošli s njima. Sa svim ovim jačim smo se muški pofajtali
Najavljivao ja dobro ili lose, svakako, nema dodirnih tacaka kako cemo mi nesto odigrati ili kako ce nesto zavrsiti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444

Samo iskreno i nista pod tepih ba, kad se god nafuramo izgubimo.
Malo si sjebo s 1% ali eto.
Sta ja znam vise sam misljenja da imamo 2,4% sanse a ne 1%.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Eric
Stevanovic Miletic Ikic Milicevic
Alispahic
Bekric Mujezinovic
Stilic
E.Zec Lendric
Stevanovic Miletic Ikic Milicevic
Alispahic
Bekric Mujezinovic
Stilic
E.Zec Lendric
Ne znam stvarno po kojem osnovu pisanje na forumu ima veze s tim kako će se igrači i struka postaviti u nekoj utakmici. Ako ćemo realno najveći optimizam ovdje je bio pred meč sa Mladosti na Grbavici. Uzeli četiri zaredom svi sretni pozitivni, u 95% postova spominjalo se gaženje Mladosti i nova tri boda pa eto izgubismo.LjoZee je napisao/la: ↑20 nov 2020, 16:48Iskreno da ti kazem ne vidim svrhu da pisem nesto sto ne mislim u tom trenutku. Mozda to nekom izgleda kao pesimizam, ali tako mislim. Nema ekipa nasa kontinuitet da bih ja siguran bio za odredjenu utakmicu da ce oni odigrati dobro.lijevapolutka je napisao/la: ↑20 nov 2020, 16:03Mislim da KONTRASVIH smatra da malo optimizma ne bi bilo zgoreg. Ispade da je samo sigurica krupa i mladost dk, a svi znamo kako smo prošli s njima. Sa svim ovim jačim smo se muški pofajtali
Najavljivao ja dobro ili lose, svakako, nema dodirnih tacaka kako cemo mi nesto odigrati ili kako ce nesto zavrsiti.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
I ja sam malo pretjerao
Ma nismo mi pofalicki da imamo 1% sanse protiv Zrinjskog u Mostaru. Smori me vise spustanje nase ekipe a dizanje drugih, a kod ljozeta je to rutina. Ni malo optimizma ne bi skodilo kad smo vec u teskoj situaciji ne treba se i vise ukopavat.
SAMO TITULA

Ma nismo mi pofalicki da imamo 1% sanse protiv Zrinjskog u Mostaru. Smori me vise spustanje nase ekipe a dizanje drugih, a kod ljozeta je to rutina. Ni malo optimizma ne bi skodilo kad smo vec u teskoj situaciji ne treba se i vise ukopavat.
SAMO TITULA
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Mozda sam i ja pretjerao sa tim postotkom, ali poenta je bila da jednostavno sutra moramo uzeti tri boda jer sve ostalo dovodi nas u situaciju da u Mostaru moramo pobijediti ako zelimo ostati u igri, a tesko je dolje uzeti tri boda. Ovako kad bi do Zrinjskog uzeli 6 bodova iz ove dvije mozemo bez veceg pritiska i imperativa uci u tu utakmicu pa sta bude. To sam zelio reci onim postom.
Ma vjerujem da je on više htio da kaže da ove male utakmice dobiti a u biti takve tri nas čekaju do zimske pauze, Sloboda, Mladost i Krupa plus Širokog moramo pobijediti kući jer smo već dovoljno prosipali bodova na Grbavici. Pa ako kiksamo negdje ovdje da će teško biti vaditi se u Mostaru.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 nov 2020, 17:30I ja sam malo pretjerao![]()
SAMO TITULA
EDIT: Evo i sam je slično odgovorio

Dejan1921 je napisao/la: ↑20 nov 2020, 17:40Ma vjerujem da je on više htio da kaže da ove male utakmice dobiti a u biti takve tri nas čekaju do zimske pauze, Sloboda, Mladost i Krupa plus Širokog moramo pobijediti kući jer smo već dovoljno prosipali bodova na Grbavici. Pa ako kiksamo negdje ovdje da će teško biti vaditi se u Mostaru.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 nov 2020, 17:30I ja sam malo pretjerao![]()
SAMO TITULA
EDIT: Evo i sam je slično odgovorio![]()

Vise sam nekako oprezan pred svaku utakmicu i svjestan nasih problema svih vrsta pa to mozda izgleda kao spustanje nase ekipe, a daleko od toga da mi je to namjera.
Btw nasi su veceras u Swissotelu u karantinu. Swissotel nasa nova baza.

Veseli dva zabija sutra
@SudoHusika, nadamo se da se nisi ukocio po obicaju noc pred utakmicu. Cujemo se
kad zavrsis taj odmor u Banovicima gdje sunce sija. #nedostajes
Nešto me živo interesuje ima li šanse da se prekine prvensto?Mislim ipak je zdravlje najpreče.Tako je bilo i proljetos a bili su baš zabrinuti za zdravlje igrača kad bi se igrali srijeda-subota.Sad su pitice zaražene pa bi bilo lijepo da se neko ponovo zabrine za njih jer eto naši su bili samo peksini koji su se zarazili.Koliki je pitarski lobi baš me interesuje?Moram biti sarkastičan čitajući komentare"njihovih navijača"kad su naše driblali tamo-ovamo kao ping-pong.Karma je ****.Nadam se da će se ipak da će im se igrači oporaviti,mada sad zasad ne izgleda najbolje.
Sutra samo tri boda i da se polako nadoknadi što nam korona oduze.
Sutra samo tri boda i da se polako nadoknadi što nam korona oduze.
kakva je ovo nervoza
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nikad sigurnije 3 bobe 

Na granici, uci ce vjerovatno.
IGRAJ, NAPADAJ!!!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Sine,on ti već 3 mandata ubire pare na ublehu,ima čovjek pet plata a malo mu.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Molim za oprez.Kakva sigurna 3 boda.Vi ko neznate kako Sloboda zapne protiv nas.Malo ozbiljnosti nije na odmet.Dakle ako bude realizacija kao protiv Borca 3 bobe su tu ako budu greske odbrane kao protiv Borca a realizacija slabija onda strepnja do zadnje minute.Mi nismo Mladost oni nemaju motiv protiv njih ali protiv nas itekako.