HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Jestinac

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Jestinac » 08 jul 2014, 12:42

[youtube][/youtube]

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 08 jul 2014, 13:28

Pa dobro, oni dobili Kopenhagen a mi Travnik.Tu je to negdje :lol: :lol: .
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 08 jul 2014, 13:58

zrinja05 je napisao/la:Nema se sta ocekivati , maximalno kolko puste u prodaju znaci oko 10 000 ,koliko i ima stolica.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

pustit će se 5500 karata... gornja će biti zatvorena...
#SuningOUT

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 08 jul 2014, 15:25

Zasto samo 5500? Viole ce biti u kavezu i odvojene od ostalog dijela navijaca , cak su im i poseban WC napravili.Ne vidim razloga da zatvore gornju tribinu.

HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 08 jul 2014, 15:32

Ibraimi 0-1
Tavares 0-2
Vršić 0-3

Mariboru ce Mostar biti samo zagrijavanje za sljedecu rundu... Dobro je ako prezivite Maribor sa manje od 5 komada u 2 tekme...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 jul 2014, 15:33

zrinja05 je napisao/la:Zasto samo 5500? Viole ce biti u kavezu i odvojene od ostalog dijela navijaca , cak su im i poseban WC napravili.Ne vidim razloga da zatvore gornju tribinu.

Razlog moze biti taj da se sa stolica na gornjoj tribini od krova ne vidi teren u cjelosti i da zbog toga nisu uopce dobili dozvolu za taj dio tribine. Mogu ljudi sjest tamo lijevo na betonu, ali tamo nema stolica i zato ni taj dio ne mogu dobiti dozvolu pa nema ulaznica kad ni jedan dio tribine ne zadovoljava UEFA-ine zahtjeve. Da su pomjerili stolice sa gornje tribine na lijevu stranu, tamo prema svlacionicama mozda bi i dobili dozvolu.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 08 jul 2014, 15:54

1988risha je napisao/la:Ibraimi 0-1
Tavares 0-2
Vršić 0-3

Mariboru ce Mostar biti samo zagrijavanje za sljedecu rundu... Dobro je ako prezivite Maribor sa manje od 5 komada u 2 tekme...

Dobro i .......
Još nešto ili si rekao što si mislio! :kafa:
Nemoj se ljutiti ali mislim da je tebi (s obzirom na potpis) prirodniji pdf komšinica pa tamo prognoziraj utakmice tima iz predgrađa npr.protiv SV Stripfinga :rol: :urnebes: ili Horna a nas pusti da se mučimo sa kvalifikacijama za LP i brinemo koliko ćemo primiti komada.Mi možemo primiti i 10 komada ali bar igramo.
Ne bih ti dao ovog iščekivanja i dizanja tenzija pred utakmicu ni za kakve pare :nene: .Sve više raste napetost pred tekmu i ono slatko iščekivanje.Utakmicaa ko utakmica će biti i proći.Nemamo velike šanse za prolaz i svjesni smo toga ali nismo imali ni za titulu pa se desilo.Nadam se solidnom rezultatu pod BB a onda put Maribora i malo provoda po deželi :njanjanja: :njanjanja: .

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 08 jul 2014, 15:58

Signore je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:Zasto samo 5500? Viole ce biti u kavezu i odvojene od ostalog dijela navijaca , cak su im i poseban WC napravili.Ne vidim razloga da zatvore gornju tribinu.

Razlog moze biti taj da se sa stolica na gornjoj tribini od krova ne vidi teren u cjelosti i da zbog toga nisu uopce dobili dozvolu za taj dio tribine. Mogu ljudi sjest tamo lijevo na betonu, ali tamo nema stolica i zato ni taj dio ne mogu dobiti dozvolu pa nema ulaznica kad ni jedan dio tribine ne zadovoljava UEFA-ine zahtjeve. Da su pomjerili stolice sa gornje tribine na lijevu stranu, tamo prema svlacionicama mozda bi i dobili dozvolu.

Vidjet ćemo je li to službeno ali šteta bi bila da smanje kapacitet i zbog ljudi ali i zbog prihoda jer 4000 ulaznica nije uopće malo.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 08 jul 2014, 16:28

Kad ce ulaznice bit pustene u prodaju

Pancer
Kontakt:

Post Postao/la Pancer » 08 jul 2014, 17:03

Može mi netko odgovoriti kratko tko prati kategorizaciju stadiona ... Ako Zrinjski kojim slučajem prođe Maribor da li može igrati 3 kolo pod BB ili negdje drugo ... znam da Široki lani nije mogao igrati na Pecari 3 kolo EL ... unaprijed hvala
Nogomet SEX pa opet malo nogometa
Brazil 1:7 NJEMAČKA
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 08 jul 2014, 18:14

Mislim da Pecara ove godine ispunjava uvjete za 3 pretkolo a BB ne ispunjava.Daj boze da mi prodjemo a onda cemo lako.....:D:D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 jul 2014, 18:56

I za LP, a i EL vrijede ista pravila oko kategorija. Za prva dva pretkola potrebna je kategorija 2. Za trece pretkolo potrebna je kategorija 3. Za play off i grupnu fazu potrebna je kategorija 4.

Ne znam koju ce kategoriju BB dobiti, ali kategoriju 4 sigurno nece kao ni Pecara. Pecara ce sad bit 99% kategorija 3, jer su oni vec imali kategoriju 2 i nebi uzalud renovirali, a da ostanu na istom.

BB nije zadovoljavao nista, tj. nije imao ni kategoriju 2, jer da jeste nebi radili ovo i sjecam se onih UEFA-inih naputaka sta se treba napraviti da bi se dobila neka odredjena kategorija i Zrinjski je dobio naputke za kategoriju 2 dok je npr. Pecara dobila za kategoriju 3 tako da vjerujem da ce Zrinjski u slucaju prolaza u trece pretkolo svoje utakmice vrlo vjerojatno igrati na Pecari osim ako nisu malo stisnuli i odradili posao za kategoriju 3.

Pancer
Kontakt:

Post Postao/la Pancer » 08 jul 2014, 19:34

Signore je napisao/la:I za LP, a i EL vrijede ista pravila oko kategorija. Za prva dva pretkola potrebna je kategorija 2. Za trece pretkolo potrebna je kategorija 3. Za play off i grupnu fazu potrebna je kategorija 4.

Ne znam koju ce kategoriju BB dobiti, ali kategoriju 4 sigurno nece kao ni Pecara. Pecara ce sad bit 99% kategorija 3, jer su oni vec imali kategoriju 2 i nebi uzalud renovirali, a da ostanu na istom.

BB nije zadovoljavao nista, tj. nije imao ni kategoriju 2, jer da jeste nebi radili ovo i sjecam se onih UEFA-inih naputaka sta se treba napraviti da bi se dobila neka odredjena kategorija i Zrinjski je dobio naputke za kategoriju 2 dok je npr. Pecara dobila za kategoriju 3 tako da vjerujem da ce Zrinjski u slucaju prolaza u trece pretkolo svoje utakmice vrlo vjerojatno igrati na Pecari osim ako nisu malo stisnuli i odradili posao za kategoriju 3.
hvala na odgovoru ... usput jel ima u BiH ijedan stadion da ispunjava 4 kategoriju :roll:
Nogomet SEX pa opet malo nogometa
Brazil 1:7 NJEMAČKA
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 jul 2014, 19:36

Nema.
Hayley <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 jul 2014, 19:41

Ako netko iz BiH dodje do play offa ili ne daj Boze grupne faze igrat ce na najuslovnijem stadionu u drzavi, tj. onom koji je najblizi kategoriji 4. Prije je bilo pravilo da se igra u susjednoj zemlji, ali mislim da je to sad izmijenjeno i da je tocna ova moja tvrdnja. Dakle, Bilino polje ili mozda cak Pecara.

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 08 jul 2014, 19:44

hoce li biti prenosa ?
zavrsava se SP trebalo bi da kupe prenos :kafa:

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 08 jul 2014, 19:53

Prije da nece nego da hoce.Jedine utakmice nekog prvaka BiH u kvalifikacijama za LP koje nije prenosila nijedna tv kuca iz BiH je bila Zrinjski-Slovan.Nebi me cudilo da i ove godine malo preskoce,yebiga istrosili se za SP.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 08 jul 2014, 19:56

zrinja05 je napisao/la:Prije da nece nego da hoce.Jedine utakmice nekog prvaka BiH u kvalifikacijama za LP koje nije prenosila nijedna tv kuca iz BiH je bila Zrinjski-Slovan.Nebi me cudilo da i ove godine malo preskoce,yebiga istrosili se za SP.

RTSLO2 prenosi sigurno. Sad kod nas hoće li bit ko zna..

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 08 jul 2014, 19:56

Kako je bilo u Gabeli,je li igrao prvi sastav ili neki kombinirani?

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 08 jul 2014, 19:58

Miki ,mi ce mo to uzivo gledat,zar ne?:cool::cool:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.