FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

GAL
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la GAL » 29 jan 2011, 19:39

umalo da zaboravima majke mi onaj wise koda je bio UFC kakav potez ja konto razvalio milera . :D

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 29 jan 2011, 19:43

Veoma važna pobjeda za Bayern,bitno je da držite priključak za 2.mjestom,mislim da do titule ne možete ipak.
Moram reći da nakon pobjede na Aachenom,ovdje sam i očekivao vašu pobjedu i počinjete sa boljim igrama.To je veoma važno.
Što se tiče Gomeza,za mene je on jedan od igrača koji trebaju loptu na tanjiru da bi dali gol.Naravno,svako ima svoje mišljenje i pravo na isto.
You'll never walk alone.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 29 jan 2011, 20:22

Luca.Toni je napisao/la: Prvo je neko rekao da je Gomez los igrac i da je levat ( mislim šeco ) a onda svi za njim, vi pljuvaci Gomeza ste tipicni predstavnici izreke "kud svi turci tu i mali Mujo" pa ljudi imate oci, imate mozak pogledajte kako igra Gomez (ali objektivno ) pogledajte njegovu statistiku golova i ostalog, ne morate prihvatati tudje misljenje ( vjerovatno nesvjesno ) ali je tako.
Prose.ravaš se malo,svako to govori,jer iza svojih rijeci stoji ;)

I da,kad si napisao "pogledajte statistiku golova i ostalog" trebao si je ti pogledat ;)
http://www.bundesliga.de/de/liga/clubs/ ... /index.php

zlatandr je napisao/la:Hebo Riberija treba ga prodat sto prije, uzet dobre pare dok je to moguce, jer nikad nece vise biti igrac kao sto je bio prije ozljede a i stalno neki problemi sa njim :?
šššššššš ;)

Robben strašan,toliko zeljan igre da frcaju iskre iz njega kad uzme loptu...Schweini s razlogom bio ljut,jer nije dodao Mulleru loptu,ali ono su njegove pozicije i ne krivim ga toliko sto je probao sutirati.
Kraft sve bolji i bolji,sledece godine ce Bgm biti jagma izmedju njega i Neura za prvog golmana Njemacke.
Ottl da Bog sacuva.
Gustavo :D U dvije utakmice lik napravi 2 penala,ni jedan ne vide :D :D Kostace nas jednom ako ovako nastavi...
Kao sto rekoh i poslijE Achena,onakvog Pranjica izbacit iz prvih 11 bila bi cista ludost,svi ostali standardno dobri,Gomeza vise ne moram komentarisat,Tymo mi se cini sve stabilniji i stabilniji na poziciji stopera.

"Je.bo fudbal,znam ja i kung fu", rece Wiese i slozi Mullera :D
#miasanmia

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 29 jan 2011, 20:58

Čestitke momcima na još jednoj pobjedi. Ova igra nam je trebala od početka sezone.

Danas odlična igra skoro svih igrača, a jedino je mrlju na utakmicu bacio onaj "duel" između Mullera i Robbena....nadam se da će se to sve fino složiti i da neće biti većih problema........
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 jan 2011, 22:47

Navodno je Muller dobio samar zbog protesta Robbenu na njegovu sebicnosti, a i ovaj tanak na zivcima, malo mu fali.

I da, umalo da zaboravim. Van Bommel dobio svoj prvi crveni karton u dresu Milana. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 jan 2011, 22:55

crveni za van bommela je bio jako glup....izletio je nakon 2 žuta, a drugi žuti je bi bezvezan faul koji ni u snu nije bio za žuti...
a et ovo danas izmedju robbena i mullera sam samo kratko zapazio a tek poslije sam čuo nesto vise o incidentu , interesantno da tokom prijenosa nisam puno primijetio....al primirit ce se to sve....uglavnom robben je u izjavi jednoj rekao kako ga je nerviralo mullerovo gestikuliranja nakon sto je ovaj prvi iz jednog slobodnjaka sutirao visoko preko gola
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 30 jan 2011, 01:36

slika

Auuu al mu sjede :)

Zbog svadje oko slobodnjaka svadja poslije utakmice ... Nakon Robbenovog slobodnjaka Muller demonstrativno digao ruke, jer je slobodnjak bio slabo izveden, to se Robbenu nikako nije svidjelo pa je Mullera opalio malo :D ... I dodao jos to je bilo bez imalo respekta, diskutovat se moze ali ruke se dizat ne smiju ... Muller se nije htio oglasiti o ovom slucaju ...
BvB Echte Liebe !!!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 30 jan 2011, 02:43

Danas klasicna bayernovska pobjeda.
Povratak nakon primljenog gola i dominiranje do kraja utakmice. Odlicno s obzirom na to sta sam ocekivao kad sam vidio par zadnjih veznih.

Vidim ponovo se puno prica o Gomezu.
Istina, on danas nije odigrao najbolju utakmicu. Prije svega jer je izgubio par lopti koje nije trebao. To sto on ponekad promasi par prilika, nije znak da on nema zavrsnicu, nego da se jednostavno zna izboriti za poziciju za sut cesce od ostalih. Po meni je to otkrivanje, utrcavanje ispred protivnickog igraca najvaznija stvar za napadaca. Gomez to ima.
Dakle, iako nije odigrao najbolju utakmicu, ipak je njegov potez (autogol Mertesackera) bio kljucan. A svi znamo kako nazivamo takve igrace koji i kad nemaju svoj dan odlucuju utakmice. KLASA naravno.

Schweini me sve vise zabrinjava na toj poziciji 10-ke. Nadam se da ce i Gaal uviditi da je on puno slabiji tu nego na 6-ici. S obzirom da ga je dananas zamijenio prije kraja, mozda je to znak da se opametio.

Mulleru kapa dole. Najbolji mladi igraca na svijetu sigurno, al' to smo i prije ionako vec znali. :D

Kraft i dalje uspijeva izdrzati ogroman pritisak. Sve sam sigurniji da ce dugo godina biti Bayernova jedinica, a samim time i elfa.

Onog Wiesea sto prije u zatvor. Nije mu mjesto na nogometnim terenima. Prvo Olic, a sad i Muller.
[youtube][/youtube]
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 30 jan 2011, 12:00

GAL je napisao/la:dr.adnan jaro ja sam smo negdje dtrugdje ne BBI sukupo brate do bola
Ma BBI mi je prvi naumpao, jer se u tom kafiću redovno prave sportska okupljanja i gledanja utakmica. Znam da je skup, zato se ne sikirajte. Ima još dobrih kafana po SA, naći se nešto. Zasad nas ima troje (ti, Luca.Toni i ja), hajmo ljudi još barem 3 da skupimo, da pojačamo sredinu terena :D :D :D

Što se tiče utakmice, ovo dugo nisam od Bayerna vidio ove sezone. Redovno smo razvaljivali u prvom poluvremenu, a padali u drugom, a sada se desilo obratno. Bitno je da postajemo mentalno jaki 8-)
Priče oko Gomeza mi postaju već više zamorne, jedni ga kude, drugi bi ga za zeta... Čojk dok daje doprinos igrama Bayerna, nikada neće biti zamjenjen, a kamoli prodan. Imamo 2 napadača, 1 je konstantan i prvi je strijelac BL-a (i po zbroju golova i asistencija), a drugi je tek počeo da igra poslije teške povrede.
Sad se trebamo pripremati za Kelna i lagano u misli uvoditi Inter. Iako je Ribery krajnje upitan, ako će išta biti lakše i Stanković se povrijedio i neće ga biti protiv nas ;)

A evo nekih zanimljivih podataka sa utakmice:
* Ovo je Kloseu prvi gol protiv Werdera (svog bivšeg kluba). Nakon 7 praznih, u 8. je konačno pogodio.
* LvG još uvijek nema poraza protiv Werdera u 6 utakmica: 4 pobjede i 2 remija
* Robbenov gol za izjednjačenje je bio 150. gol Bayerna u utakmicama sa Werderom

A naš bivše kapetan nastavlja svoju tradiciju sa crvenim kartonima :lol:
slika
Sent from my Philips Smart TV.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 30 jan 2011, 12:59

dr.adnan ja ću ja ću još 2 povest sa sobom također bavarce

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 30 jan 2011, 17:01

ja u pravu si, nije lose otici u BBi kod Bahe na njegov "travnjak" :D a ima jos nekooliko opcija, pa ebemu belaj nije valjda belaj naci kafic u Sarajevu, znaci samo da se jos dog ko ide i to i et :D to je to
Razumijes ti mene burazere moj :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jan 2011, 18:25

Bayern - Shalke
Duisburg - Cottbus
:lol: :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 jan 2011, 18:27

Omerbavarac je napisao/la:Bayern - Shalke
Duisburg - Cottbus
:lol: :lol: :lol:
Sranje veliko. Ne za Bayern, nego za BuLi.
Vom Jäger zum Gejagten

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 30 jan 2011, 18:38

go salke go :lol:
u potpisu
ljubitelj Blige :lol:
Sranje veliko. Ne za Bayern, nego za BuLi.
nazalost, daaaa :cry:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jan 2011, 21:10

Na jucerasnoj utakmici KHR i Hoeness nisu bili prisutni? Kuha li se sta za sutra? :roll:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 31 jan 2011, 00:07

i ja se slazem da je ovo sranje za buli....jos gora stvar za schalke kad sad ispadnu od nas skoro da ce biti bye, bye evropa...iako bi ih volio u evropi i naredne sezone jer tamo dobro predstavljaju buli....ipak dobro je sto protiv schalkea u polufinalu kupa utakmicu igramo kuci
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 31 jan 2011, 05:01

Robben je zgrabio Müllera za vrat, a potom ga šakom udario po licu slika
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 31 jan 2011, 10:35

"]Na jucerasnoj utakmici KHR i Hoeness nisu bili prisutni? Kuha li se sta za sutra?

Ja koliko sam primjetio,nisam vidio Vargasa u sastavu fiorentine,pa čak ni na klupi :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 31 jan 2011, 12:15

Zna li iko ista novo za Vargasa hoce li doci????
Kako bi nam to pojačanje bilo
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.