Monitor mi pade sa stolaPitarBordo je napisao/la:Joj sutra kad pola plakara obučem na sebe, ima da izgledam ko Obamin telohranitelj.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Monitor mi pade sa stolaPitarBordo je napisao/la:Joj sutra kad pola plakara obučem na sebe, ima da izgledam ko Obamin telohranitelj.
Nece, bice snimak u 21h na TV Vogoscakanarinac je napisao/la:Oce biti sutra gdje prenos utakmice
PitarBordo je napisao/la:Joj sutra kad pola plakara obučem na sebe, ima da izgledam ko Obamin telohranitelj.
Ma lede je trenutno **** od igraca,pa jedva hoda covjekRedEvil je napisao/la:Ovaj Lede je strasan igrac,za 10-ke se ubio malo je reci
Trenutno ga gledam protiv celika.,odigrao je za 10 bar sto se mene tice,al sebicnost ih ubi,i trci brate u 80 vise od pola ekipe olimpicaAdo76 je napisao/la:Ma lede je trenutno **** od igraca,pa jedva hoda covjekRedEvil je napisao/la:Ovaj Lede je strasan igrac,za 10-ke se ubio malo je reci
AJ BRATA HAHAHAHAHAPitarBordo je napisao/la:Joj sutra kad pola plakara obučem na sebe, ima da izgledam ko Obamin telohranitelj.
AJ BRATA HAHAHAHAHARuleHz je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Joj sutra kad pola plakara obučem na sebe, ima da izgledam ko Obamin telohranitelj.
Nisi ti ni onda a izgleda ni sad shvatio sta sam ja napisao, i ti se mene napao. Ja sam napisao da sve ekipe iz vrha kiksaju i kiksali su na neocekivanim mjestima izuzev Slobode i da bi i oni trebali isto tako medjutim nisu i cestitali smo im. To "mi smo Sarajevo" si ti napisao na osnovu toga sto sam ja rekao da smo mi kiksali puno vise od Slobode i da ne bi trebali do kraja nikako kiksati kao sto nismo i necemo.PitarBordo je napisao/la:Kao što rekoh, onda kad me Sabinho napade da "mi smo Sarajevo", ne pitamo se mi ko će biti prvi na kraju ovog dijela sezone i to na kraju ispade tačno - objektivno i nismo zaslužili.
Bolanos je napisao/la:Nisi ti ni onda a izgleda ni sad shvatio sta sam ja napisao, i ti se mene napao. Ja sam napisao da sve ekipe iz vrha kiksaju i kiksali su na neocekivanim mjestima izuzev Slobode i da bi i oni trebali isto tako medjutim nisu i cestitali smo im. To "mi smo Sarajevo" si ti napisao na osnovu toga sto sam ja rekao da smo mi kiksali puno vise od Slobode i da ne bi trebali do kraja nikako kiksati kao sto nismo i necemo.PitarBordo je napisao/la:Kao što rekoh, onda kad me Sabinho napade da "mi smo Sarajevo", ne pitamo se mi ko će biti prvi na kraju ovog dijela sezone i to na kraju ispade tačno - objektivno i nismo zaslužili.