Potpis!SvenZ je napisao/la:Ovim igracima, ukljucujuci loncarica, niko ne smije pisnuti nakon danasnje igre. Je*ote po onakvom vremenu i poslije svih gresaka, odbrana onog sabana saulica na golu mladosti i ludarija pomocnog sudije, nasi su skupili snage i mu*a da probiju onaj bunker i zabiju. A sto se loncarica tice, covjek je stajao po onoj kisi pola sata bez ikakvog posla i onako hladnom mu odjednom dodju tri prilike pred golom. **** na kraju je kisa i klizava lopta odradila svoje, sta se moze... Bitno je da smo uzeli 3 boda. Ako jedna ekipa zasluzuje titulu ove sezone to smo mi, i ne kazem to samo kao zeljovac nego kao ljubitelj fudbala generalno. Stalno idemo uz vjetar i nikako da nam se neke stvari posloze i opet na kraju izadjemo kao pobjednici zahvaljujuci lavovskoj borbi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- zivinaajkula
- Kontakt:
zumba je napisao/la:Veceras se moglo sve okrenuti za 360 stepeni

Sad tek slijedi ono najbolje,imamo mozda i najtezi raspored od svih ekipa koje se bore za titulu,Rudar se vratio u zivot ovim bodom i ako pobjede Travnik iduce kolo kuci u zadnjem cemo biti tamo docekani na noz,o Velezu mozda nam to bude najlaksa utakmica jer su oni ove godine kao Olimpic,kuci katastrofa u gostima odlicni,zatim komsije za njih ne treba motiva,sve tri pobjede nam daju nadu,dvije tesko jer ce Siroki pobjediti sve do kraja tako da moramo barem dvije pobjediti i jednu nerjesiti,Zrinjski nam iako je prvi nije neka konkurencija jer oni dolaze u Sarajevo Olimpicu a koliko znam njih nisu nikada na Otoci pobjedili pa idu u Vrapcice gdje ih ceka ljutiti rival!
Bit ce zavrsnica o kojoj ce se godinama raspravljati !
Svraka!

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Re: Odg: FK Željezničar
Jbg, okrenulo se za 720zumba je napisao/la:Veceras se moglo sve okrenuti za 360 stepeni

Sreca, pa smo dobili, valjda ce u Mostaru biti bolje aBd, promrzao sam, al' ne zalim, klubu

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Koliko su nam važna ova 3 boda, toliko nam je važno da su momci ostavili srce na terenu i bukvalno ginuli do pobjede, ono što ovu ekipu najviše odlikuje jeste borbenost i pored svih pehova koji su nas zadesili ove sezone. Sljedeća utakmica sa Veležom će biti puno lakša za igrati od ove večeras, jer neće biti bunkera protivnika kao večeras. A kad nam se ekipa otvori onda trpamo ....
Re: Odg: FK Željezničar
vjerovatno 17:00 samo ne znam je li subota ili nedeljaanonimni je napisao/la:Jbg, okrenulo se za 720zumba je napisao/la:Veceras se moglo sve okrenuti za 360 stepeni![]()
Sreca, pa smo dobili, valjda ce u Mostaru biti bolje aBd, promrzao sam, al' ne zalim, klubuza pustanje na sjever... zna li se termin tekme s Velezom ?
Vjerovatno ce biti subota... hvala 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ovo se trebalo riješiti vec u prvom poluvremenu, ali zayebancija pred golom Obarske, propuštene 3 šanse su došle na naplatu kasnije
kakve gluposti
U drugom pol. opet navaljivanje, dođu do 16 i ne znaju kako dalje probiti, Benjo je nabacivao centaršuteve bez ikakvog ucinka.....sreca, pa Svraka nekako zabi pred kraj.
jbm mu miša, zabij golove kad možeš u prvih pola sata, pa se onda zayebavaj

U drugom pol. opet navaljivanje, dođu do 16 i ne znaju kako dalje probiti, Benjo je nabacivao centaršuteve bez ikakvog ucinka.....sreca, pa Svraka nekako zabi pred kraj.
jbm mu miša, zabij golove kad možeš u prvih pola sata, pa se onda zayebavaj

Zadnja izmjena: let3, dana/u 19 apr 2014, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Uz onakvu kišu bilo kakva pobjeda je zlata vrijedna.Dobacih sa tekme na kojoj sam prosuo puno živaca.bas je bilo napeto.Od one prve minute mi se uvukla slutnja da će njihov golman imati svoju noć.Na onakvom terenu je branio sve što se moglo odbraniti.Što se tiče našeg Fiće nemojte griješiti dušu.Ako je neko kriv onda je to igrač koji je izgubio loptu,namjerno ne spominjem njegovo ime ,jer sam siguran da je kao i svi ostali silno htjeo i želio pobjedu.Znamo svi da je rovit,da mu fali i brzine i sigurnost koje može dobiti samo utakmicama.Naš Fićo je uradio ono što se radi na ovakvom terenu,Bio je na lopti koja se po ovakvom terenu ne hvata.Sve je naravno dobro što se dobro svrši.Struka ima razloga za reakciju i u nju ne sumnjam,A nama oostaje satisfakcija da smo se mi sekirali sve do 87 min a našim dragim dušmančićima smo obeznjedili još heftu nemirnog sna i sekiracije naravno
Bucan opet najbolji, Tomic neprepoznatljivo los kao i Benjo Colic. Svraki svaka cast, on i Selimovic uvijek zabiju neki gol iz niceg kada je najpotrebnije.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Hvala ekipi na borbenosti i jedinstvu samo tako cemo do titule!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Po meni Bucan i Kerla najbolji, ovaj drugi sve bolje i bolje igra, steta sto ide na kraju... A najlosiji je bio Benjo sto je donekle i opravdano s obzirom na povredu, te Ramic kojem ne treba dati vise ni minute da igra.
FKŽ !
Ma Selimovic je extra igrac. Ne istice se previse, nije uvijek na nivou ali kad dobije sansu zabije gA. Svraku treba postaviti na pravu poziciju gdje cemo dati sve sto zna.asunsao je napisao/la:Bucan opet najbolji, Tomic neprepoznatljivo los kao i Benjo Colic. Svraki svaka cast, on i Selimovic uvijek zabiju neki gol iz niceg kada je najpotrebnije.
Sto se tice Benje on se mora istrpiti jer povreda bila teska...
Ara je u prvom pol. promašio dvije 100% šanse (obje 1 na 1 sa golmanom), prvo odmah na startu , bio bi to rekord lige sigurno , negdje 15 sekunda utakmice, šut malo iznad precke iz odlicne šanse....kasnije druga šansa, puca pravo u onog ćelavog mrmota, a može ga pitati u koju stranu da mu šutira....previše oscilira, iako je ocito najtalentovaniji igrac lige.
jbg, takve stvari se uvijek kasnije naplate na drugoj strani.
jbg, takve stvari se uvijek kasnije naplate na drugoj strani.
-
- Kontakt:
Nemoj nikog izdvajat ,svi su oni odlicni ,vidite terena i vremena.. Tomic i Benjo ,malo u povrede ,dosta je tu straha.asunsao je napisao/la:Bucan opet najbolji, Tomic neprepoznatljivo los kao i Benjo Colic. Svraki svaka cast, on i Selimovic uvijek zabiju neki gol iz niceg kada je najpotrebnije.
hoce li negdje biti snimak,kad je pregled?
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Žeeeeeeljoooooooooooo, Željooooooooooooo, Željooooooooooooooo

Joj, kako teska utakmica. U ovoj poodmakloj fazi prvenstva, svaka utakmica je od velikog znacaja, a kad ne ide sve kako mi hocemo, dobijemo mucenje kao veceras. Sreca pa se okoncalo na najbolji moguci nacin.
Sto se pojedinacnog ucinka tice, kao pozitivne bih izdvojio Zolotica, Kerlu i Zeljkovica. Ovaj prvi podsjeca na najbolje dane, sjecam mu se samo jedne greske pred kraj utakmice, a poginuo je na terenu. Zeljkovic i Kerla nisu krivi za go, a utakmicu su bas korektno odigrali, bez puno panike.
Bajic je dao go, ali je on izgubio loptu kod gola, nonsalantno driblanje 30 metara od gola. Kasnije Loncaric pogrijesio, jbg, klizava lopta, sta ces, desava se. Hodzic opet milion sansi, polusansi, situacija... bez realizacije. Ne treba kritikovti i psovati, ne daj Boze, ali treba napomenuti. A definitivno najlosiji je bio Dedic. Momku treba podrska, trebaju utakmice, ali danas nije imao dobrog poteza. Mora to puuno bolje. Ostatak ekipe nit smrdi nit mirise, od Tomica je ocekujem puno vise.
Pobjedom u ovoj utakmici, iduca je najvaznija. Pobjedom u iducoj, ona tamo je. I tako ide dok se karte ne otvore skroz. Iduce kolo bi moglo pokazati dosta. Zrinjski dolazi na Otoku, a mi u Vrapcice. Sarajevo i Siroki cekaju kikseve da i oni pokusaju napraviti nesto do kraja, nadam se da nece imati priliku.
Bit ce Zeljo opet sampion.
Sto se pojedinacnog ucinka tice, kao pozitivne bih izdvojio Zolotica, Kerlu i Zeljkovica. Ovaj prvi podsjeca na najbolje dane, sjecam mu se samo jedne greske pred kraj utakmice, a poginuo je na terenu. Zeljkovic i Kerla nisu krivi za go, a utakmicu su bas korektno odigrali, bez puno panike.
Bajic je dao go, ali je on izgubio loptu kod gola, nonsalantno driblanje 30 metara od gola. Kasnije Loncaric pogrijesio, jbg, klizava lopta, sta ces, desava se. Hodzic opet milion sansi, polusansi, situacija... bez realizacije. Ne treba kritikovti i psovati, ne daj Boze, ali treba napomenuti. A definitivno najlosiji je bio Dedic. Momku treba podrska, trebaju utakmice, ali danas nije imao dobrog poteza. Mora to puuno bolje. Ostatak ekipe nit smrdi nit mirise, od Tomica je ocekujem puno vise.
Pobjedom u ovoj utakmici, iduca je najvaznija. Pobjedom u iducoj, ona tamo je. I tako ide dok se karte ne otvore skroz. Iduce kolo bi moglo pokazati dosta. Zrinjski dolazi na Otoku, a mi u Vrapcice. Sarajevo i Siroki cekaju kikseve da i oni pokusaju napraviti nesto do kraja, nadam se da nece imati priliku.
Bit ce Zeljo opet sampion.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
[youtube][/youtube]shminka je napisao/la:Žeeeeeeljoooooooooooo, Željooooooooooooo, Željooooooooooooooo![]()
![]()
-
- Kontakt:
Teska utakmica, malo je reci. Jos sam pod utiscima, a momcima svaka cast na borbi. SVE DO KRAJA ŽELJO NEMA PREDAJE 

Mi smo Željini, Željo je naš!
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, kulinban1189 i 27 gostiju.