FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2014, 21:56

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 apr 2014, 21:57

Imamo srece vise nego pameti !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 19 apr 2014, 21:58

Ufff,kad se ovo dobilo sve ce se dobit :njanjanja:
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 19 apr 2014, 21:59

Nekad je potrebna i sreca. A to imaju samo najhrabriji.

BRAVO ŽELJO! :clap:

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 19 apr 2014, 22:01

Zaslužili smo da ta druga uđe u gol kako tako.
BRAVO ŽELJO !

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 19 apr 2014, 22:04

DukeOfWellington je napisao/la:Tako je!

Koliko patnje radi jedne kriminalne greške golmana.
Po meni je veci krivac Benjo..zijano je tek tako loptu,a onda nonsalantno trckaro nazad.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 19 apr 2014, 22:09

habib je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
habib je napisao/la:Pozdrav raja ja sam Habib u raji poznat kao Habib Albanac navijam za Sarajevo od malih nogu i idem svaku utakmicu na sjever kupio sam godisnju ulaznicu pa mogu prisustvovat svaku utakmicu koju igramo kuci a da nije kup ili evropska utakmica veliki pozdrav za sve navijace Sarajeva i pobjedicemo u srjedu male plave strumfove 0:2 vidjecete
sad si kao Habib Belgijanac ?

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 19 apr 2014, 22:11

adoni je napisao/la:

Po meni je veci krivac Benjo..zijano je tek tako loptu,a onda nonsalantno trckaro nazad.
To bi bilo tako da je nakon toga nastala neka šansa, ono nije nikakva šansa, Lončarićeva reakcija je skandalozna i ultraamaterska, kako sam se samo iznervirao to je strašno.

tplink
Kontakt:

Post Postao/la tplink » 19 apr 2014, 22:13

DukeOfWellington je napisao/la:
adoni je napisao/la:

To bi bilo tako da je nakon toga nastala neka šansa, ono nije nikakva šansa, Lončarićeva reakcija je skandalozna i ultraamaterska, kako sam se samo iznervirao to je strašno.
Ali je imao toliko dobrih intervencija u utakmicama prije da ga zbog ovoga ne treba početi pljuvati( ne kažem da se počelo), ali eto zahvaljujući kapitenu sada nećemo kritizirati previše Fiću. Kapitenu hvala ti!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 19 apr 2014, 22:15

stannis je napisao/la:Nekad je potrebna i sreca. A to imaju samo najhrabriji.
slažem se 100%

ali smrz'o sam se ko guzica, i nasekiro ko zadnji kreten! ne znam šta mi bi da odem po ovakvom posranom vremenu!

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 19 apr 2014, 22:17

adoni je napisao/la:

Ma i prije gola Mladost je imala dvije dobre situacije, jednu je Lončarić odlično odbranio. Pali smo tu pred kraj poluvremena i zamalo da nas tih 5-6 minuta dubioze košta borbe za titulu. Poslije je bilo teže igrati, i psihološki a i teren je bio sve gori.

Teška, preteška, ali ipak zaslužena pobjeda.
FK Željezničar 1921

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 19 apr 2014, 22:18

Naravno da nema pljuvanja.

Ovo je utakmica za sebe, teren težak, odlično prvo poluvrijeme i onda ta greška, kasnije Mladost u bunkeru logično, nije to lako na ovakvom terenu probiti, ali uspjeli smo nekako. Znači ne treba sad da se misli ako smo protiv ovih igrali "samo" 2:1 kako ćemo protiv Veleža, to je potpuno druga utakmica gdje će i pristup protivnika biti drukčiji i treba da se razmišlja pozitivno i da se vjeruje u pobjedu.

tplink
Kontakt:

Post Postao/la tplink » 19 apr 2014, 22:21

DukeOfWellington je napisao/la:Naravno da nema pljuvanja.

Ovo je utakmica za sebe, teren težak, odlično prvo poluvrijeme i onda ta greška, kasnije Mladost u bunkeru logično, nije to lako na ovakvom terenu probiti, ali uspjeli smo nekako. Znači ne treba sad da se misli ako smo protiv ovih igrali "samo" 2:1 kako ćemo protiv Veleža, to je potpuno druga utakmica gdje će i pristup protivnika biti drukčiji i treba da se razmišlja pozitivno i da se vjeruje u pobjedu.
Ja mislim da ćemo protiv Veleža pobjediti rutinskim rezultatom, možda ne igrom ali relano očekujem dva razlike za nas ma da bih bio zadovoljan i 0:1. Uz Stanića i sada već oporavljenog kapitena to će biti puno, puno bolje i naravno očekujem i bolji teren jer bi trebalo i bolje vrijeme biti tako da će se moći nadigravati bar nekih 60-tak minuta dok se ne uništi teren.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 19 apr 2014, 22:24

Ama raja fudbal i jeste ineresantan i poseban zbog ovakvih neizvjesnosti.Ovaj Svrakin gol nama je donio puno radosti, ali zamislite koliko je tuge donio nekim drugima,golovi u ovim minutama su mi najdrazi upravo radi takvih.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 apr 2014, 22:25

**** te zivot pa frajer zabija k`o veliki samo na najgorim mogucim terenima. :mrgreen: :mrgreen:

Znalo se kako su tvrda ekipa + ovakav teren, suspenzije i pritisak su odradili svoje , ljudi ovo je veeeelika pobjeda bez obzira sto protivnik nije atraktivan.

Nije mi zao ni gripe sutra vjerovatno, mokar k`o cep al` nema vezze. Idemo korak po korak, iduci moze biti presudan u borbi za titulu.

VOLIM TE ZELJO!!!
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

SvenZ
Kontakt:

Post Postao/la SvenZ » 19 apr 2014, 22:26

Ovim igracima, ukljucujuci loncarica, niko ne smije pisnuti nakon danasnje igre. Je*ote po onakvom vremenu i poslije svih gresaka, odbrana onog sabana saulica na golu mladosti i ludarija pomocnog sudije, nasi su skupili snage i mu*a da probiju onaj bunker i zabiju. A sto se loncarica tice, covjek je stajao po onoj kisi pola sata bez ikakvog posla i onako hladnom mu odjednom dodju tri prilike pred golom. **** na kraju je kisa i klizava lopta odradila svoje, sta se moze... Bitno je da smo uzeli 3 boda. Ako jedna ekipa zasluzuje titulu ove sezone to smo mi, i ne kazem to samo kao zeljovac nego kao ljubitelj fudbala generalno. Stalno idemo uz vjetar i nikako da nam se neke stvari posloze i opet na kraju izadjemo kao pobjednici zahvaljujuci lavovskoj borbi.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 19 apr 2014, 22:27

utakmica sama od sebe nekakva nikakva,od vremena,do igre,terena,pritiska,imena mladost.. ne znam najbitnije da smo pobijedili,sada slijedi ona najvaznija ove sezone to je velez,ako tamo dobijemo ovdje vjerujem da cemo poginuti da dobijemo anamo one,s tim da sljedece kolo svi moramo pohrliti na otoku praviti pritisak na mostarce,vjerujem da ce kiksati prije svega radi onog terena,tanak je i olimpik,ali nadam se da mogu bar bod izvuci,opet siroki nekako najlaksi raspored ima do kraja s tim da u zadnjem dolaze i oni na otoku,ma samo hrabro u mostaru pa sta bude do kraja
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

zumba
Kontakt:

Post Postao/la zumba » 19 apr 2014, 22:28

Veceras se moglo sve okrenuti za 360 stepeni :lol:

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 19 apr 2014, 22:30

adoni je napisao/la:

Pa kako nije drug moj,nakon njegove nebuloze je krenula akcija Mladosti koja je zavrsila golom u nasoj mrezi.
Slazem se da je Fico ono presmjesno odradio,ali ipak je (barem po meni) Benjo najveci krivac..prejeftino je zijanio loptu,a onda nije ni pokusao da je oduzme,a mogao je samo malo vise volje da je imao...al nebitno,bitno je da su tri bobe legle :thumbup: :thumbup:
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 19 apr 2014, 22:31

Nije Messi, nije Kaka ! :cool: :opaopa:
Unico amore sei!
❤️🖤

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 35 gostiju.