FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I ja planiram kupiti onaj dres u kojem smo igrali protiv Galate, pa nek ovdje javi neko ako sazna da su dosli u fan shop.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zvanicno je potvrdjeno da ce biti u fan shopu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bit će do Nove.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dokaz a smo dobili pravog trenera je press,gdje i Dulja i Rustem govore kako su promijenili pristup i treningu i utakmici,znaci koliko smo mi u dubiozi bili dosad,gdje se nije znalo nista,za kratko vrijeme ih je postavio na mjesto,i svaka mu cast,bar sto se toga tice,a sto se tice taktike to ocekujem tek na proljece,kad prodje pripreme i kad dovede igrace po svojoj volji,bravo Jesa za dosad uradjeno

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
- Kontakt:
I za taj milion kojeg navodno nude mogu Samira dobiti, a ne vjerujem da će Adžo pustiti Dulju ispod 2mil €!amypitar je napisao/la:Boss35 je napisao/la:http://sphttp://s.port1.ba/duljevic-u-galatasaray/.
Kad sam o ovome pisao.

ak je istina, super ondaHigh je napisao/la:Dobro je pa Kouadio neće igrati u nedjelju.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Riječ je o suspenziji zbog kartona. Kako god, dobro će nam doći.Zagor je napisao/la:ak je istina, super ondaHigh je napisao/la:Dobro je pa Kouadio neće igrati u nedjelju.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Svakako mu nema sad druga Puzigace da ga crni preskace ko zadnjeg levata.Zagor je napisao/la:ak je istina, super ondaHigh je napisao/la:Dobro je pa Kouadio neće igrati u nedjelju.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
On je o namjerno dobio karton u prošloj utakmici da se malo nama ulizujeHigh je napisao/la:Riječ je o suspenziji zbog kartona. Kako god, dobro će nam doći.Zagor je napisao/la:ak je istina, super ondaHigh je napisao/la:Dobro je pa Kouadio neće igrati u nedjelju.

Ne mogu ni Samira za milion, koliko god ga ovdje pojedinci ismijavali i osporavali, on gazi 4 sezonu u prvom timu a tek mu je 19 godina.BordoArmy88 je napisao/la:I za taj milion kojeg navodno nude mogu Samira dobiti, a ne vjerujem da će Adžo pustiti Dulju ispod 2mil €!amypitar je napisao/la:Boss35 je napisao/la:http://sphttp://s.port1.ba/duljevic-u-galatasaray/.
Kad sam o ovome pisao.
Poredjenja radi, Gojko Cimirot je u Sarajevo dosao sa 20 godina i poceo igrati ozbiljan fudbal i prodao se sa 22.
Ali ovdje kao da se takmicite ko ce ga vise Samira popljuvati i poniziti, sta ce on...a za Cimirota se u njegovim godinama nije ni znalo strucnjaci, gola nije dao za dvije godine i prodat je za milion i 300 000 eura, a Samira bi dali za milion koji je po svim referencama ispred Gojka.
A za vasu info za Duljevica je odbijeno od Besiktasa 1,5 miliona eura i postotak iduceg transfera, i nece ici ispod 2,5 miliona eura.
-
- Kontakt:
Prvi ću rado pojesti svoje riječi ali jednostavno ne vidim da Radovac u ovoj TRENUTNOJ formi može otići za više od milion €...naravno postoji uvijek iduća sezona gdje će nadam se konačno "eksplodirati" i otići za historijsku cifru! Niko sretniji od mene ako se ostvari!kinosvra je napisao/la:Ne mogu ni Samira za milion, koliko god ga ovdje pojedinci ismijavali i osporavali, on gazi 4 sezonu u prvom timu a tek mu je 19 godina.BordoArmy88 je napisao/la:I za taj milion kojeg navodno nude mogu Samira dobiti, a ne vjerujem da će Adžo pustiti Dulju ispod 2mil €!amypitar je napisao/la:
Kad sam o ovome pisao.
Poredjenja radi, Gojko Cimirot je u Sarajevo dosao sa 20 godina i poceo igrati ozbiljan fudbal i prodao se sa 22.
Ali ovdje kao da se takmicite ko ce ga vise Samira popljuvati i poniziti, sta ce on...a za Cimirota se u njegovim godinama nije ni znalo strucnjaci, gola nije dao za dvije godine i prodat je za milion i 300 000 eura, a Samira bi dali za milion koji je po svim referencama ispred Gojka.
A za vasu info za Duljevica je odbijeno od Besiktasa 1,5 miliona eura i postotak iduceg transfera, i nece ici ispod 2,5 miliona eura.

High je napisao/la:Riječ je o suspenziji zbog kartona. Kako god, dobro će nam doći.Zagor je napisao/la:ak je istina, super ondaHigh je napisao/la:Dobro je pa Kouadio neće igrati u nedjelju.
potvrda s druge teme.. koliko sam vidjeo niko naš nije suspendovan..Pappy je napisao/la: A što se tiče suspendovanih.![]()
.........
Sanel Kovač (Travnik)
Nedim Mekić (Travnik)
German Kouadio (Travnik)
.........
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisu ti rekli za Bursu moj Bega?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Opet o Radovcu?
Re: RE: Re: FK Sarajevo
A Stiglec? Ili si nas zezao?Steph je napisao/la:Opet o Radovcu?

Polahko, do prelaznog roka ima puno vremena. 

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma gledao ga sad, igraju Split-Slaven. Izasao iz igre. Onako vala, nije nesto pokazaoSteph je napisao/la:Polahko, do prelaznog roka ima puno vremena.

-
- Kontakt:
Stiglec nije ni u kakvim kombinacijama s nama...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Hvala Bogu vise da je Alispahic spreman . Dat mu makar 30 minuta u nedjelju 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
kinosvra je napisao/la:Ne mogu ni Samira za milion, koliko god ga ovdje pojedinci ismijavali i osporavali, on gazi 4 sezonu u prvom timu a tek mu je 19 godina.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.