Elegant je napisao/la:mujoisuljo je napisao/la:Elegant je napisao/la:Nisam znao da smo mi krivi sto je golman Veleza dobio zuti karton a ujedno mu je to treci pa nece moci braniti u sljedecem kolu !

Golman Veleža je dobio žuti karton zbog zadržavanja igre u 80-toj minuti kod vodstva Veleža 5:1 i sa igračem više.Da nije žalosno bilo bi smješno.Sudio je Admir Šehović iz Sarajeva.
Poznata taktika, i prije primjenjivana.

Ti jos ne znas, mozda si mald ali ces naucit da iskljucivo radi ovakvih izjava cete mnogi timovi jos dugo, dugo da Zelji gledaju u leađa, prije svega Sarajevo kao najbolji klub u drzavi, a onda svi ostali koji svoje neuspjehe pravdaju teorijama zavjere i tuđim radom i rezultatima.
Misliš da smo ljubomorni na vas???Reći da je neko ljubomoran na neki klub iz ove lige je u najmanju ruku smiješno.Kakve to rezultate postižu naši klubovi da bi neko bio ljubomoran na njih, samo mi to reci.Ja sam malo stariji, nemoj mislit da sam neko derle i pratio sam Veleža i u onoj državi.
Služiti se ovakvim stvarima je stvarno jadno da jadnije nemože biti!Kaže mi čovjek koji je bio gore da apsolutno nije bilo namjere zadržavanja igre nikakve!Zašto dati Oštrakoviću žuti kod vostva Veleža 5:1, kad Velež ima igrača više i stvara prilike da postigne i šeti gol?Ja to još nisam vidio u životu.
Da Bog da moj klub nikad ni primiriso više Evrope ako se moro služiti tavim stvarima.Pročitaj na stranici Veleža šta pišu o ovome.