Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

shzna
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la shzna » 15 mar 2015, 09:28

slobodnjak je napisao/la:Sinoc ja na drugu temu pricam kako je sve podjeljeno.Ma mi smo dno dna.Cuj djecu od 16g. Napasti i tuci ih palicama.Ma nema tu moji navijaci tvoji navijaci.Ovo su uradile Sarajlije.A puna usta su im ravnopravnosti i multieticnosti.I 80 posto i vise huligana na jugu i sjeveru ovo podrzava...Ne folirajte...
Bravo. Sjajan zaključak da su to uradile Sarajlije. Evo ja sve vrijeme mislim da nije ko iz Goražda došao i napao djecu. Hvala ti što si me izvadio iz dileme.

A sad, da te pitam, odakle ti pravo da napišeš konstataciju da ovo 80% ljudi i sa Juga i sa Sjevera podržava? Jel to sprovedena anketa za jednu noć? Ako opet misliš na ovaj sportski forum, jer je on sad relevantan izvor informacija što se ovog slučaja tiče, ja ću ti reći da ćeš naći samo jednog lika koji je napisao da podržava ovaj napad. I više nijednog. Naći ćeš tih 80% koji su otišli na temu Širokog Brijega da im daju do znanja da ovo pravi navijači FK Željezničar ne bi uradili. Jedino ako si tu mislio na 80%.

Naravno da je Sarajevo multietničko. Svako ko nije nacionalistički raspoložen uvijek će biti dobrodošao u Sarajevsku raju pa bio on Marko, Ivan, Ahmed. Ali to nije tema za ovog foruma, i ta multietničnost nema veze sa napadom nekih narkomana iz parkića na ovu djecu, što je za svaku osudu, ali naravno, generalizovati poslije jednog ovakvog napada mogu samo ograničene persone.

Uostalom, zašto nije niko generalizovao Sarajlije na primjer Željinog juniora koji je stao da odbrani svoje vršnjake? Zašto se tu ne uzima primjer pravog Sarajlije i multietničnosti u Sarajevu? Ah da, pa to je pozitivno, daj da gledamo negativne strane i da iskoristimo priliku da popljujemo.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 15 mar 2015, 14:42

Jest na forumu.Pitaj kad budes na stadionu sljedeci put 10 ljudi oko sebe sta misle.Dobices samo jedan odgovor.Ko im yebe ..... znas vec kakvu to su ustase.E tako ti je samo sto sam ja dovoljno iskren da to priznam i javno to kazem za razliku od tebe i slicnih...A Sarajevo kao ni jedan grad u Bosni nije multietnicki.Bio je do rata kao i drugi.Negdje je nestalo 200000 hiljada Srba i desetine hiljada Hrvata da bi to bio.Tako je i sa Banjalukom isto.Nisu svi ti ljudi otisli zato sto su bili voljeni .A nisu svi bili vehabije u bluci i ustase i cetnici u Sarajevu.Kad me vec vuces za jezik da ti ukratko objasnim...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 15 mar 2015, 14:47

slobodnjak je napisao/la:Jest na forumu.Pitaj kad budes na stadionu sljedeci put 10 ljudi oko sebe sta misle.Dobices samo jedan odgovor.Ko im yebe ..... znas vec kakvu to su ustase.E tako ti je samo sto sam ja dovoljno iskren da to priznam i javno to kazem za razliku od tebe i slicnih...A Sarajevo kao ni jedan grad u Bosni nije multietnicki.Bio je do rata kao i drugi.Negdje je nestalo 200000 hiljada Srba i desetine hiljada Hrvata da bi to bio.Tako je i sa Banjalukom isto.Nisu svi ti ljudi otisli zato sto su bili voljeni .A nisu svi bili vehabije u bluci i ustase i cetnici u Sarajevu.Kad me vec vuces za jezik da ti ukratko objasnim...
Kakve ti gluposti pišeš! :( Preksinoć nebuloze o skraćenju lige a sada o nekakvim nestalim srbima i hrvatima. :o Saberi se malo čovječe. :crazy:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 mar 2015, 15:08

Dobro si prolupo slobodnjak :urnebes: :urnebes:
From father to son

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 15 mar 2015, 15:10

Fakat piše nebuloze dečko. Dozovi se. Ne provaljuj se pred očima mnogih. Prvo bez ikakvog argumenta ospeš paljbu i po Hordama i po Manijacima bez nekih konkretnih dokaza. Onda ti ja kažem da uzmemo forum, jer je jedini relevantan izvor i ti kažeš nećemo gledati forum, nego ti na sljedećoj utakmici upitaj svakog šta misli o tome. Nije li tu nešto čudno? Nije li to presipanje iz šupljeg u prazno?

Da si član navijačke grupe pod nazivom Manijaci znao bi i vidio bi po komentarima da se strogo osuđuju narkomani koji su napali omladince Širokog Brijega. Da li je to zbog nekog morala, ili je to što nam je zabranjen odlazak u ŠB ne znam, ali znam da se ti likovi neće dobro provesti kad se sazna ko su zbog svojih glupih postupaka.

Ja bih volio sad kad si generalizovao cijeli grad zbog nekih papaka kojima je jedini smisao života trava i po neki gram bijelog kad padne neka kinta na kladionici i spomenuo pravu raju u lošem kontekstu, da se izviniš zbog svog ishitrenog postupka.

I da, još da završim diskusiju sa tobom sa jednim pitanjem, ako već generalizuješ i u lošem kontekstu spominješ moj grad i sve moje sugrađane, zašto nisi generalizovao sve u gradu po onom mladom momku iz FKŽ koji je stao u odbranu svojih vršnjaka :?:

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 15 mar 2015, 15:16

Šta moze cista i gola istina protiv blistavih čari lazi...

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 mar 2015, 15:17

Osuda i od mene žešća. Pusti bola djecu niđe veze ali sad to kacit nekome dok se tacno nezna o kome se radi je beze skroz. Meni su fukare koje su pogrijesile autobus i kamenovali neke tešanjce :urnebes: :urnebes: :urnebes: bola mogli su djeciju eskurziju kamenovat :urnebes: :urnebes: :rol:
From father to son

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 15 mar 2015, 15:21

Cernica je napisao/la: Meni su fukare koje su pogrijesile autobus i kamenovali neke tešanjce :urnebes: :urnebes: :urnebes: bola mogli su djeciju eskurziju kamenovat :urnebes: :urnebes: :rol:
Pa da ih zaganjaju djeca :?: :lol: :lol: :lol:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 mar 2015, 15:24

shzna je napisao/la:
Cernica je napisao/la: Meni su fukare koje su pogrijesile autobus i kamenovali neke tešanjce :urnebes: :urnebes: :urnebes: bola mogli su djeciju eskurziju kamenovat :urnebes: :urnebes: :rol:
Pa da ih zaganjaju djeca :?: :lol: :lol: :lol:
:urnebes: :urnebes: :rol: :thumbup:
From father to son

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 15 mar 2015, 15:30

hahahaha jucer sam nagovijestio pustanje Slavije Radniku na temi Celik-a

gle cuda! ;) ;)

:clap:

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 15 mar 2015, 15:47

Na putu za Visoko, autobus sa navijačima Toška, Atomce kamenovali su pripadnici navijačke skupine "Fukare" iz Tuzle koji putuju na gostovanje u Zenicu, a imali su namjeru kamenovati autobus sa navijačima FK Radničkog iz Lukavca koji se danas sastaje sa FK Rudar u Kaknju.

:facepalm:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 15 mar 2015, 15:52

Ma bitno je da Olimpic namješta utakmice a ostali nikako.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 15 mar 2015, 15:54

KenoRob je napisao/la:hahahaha jucer sam nagovijestio pustanje Slavije Radniku na temi Celik-a

gle cuda! ;) ;)

:clap:
Ako si citao intervju naseg predsjednika biti ce ti jasno da se mora povaliti neki bosnjacki klub,odnosno radnik se mora iscupati.Logika jedan od bosnjackih ce se povaliti.Zivi bili...

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 15 mar 2015, 16:01

Lakrdija kreće cijela drzava prica da ce danas Slavija pustiti Radniku zato sto mora jedan ostat iz manjeg entiteta :oops:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 mar 2015, 16:02

Ne postoje Bosnjacki klubovi, nemojte nasjedati na tu retoriku. Postoje klubovi iz Federacije iz sredina gdje su Bosnjaci vecina.. Sto ne znaci da klubovi imaju taj mentalitet.

Igra se Slavija, liga je smijesna. Ocita namjestaljka.. Ali su isto zaboravili izgleda da im valja primit po tricu od nas i Zelje uskoro.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 mar 2015, 16:03

Slavija nece ispasti taman se liga morala prosirivati , a ne skracivati...zato i mogu raditi ovo sto rade
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 15 mar 2015, 16:28

slika

:mrgreen: :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 15 mar 2015, 16:34

ako je tako što akžete da mora ispasti jedan klub iz Federacije onda se traži žrtva između Čelika ili Zvijezde :facepalm: ...sramota :twisted:

BEGIĆ je dno dna jer dopušta ove stvari... :twisted: :oops: :oops:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 15 mar 2015, 16:34

Bit će gusto bit će 0:3!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 mar 2015, 16:37

Klubovi iz RS kao i uvjek paze jedni na druge, mada mislim da do kraja prvenstva ima dosta utakmica i Rudar nece izdrzati, Zvjezda, Travnik, Celik su mnogo bolje ekipe.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.