Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

suhakrpa
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la suhakrpa » 22 avg 2015, 20:42

Istina da danas nije odigrao dobru utakmicu. Djelovao je dosta nezainteresovano i lezerno. Od njega se ocekuje da vuce konce u Rominoj igri, ali danas nije bilo tako. Nadam se da ce proigrati ubrzo, jer nam je potreban pravi Mire za Belgiju.

Rios

Post Postao/la Rios » 22 avg 2015, 20:55

Ako se izuzmu one 3-4 neprezno i olahko izgubljene lopte atipicno za njega, Miralem,po meni,nije odigrao losu utakmicu. U drugom poluvremnu je prijetio najvise golu Verone,onako od oka gledajuci poslao je cini mi se najvise direktnih lopti prema Dzeki,nekoliko osvojenih lopti,dosta tacnih pasova..Nije to za kvalifikaciju jako lose..Po Who Scored-u je od 14 igraca Rome,koliko ih je nastupilo u ovoj utakmici,Miralem u top 5 sa ocjenom 7.2 :salut:
P.S. @Evile druze predje se na novu stranicu pa obecani rezime potrazi na ovoj prosloj,ako te bude i dalje zanimao naravno :mrgreen: :salut:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 22 avg 2015, 21:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 avg 2015, 20:57

zizu1991 je napisao/la:Doš'o Virto na svoje. Nije da nije upravu sada. Jako, jako loše od njega večeras. Može on mnogo, mnogo bolje.
Samo sam rekao da je mogao bolje da šutira :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 avg 2015, 23:49

Virtu4l je napisao/la:Samo sam rekao da je mogao bolje da šutira :mrgreen:
Ništa ti ja nisam rek'o. Ali nije da se ne znamo, je l'?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 avg 2015, 23:52

zizu1991 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Samo sam rekao da je mogao bolje da šutira :mrgreen:
Ništa ti ja nisam rek'o. Ali nije da se ne znamo, je l'?
:mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 avg 2015, 23:58

Primjetio sam da ove sezone daleko istureniju ulogu ima nego dosada, ali i prourokuje mnogo pogresnih pasova. Mada iskreno, draze mi ga je vidjeti ovakvog, lakse mi i pada ovih nekoliko dodavanja ''u bunar'' ali makar daje znacajne impulse prema naprijed.

Danas je odigrao solidnu utakmicu, sanse je morao bolje iskoristiti, ali bilo je daleko gorih u timu Rome.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 avg 2015, 00:00

Trudio se danas, bio je vrlo dobar. Da je dao gol zakovali bi ga među zvijezde ovdje realno :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 avg 2015, 00:06

Pa eto, samo da je desnom opalio :urnebes:
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 avg 2015, 00:08

FaraonTM je napisao/la:Trudio se danas, bio je vrlo dobar. Da je dao gol zakovali bi ga među zvijezde ovdje realno :D
Joj ovo kad procitam puc'o bih si u koljeno :evil: :twisted: ... Pa sta je ostali 21 igrac radio nego se trudio jbg, svi imaju istu namjeru kad izlaze na teren. :P
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 23 avg 2015, 00:10

Sabinho je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Trudio se danas, bio je vrlo dobar. Da je dao gol zakovali bi ga među zvijezde ovdje realno :D
Joj ovo kad procitam puc'o bih si u koljeno :evil: :twisted: ...
Nemoj onda ici u Edin Dzeko temu, ostat ces bez obadva koljena.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 avg 2015, 00:12

Pa možda imaju namjeru al' slaba su im djela ;)

Imao je par šuteva, par proigravanja, sigurno najbolji igrač Rome danas u ovom relativnom sivilu. Naingolan onako više loš nego dobar, DDR katastrofa. Eto za razliku od njih je bio odličan.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 avg 2015, 00:14

:lol: :lol: :bow: Ok druze hvala na pravovremenom upozorenju. :thumbup: :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 23 avg 2015, 00:48

Kako je odigrao danas nisam gledao?
A po ovim prevrtanerima se cini ono svoje opet goni, alibi pas, garant...
Kada Mire zabije gol najbolji je veznjak na svijetu a kada pocne ono po svom, dodaj prvom do sebe onda se prevrtaneri ovdje pojave i pljuju...
Brate drzite jedan stav, ako niste u stanju provaliti kakav je ko igrac , kanite se pisanja...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 avg 2015, 00:51

Husika je napisao/la:Kako je odigrao danas nisam gledao?
Kada Mire zabije gol najbolji je veznjak na svijetu a kada pocne ono po svom, dodaj prvom do sebe onda se prevrtaneri ovdje pojave i pljuju...
Brate drzite jedan stav, ako niste u stanju provaliti kakav je ko igrac , kanite se pisanja...
Kao što sam rekao, da je zabio gol opet bi se Barca spominjala ovdje, ovako je ostavio lošiji utisak zbog one prilike al' i dalje je to i više nego pristojno izdanje, po meni :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 23 avg 2015, 00:57

FaraonTM je napisao/la:
Kao što sam rekao, da je zabio gol opet bi se Barca spominjala ovdje, ovako je ostavio lošiji utisak zbog one prilike al' i dalje je to i više nego pristojno izdanje, po meni :D
Da se hoce samo uigrati sa Dzekom koliko toliko da ove kvale izguramo kako treba...
Ono kako je Miske znao zmireci gdje ce Edin biti...

A prevrtanera kolega ovdje nikada nije falilo, danas si "bog" sutra si "djavo" i tako u krug... ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 23 avg 2015, 01:01

Solidna partija. Pocetka sezone, Roma dosta neuigrana, dosta netacnih pasova, zujanja u prazno itd.
U prvom poluvremenu dosta los, a u drugom pomjeren prema golu i to je dosta bolje izgledalo. Najopasniji igrac Rome u tom periodu. Imao sut sa 25m, milimetar od stative i golman mu skinuo zicer za pobjedu.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 23 avg 2015, 01:06

E drugovi vrijeme mu je da se uozbilji i pocne preuzimati ulogu jednog od glavnih kotaca ekipe, 26-a mu je u straznjici i zadnji su mu vozovi...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 avg 2015, 01:08

Husika je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Da se hoce samo uigrati sa Dzekom koliko toliko da ove kvale izguramo kako treba...
Ono kako je Miske znao zmireci gdje ce Edin biti...

A prevrtanera kolega ovdje nikada nije falilo, danas si "bog" sutra si "djavo" i tako u krug... ;)
Iskreno se nadam, biće to bolje već za vikend vjerujem. Džeko je danas odigrao solidno, imao je tu asistenciju iako je niko nije očekivao da će je Florenzi opaliti, al' svejedno piše se asistencija. Nije imao nijednu priliku da se može reći da je mogao bolje ili da je trebao zabiti gol, poprilično dobro čuvan al' svejedno opasan po gol protivnika u svakom trenutku. A najviše me raduje što je fizički izdržao tekmu, čak se nerijetko vraćao i u odbranu kada je napadala Verona, a svaki prekid za njih je bio u svom kaznenom na skoku.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 23 avg 2015, 02:13

slika

Malom Edinu je danas rodjendan! I dok je Roma sinoc igrala Jozefa, Amra, hanuma Strootmana i Jozefina sestra su "proslavile" Edinov rodjendan. :D :D :D Mali je famozan! :mrgreen: :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 avg 2015, 09:50

Jako dobra partija, ponovo među najboljim na terenu. Malo slabiji ulazak u meč, ali poslije toga je napravio par šansi za saigrače (jednom se i sam spetljao, jer je bio okružen Veroninim defanzivcima). U drugom dijelu ubjedljivo najopasniji igrač po gol protivnika. Ispalio je dva projektila, koja su mogla vrlo lako završiti u rašljama. Što se tiče šuta lijevom, iz one situacije dešnjak teško da može bolje šutirati, ali Rafael je fantastično odbranio. Otkako je Totti i službeno u drugom planu Rome, sve je spalo na Pjanića i Nainggolana, s tim da Miralem kao bonus izvodi sve moguće prekide (osim kada je povoljna situacija za Florenzijev centaršut). Veliki je to teret, ali naučit će se Mire nositi s tim. Najveća kočnica ovog tima je Rudi Garcia, koji je još prošle sezone trebao dobiti otkaz. Da je kojim slučajem na klupi neko ko preferira moderan i brz fudbal (nešto nekarakteristično za Seriju A, ali bi se moglo prilagoditi), igra pojedinaca i cijelog tima bi bila mnogo bolja.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, HariTz, Proximic, Sheyi i 21 gost.