NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
a vremna pa samo sto opet nije snijeg poceo padat.nadam se sutra lijepom vremenu i naravno nasoj pobjedi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
da li netko zna kada bi se trabao Pandza vratiti i je li Eldar poceo raditi sa ostatkom ekipe
0-1,bgm crno vam se ako ovako ostane do kraja.
- 7aprildomemoj
Nešto je truhlo u državi Danskoj 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
JADNO I CEMERNO

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Fala gradina
Prvi dio sezone za lose rezultate mnogi su vidjeli u rasporedu.Koji je sada problem
Losi smo do bola.Jedina nada su nam ostali porazi Goška.Jadni smo mi.Za info.igrači Slavije u prosjeku duplo manju platu imaju od igrača Zvijezde.Tačno su znali šta danas zele i kako da dođu do pobjede.

[quote="vatreni"]Prvi dio sezone za lose rezultate mnogi su vidjeli u rasporedu.Koji je sada problem
Losi smo do bola.Jedina nada su nam ostali porazi Goška.Jadni smo mi.Za info.igrači Slavije u prosjeku duplo manju platu imaju od igrača Zvijezde.Tačno su znali šta danas zele i kako da dođu do pobjede koja je im za malo izmakla.

zvijezda nezasluzeno uzela 2 boda slaviji koja je u svakom momentu znala sta radi i po sta je dosla u gradacac.ne znam da li cemo izboriti opstanak ovakvom igrom, i kakvo ce sad naci opravdanje.vjerovatno tezak teren.
p.s. ono sto me je danas odusevilo kod slavije je borbena igra i trener koji samo sto nije usao u teren za razliku od nasih igraca, i trenera koji je veci dio utakmice spavao na klupi.
p.s. ono sto me je danas odusevilo kod slavije je borbena igra i trener koji samo sto nije usao u teren za razliku od nasih igraca, i trenera koji je veci dio utakmice spavao na klupi.
-
- Kontakt:
NESMIJEM NI POMISLITI NA NAJGORE!
SVAKA SLJEDECA UTAKMICA JE KVALIFIKACIJSKA!
20. 06.04.13. HŠK Zrinjski - NK Zvijezda
21. 10.04.13. NK Zvijezda - FK Radnik B.
22. 13.04.13. NK Čelik - NK Zvijezda
23. 21.04.13. NK Zvijezda - FK Rudar P.
24. 24.04.13. FK Gradina S. - NK Zvijezda
25. 27.04.13. NK Zvijezda - FK Olimpic
26. 04.05.13. FK Sarajevo - NK Zvijezda
27. 08.05.13. NK Zvijezda - FK Velež
28. 11.05.13. FK Leotar - NK Zvijezda
29. 18.05.13. NK Zvijezda - NK Široki Brijeg
30. 26.05.13. NK Travnik - NK Zvijezda
11.FK Velež ........19.......6.....3...10... 27 : 29.....-2.....21
12.FK Rudar P. .....19.......6.....3...10... 22 : 26.....-4.....21
13.NK Travnik .....19.......5.....5... 9... 15 : 30......-15....20
14.NK Zvijezda.....19.......5.....4...10...21 : 26...... -5....19
15.NK GOŠK........18.......3..... 7....8....13 : 25.....-12....16
16.FK Gradina S..19......0.... 5...14....13 : 39.... -26....5
SVAKA SLJEDECA UTAKMICA JE KVALIFIKACIJSKA!
20. 06.04.13. HŠK Zrinjski - NK Zvijezda
21. 10.04.13. NK Zvijezda - FK Radnik B.
22. 13.04.13. NK Čelik - NK Zvijezda
23. 21.04.13. NK Zvijezda - FK Rudar P.
24. 24.04.13. FK Gradina S. - NK Zvijezda
25. 27.04.13. NK Zvijezda - FK Olimpic
26. 04.05.13. FK Sarajevo - NK Zvijezda
27. 08.05.13. NK Zvijezda - FK Velež
28. 11.05.13. FK Leotar - NK Zvijezda
29. 18.05.13. NK Zvijezda - NK Široki Brijeg
30. 26.05.13. NK Travnik - NK Zvijezda
11.FK Velež ........19.......6.....3...10... 27 : 29.....-2.....21
12.FK Rudar P. .....19.......6.....3...10... 22 : 26.....-4.....21
13.NK Travnik .....19.......5.....5... 9... 15 : 30......-15....20
14.NK Zvijezda.....19.......5.....4...10...21 : 26...... -5....19
15.NK GOŠK........18.......3..... 7....8....13 : 25.....-12....16
16.FK Gradina S..19......0.... 5...14....13 : 39.... -26....5
Sta poslije ove utakmice reci da se radujemo osvojenom bodu na domacem terenu protiv Slavije ciji je budzet puno manji,kao i plate igraca.Ja sam ako se sjecate davno pisao da ce tesko biti izboriti opstanak sa igracima koji su bili rezerve u predhodnim klubovima sa pozajmljenim igracima,pa u takvom izboru nasih igraca jedan Dieeta je bio jedan od boljih ,a u Sarajevu igro samo revijalne utakmice,a za nekog su to bila ciljana pojacanja nikad bolja do sada.Mislim da su pred nama sad dvije kljucne utakmice i ako bi kiksali protiv Radnika da bi dosli u veoma tesku situaciju sobzirom da nas ocekuje i tesko gostovanje kod juniora Gradine iako su neki vjerovatno vec upisali tri boda za nas.
-
- Kontakt:
Mislim da bi mogle biti kljucne tri utakmice (21.,23., i 24. kolo, Radnik i Rudar P. kod kuce i Gradina u gostima)i ako tu ostvarimo 9 bodova mislim da cemo biti blizu opstanka.
Zalosno je sto smo sebe doveli u takvu situaciju,klub koji po svojim finansijama,infrstrukturi i organizaciji zasluzuje da se bori za Evropu, morat ce izgleda do zadnjeg kola strepiti za premijerligaski status.
Zalosno je sto smo sebe doveli u takvu situaciju,klub koji po svojim finansijama,infrstrukturi i organizaciji zasluzuje da se bori za Evropu, morat ce izgleda do zadnjeg kola strepiti za premijerligaski status.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Teško ćete u Srebreniku ostvariti 3 boda.Bosanski zmaj je napisao/la:Mislim da bi mogle biti kljucne tri utakmice (21.,23., i 24. kolo, Radnik i Rudar P. kod kuce i Gradina u gostima)i ako tu ostvarimo 9 bodova mislim da cemo biti blizu opstanka.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
reci nam nesto sto neznamoVandelanoitte je napisao/la:Teško ćete u Srebreniku ostvariti 3 boda.Bosanski zmaj je napisao/la:Mislim da bi mogle biti kljucne tri utakmice (21.,23., i 24. kolo, Radnik i Rudar P. kod kuce i Gradina u gostima)i ako tu ostvarimo 9 bodova mislim da cemo biti blizu opstanka.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nedo dragi Bog da zadnja odlucuje u Travniku.Bosanski zmaj je napisao/la:Mislim da bi mogle biti kljucne tri utakmice (21.,23., i 24. kolo, Radnik i Rudar P. kod kuce i Gradina u gostima)i ako tu ostvarimo 9 bodova mislim da cemo biti blizu opstanka.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Da ste nam dali stadion džabice
tj. da niste sebi uzimali karte bilo bi 0:1 Ordagić strijelac a ovako..

Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
-
- Kontakt:
Idemo sada navijati za Zelju da natrpa ove gabeljane....
- 7aprildomemoj
A ko gledam očima da će biti.zmajevac je napisao/la:Nedo dragi Bog da zadnja odlucuje u Travniku.Bosanski zmaj je napisao/la:Mislim da bi mogle biti kljucne tri utakmice (21.,23., i 24. kolo, Radnik i Rudar P. kod kuce i Gradina u gostima)i ako tu ostvarimo 9 bodova mislim da cemo biti blizu opstanka.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
samo nam je to i ostalo,jesmo baksuzi pa ovaj grad i navijaci zasluzuju bolje rezultate,sta sada trebamo ocekivati da pobijede zrinjski,hej tugo mojaBosanski zmaj je napisao/la:Idemo sada navijati za Zelju da natrpa ove gabeljane....
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jbg vrijeme ja tako bilo da ko postigne go u velikoj je prednosti, samo se je na hampu moglo dat ko sto je i bilo..... a vidim da ovi sto govore da je slavija znala sta hoce uopste nisu ni bili na utakmici vec su slusali sta govori onaj komntator na BHradio1........
Kad malo bolje skontas uvijek nam je bilo **** sa Slavijom kuci jednom smo ih nadigrali kad su se oni borili za opstanak ostalo je sve bilo gutavo, da je bilo lijepo vrijeme mislim da bi ih danas lagano dobili al sta je tu je.... protiv zelje su pokazali da mogu igrat i mislim da u ostatak utakmica mogu dosta pobjeda ostvarit i opstanak nece doc u pitanje
Kad malo bolje skontas uvijek nam je bilo **** sa Slavijom kuci jednom smo ih nadigrali kad su se oni borili za opstanak ostalo je sve bilo gutavo, da je bilo lijepo vrijeme mislim da bi ih danas lagano dobili al sta je tu je.... protiv zelje su pokazali da mogu igrat i mislim da u ostatak utakmica mogu dosta pobjeda ostvarit i opstanak nece doc u pitanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.