Aha, nisam skontao odmah.boccaccio je napisao/la:Kakvog vlasnika kralju...ko ovde prica o vlasniku...zasto ce se mijenjati statut ako se trazi partner za investicije vezano za stadion...ovo uopste ne lici na situaciju u tvom klubu.Niti je ista tema niti je ista prica.Sarajlijc@ je napisao/la:Zar ne bi trebali prvo statut promjeniti, pa tek onda traziti vlasnika?
Ne radi se o kupovini naseg kluba,zasto ne citate.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Zna li iko ovdje, kad 2 kluba dijele isti broj bodova, jeli se gleda medjusobni skor ili gol razlika?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Pa? Sto vi ne dodjete na svoje svojim parama?Elegant je napisao/la:Da vam nije Tana sad bi vi bili tamo negdje 7-8 na tabeli, a zaboravljas ciji su igraci do ne prije mnogo vremena javano na TV-u govorili da nemaju za rezije, da po dva ne mogu da plate kiriju, da jedu hrenovke jer nemaju za nesto vise.HzSM je napisao/la:Ne prodaju se oni tako lako moj pasa,trebas biti Abramovic da bi njih kupio.Samo zivo me interesuje ko ce ih kupiti kad im u planu poslovanja nema novca za npr. placanje vode,inace obicnu gluposti,ali ipak se nema.
Ne daj Boze nikome da je gladan, ali pazi sta pises vi ste dosli na svoje Tanovim parama ne svojim !
-
- Kontakt:
Medjusobni skor...MostaracVelezovac je napisao/la:Zna li iko ovdje, kad 2 kluba dijele isti broj bodova, jeli se gleda medjusobni skor ili gol razlika?
Re: Odg: FK Željezničar
pa mi smo "na svom" svojim parama, nisu nama potrebni milioni da bi bili prvacilafomamone je napisao/la:Pa? Sto vi ne dodjete na svoje svojim parama?Elegant je napisao/la:Da vam nije Tana sad bi vi bili tamo negdje 7-8 na tabeli, a zaboravljas ciji su igraci do ne prije mnogo vremena javano na TV-u govorili da nemaju za rezije, da po dva ne mogu da plate kiriju, da jedu hrenovke jer nemaju za nesto vise.HzSM je napisao/la:Ne prodaju se oni tako lako moj pasa,trebas biti Abramovic da bi njih kupio.Samo zivo me interesuje ko ce ih kupiti kad im u planu poslovanja nema novca za npr. placanje vode,inace obicnu gluposti,ali ipak se nema.
Ne daj Boze nikome da je gladan, ali pazi sta pises vi ste dosli na svoje Tanovim parama ne svojim !
FKŽ !
- corleone87
- Kontakt:
Samo ako mi i Zrinjski kojim slucajem budemo izjednaceni na tabeli onda ce se gledati gol razlika jer je u obadvije utakmice bilo po 2:1..sergejevic je napisao/la:Medjusobni skor...MostaracVelezovac je napisao/la:Zna li iko ovdje, kad 2 kluba dijele isti broj bodova, jeli se gleda medjusobni skor ili gol razlika?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Vidim, sa paznjom se citaju forumi o nasem najvecem i najtrofejnijem klubu. I kod nekih su do nedavno bili veliki problemi, pa dodje sponzor, a rezultata jos uvijek nigdje. Za raziku od vas, mi eto bez marke, bez plata, bez struje, vode, plina, ali ipak prije vas milion svjetlosnih godina. Vas najveci problem smo mi, i tako ce biti jos dugo, dugo, dugo. Od sada ves vise necu uzeti u razmatranje jer ce poceti vase dobro poznato smaranje, za koje ste majstori, i koje ste tokom susnih godina usavrsili. Eto tako, ostajte mi zivo i zdravo...

... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Ma samo kad bi se za stadion nešto dogovorili, ostalo bi išlo lančano.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Eh, meni je stvarno zao sto je Gojak otisao, posebno kada vidimo da ga prate ovi veliki klubovi, ali s druge strane, to je samo jos jedan pokazatelj koliko ispravno radimo i da je to put kojim treba ici. Vec smo jednog momka(tacnije djecaka) prodali velikom Liverpulu, u najjacu ligu na svijetu, nismo tu stali i dalje "pravimo" dobre igrace, ali sada ih vise guramo i dajemo im sansu. Kvesic, Zolotic, Colic, Sadikovic, Bajic, Memija... sve su to momci koji su standardni u prvom timu ili tu negdje, ono sto je jos vaznije oni sto tek dolaze iz njihovog primjera vide da ce dobiti sansu i da im je ovdje najbolje. Volio bih da neko obavi razgovore s ovim momcima i da objavi na nasoj stranici jer je jako bitno da ovi sto ce tek potpisati shvate da im je ovdje najbolje i da ih niko nece trpiti koliko smo to mi radili. Poslije 0-3 na svom stadionu nasi momci su dobili aplauz. Ja se nikada nisam plasio za buducnost naseg kluba i sve dok ovako radimo imaju moju podrsku ma kakva situacija bila na tabeli.
Dobro je sto uprava pokusava nesto uraditi, iako na kraju nista ne bude, ipak je mnogo bolje da se nesto radi i pokusava. Tek je dosao novi direktor, jos uvijek nije shvatio sta i kako, ali kao sto neko ranije napisa vide se neki pomaci, iako su sitni vazno je da ih ima. Mora se krenuti od necega. Zaista, ja godinama sanjam novu Grbavicu, mozda cu jos dugo sanjati, ali nikako ne mogu prezaliti sto moramo Evropu igrati na Kosevu i to mi tesko pada. Svaku utakmicu odem pognute glave, a kakvi su nam rezultati, i vratim se isto tako. Siguran sam da bi igrali mnogo bolje da imamo svoj stadion i da smo u potpunosti naviknuti na njega. Naravno, nisam nerealan i ne ocekujem neke bajke, samo spominjem svoje mastarije kad se vec prica o ovome.
Nama bi mnogo vaznije bilo da nadjemo nekog kvalitenog generalnog sponzora, nekoga ko bi izdvojio neke fine pare za nase uslove i to bi umnogome pomoglo radu naseg kluba. Nadam se da se radi na tome i da ima napretka.
Pred nama je jos jedna od onih utakmica sezone. Sigurno je da nece biti lahko, niko nam nece tek tako dati bodove i moramo se namuciti da ih uzmemo. Vrijeme kako god da bude ja ne ocekujem veliku posjetu, jer eto ljudima svasta nesto smeta, ali meni je bas super ovaj nocni termin subotom. Ove sezone smo najvise podbacili mi, navijaci, nismo mnogo pomogli klubu, zapravo pomogli su oni koji su uvijek tu, ali koliko god nama tesko bilo to reci, vazniji su oni koji nisu uvijek tu jer oni donose novac, tj donose vise od planiranog. Mrzim one price: "takvi nam ne trebaju", "nemoj ni dolaziti..." i sl. Sto vise ima navijaca prije cemo naci i sponozore i partnere, ali eto nasim ljudima su vaznije i bolje druge stvari.
Dobro je sto uprava pokusava nesto uraditi, iako na kraju nista ne bude, ipak je mnogo bolje da se nesto radi i pokusava. Tek je dosao novi direktor, jos uvijek nije shvatio sta i kako, ali kao sto neko ranije napisa vide se neki pomaci, iako su sitni vazno je da ih ima. Mora se krenuti od necega. Zaista, ja godinama sanjam novu Grbavicu, mozda cu jos dugo sanjati, ali nikako ne mogu prezaliti sto moramo Evropu igrati na Kosevu i to mi tesko pada. Svaku utakmicu odem pognute glave, a kakvi su nam rezultati, i vratim se isto tako. Siguran sam da bi igrali mnogo bolje da imamo svoj stadion i da smo u potpunosti naviknuti na njega. Naravno, nisam nerealan i ne ocekujem neke bajke, samo spominjem svoje mastarije kad se vec prica o ovome.

Nama bi mnogo vaznije bilo da nadjemo nekog kvalitenog generalnog sponzora, nekoga ko bi izdvojio neke fine pare za nase uslove i to bi umnogome pomoglo radu naseg kluba. Nadam se da se radi na tome i da ima napretka.
Pred nama je jos jedna od onih utakmica sezone. Sigurno je da nece biti lahko, niko nam nece tek tako dati bodove i moramo se namuciti da ih uzmemo. Vrijeme kako god da bude ja ne ocekujem veliku posjetu, jer eto ljudima svasta nesto smeta, ali meni je bas super ovaj nocni termin subotom. Ove sezone smo najvise podbacili mi, navijaci, nismo mnogo pomogli klubu, zapravo pomogli su oni koji su uvijek tu, ali koliko god nama tesko bilo to reci, vazniji su oni koji nisu uvijek tu jer oni donose novac, tj donose vise od planiranog. Mrzim one price: "takvi nam ne trebaju", "nemoj ni dolaziti..." i sl. Sto vise ima navijaca prije cemo naci i sponozore i partnere, ali eto nasim ljudima su vaznije i bolje druge stvari.
- zivinaajkula
- Kontakt:
Evo pobjedi Velez u gostima 5:1 a mi idemo iduce kolo njima,ljudi imaju 4 vezane pobjede,bit ce jako tesko,u Vrapcicima smo znali slaviti titulu ,valjda ce tako biti i ove sezone!
Odlucujuca utakmica za nas i prvenstvo!
Treca titula
po redu !
Odlucujuca utakmica za nas i prvenstvo!
Treca titula

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Niste nikoga prodali,momak je otisao dzaba!sergejevic je napisao/la:Eh, meni je stvarno zao sto je Gojak otisao, posebno kada vidimo da ga prate ovi veliki klubovi, ali s druge strane, to je samo jos jedan pokazatelj koliko ispravno radimo i da je to put kojim treba ici. Vec smo jednog momka(tacnije djecaka) prodali velikom Liverpulu, u najjacu ligu na svijetu, nismo tu stali i dalje "pravimo" dobre igrace, ali sada ih vise guramo i dajemo im sansu. Kvesic, Zolotic, Colic, Sadikovic, Bajic, Memija... sve su to momci koji su standardni u prvom timu ili tu negdje, ono sto je jos vaznije oni sto tek dolaze iz njihovog primjera vide da ce dobiti sansu i da im je ovdje najbolje. Volio bih da neko obavi razgovore s ovim momcima i da objavi na nasoj stranici jer je jako bitno da ovi sto ce tek potpisati shvate da im je ovdje najbolje i da ih niko nece trpiti koliko smo to mi radili. Poslije 0-3 na svom stadionu nasi momci su dobili aplauz. Ja se nikada nisam plasio za buducnost naseg kluba i sve dok ovako radimo imaju moju podrsku ma kakva situacija bila na tabeli.
Dobro je sto uprava pokusava nesto uraditi, iako na kraju nista ne bude, ipak je mnogo bolje da se nesto radi i pokusava. Tek je dosao novi direktor, jos uvijek nije shvatio sta i kako, ali kao sto neko ranije napisa vide se neki pomaci, iako su sitni vazno je da ih ima. Mora se krenuti od necega. Zaista, ja godinama sanjam novu Grbavicu, mozda cu jos dugo sanjati, ali nikako ne mogu prezaliti sto moramo Evropu igrati na Kosevu i to mi tesko pada. Svaku utakmicu odem pognute glave, a kakvi su nam rezultati, i vratim se isto tako. Siguran sam da bi igrali mnogo bolje da imamo svoj stadion i da smo u potpunosti naviknuti na njega. Naravno, nisam nerealan i ne ocekujem neke bajke, samo spominjem svoje mastarije kad se vec prica o ovome.![]()
momak nije otišao džaba,uzela se lova za njega..HzSM je napisao/la:Niste nikoga prodali,momak je otisao dzaba!sergejevic je napisao/la:Eh, meni je stvarno zao sto je Gojak otisao, posebno kada vidimo da ga prate ovi veliki klubovi, ali s druge strane, to je samo jos jedan pokazatelj koliko ispravno radimo i da je to put kojim treba ici. Vec smo jednog momka(tacnije djecaka) prodali velikom Liverpulu, u najjacu ligu na svijetu, nismo tu stali i dalje "pravimo" dobre igrace, ali sada ih vise guramo i dajemo im sansu. Kvesic, Zolotic, Colic, Sadikovic, Bajic, Memija... sve su to momci koji su standardni u prvom timu ili tu negdje, ono sto je jos vaznije oni sto tek dolaze iz njihovog primjera vide da ce dobiti sansu i da im je ovdje najbolje. Volio bih da neko obavi razgovore s ovim momcima i da objavi na nasoj stranici jer je jako bitno da ovi sto ce tek potpisati shvate da im je ovdje najbolje i da ih niko nece trpiti koliko smo to mi radili. Poslije 0-3 na svom stadionu nasi momci su dobili aplauz. Ja se nikada nisam plasio za buducnost naseg kluba i sve dok ovako radimo imaju moju podrsku ma kakva situacija bila na tabeli.
Dobro je sto uprava pokusava nesto uraditi, iako na kraju nista ne bude, ipak je mnogo bolje da se nesto radi i pokusava. Tek je dosao novi direktor, jos uvijek nije shvatio sta i kako, ali kao sto neko ranije napisa vide se neki pomaci, iako su sitni vazno je da ih ima. Mora se krenuti od necega. Zaista, ja godinama sanjam novu Grbavicu, mozda cu jos dugo sanjati, ali nikako ne mogu prezaliti sto moramo Evropu igrati na Kosevu i to mi tesko pada. Svaku utakmicu odem pognute glave, a kakvi su nam rezultati, i vratim se isto tako. Siguran sam da bi igrali mnogo bolje da imamo svoj stadion i da smo u potpunosti naviknuti na njega. Naravno, nisam nerealan i ne ocekujem neke bajke, samo spominjem svoje mastarije kad se vec prica o ovome.![]()
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
kako god nase je dijete, kod vas i kad ode ode u Bosnu visocku il mu se posreci da zavrsi u Olimpiku, malo vas **** rad akademijeHzSM je napisao/la:Niste nikoga prodali,momak je otisao dzaba!
Zadnja izmjena: lisander, dana/u 18 apr 2014, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Niste nikoga prodali,momak je otisao dzaba![/quote]
Hehe dobra neka gudra a ?
Ne vjerujem
Hehe dobra neka gudra a ?

Ne vjerujem

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
- Kontakt:
Znaci ubij se! Zajedno sa onim Malaga 4-1!HzSM je napisao/la:Niste nikoga prodali,momak je otisao dzaba!sergejevic je napisao/la:Eh, meni je stvarno zao sto je Gojak otisao, posebno kada vidimo da ga prate ovi veliki klubovi, ali s druge strane, to je samo jos jedan pokazatelj koliko ispravno radimo i da je to put kojim treba ici. Vec smo jednog momka(tacnije djecaka) prodali velikom Liverpulu, u najjacu ligu na svijetu, nismo tu stali i dalje "pravimo" dobre igrace, ali sada ih vise guramo i dajemo im sansu. Kvesic, Zolotic, Colic, Sadikovic, Bajic, Memija... sve su to momci koji su standardni u prvom timu ili tu negdje, ono sto je jos vaznije oni sto tek dolaze iz njihovog primjera vide da ce dobiti sansu i da im je ovdje najbolje. Volio bih da neko obavi razgovore s ovim momcima i da objavi na nasoj stranici jer je jako bitno da ovi sto ce tek potpisati shvate da im je ovdje najbolje i da ih niko nece trpiti koliko smo to mi radili. Poslije 0-3 na svom stadionu nasi momci su dobili aplauz. Ja se nikada nisam plasio za buducnost naseg kluba i sve dok ovako radimo imaju moju podrsku ma kakva situacija bila na tabeli.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Otišo džaba a dobili više love nego oni za svaki pojedinačni transfer od rata na ovamo. Dabogda nam više igrača odlazili "džaba" ko Ara.
Zajebano je živjeti u Sanskom Mostu a truditi se da budeš veći pitar/hordaš od ovih odavde. Ne ide buraz...
Zajebano je živjeti u Sanskom Mostu a truditi se da budeš veći pitar/hordaš od ovih odavde. Ne ide buraz...
DRUG NEBI TI PUNCA
Htjeli mi to priznati ili ne, zeznuli smo se za Gojaka. I većim tarabama smo pružali šansu da igraju u prvom timu, mogli smo i njemu. Imao sam nekoliko prilika vidjeti ga kako igra, ima sve predispozicije da postane odličan igrač. Koliko će on to iskoristiti pitanje je, ali na dobrom je putu. Isto nam se desilo i s Hajradinovićem, šteta.. Ali, dobro, tu su Sadiković, Zolotić itd. Igrači na kojima možemo dobro profitirati 

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Stoji da je on dobar igrac, ali ne moze balavac od 16 godina odredivati koliku ce minotazu imati.kvalitet je napisao/la:Htjeli mi to priznati ili ne, zeznuli smo se za Gojaka. I većim tarabama smo pružali šansu da igraju u prvom timu, mogli smo i njemu. Imao sam nekoliko prilika vidjeti ga kako igra, ima sve predispozicije da postane odličan igrač. Koliko će on to iskoristiti pitanje je, ali na dobrom je putu. Isto nam se desilo i s Hajradinovićem, šteta.. Ali, dobro, tu su Sadiković, Zolotić itd. Igrači na kojima možemo dobro profitirati
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Nekad nije moglo, danas može, itekako. Prljava menadžerska posla, sve to stoji, sve to ja znam, ali mogao se neki dogovor naći, u to sam siguran. Ponavljam, prelako su pušteni i Hajradinović i on. A da ne govorim da bi ti isti igrači kod nas još više napredovali nego što će negdje drugo.. Ali ne treba žaliti, naravno, nego se okrenuti kadru kojeg imamo i izvući najbolje iz njega.zeljeznicar1 je napisao/la:Stoji da je on dobar igrac, ali ne moze balavac od 16 godina odredivati koliku ce minotazu imati.kvalitet je napisao/la:Htjeli mi to priznati ili ne, zeznuli smo se za Gojaka. I većim tarabama smo pružali šansu da igraju u prvom timu, mogli smo i njemu. Imao sam nekoliko prilika vidjeti ga kako igra, ima sve predispozicije da postane odličan igrač. Koliko će on to iskoristiti pitanje je, ali na dobrom je putu. Isto nam se desilo i s Hajradinovićem, šteta.. Ali, dobro, tu su Sadiković, Zolotić itd. Igrači na kojima možemo dobro profitirati

-
- Kontakt:
Mislim da oni nisu pusteni, koliko ja znam svima su nudjeni isti uslovi, neki su prihvatili neki nisu i to je to. Bitno je da se radi ispravno, sve su to mladi momci, prakticno djeca jos uvijek i treba svima pozeljeti svu srecu da uspiju u zivotu i karijerama, da budu dobri igraci i jos bolji ljudi i ko zna sta nam vrijeme moze donjeti. Ono sto je jos vaznije, ovim sto su ostali, sto su prihvatili ne tako bajne uslove i sto su pokazali da vole sve ovo sto i mi volimo, da im damo nasu podrsku i da ih jos vise postujemo i cjenimo. Oni su izabrali ovaj nas put i ispostovali nas sve. Bice jos mnogo ovakvih, pa i vecih talenata, zato sto radimo ispravno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.