Nije istina.mma_hz je napisao/la:Sta vam je ba..sta mu ja imam govoriti, kad njega boli k urac..ja sam se sjebo kad ga vidjoh..do sada je za Sarajevo dao 0 posto od sebe..fkt me lik razocarao...hebo dzemici svakako stalno hebu majku al ovog smp sizali u nebesa ..**** nestu i maldinija sta smo mi od ovog napravili..kalve veze ima sto igra po blatu jbt zivot..po tvom moze raditi sta hocete.uzimati pare i drkati dok god igra po blatu..de ne serite.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Das Ist Walter
A malo je to bilo i nerealno, ima on dobre uslove u Partizanu i jos puno moze igrati. Bez obzira kakvi su mu uslovi ponudzeni sigurno da on ima zelju jos da igra u Srbiji.MortemHz je napisao/la:Babovic nece doci
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Ja te razumijem brate, slicno razmisljamo.mma_hz je napisao/la:Sta vam je ba..sta mu ja imam govoriti, kad njega boli k urac..ja sam se sjebo kad ga vidjoh..do sada je za Sarajevo dao 0 posto od sebe..fkt me lik razocarao...hebo dzemici svakako stalno hebu majku al ovog smp sizali u nebesa ..**** nestu i maldinija sta smo mi od ovog napravili..kalve veze ima sto igra po blatu jbt zivot..po tvom moze raditi sta hocete.uzimati pare i drkati dok god igra po blatu..de ne serite.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
ispred nule sam zaboravio peticu staviti tek sada vidim..miden je napisao/la:Nije istina.mma_hz je napisao/la:Sta vam je ba..sta mu ja imam govoriti, kad njega boli k urac..ja sam se sjebo kad ga vidjoh..do sada je za Sarajevo dao 0 posto od sebe..fkt me lik razocarao...hebo dzemici svakako stalno hebu majku al ovog smp sizali u nebesa ..**** nestu i maldinija sta smo mi od ovog napravili..kalve veze ima sto igra po blatu jbt zivot..po tvom moze raditi sta hocete.uzimati pare i drkati dok god igra po blatu..de ne serite.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ako mladi igrač nije svjestan D ne smije pušiti i piti i jesti svašta, neka prekine igrati fudbal.
Veliki broj fudbalera pije a i puši.
U pravu si, ne treba javno ali je Stjepanov cijeli život u PROFI fudbalu ishrani itd , nasi domaći igrači nisu. Tu je razlika izmedju naših igraaca iStepanova...na testiranju perfektan, bolji nego naši što nepuse...
Veliki broj fudbalera pije a i puši.
U pravu si, ne treba javno ali je Stjepanov cijeli život u PROFI fudbalu ishrani itd , nasi domaći igrači nisu. Tu je razlika izmedju naših igraaca iStepanova...na testiranju perfektan, bolji nego naši što nepuse...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Svaka čast našoj upravi na prekidu saradnje sa Slinanom Slinanovićem, najvećim odronom i brukom bh novinarstva,te najvećim ljažljivcem i provokatorom.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Pogresno ste me razumili.ne kazem da Stepanova treba otjerati vec da sam se bas bas razocarao u njega kao profesionalca..smatrao sam ga lafcinom al me sad zaboli tuki za njega..sto to mora raditi u sred grada..ima ba male raje koje vole to nase Sarajevo i koje u njega gleda sa postovanjem a on je prizdio..
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Nesto kontam treba pokusati dovesti Hajradinovica, skoro nikako ne igra za Gent. On I Dulja po bokovima, Reis centralni vezni, mocno bi bilo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ma to je bila i suplja sigurno, covjek koliko ja vidim igra prvu u Partizanu, stari mu je jedan od jacih ljudi u Srbiji, vjerovatno bi mu zadnja opcija bila doci kod nasMortemHz je napisao/la:Babovic nece doci
M.Delac 2
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa dobro, je l' fino psovati nekom mater jer puši? Da li ti znaš koliko profesionalnih fudbalera u svijetu puši? Plus što kaže Pantelija lik tuče cigare, a opet na testiranjima svemirska letjelica za ostale "zdrave" profe kod nas.mma_hz je napisao/la:E popisam se ja na nasu"ZGRADU", evo ga u metropolisu ne gasi.sve jedna za drugom..bar sam od njega ocekivao neku profesionalnost..pa kako ga nije stid jbmu mamu uhljupsku koje pare uzima...
Ne branim ga, ali to kako si tu rekao, niti je on svojim pušenjem u Metropolisu pokazao profesionalnost niti si ti psovanjem "uhljupske mame" njemu pokazao kulturu.
Samo Saraj'vo.
Svaka čast za ovo u vezi sinanovog smeća.
Sada treba ocekivati sinanove ubacene elemente kako na ovom forumu tako na facebook-u i na infu koji ce imati za cilj unosenje nemira meďu nas.
Ono sto je najgore bojim se da ce vecina nasjesti ko bog zna koji put
Sada treba ocekivati sinanove ubacene elemente kako na ovom forumu tako na facebook-u i na infu koji ce imati za cilj unosenje nemira meďu nas.
Ono sto je najgore bojim se da ce vecina nasjesti ko bog zna koji put
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
neko je prije ovde postavljao slike sa vibera što je sinan sinanović pisao, ima li ko to pri ruci, da ponovo postavi ovde
Znači više da ne postavljam tekstove iz Avazovog sporta ..
Sad oderati Travnik, i cekati kiks Slob i šb.
Vidim i kone mastaju o raspadu Slob.Po njima i 5 mjesto bi moglo u Evropu,pa su dobili moral za Radnik.
Vidim i kone mastaju o raspadu Slob.Po njima i 5 mjesto bi moglo u Evropu,pa su dobili moral za Radnik.

RUSMIR HZ je napisao/la:http://s9.postimg.org/5i8hdzsvz/016.jpgLik je napisao/la:Svaka čast za raskid saradnje sa ovom "novinom". Jel može neko da napiše ili skenira šta su juče objavljivali ?
I naravno sretan DAN DRŽAVNOSTI

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Tek sad treba postavljati, da vidimo kako nas pljuje i da znamo odmah sta je laz i odakle dolazi..hilmo je napisao/la:Znači više da ne postavljam tekstove iz Avazovog sporta ..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da ali te podmetnute laži i nemoraju dolaziti direktno iz novinejoker90 je napisao/la:Tek sad treba postavljati, da vidimo kako nas pljuje i da znamo odmah sta je laz i odakle dolazi..hilmo je napisao/la:Znači više da ne postavljam tekstove iz Avazovog sporta ..
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- moustapha
- Kontakt:
Mozes ih postavljat, ali nemoj davati marku smradu.hilmo je napisao/la:Znači više da ne postavljam tekstove iz Avazovog sporta ..

#divovi
Ma nabit ce ih i radnik hahahahahamypitar je napisao/la:Sad oderati Travnik, i cekati kiks Slob i šb.
Ma ne znam koliko je pametno zakuhavati sa Fahrom i njegovim novinama.Ipak je to masinerija koja mediski moze da te unisti.Sad ocekivati udar na Selimovica i Kuaturicu sa svih strana, od njegove medijske imperije.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], miguelramos i 5 gostiju.