FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hoćel se moć gledati ovo i preko moba? Mislim na konferenciju
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Zaista mislim da se trebaju pratiti i koimentarisati stvari koje se tiču terena,rostera i samih utakmica,posjete.Sve ostalo ostavimo ljudima koji su profesionalci i koji su sigurno bolje upućeni u problematiku poslovanja kluba.Ne treba nikakva pamet da se shvati da za bilo kakve dugotrajne domete u organizacionom smislu treba i vrijeme i još štošta i na mikro i na makro ekonomskom planu.
Eno vam primjer Širokog koji je vjerovatno jedini organizovan klub u fudbalskom smislu sa svom mogućom logistikom pa ni on ne može da ostvari kontinuitet u fudbalskoj dominaciji a o nekom iskoraku u evropu da i ne govorimo.
Ovaj SBF bar meni ne ulijeva neko povjerenje.Ne mogu naprosto da vidim gdje je konkretno donešena i jedna km a da "Bosanac"ima direktnu korist i da se lova po bilo kojem projektu tog skupa pravi i opolođuje u Bosni.Možda je do moje neinformiranosti ali sve što je dolazilo po tim i sličnim linijama nije baš donijelo nekakav spektakl.
Naći generalnog sponzora,dakle ne nekog ko će nas kupiti za siću (gledano realnim parametrima) i makar ostvariti koncesiju na neki prostor za kamp bi u ovim vremenima bio bi nemjerljiv poduhvat .Zadatak ove uprave je i da zadrži dostojanstvo koju nose tradicija i godine našeg kluba.Znači bez srljanja.
Naše je da ne kukamo na termine ,prenose i sl nego pravac "dolina" .Mladost je sljedeća
Eno vam primjer Širokog koji je vjerovatno jedini organizovan klub u fudbalskom smislu sa svom mogućom logistikom pa ni on ne može da ostvari kontinuitet u fudbalskoj dominaciji a o nekom iskoraku u evropu da i ne govorimo.
Ovaj SBF bar meni ne ulijeva neko povjerenje.Ne mogu naprosto da vidim gdje je konkretno donešena i jedna km a da "Bosanac"ima direktnu korist i da se lova po bilo kojem projektu tog skupa pravi i opolođuje u Bosni.Možda je do moje neinformiranosti ali sve što je dolazilo po tim i sličnim linijama nije baš donijelo nekakav spektakl.
Naći generalnog sponzora,dakle ne nekog ko će nas kupiti za siću (gledano realnim parametrima) i makar ostvariti koncesiju na neki prostor za kamp bi u ovim vremenima bio bi nemjerljiv poduhvat .Zadatak ove uprave je i da zadrži dostojanstvo koju nose tradicija i godine našeg kluba.Znači bez srljanja.
Naše je da ne kukamo na termine ,prenose i sl nego pravac "dolina" .Mladost je sljedeća
U subotu, svi koji imate, ponesite ljiljanke obavezno kao i zastave Armije!
Usput, Željo TV radi

Ja te volim, volim Željo..
Zeljković gospodin
Svi na Grbavicu!

Svi na Grbavicu!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kako ste samo smijesni ovo je Bogu plakati
Gledaj ih mole sad Boga da ih Šeik kupi, a do prije 10 dana , ma kakvi šejci , kakav Tan , imamo mi ono nešto ..
Pa kakavi Zeljo se ne prodaje za 2 miliona eura itd

Gledaj ih mole sad Boga da ih Šeik kupi, a do prije 10 dana , ma kakvi šejci , kakav Tan , imamo mi ono nešto ..
Pa kakavi Zeljo se ne prodaje za 2 miliona eura itd

kad skontas da se ovdje prica samo o partnerstvu onda se javiaS_Roma je napisao/la:Kako ste samo smijesni ovo je Bogu plakati![]()
![]()
![]()
Pa kakavi Zeljo se ne prodaje za 2 miliona eura itd![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
lijepo je to sto predstavljate projekat, ali nemojte se puno nadati. sbf je dobra ubleha, nista vise. ovo je vec peti sesti po redu i niti jedan projekat nakon njega nije realiziran.
uglavnom ide saopstenje tipa predstavljeni projekti vrijedni toliko i toliko miliona i gotova prica. nista nikada nije od toga bilo. niti jedan projekat nije finansiran.
ako vec idete ka trazenju nekog sponzora, onda imate jak adut u rukavu a to je nekretnina na odlicnoj lokaciji. idete u neko partnerstvo za razvoj stadiona, koncesiju ili slicno i to vam je puno bolje. ali ne ona ubleha sa slovencima nego neki ozbiljan ulagac. od sbf nema nista
uglavnom ide saopstenje tipa predstavljeni projekti vrijedni toliko i toliko miliona i gotova prica. nista nikada nije od toga bilo. niti jedan projekat nije finansiran.
ako vec idete ka trazenju nekog sponzora, onda imate jak adut u rukavu a to je nekretnina na odlicnoj lokaciji. idete u neko partnerstvo za razvoj stadiona, koncesiju ili slicno i to vam je puno bolje. ali ne ona ubleha sa slovencima nego neki ozbiljan ulagac. od sbf nema nista
-
- Kontakt:
Ima jedna parola Sile Nebeske koja baš tebe opisuje.aS_Roma je napisao/la:Kako ste samo smijesni ovo je Bogu plakati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobar je Roma, malo smo Barcelona za njih, pa se malo kune da neće više nikad pisati, pa onda opet dođe i demonstrira nam svoju intelEgenciju

DRUG NEBI TI PUNCA
2 mil e ? makar smo 3 puta skuplji od vas vi ste se prodali za 750 000 e.aS_Roma je napisao/la:Kako ste samo smijesni ovo je Bogu plakati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj ovaj Roma stvarno bolestan...
-
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Konkretno, dogovoreno je partnerstvo FK Željezničar i BBI, ali i da se u program predstojećeg SBF uključi i projekat evenutalnog ulaganja u naš klub, omladinske programe te izgradnju Stadiona Grbavica. Pripremljeni projekat će biti predstavljen učesnicima SBF. Posebno je važno naglasiti da se radi o projektu koji nudi partnerski odnos potencijalnim investitorima, odnosno o projektu koji bi i za FK Željezničar i za budućeg investitora donio direktnu korist.
Niko nije vidio kako projekat izgleda i sta sve ukljucuje ( koje su mogućnosti predviđene ), kao što nitko ni ne tvrdi da će od toga nešto biti ( bar ne s naše strane) , tako da prije bilo kakvog pokušaja nekakvih spuštanja treba dobro pročitati i malo razmisliti.
U svakom slučaju dobra inicijativa i znak da nije baš da se ništa ne radi ( Gredić & Co. ) kako neki hoce da prikažu.
-
- Kontakt:
Vidim,treba ti crtat, STADION legendo, stadion!!!aS_Roma je napisao/la:Kako ste samo smijesni ovo je Bogu plakati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Staaadioooooonnnn.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
Zeljković: Uradit ćemo sve da dođemo do tri boda
http://fkzeljeznicar.ba/zeljkovic-uradi ... boda/8584/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/zeljkovic-uradi ... boda/8584/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije on bolestan, on je još mali. Djeci se smije progledati kroz prste.zumba je napisao/la:Joj ovaj Roma stvarno bolestan...
Stvarno bi mogao malo manje da se zalijeces i da malo procitas prije toga,razmislis,pa onda ako imas neku upadicu,pa da se svi nasmijemo dobroj zezanciji.aS_Roma je napisao/la:Kako ste samo smijesni ovo je Bogu plakati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nema nikakve rijeci ni poredjenja sa vama,vezano za kupovinu,a pogotovo za 2 miliona eura...na kraju krajeva,zasto bi neko zalio ili ne volio da bude kupljen ako je u pitanju i dobra investicija.Ali za Zelju dobra prodaja iznosi mnogo puta vecu cifru nego sto se to desilo sa tvojim klubom.I to bi bilo u realnim okvirima.Puno lakse je prodati klub za 2 miliona,nego za tridesetak u ovoj ligi.Zeljo ne bi isao ispod takvih cifri,i to na realnoj osnovi,jer posjeduje mnogo toga sto tvoj klub ne posjeduje.Npr.skuplje je kostao maloljetnik Halilovic iz Dinama Barcelonu,nego sto je Tan kupio kompletan tvoj klub.Ne bi to trebalo da ti bude bas smijesno.Iako je dobar potez tvog kluba,dosli ste do para,a i niste imali Bog zna sta za prodati.Vasa cifra je realna,u Zelji ne bi moglo doci do posla oko tako male cifre.
No to i nije poenta,malo procitaj o cemu bi se ovde radilo ako bi i doslo do necega konkretnog.Iako ja nimalo ne vjerujem u ove stvari trenutno.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- KosevskoHill
- Kontakt:
Zeljković je do sada trebao dobiti nagradu za igrača mjeseca bar 2 puta ! Čovjek je odigrao svaku minutu dosad i ne mogu da se sjetim utakmice da je odigrao loše ( osim Širokog gdje su svi podbacili).
Što se tiče ovog Business foruma, sve je za to za sada priča i pokušaji da se nađe neki investitor.. Tako da je svaka priča oko toga suvišna dok to ne prođe i vidimo jel se iko zakačio
P.S. U zadnje vrijeme je ovaj forum psotao "trč trči dok ne naiđeš na normalan post" , ne znam kako vam ne dosadi se toliko prepucavati i u nekim slučajevim pisati morbidne postove...
Što se tiče ovog Business foruma, sve je za to za sada priča i pokušaji da se nađe neki investitor.. Tako da je svaka priča oko toga suvišna dok to ne prođe i vidimo jel se iko zakačio

P.S. U zadnje vrijeme je ovaj forum psotao "trč trči dok ne naiđeš na normalan post" , ne znam kako vam ne dosadi se toliko prepucavati i u nekim slučajevim pisati morbidne postove...
Željezničar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Hoce li bit prijenos? hvala 

Ma jarane nema potrebe da se bilo sta sa njim polemise,ocito je da plitko razmislja ili se pravi lud.Niko u saopstenju ne govori o prodaji kuba, vec samo o partnerstvu od kojeg ce obadvije strane imati koristi,normalno da onaj ko ulozi u klub i stadion ocekuje i dobit, a sa kvalitetnim stadionom, terenima za mladje kategorije i pratecim objektima cijena kluba ce biti mnogo skuplja.Zato bez polemike sa padobrancima, vrijeme ce pokazati ko ce se bolje i kome prodati i za koje pare kada se steknu zaonski uslovi za privatizaciju klubova.Do tada neka laprda ko god sta hoce.voltron30 je napisao/la:Nije on bolestan, on je još mali. Djeci se smije progledati kroz prste.zumba je napisao/la:Joj ovaj Roma stvarno bolestan...
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, MrAmarOsim, samoFKS i 70 gostiju.