FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ili sto nas ima vise nego domacih:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
E popisam se ja na nasu"ZGRADU", evo ga u metropolisu ne gasi.sve jedna za drugom..bar sam od njega ocekivao neku profesionalnost..pa kako ga nije stid jbmu mamu uhljupsku koje pare uzima...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
mma_hz je napisao/la:E popisam se ja na nasu"ZGRADU", evo ga u metropolisu ne gasi.sve jedna za drugom..bar sam od njega ocekivao neku profesionalnost..pa kako ga nije stid jbmu mamu uhljupsku koje pare uzima...
pridjes i skrenes mu kulturno paznju na to
-
- Kontakt:
Pa kad si ga već vidio i bio tu trebao si mu to u brk reći, a sramota za njega svakako...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odavno se to zna a i pisalo smo vec o tome iako ja ne vidim tu problem dok god bude dobro igrao za Sarajevo i dok god bude davao maximum u buducnosti
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 25 nov 2015, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kad Jammal koji je skoro narkoman igra ovako šta će tek Step radit.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Dok mu to ne utice na teren, bujrum. Ako mozes pusiti kutiju dnevno i igrati na nivou, tvoja stvar. Ali ako pocnes kao Dulja(prije nego sto se dozvao) i Samir da stagniras i vuces se po terenu od nargile, umires od 60-e minute, onda treba prozivati za takve stvari.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
pa eto,ako nishta izlazi u snobopolis,bolje i to nego da se vrti po chirilicharskim mjestimamma_hz je napisao/la:E popisam se ja na nasu"ZGRADU", evo ga u metropolisu ne gasi.sve jedna za drugom..bar sam od njega ocekivao neku profesionalnost..pa kako ga nije stid jbmu mamu uhljupsku koje pare uzima...
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Onakav gol mu zabije Spalevic, pihhhh
ok, moze se svakome desiti, ima vjerovatno krivice i od strane saigraca ali Spalevic onakav gol, nemam vise povjerenja ni nekih ocekivanja, daj Boze da grijesim.
ok, moze se svakome desiti, ima vjerovatno krivice i od strane saigraca ali Spalevic onakav gol, nemam vise povjerenja ni nekih ocekivanja, daj Boze da grijesim.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Popustite više cigare i to... Da je bogdo to najveći problem, ne igraju svaki dan sa mun,lik,Che,Ars, itd pa da im navijamo na nos nego igraju po blatu i 98% je to glupa tema za diskusiju
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
Bit ce da ga branim, ali jedan Balic je pusio dvije kutije dnevno i to dok je bio najbolji svjetski rukometas...
Samo bezze unosimo nervozu.

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Re: RE: Re: FK Sarajevo
nukleusmember je napisao/la:pa eto,ako nishta izlazi u snobopolis,bolje i to nego da se vrti po chirilicharskim mjestimamma_hz je napisao/la:E popisam se ja na nasu"ZGRADU", evo ga u metropolisu ne gasi.sve jedna za drugom..bar sam od njega ocekivao neku profesionalnost..pa kako ga nije stid jbmu mamu uhljupsku koje pare uzima...
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Ovo za Balića 100% tačna info...cijelu karijeru frajko 2 kutije dnevno...belosevic28 je napisao/la:Bit ce da ga branim, ali jedan Balic je pusio dvije kutije dnevno i to dok je bio najbolji svjetski rukometas...
Sta vam je ba..sta mu ja imam govoriti, kad njega boli k urac..ja sam se sjebo kad ga vidjoh..do sada je za Sarajevo dao 0 posto od sebe..fkt me lik razocarao...hebo dzemici svakako stalno hebu majku al ovog smp sizali u nebesa ..**** nestu i maldinija sta smo mi od ovog napravili..kalve veze ima sto igra po blatu jbt zivot..po tvom moze raditi sta hocete.uzimati pare i drkati dok god igra po blatu..de ne serite.
FK SARAJEVO.
Poresite profesiobalv a koji puši i pijebi podere na testiranju, sa pušačem i alkoholičare koji jedva izdrži testiranje
Što je igrao utakmica odigrao bez greške, a što se tiče Slavije pitajte puzigacu
Što je igrao utakmica odigrao bez greške, a što se tiče Slavije pitajte puzigacu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Na stranu to sto on (valjda) moze istovremeno pusiti i pruzati dobre igre na terenu. Nesto drugo je vaznije ovdje,ako je taj isti Step doveden ne samo zbog igrackih kvaliteta vec i zbog toga da pomogne mlađim fudbalerima u njihovom razvoju i da im na neki nacin bude UZOR... onda je ovo vrlo nekorektno s njegove strane.
Pusi ti koliko hoces,ali ne radi to na javnom mjestu gdje te svi vide. Vrhunski sportista i cigara ne idu skupa nikako,pa vi navodite primjere kakve hocete,Balica i ala Balica. A i ako ima takvih primjera onda su vrlo,vrlo rijetki.
I jos nesto,svaka cast Stepanovu,ali ja zaista ne vidim cine nas je to toliko igracki ili ponasanjem van terena zaduzio da ga ovoliko svi,pod svaku cijenu,brane i prave legendu od njega?!
Pusi ti koliko hoces,ali ne radi to na javnom mjestu gdje te svi vide. Vrhunski sportista i cigara ne idu skupa nikako,pa vi navodite primjere kakve hocete,Balica i ala Balica. A i ako ima takvih primjera onda su vrlo,vrlo rijetki.
I jos nesto,svaka cast Stepanovu,ali ja zaista ne vidim cine nas je to toliko igracki ili ponasanjem van terena zaduzio da ga ovoliko svi,pod svaku cijenu,brane i prave legendu od njega?!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Babovic nece doci
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
zagorski je napisao/la:Na stranu to sto on (valjda) moze istovremeno pusiti i pruzati dobre igre na terenu. Nesto drugo je vaznije ovdje,ako je taj isti Step doveden ne samo zbog igrackih kvaliteta vec i zbog toga da pomogne mlađim fudbalerima u njihovom razvoju i da im na neki nacin bude UZOR... onda je ovo vrlo nekorektno s njegove strane.

FK SARAJEVO.