NK Zvijezda Gradačac
- gradacac10
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Cuj dva mjeseca bez plate on, nije valjda kakva kriza u Zvijezdi 

Meni nije jasno zasto se Zvijezda odrekla Delica,gledo sam ga u Srebreniku protiv Sarajeva i odigrao je odlicnu utakmicu,bio je pravi vodja,iznosio lopte,imao je tacne pasove,borben pravo.Zmajjj je napisao/la:Van forme ili nije platu dobio dva mjesecavatreni je napisao/la:Kapiten van forme.Nije sto je bio prethodnih godina.Boji se ponovnog kiksa,al ovaj put pred domaćom publikom.Pokusat će se vratiti u formu protiv ZrinjeMaxi je napisao/la:Moranjkić ne igra u subotu, ima problem sa leđima..![]()
![]()
možda ga Mustafa polako sprema kući za Srebrenik kao što je to Deli napravio
![]()
Tako je i kod nas odigra jednu, pa ga naredni 10 nema nigdje
Jadni ste vi pacenici sto komentarisete nesto a nemate pojma sta se dogadja,ismijavate cijelu situaciju,a ne vidite da je zvijezda u raspadu..otjerani su svi dobri igraci dovedeni novi i opet je borba za opstanak..kriza u zvijezdi i to velika kriza,klub nije nikad u goroj situaciji bio,prica se svasta po gradu..
-
- Moderator
- Kontakt:
Pošaljite ga nama kao i MujuZmajjj je napisao/la:Van forme ili nije platu dobio dva mjesecavatreni je napisao/la:Kapiten van forme.Nije sto je bio prethodnih godina.Boji se ponovnog kiksa,al ovaj put pred domaćom publikom.Pokusat će se vratiti u formu protiv ZrinjeMaxi je napisao/la:Moranjkić ne igra u subotu, ima problem sa leđima..![]()
![]()
možda ga Mustafa polako sprema kući za Srebrenik kao što je to Deli napravio
![]()

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Vratite nam i Jasku pa da vas lagano tresnemo u Srebreniku 24kolo.. 
Neznam kako vam Mujo nije imao mjesta u ekipi..momak je igračina..kakve je igre pruzio protiv Olimpica i Sarajeva..nepamtim kad sam gledao onako dobre igre nekog igrača..

Neznam kako vam Mujo nije imao mjesta u ekipi..momak je igračina..kakve je igre pruzio protiv Olimpica i Sarajeva..nepamtim kad sam gledao onako dobre igre nekog igrača..
OFK Gradina Srebrenik
Mujo je bez sumnje veliki borac.Jedan od igrača koji najvise pretrči,ali najiskrenije osim trke mu u zadnje vrijeme nije nista ostalo,rekao bih nedovoljno za veće domete.Gradina je protiv Sarajeva taktički i mudro odigrala.Kao ekipa fantastično destruktivno djelovala.Mujo kao i većina individualno nisu nesto posebno pokazali, sem golmana Pirića.Brcko87 je napisao/la:Vratite nam i Jasku pa da vas lagano tresnemo u Srebreniku 24kolo..
Mislim da je ipak u silaznoj putanji.Sto je znao i umio već je davno pokazivao.Sav njegov trud je adekvatno naplatio.Mislim da jos par godina vrijedi za Prve lige,nebitno u kojem klubu da igra.
Koji je to igrač toliko dobar a otjeran.Mozda Ivan,po kvalitetu je u rangu sa Šodićem.Ostalo sto je otislo zbog svoje kvalitete su zavrsili u dobojskoj Slogi ili ga nema nigdje.Liberto je napisao/la:Jadni ste vi pacenici sto komentarisete nesto a nemate pojma sta se dogadja,ismijavate cijelu situaciju,a ne vidite da je zvijezda u raspadu..otjerani su svi dobri igraci dovedeni novi i opet je borba za opstanak..kriza u zvijezdi i to velika kriza,klub nije nikad u goroj situaciji bio,prica se svasta po gradu..
kako ce biti u krizi i bez para a direktor kupio jos jednu firmu 

-
- Kontakt:
nemoj lafine bacat...sta imas protiv zvijezde,ocito lazan profil da provocira druge....jadan si ti niko drugiLiberto je napisao/la:Jadni ste vi pacenici sto komentarisete nesto a nemate pojma sta se dogadja,ismijavate cijelu situaciju,a ne vidite da je zvijezda u raspadu..otjerani su svi dobri igraci dovedeni novi i opet je borba za opstanak..kriza u zvijezdi i to velika kriza,klub nije nikad u goroj situaciji bio,prica se svasta po gradu..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
MAČAKLiberto je napisao/la:Jadni ste vi pacenici sto komentarisete nesto a nemate pojma sta se dogadja,ismijavate cijelu situaciju,a ne vidite da je zvijezda u raspadu..otjerani su svi dobri igraci dovedeni novi i opet je borba za opstanak..kriza u zvijezdi i to velika kriza,klub nije nikad u goroj situaciji bio,prica se svasta po gradu..

BOLESNIK,BIEDNIK BOLI TE STO SI IZBACEN IZ ZVIJEZDE JER NISI NIZASTA...Liberto je napisao/la:Jadni ste vi pacenici sto komentarisete nesto a nemate pojma sta se dogadja,ismijavate cijelu situaciju,a ne vidite da je zvijezda u raspadu..otjerani su svi dobri igraci dovedeni novi i opet je borba za opstanak..kriza u zvijezdi i to velika kriza,klub nije nikad u goroj situaciji bio,prica se svasta po gradu..
nemas pusku nemas kera nemoj bolan pricat ovdje lovacke price
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Prvi post i odma udri po svom klubu kako je ovo providno. hahahahaLiberto je napisao/la:Jadni ste vi pacenici sto komentarisete nesto a nemate pojma sta se dogadja,ismijavate cijelu situaciju,a ne vidite da je zvijezda u raspadu..otjerani su svi dobri igraci dovedeni novi i opet je borba za opstanak..kriza u zvijezdi i to velika kriza,klub nije nikad u goroj situaciji bio,prica se svasta po gradu..
- gradacac10
- Kontakt:
elf1 slazem se s tobom 

Vala si prećero maloLiberto je napisao/la:Jadni ste vi pacenici sto komentarisete nesto a nemate pojma sta se dogadja,ismijavate cijelu situaciju,a ne vidite da je zvijezda u raspadu..otjerani su svi dobri igraci dovedeni novi i opet je borba za opstanak..kriza u zvijezdi i to velika kriza,klub nije nikad u goroj situaciji bio,prica se svasta po gradu..

Čini mi se da su prosla vremena kada su nam sudije praktično otimali bodove.Koliko je penala dosuđeno protiv nas koji su ne postojeći bili.Koliko je samo Slavija dobila bodova na penale,mislim kao ni jedna ekipa.No,kako je Nurdo u savezu objektivnije imamo suđenje za Zvijezdu,mada se u PL.popravilo u cjelini.Koliko gosti samo u proslom kolu osvojise bodova sto čini mi se nikad nije bilo.U prilog ovom ide i sutrasnja utakmica gdje očekujem sudijsku objektivnost.Slavija sigurno nije kvalitetnija momčad,ali savrsen trener u prvom dijelu,sudijske protekcije drže je trenutno na visokoj poziciji.Mi jesmo pod pritiskom da moramo dobiti sutra,ali smo sigurno kvalitetniji.Domaći teren,sudijska objektivnost i kvalitet su garant sutrašnje pobjede.BIĆE GOLOVA. 

Mene zabrinjava neigranje Moranjke jel u pitanju povreda leđa ili je nešto drugovatreni je napisao/la:Čini mi se da su prosla vremena kada su nam sudije praktično otimali bodove.Koliko je penala dosuđeno protiv nas koji su ne postojeći bili.Koliko je samo Slavija dobila bodova na penale,mislim kao ni jedna ekipa.No,kako je Nurdo u savezu objektivnije imamo suđenje za Zvijezdu,mada se u PL.popravilo u cjelini.Koliko gosti samo u proslom kolu osvojise bodova sto čini mi se nikad nije bilo.U prilog ovom ide i sutrasnja utakmica gdje očekujem sudijsku objektivnost.Slavija sigurno nije kvalitetnija momčad,ali savrsen trener u prvom dijelu,sudijske protekcije drže je trenutno na visokoj poziciji.Mi jesmo pod pritiskom da moramo dobiti sutra,ali smo sigurno kvalitetniji.Domaći teren,sudijska objektivnost i kvalitet su garant sutrašnje pobjede.BIĆE GOLOVA.

-
- Kontakt:
Kvalitet igraca i trenera,domaci teren,dobre partije u prva tri kola su na nasoj strani, ova ekipa mora negdje jednostavno procepit.
SVI NA BANJU!
SVI NA BANJU!
Koliko si to puta gledao Slaviju pa kazes da je cuvaju sudijske protekcije.
Ja bih rekao jednu maksimalno dve utakmice. A da si pogledao sve utakmice u protekloj polusezoni video bi da onakvo sudjenje kakvo je Slavija imala u par domacih utakmica ne bi pozeleo ni najgorem neprijatelju.
Cak i ta utakmica protiv Zvijezde,jednom smo ja i @astra cini mi se pricali o njoj. Itekako velikih pogresaka je bilo i na Slavijinu stetu.
Mani te se vi vise Slavije i njenih sudijskih protekcija,proslo je vreme kada je svaki los pogled prema Spalevicu bio i krec.
Ja bih rekao jednu maksimalno dve utakmice. A da si pogledao sve utakmice u protekloj polusezoni video bi da onakvo sudjenje kakvo je Slavija imala u par domacih utakmica ne bi pozeleo ni najgorem neprijatelju.
Cak i ta utakmica protiv Zvijezde,jednom smo ja i @astra cini mi se pricali o njoj. Itekako velikih pogresaka je bilo i na Slavijinu stetu.
Mani te se vi vise Slavije i njenih sudijskih protekcija,proslo je vreme kada je svaki los pogled prema Spalevicu bio i krec.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Moderator
- Kontakt:
Evo sutra poklon kvote kao protiv GOŠK-a 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.