AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Juventinisimo
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Juventinisimo » 24 avg 2023, 21:56

Mogu li Juventini ove godine podrzavati Romu u Evropskim takmicenjima?

Spremda smo mi ugasili mjesalicu, steta bi bilo baciti cement... :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 26 avg 2023, 21:37

Eh hvala našim divnim igračima što su mi već u drugom kolu pokazali da trebam preskočiti ovu sezonu, yebala vas vaša igra i Mourinho.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Thasos
Kontakt:

Post Postao/la Thasos » 26 avg 2023, 21:42

Šta ova banda trenira. Kako trenira. Da li uopšte trenira...
Polako idemo u ispod prosjećnu ekipu.
Gazdama je važno da se karte ko lude prodaju za domaće tekme, dresovi se prodaju isto tako....ko hebe rezultat...
Nije džaba Murinjo dobio nogu u Totenhemu...hebo mu Rui Patricio mater

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 26 avg 2023, 21:54

Thasos je napisao/la:
26 avg 2023, 21:42
Šta ova banda trenira. Kako trenira. Da li uopšte trenira...
Polako idemo u ispod prosjećnu ekipu.
Gazdama je važno da se karte ko lude prodaju za domaće tekme, dresovi se prodaju isto tako....ko hebe rezultat...
Nije džaba Murinjo dobio nogu u Totenhemu...hebo mu Rui Patricio mater
Ma odavno smo mi prosječna ekipa, mediokriteti.

Slijepi su vidjeli kakav pad ima Patricio, pa majku mu yebem stavi ako ništa tog Svilara, ne može biti gori od ovog matorog, na tržištu bilo niz golmana niko ni da pomisli da nam treba. Onda gledam ove neke lafo kombinacije Pellegrinija, još iduće kolo Milan, znači u tri kola JEDAN BOD :mrgreen:

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 26 avg 2023, 23:08

Igracki ekipa je ok, tu negdje borba za lp. Mediokreti su trener i golman kojeg je isti taj trener instalirao na gol i tolerira mu se svaka greska, kojih ruku na srce ima mnogo. Trener je do sad bar 100x spomenuo kako u Italiji ima 5 ekipa igracki boljih od nas, ok ima, ali da li su Salerno i Verona bolji od nas?
embrace the chaos

Thasos
Kontakt:

Post Postao/la Thasos » 27 avg 2023, 20:34

Hrabra i pametno vođena Bolonja uze bod Đubrentusu...
Oštećeni za čist penal pred kraj tekme...
Nama bi Đubre utrpao 3-4.
Što prije otjerati Murinja i da napokon prestane igra od koje bole oči i duša

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 29 avg 2023, 23:00

Dođe nama Lakaka na kraju, nisam nešto pretjerano optimističan, ali hajde da vidimo na šta će to izaći. Ovakav profil napadača bi makar na papiru trebao baš da odgovara Mourinhovom (anti)fudbalu, a realno i kad smo u fazi utakmice gdje treba nabiti loptu naprijed i moliti Boga da je neko uvalja - Lukaku će jako dobro doći. Veliko smeće od čovjeka, ali i dalje relativno dobar igrač.

Ola Solbakken nam ode u Olympiacos za 5 miliona čini se (Pinto masterclass, ovaj put). Sve više medija prenosi da nam Romelu neće biti zadnji posao, već da ćemo pokušati dovesti golmana + stopera u zadnjim momentima. Što se tiče golmana, uglavnom se ističe Hugo Lloris, koji realno jeste washed, ali u ovakvoj situaciji je sigurno upgrade u odnosu na Patricia, za stopera se navode Bonucci ili Sergio Ramos (ne znam koja je opcija gora) :mrgreen: , nadam se da će Ndicka dobiti neku priliku.

Bilo je nekih navoda za Kostića/Holma, ali čini se da od toga nema ništa.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 avg 2023, 23:04

**** ti igrača koji svake godine igra u drugom klubu
nema potpisa

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 29 avg 2023, 23:14

Ovo sto smo platili Lakaku mogao se dovesti Boniface, ali ajde. Paredes, Sanches, Lakaka su dosli u svakom slucaju kasno, ali ej sad su se sjetili da nam treba golman :tokralju:
slika

:urnebes:
embrace the chaos

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 31 avg 2023, 19:56

Hajde da vidimo šta se može uraditi protiv Milana, čudna je odluka Mourinha da ne drži press, tako da je moguće da možda "krijemo" nekog povrijeđenog. Danas je čak i Azmoun trenirao sa grupom, opet lijepo je kad imaš na klupi kakve-takve napadačke opcije, a i Lukaku i Sardar su jako dobri u igri glavom, što je protiv ovakvog Milana naša (jedina) šansa.

Jasno najveći strah su bokovi, iako koliko se sjećam Čelik je lijepo igrao protiv Rafe prošle godine, mislim da se Kristensen, a naročito Karsdorp tu neće dobro provesti. Ndicka je dobio dozvolu od kluba zbog privatnih obaveza, tako da se tek vratio - volio bih ga eventualno vidjeti umjesto Mancinia, ali mislim da na njegovoj poziciji igra Llorente, koji je u ova prva dva kola bio rijetka dobra tačka. Mnogo toga će nam ovisiti o Aouaru, koji bi trebao da preuzme ulogu Dybale, jer jelte njega već nema. Ne dajem nam neke velike šanse, ali ako ništa nadam se da će utakmica biti zanimljiva.

Malo prolazi ispod radara, ali čini se da je Azmoun nenormalno sretan što igra za Romu, baš djeluje silno motivisano i to bi mogao biti faktor za nas. Dobro će nam doći pauza, da svi dođu sebi i da ovaj naredni dio malo dodamo gas i počnemo igrati.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 01 sep 2023, 01:07

Maloprije sam procitao da smo za 6 pojacanja izdvojili 3,5 miliona i sad treba da ocekujemo neke rezultate :rol:

Iskreno doveli smo kvalitetne igrace da se ne lazemo ali igrace koji nisu u nekoj top formi i koji nisu bili neki bitan faktor u svojim klubovima ali ne moze me niko ubjediti da Paredes,Aouar,Lukaku,Renato,Azmoun nisu dobri igraci a sad sve zavisi kako ce se uklopiti i u kojem ce sistemu to sve Murinjo posloziti.

Daj Boze da Lukaku bude opet ona zvjer ko sto je nekad bio,da Paredes gine svaku tekmu,da Renato trci za dvojicu i da Aouar i Azmoun igraju ko sto su nekad igrali u Lionu i Zenitu mada poznavajuci Murinja tesko da cemo igrati toliko ofanzivno da npr zaigraju Azmoun,Dybala,Aouar i Lukaku a iza njih Renato i Paredes :)

Dibalu nisam spominjao jer je toliko sklon povredama da ne ocekujem da ce odigrati i pola tekmi ove sezone.Nadam se da grijesim.

Sutra u zrijebu bih volio bas jednu bolesnu grupu tipa Roma,Marsej,Frejburg ili Brajton i Panata pa da sve gori kako na terenu tako i na tribinama.

Forza Roma :cool:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 01 sep 2023, 16:27

Ja takodjer sam bio za jacu grupu da se potucemo za prolaz, ovo je nah. Mislim da moramo grupu zavrsiti kao prvi uz to da ne izvodimo najboljih 11 u utakmicama grupne faze.
Solbakken u Olympiacosu na posudbu, zao mi lika msm da ima kvalitet i nije mu data sansa. Ovih 6mj kod nas cisti promasaj za njega, navijao sam da ode u Freiburg kod Streicha posto se pisalo nesto o tome. Tesko i da ce potpisati golmana sad do kraja merkata, mada De Gea se moze i naknadno potpisati :hmmmmm:
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 01 sep 2023, 20:57

Pa ima li iko da zamjeni ovog mrtvaca od golmana.Pa frajer nas je kostao prosle godine barem nekih 10 bodova a evo i ove je nastavio.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 01 sep 2023, 21:30

Ne pamtim goru igru.Formacija cisti promasaj,niko ni ne zeli napraviti neki presing a ne znamo naprijed nista odigrati.Nastavimo li ovako igrati mogao bi Murinjo vrlo brzo biti bivsi.

Thasos
Kontakt:

Post Postao/la Thasos » 01 sep 2023, 21:38

Dabogda ispali, otišle gazde, racku od trenera i jedno 10 igrača
Pa da se resetujemo totalno jer ovo je poniženje gledati

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 02 sep 2023, 15:14

Sezona tek pocela a Roma je vec jako daleko od cl mjesta, mislim da ce se kriza produziti i nakon ove pauze sad. Ekipa nije imala adekvatne pripreme, na kondicionom planu kao da se nije nista radilo, te one utakmice samo protiv amatera, treba dodati i da su pojacanja dosla kasno i nisu imali cak ni takve pripreme. Pokusavam stvarno racionalno sagledati situaciju i kao navijac pronaci neki optimizam, ali ovo uopce ne sluti na dobro.
embrace the chaos

Thasos
Kontakt:

Post Postao/la Thasos » 02 sep 2023, 17:45

Denno je napisao/la:
02 sep 2023, 15:14
Sezona tek pocela a Roma je vec jako daleko od cl mjesta, mislim da ce se kriza produziti i nakon ove pauze sad. Ekipa nije imala adekvatne pripreme, na kondicionom planu kao da se nije nista radilo, te one utakmice samo protiv amatera, treba dodati i da su pojacanja dosla kasno i nisu imali cak ni takve pripreme. Pokusavam stvarno racionalno sagledati situaciju i kao navijac pronaci neki optimizam, ali ovo uopce ne sluti na dobro.
Zato nam je MARKETING i zarada od istog fantastična. Kao i zarada od karata
Našli su modus braća Rifkin kako zaluditi 2/3 Rima i uzeti lovu!!!
Hebo klub, renome i historiju istog. Jednostavno hebo sve osim marketinga.
Klaun na klupi, igrači više pričaju sa sudijom nego između sebe, snage se ima za nekih 60 min...izgledaju presmiješno pogotovo kada se izbaci statistika. Sinoć se sve vidjelo. Šatro prigrali ali tek sa igračem više!?
Tuga i žalost.
Ako je neko upućen neka postavi zašto Totija i DDR nema ni blizu kluba?

Thasos
Kontakt:

Post Postao/la Thasos » 16 sep 2023, 17:07

Ako nismo u stanju dobiti Empoli onda neka sve zaključaju u ugase svjetla

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 17 sep 2023, 16:13

Thasos je napisao/la:
16 sep 2023, 17:07
Ako nismo u stanju dobiti Empoli onda neka sve zaključaju u ugase svjetla
Veceras derbi fenjerasa, zacelja ili kako se vec kaze haha. Ide postava 5 nazad, 2 dmf, stekanje nazad i pokusati uraditi nesto iz tranzicije. Mou :puke:
embrace the chaos

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.