FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sviuodbranu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sviuodbranu » 06 sep 2019, 14:37

Beduin je napisao/la:
bhpremierliga12 je napisao/la:Ma katastrofa je vise kakvi ljudi rade u 90% klubova u drzavi. Nikakve veze sa fudbalom nemaju, sa finansijama, samo nek su kabadahije i podobni. Pa daj mlade ljude, zeljne dokazivanja koji nemaju tu politicku pozadinu, koji nece gledati kako da se ubace u svaki ugovor, koji nece biti u klubu po 2 sata dnevno.
Pa nevjerovatan je broj nacina na koliko mozes zaraditi pare. Daj digni daj marketing na vrhunac, daj standove svaki dan po gradu za utakmice Slobode, daj fan shop, daj online shop makar. Pa evo protiv Dinama si mogao napraviti spektakl i napuniti 200.000 maraka u kasu lagano, 3 mjeseca obaveza da sebi odmah rijesis. Prodas 6000 ulaznica po 10 maraka, pa 100 godina je kluba, dignes grad na noge, stavis Slobodu kao nesto najvece u ovom gradu, pa daj ljude koji ce ici od sponzora do sponzora pa makar po 100 maraka uzimati ako se vise ne moze.
**** ga i Kozu, evo i da se otjera sad, poslije njega ide drugi Jasminov poltron, isto tako, opet ce se i njemu skupiti problemi iz proslosti, para nece imati i sve u krug. Hajd sto smo ostali duzni igracima ove sezone, ali i prosle sezone ljudi po 3 plate minimalno nisu dobili i tu si ostao duzan 200.000 maraka, samo Said trazi 25k.
Sta god da se uradi, da Koza ostane, ode, sve ce isto biti. Imali smo kabadahiju isto nam je bilo, dosao je Koza koji je suprotnost od Senada, isto nam je. Mislim da se stvari nikad ni promijeniti nece, samo statut, samo dati ovaj klub u privatne ruke...
To i jeste finta, sto nam uvijek klub vode ljudi kojima je Sloboda usputna stanica, nema niko da se posveti klubu i obabezama, a se znaju zaduzenja za svakoga u klubu, da podijelis duznosti svakom clanu u klubu/Upravi/skupstini koji ima bilo kakav vid odlucivanja i dizanja ruke.
Koliko su prostora za oglasavanje ponudili i prodali za utakmicu protiv Dinama?
Jesu li ponudili nekome da otkupi prava prenosa po razumnoj cijeni, jer ce to biti spektakl, prica, 100godisnjica nekog naseg kluba protiv najboljeg kluba trenutno iz ex yu, i ko god bude prenisio tu utakmicu bice gledan medij sto je obostrana korist?
Je li se razmisljalo o montaznoj Istocnoj tribini, barem par redova, pa da se tu smjeste neki gosti, skole fudbala, gosti iz Zagreba i omladinci Dinama, ma bilo ko?

I jos mali milion ideja bi svako od nas ovdje imao, ali da se to realizuje moras posvetiti sebe i svoje vrijeme tim idejama.
Vrijeme, zivci i novac....Ne treba desetine miliona, ali covjek koji zna sta radi, razmislja dugorocno, i posveti se poslu, sa dva miliona do 3 maksimalno moze imati za tri do 5 godina jak i zdrav klub u evropskim takmicenjima....
Ali dobro dosli u Tuzlu, jbg (ostatak drzave nije bolji).
Samo interes kriminal i talovi....
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

WestSideTz
Kontakt:

Post Postao/la WestSideTz » 06 sep 2019, 14:50

Slobodi fali "masa" u navijackom smislu da se to sve pokrene. I sto bi pojedinci nesto pokrenuli razlicita misljenja i stavovi ne dozvoljavaju. Mi imamo sasvim dobar odaziv na tribinama s obzirom na stanje u i oko kluba. Da bi se ove ideje koje imaju smisla sprovele, potrebno je "ujedinjenje" svih navijaca, a prije svega "sjevera" i "zapada". Mislim da je ovo pravo vrijeme za tako nesto, upravo ovo sto je asmir uradio u proteklom periodu.
Sloboda je emocija ! 🔴⚫

Athletic Bilbao ⚪🔴

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 06 sep 2019, 14:53

Izgleda da treba odmah sazvati Gradsko Vijece i obezbjediti interventna sredstva za tekucu potrosnju kluba a u isto vrijeme odrzati Skupstinu kluba prosiriti UO kluba,promjeniti statut te zamjeniti neke ckanove skupstin.Svakako da i mi navijaci trebamo napraviti neku akciju i pomoci koliko mozemo.Ako smo na zadnjoj utakmici dali Slogi dosta novca kroz ulaznice zasto ne i svom klubu bar toliko skupiti.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 sep 2019, 14:54

Nemojte na Kozu, on je samo hipnotizer, opsjenar i madjionicar zgradonacelnikov. Uljudan i fin iz plaho dobre familije. To sto je nesposoban za ovaj posao nije bitno.
Pa koliko samo zgradonacelnik ima u rukavu ovakvih ubleha to je pitanje. Izvlaci ih iz runja kao picajzle.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 sep 2019, 14:56

hondas je napisao/la:Izgleda da treba odmah sazvati Gradsko Vijece i obezbjediti interventna sredstva za tekucu potrosnju kluba a u isto vrijeme odrzati Skupstinu kluba prosiriti UO kluba,promjeniti statut te zamjeniti neke ckanove skupstin.Svakako da i mi navijaci trebamo napraviti neku akciju i pomoci koliko mozemo.Ako smo na zadnjoj utakmici dali Slogi dosta novca kroz ulaznice zasto ne i svom klubu bar toliko skupiti.
PaVa nema. Otisle na BeVbin pVojekat. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 sep 2019, 15:00

Meni je macak Tom yebo par transfera, necu mu nikada oprostiti, taman sam htio prodati malog Smajica u Dinamo. Od ovih nemam hajra, nemaju para.
🔴⚫️

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 06 sep 2019, 15:01

hondas je napisao/la:Izgleda da treba odmah sazvati Gradsko Vijece i obezbjediti interventna sredstva za tekucu potrosnju kluba a u isto vrijeme odrzati Skupstinu kluba prosiriti UO kluba,promjeniti statut te zamjeniti neke ckanove skupstin.Svakako da i mi navijaci trebamo napraviti neku akciju i pomoci koliko mozemo.Ako smo na zadnjoj utakmici dali Slogi dosta novca kroz ulaznice zasto ne i svom klubu bar toliko skupiti.
Ma naravno gradjani i dalje da placaju lopovluk. NE DOSTA :!:
Mi navijaci da se organizujemo i punimo stadion skupljamo ok i za ostalo se slazem krenuti u reorganizaciju kluba pa neka igra ko zeli i za koga ima novca dok se ne nadje investitor koji ce privatizovat. Neka i ispadnu, ali dosta. Politika grad i Jasmin mrs od kluba. Samo produzavamo agoniju a nista ne cine za buducnost kluba.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 06 sep 2019, 15:06

Skojevska je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Kozlicu, kupi prnje jucer, ne sutra. Mrs
Haj novinarčiću dosta je i tebe, seljacke.ba
Da barem znaš koliko ne znaš. Stručnjak
Niko, niko, samo Sloboda

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 06 sep 2019, 16:24

katarakta je napisao/la:
Skojevska je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Kozlicu, kupi prnje jucer, ne sutra. Mrs
Haj novinarčiću dosta je i tebe, seljacke.ba
Da barem znaš koliko ne znaš. Stručnjak
Da se barem ne prodajes za cvaju, stručnjak.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 06 sep 2019, 17:15

Kako ovog Kozlica nije stid, prosle sedmice pred TC kad je sranje bilo, daje izjave kako ce bit rijeseno i onda dozvolis istu situaciju kroz 7 dana. Pa sta radite druze. Oni izgleda od licence nisu prstom vise mrdnuli. Kako potpisujes igrace ako nemas planirane prihode i rashode. Strasno.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 06 sep 2019, 17:17

A kada smo mi bgt imali planiran budzet....zivimo od polusezone do polusezone.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 06 sep 2019, 17:29

Da barem znaš koliko ne znaš. Stručnjak[/quote]
Da se barem ne prodajes za cvaju, stručnjak.[/quote]

Neki ovdje znaju da nemam veze sa sportske. Zamijenio si me. Strucnjak.
Niko, niko, samo Sloboda

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 06 sep 2019, 17:30

katarakta je napisao/la:Da barem znaš koliko ne znaš. Stručnjak
Da se barem ne prodajes za cvaju, stručnjak.[/quote]

Neki ovdje znaju da nemam veze sa sportske. Zamijenio si me. Strucnjak.[/quote]
ista ste vi ****. :D
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 06 sep 2019, 17:32

Skojevska je napisao/la:
Neki ovdje znaju da nemam veze sa sportske. Zamijenio si me. Strucnjak.[/quote]
ista ste vi ****. :D[/quote]
Sto vrijedjas covjeka bezveze....ich
I trenutno neka pisu sve sto ima, neka sve ispliva...dosta je javasluka.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 06 sep 2019, 17:35

Sviuodbranu je napisao/la:
Skojevska je napisao/la:
Neki ovdje znaju da nemam veze sa sportske. Zamijenio si me. Strucnjak.
ista ste vi ****. :D[/quote]
Sto vrijedjas covjeka bezveze....ich
I trenutno neka pisu sve sto ima, neka sve ispliva...dosta je javasluka.[/quote]
Ma sta ce isplivat bolan sto vec ne znamo, jasta su neg smecari, samo pljuju gdje god ih nema u prici.
Šatro novinari teksta to ne zna napisati.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 sep 2019, 17:58

Sve vise sam misljenja da i treba da nas blamira i ofira svako ko zna nesto u i oko kluba, a sto ide na stetu Slobode. Ovako samo guramo pod tepih probleme pa onda kad dodje neko poput Azmira i baci nam u oci sve probleme prijasnjih Uprava i sva silna dugovanja, onda se kobajagi hvatamo za glavu, eto nismo znali, zasto nam niko ranije nije rekao, hocemo revizorske izvjestaje... zato i treba svaki najmanji problem odmah ispljunuti pa kako god bilo. Da nam se ne desava nova Sloboda Dita.

To sto neki klubovi imaju protekciju medija ili sindikata profi fudbalera, treba da nas boli qurac. Mi trebamo teziti da nas klub bude uredjen i jak, da nas svaki problem ojaca i da ucimo iz gresaka, a ne da sutimo i trpimo. Zato ako nema plata odmah neka igraci napuste klub, tuze Slobodu, pa neka bude kako bude. Mi cemo samo sj3bati jos jednu odlicnu generaciju mladih igraca na kojima nismo uzeli pare, a mogli smo. Jer nije rjesenje ni posuditi nesto para i zamazati oci igracima i nama, a vec na zimu svi odose i pokrecu tuzbe. Sta smo dobili protekcijom medija u ovom slucaju? Samo jos dublju agoniju, gubitak vremena da se reaguje na vrijeme.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 06 sep 2019, 19:03

Beduin je napisao/la:Sve vise sam misljenja da i treba da nas blamira i ofira svako ko zna nesto u i oko kluba, a sto ide na stetu Slobode. Ovako samo guramo pod tepih probleme pa onda kad dodje neko poput Azmira i baci nam u oci sve probleme prijasnjih Uprava i sva silna dugovanja, onda se kobajagi hvatamo za glavu, eto nismo znali, zasto nam niko ranije nije rekao, hocemo revizorske izvjestaje... zato i treba svaki najmanji problem odmah ispljunuti pa kako god bilo. Da nam se ne desava nova Sloboda Dita.

To sto neki klubovi imaju protekciju medija ili sindikata profi fudbalera, treba da nas boli qurac. Mi trebamo teziti da nas klub bude uredjen i jak, da nas svaki problem ojaca i da ucimo iz gresaka, a ne da sutimo i trpimo. Zato ako nema plata odmah neka igraci napuste klub, tuze Slobodu, pa neka bude kako bude. Mi cemo samo sj3bati jos jednu odlicnu generaciju mladih igraca na kojima nismo uzeli pare, a mogli smo. Jer nije rjesenje ni posuditi nesto para i zamazati oci igracima i nama, a vec na zimu svi odose i pokrecu tuzbe. Sta smo dobili protekcijom medija u ovom slucaju? Samo jos dublju agoniju, gubitak vremena da se reaguje na vrijeme.
:thumbup:
Samo ostro u kost. Pa kako nam bude

katarakta

Post Postao/la katarakta » 06 sep 2019, 19:31

Samo da ovo na kraju ne bude gasenje ili neka fuzija sa TC.

Imas 100 godina kluba, napravio si zapravo negativnu kampanju. Umjesto da ides, da trazis pare, sponzore. Lo ce davat na citavu situaciju lovu. Niko nije lud.

Nikakvih aktivmosti nema, prvi covjek kluba je u Sarajevu i on nema vremena za sebe a kamoli za Slobodu. Tako i njegov zamjenik.

Svake godine smo imali belaje, ali nikad na startu sezone, barem do zimske pauze. Osim onda kada je Azmir otisao. Tada je bilo dvaput gore.
Niko, niko, samo Sloboda

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 sep 2019, 19:31

Sta je bilo na skupstini?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 sep 2019, 20:07

Kako milion nestade od Todorovica. :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.