PS al je brate ružan onaj Ješić, brata mi da ga čovjek ne zna pomislio bi da je čoban ...gluho bilo šta je ono

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Čoban je al onaj okorjeli,igrao je kao čoban,udarao redom sve oko sebe,tako uči i svoje fudbalere da udaraju pa tek onda igraju.A fukare nisu udarile na pitare nego na krmka kasapa ješu zbog onog piostupka kad je galamio na povrijeđenog fudbalera Slobode kod aut linije ispred njega a lik dobio lakat u lice...tako da če čoban dobiti samo takav doček na Tušnju...naravno ni Irena neće biti zaboravljenanarodniheroj je napisao/la:Šta je ovo pa fukare "udarile " na pitaredo juče se lizali a vidi danas
![]()
PS al je brate ružan onaj Ješić, brata mi da ga čovjek ne zna pomislio bi da je čoban ...gluho bilo šta je ono
Ja mislim brate da si ti totalno fulio temu. Mozemo slobodno nastaviti u pp da ne granama bespotrebno. Vidim da nisi los momak, moze se sa tobom prodivanit.Beduin je napisao/la:Obzirom da ne dolazim na ovu temu, ali je coA vec obrisao post na koji sam htio odgovoriti, samo cu isti kopirati ovdje i odjavljujem se, again
Dobro, ako cemo o faktima, kakvo misljenje da formiramo o Sarajevu na osnovu stalnih ubistava (okrsaji bandi, bacanja bombi, pucnjave i ostalo) koja se desavaju u tom gradu, da je to grad ubica?Alpasinac je napisao/la:Da, sitna buržoazija. Izvorni izraz za malograđanstvo. Donosim zaključak na osnovu vaših izliva primitivizma, seljakluka i nedostatka poštovanja prema svemu i svačemu. Fakte koje si ti nabrojao nemaju apsolutno nikakve veze sa onim što sam ja napisao. Ja poštujem svaki naš grad, ali struktura stanovništa koja naseljava vaše područje je za plakat.
Pa onda na osnovu akcenta i nacina izrazavanja da ste seljaci, ili barem u nekom tom rangu (ono vase maajkemi i slicno, i milion drugih posebno akcentiranih rijeci koje u usima mnogih zvuci pravo seljacki), i tako dalje, i tako dalje... mozes ti to pravdati sandzackim furkama, kako su oni okupirali grad i stvaraju losu sliku, tako i ja mogu pravdati neke stvari dolaskom srebrenicana u Tuzlu, ali sta je tu mogu...
Ili kad citam postove Velezovih navijaca, mislim ovdje na forum, trebam da se zapitam postoji li makar Osnovna skola u tom gradu?
Sta hocu da kazem? Da ti sudis na osnovu foruma i par ljudi, totalno nerealno i neozbiljno za nekoga ko sebe smatra gradjaninom, neprimitivcem, skolovanim i svjesnim covjekom.
I jos nesto, radim i sobu dijelim sa 2 momka iz Hadzica, kunem ti se da je istina ovo sto jutros kroz pricu govore: "daBogda Sarajevo sravnili sa zemljom, toliko mi se taj grad zgadio zbog tih sarajlija i njihove glume, toliko se uzdizu iznad ostalih (parafraziram, da ne pisem sta su jos govorili)".
Eto sta mi sebi dozvoljavamo, da zelimo propast nasih gradova, da se mrzimo medjusobno i omalovazavamo, a donedavno smo glavu u vreci nosili, pa i sad istu svakodnevnicu dijelimo covjece. Ali sam ja za tebe malogradjanin i seljak jer se prepucavas na nekoj forumskoj temi sa par momaka, a ja nikad nista lose nisam rekao za svoj glavni grad niti tvoj fudbalski klub i navijace, a i ako smo se nekad salili to je bilo daleko od vrijedjanja. Sad se zapitaj jesi li isti kao i oni koji tebe omalovazavaju i tvoje vrijedjaju.
Vidi, ja sam samo prokementarisao njegovu fotografijuVelikiKemo je napisao/la:Čoban je al onaj okorjeli,igrao je kao čoban,udarao redom sve oko sebe,tako uči i svoje fudbalere da udaraju pa tek onda igraju.A fukare nisu udarile na pitare nego na krmka kasapa ješu zbog onog piostupka kad je galamio na povrijeđenog fudbalera Slobode kod aut linije ispred njega a lik dobio lakat u lice...tako da če čoban dobiti samo takav doček na Tušnju...naravno ni Irena neće biti zaboravljenanarodniheroj je napisao/la:Šta je ovo pa fukare "udarile " na pitaredo juče se lizali a vidi danas
![]()
PS al je brate ružan onaj Ješić, brata mi da ga čovjek ne zna pomislio bi da je čoban ...gluho bilo šta je ono![]()
Nova oprema kod Opanka Gedje.VelikiKemo je napisao/la:Čoban je al onaj okorjeli,igrao je kao čoban,udarao redom sve oko sebe,tako uči i svoje fudbalere da udaraju pa tek onda igraju.A fukare nisu udarile na pitare nego na krmka kasapa ješu zbog onog piostupka kad je galamio na povrijeđenog fudbalera Slobode kod aut linije ispred njega a lik dobio lakat u lice...tako da če čoban dobiti samo takav doček na Tušnju...naravno ni Irena neće biti zaboravljenanarodniheroj je napisao/la:Šta je ovo pa fukare "udarile " na pitaredo juče se lizali a vidi danas
![]()
PS al je brate ružan onaj Ješić, brata mi da ga čovjek ne zna pomislio bi da je čoban ...gluho bilo šta je ono![]()
Koje ba ''maajkemi'' ?PipiDugaCarapa je napisao/la:"Pa onda na osnovu akcenta i nacina izrazavanja da ste seljaci, ili barem u nekom tom rangu (ono vase maajkemi i slicno, i milion drugih posebno akcentiranih rijeci koje u usima mnogih zvuci pravo seljacki), i tako dalje, i tako dalje"
Odavno veću glupost nisam pročitao, a napisao ju je najnormalniji Tuzlak i momak sa kojim je zaista užitak voditi rasprave
i ja se pitamMortemHz je napisao/la:
Koje ba ''maajkemi'' ?
Rinuka je napisao/la:Ovi seljacici ljubomorni na Irenu, jer ima vece sise od Azmirovih
treciTaRgEt_ je napisao/la:Cuj ovi malih plavih sto bojkotuju forum, a vratili se pod drugim nickovima sto lose provociraju razumijem ja da je tesko jbga, vode se nema, a i drugi ste klub u Sarajevu godinama
Mi se nismo vratili, to sam sve jaTaRgEt_ je napisao/la:Cuj ovi malih plavih sto bojkotuju forum, a vratili se pod drugim nickovima sto lose provociraju razumijem ja da je tesko jbga, vode se nema, a i drugi ste klub u Sarajevu godinama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.