Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Thunderstruck
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Thunderstruck » 06 apr 2011, 23:05

Cartman je napisao/la:
Vidis brate da sam ga odma pohvalio, samo radi tebe. :D

Ma to je Carrick koji nam treba, znaci pasovi naprijed. Znam da on moze to, zato me toliko frustrira kad stoji na centru i dodaje loptu unazad i u stranu na 5 metara.
Joj izvini, nisam stvarno vidio, puno je postova bilo.
Korektan si :D

Ma da, zaista je bio raspoložen. Ko zna možda ga ova dobra partija malo trzne ;)
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

WeeD
Kontakt:

Post Postao/la WeeD » 06 apr 2011, 23:10

Rek'o je Babuka da Rooney zabija i da ce Mancho povest :) Pogledajte malo nazad jaoooo znao sam :) Najjaci smoo !

Glory Glory MAN UTD !! You sent to me from Heaven-Jedan od transtaprenata Red Devil's GGMU !!
Loved by many
Hated by few
Respected by all!!
Manchester United FC!!!!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 apr 2011, 23:11

Rooney88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Jesam li ja poludio, ili i vi vjerujete u The Treble? :twisted:
Polako **** ga ti, nemoj mi sada letiti po oblacima. Ima jos revans, daleko je ovo od gotovog brate moj.
Letim, letim. :D

Ma jedno je vjerovat u to, a drugo je to ocekivat. Znam ja da je to vrlo tesko, ali smo sad u odlicnoj poziciji u svim takmicenjima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 06 apr 2011, 23:15

Zaista vam sve ide na ruku u zadnje vrijeme.
Preokret sa 2:0 na 2:4 protiv West Hama,kiksevi Chelsea i +8 nad njima (ako pobijede zaostalu),Arsenala +7 (imate utakmicu više) i tu je titula osigurana koliko god ko demantovao.
Sada ovdje ste imali i nevjerovatne sreće kada je Lampard fulio zicer,pa nije sviran čist penal nad Ramirešom.
Sve je krenulo kako treba po vas.Nešto sam zaboravio,jeste li ispali u FA cupu ? Nemam pojma o tom takmičenju,mozak mi zablokirao.
You'll never walk alone.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 apr 2011, 23:16

VolimLiverpool je napisao/la:Zaista vam sve ide na ruku u zadnje vrijeme.
Preokret sa 2:0 na 2:4 protiv West Hama,kiksevi Chelsea i +8 nad njima (ako pobijede zaostalu),Arsenala +7 (imate utakmicu više) i tu je titula osigurana koliko god ko demantovao.
Sada ovdje ste imali i nevjerovatne sreće kada je Lampard fulio zicer,pa nije sviran čist penal nad Ramirešom.
Sve je krenulo kako treba po vas.Nešto sam zaboravio,jeste li ispali u FA cupu ? Nemam pojma o tom takmičenju,mozak mi zablokirao.
U polufinalu smo. Igramo protiv Citya.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 06 apr 2011, 23:16

Vjerovao sam u pobjedu veceras, jer Manchester ne moze toliko godina biti bez pobjede na nekom stadionu. Odlicno odigrano, jedino je Evra bio rizican u pojedinim momentima i nisu mi se svidjeli centarsutevi Giggsa iz kornera (2 je poklonio, a i vecina ih je isla na prvu stativu dok u sredinu loptu cekaju Vidic i Rio).
Sve u svemu prolazimo jer imamo VELIKU prednost !!!

@VolimLiverpool nismo ispali iz FA cupa, i to planiramo osvojiti jer igramo u polufinalu sa manjim klubom iz Manchestera ;).
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 apr 2011, 23:17

VolimLiverpool je napisao/la:Zaista vam sve ide na ruku u zadnje vrijeme.
Igramo u polufinalu protiv "Građana" :D
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 06 apr 2011, 23:19

Na Eastlandsu ili OT-u ?
You'll never walk alone.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 apr 2011, 23:20

VolimLiverpool je napisao/la:Na Eastlandsu ili OT-u ?
Na Wembleyu :D
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 apr 2011, 23:21

Igrač utakmice Michel Carrick 8-)

Teško je izdvojiti bilo koga, jer su svi nekako igrali srcem i požrtvovano, Sir Alex ih je baš napucao, Man Utd je dobio tekmu zahvaljujući dva poteza Sir Alexa na koje Ancelotti nije imao odgovor, Lamparda je markirao Carrick, a Essiena Rooney...tako da Chelsea nije sredine igrača...

Sve u svemu, trebao bi to Man Utd u revanšu rutinski dobiti...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 06 apr 2011, 23:22

Igrač utakmice Van der Saar, kako je samo skinuo onu loptu Torresu.
YNWA!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 06 apr 2011, 23:36

Nail for Real je napisao/la:Oba muljatora na terenu :mrgreen: .
Sve muljatore treba poslati u Madrid, tamo im je mjesto :mrgreen: .

Berbatov je okretan ko tenk. Bilo bi dobro da se obistine spukulacije i da zavrsi u Bajernu koji je pravi klub za njega. Jos da je srece da Nani ode u Real, e to bih mor'o nazdraviti :mrgreen: .

Solidan Mancester veceras. Svi su odigrali na visokom nivou osim napadackog dijela ekipe. Al' to je vec standard u ovoj sezoni. Ne moze ni Runi sve sam.

VDS kralj. Ja u zivotu nisam gled'o boljeg golmana. Ovo sto radi VDS je vrh vrhova. Sjajnim refleksom na pocetku meca skida topovsko djule upuceno od Drogbe, onda maestralna parada kod udarca Toresa glavom,... Mirnoca, sigurnost kod intervencija, sigurnost koju ulijeva u kompletan tim, istrcavanje,... Sve, sve na vrhunskom nivou. Covjek je i golman i treci stoper. Bilo bi steta da se oprosti sada kada je ubjedljivo najbolji golman na svijetu. On je najbolji igrac Mancestera i zasluzuje da ima platu kao Runi. Posto mi je opasno darg, iako je nekada branio u Juventusu :mrgreen: :twisted: .

Ferdinand i Vidic najbolji stoperski par na svijetu. Evra je po meni najbolji lijevi bek svijeta, ali u ovoj tekmi nije bio tako siguran, iako je spasio cist gol. Rafael je veliki potencijal, izgleda mi bolje nego Lam kada je ovaj bio u njegovim godinama. Samo da ga povrede ne udese. Valjda sada nije teze povrjedjen.

Kerik je uvijek zahvalan igrac. Sto se mene tice, neka ga do 35 kuke u Manci :mrgreen: . Park trkacki dobar mec.

Gigs je uvijek bolji izbor od Nanija u ovako bitnim utakmicama, posebno kada je Manco gost. Ipak godine cine svoje, pa se od njega ne moze ocekivati da igra u oba pravca,... Dobr'o stoj'o na sredini, al' prema naprijed nije tako opasan. Valensia jos uvijek nije uhvatio pravu formu. Prosjecan mec. Runi standardno dobar. On je uvijek dobar, samo je sada dodatni plus sto je i golgeterski proradio. Hernandez solidan igrac, svidja mi se sto odigrava brzo i jednostavno. Valjda ce biti bolji u narednom periodu. Ipak nema sumnje da je bolji od Berbatova, posebno na gostujucim terenima.

Celzi je stvarno uzasno los, tako da ova tekma nije pravi pokazatelj Mancine snage. Cijela ekipa je umrtvljena, spora, bezidejna,,.. Uzas, uzas,... Ramirez i Zirkov beskorisni, Tores izgubljen, Lampard, Esien i Drogba letargicni,.. Prije pocetka sezone sam napis'o da ce ova matora Celzijeva ekipa pasti jos vise,... Njima je podhitno potrebna 'svjeza krv'.

Cim je dos'o Tores, nagovjestio sam da bi on mog'o biti promasena investicija (mnogi su se nasmijali). Kao prvo, ni on ni Drogba nisu igraci spremni za saradnju i nadopounjavanje (kao sto su Anelka ili Kalu). Stamford bridz je travnjak malih dimenzija, Celzijevi protivnici se zgusnu u odbrani, tako da moras biti majstor na malom prostoru da bi ugrozio protivnicki gol. Tores je sve, samo nije majstor na malom prostoru. On je igrac za kontre i polukontre, voli da ima vise prostora, jer tako moze iskoristiti svoju okretnost i nevjerovatnu brzinu. Mislim da ce biti puno opasniji na OT, posebno kada se Manco otvori.

Nista ovdje nije rjeseno. Manco je u velikoj prednosti, ne toliko zbog rezultata, koliko zbog loseg protivnika. Ipak jedan rani gol na OT moze unjeti konfuziju u redove Mance, a drugi pogodak bi mog'o sve rjesiti. Nadam se da se to nece desiti, te da ce se Manco plasirati na Vembli gdje ih vec ceka Barselona.

Jesam nesto indisponiran, jedva sastavljam recenice :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 06 apr 2011, 23:46

_karabaja_ je napisao/la:@VolimLiverpool nismo ispali iz FA cupa, i to planiramo osvojiti jer igramo u polufinalu sa manjim klubom iz Manchestera ;).
...koji ima vise navijaca u Mancesteru :mrgreen: :twisted: .

A sta je sa Liga kupom!? Ko to osvoji? Je l' MU? Nesto mi govori da je Manco iz liga kupa izbacio Siti :roll: !?

Nesto sam munjen u pm, da nije sta iz Fukosime stiglo do mene :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 apr 2011, 23:50

Valencia je napisao/la:
_karabaja_ je napisao/la:@VolimLiverpool nismo ispali iz FA cupa, i to planiramo osvojiti jer igramo u polufinalu sa manjim klubom iz Manchestera ;).

A sta je sa Liga kupom!? Ko to osvoji? Je l' MU? Nesto mi govori da je Manco iz liga kupa izbacio Siti :roll: !?

Nadam se da se zajebajes, ako ne onda si popio previse veceras ! :D:D:D

Bajka o tome kako Arapi imaju vise navijaca u gradu je nista drugo do bajke, ako je tako gdje su im na utakmicama? Stadion uvijek ima dosta praznih stolica, ne bas uvijek ali United kroz (h)istoriju ima vecu posjecenost, rezultat uspjesnosti kluba vjerovatno ali ta bajka o navijacima Arapa jos traje vidim.

United je od West Hama ispao iz Liga kupa. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 07 apr 2011, 00:06

Sjajan rezultat i takticki odlicna igra. Znalacki smo iskoristili pritisak pod kojim je Celzi igrao i sa relativno ranim golom iskusno cuvali rezultat. Vjerovatno jedina mrlja na tekmu je onaj, po meni, nedosudjeni penal za Celzi ali eto vratilo nam se ono za proslu tekmu u Premiershipu, kada je njima neopravdano sviran penal, tako da ovu situaciju uzmam proporcionalno onoj. Ovo ne znaci da smo nezasluzeno pobjedili ali eto sportski bi bilo priznati da su osteceni. Sto se tice igraca svi su bili na nivou, osim mozda Evre ali na srecu bez posljedica. Pohvalit cu posebno Kerika koji je sa Gigsom odigrao sjajno na sredini i uveliko doprinjeo stabilnoj igri u odbrani. Uglavnom prvo poluvrijeme ovog dvomeca je zavrseno, daleko od toga da je nesto ovdje gotovo ali sa ovom pobjedom imamo ogromnu prednost i siguran sam da ce to Fergi znalacki iskoristiti i odvesti nas u polufinale..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 apr 2011, 00:07

Rooney88 je napisao/la:
Valencia je napisao/la:

Nadam se da se zajebajes, ako ne onda si popio previse veceras ! :D:D:D

Bajka o tome kako Arapi imaju vise navijaca u gradu je nista drugo do bajke, ako je tako gdje su im na utakmicama? Stadion uvijek ima dosta praznih stolica, ne bas uvijek ali United kroz (h)istoriju ima vecu posjecenost, rezultat uspjesnosti kluba vjerovatno ali ta bajka o navijacima Arapa jos traje vidim.

United je od West Hama ispao iz Liga kupa. ;)
Ah da, sad sam se sjetio. 4-0. Makar im je vraceno na bolan nacin :mrgreen: .

Posjeta na stadionu nije najbolje mjerilo. Na Old Traford dolaze navijaci iz periferije, oni koji bi se radije vezali za uspjesan kolektiv nego za neke luzere :mrgreen: . U ozbiljnim dokumentarcima sam slus'o da u urbanim djelovima grada Siti ima znacajnu prevlast. Postoji jos citav niz razloga zbog kojih MU ima prepun Old Traford,..

Drug mi kaze da i Minhen ima vise navijaca u urbanom dijelu grada nego Bajern. Kaze da na Bajine tekme dolazi kisa autobusa ispunjenih ruralnim stanovnistvom, dok za Minhen navijaju iskljucivo urbani navijaci :mrgreen: . On ne voli Bajern tako da njegovu procjenu uzimam sa rezervom :mrgreen: .

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 07 apr 2011, 00:11

Šta sad, ti tzv. urbani su pravi navijači, a ovi tzv. brđani smrde... ako ćemo gledat mahalu oko Cityjevog stadiona logično da tamo imaju više navijača, ali evo ako gledamo u Greater Manchesteru ja glavu dajem da United ima više navijača...

Glory glory Man United!

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 07 apr 2011, 00:20

Nemojte pocinjati o tome. Doce koji debil i eto rasprave, a stvari su jasne oko toga ko ima vise navijaca kada se pogleda nekoliko utakmica i jedne i druge ekipe, jedni napune preko 70 hiljada, a kod drugih rijetko kada pun stadion sa daleko manjim kapacitetom.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 apr 2011, 00:42

Hawking je napisao/la:Šta sad, ti tzv. urbani su pravi navijači, a ovi tzv. brđani smrde... ako ćemo gledat mahalu oko Cityjevog stadiona logično da tamo imaju više navijača, ali evo ako gledamo u Greater Manchesteru ja glavu dajem da United ima više navijača...
Gdje vidis da ocjenjujem kakav je ko navijac!?

Uvijek je vazno za koga je centralni dio grada, jer je to dusa svakog grada. Mnogi periferiju koja ide pod opstinu i ne smatraju kao dio grada. Pariz ima dva miliona stanovnika, a metropolitan area 12 miliona. Centar Mancestera nigdje ne ide, on je tu stotinama godina, a metropolitan area se prosiorio do Liverpula (i popunio dosljacima) :mrgreen: . Ti dosljaci logicno nece navijati za Siti, a ljudi u centru navijaju uvijek za isti klub.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 07 apr 2011, 00:45

Valencia je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Šta sad, ti tzv. urbani su pravi navijači, a ovi tzv. brđani smrde... ako ćemo gledat mahalu oko Cityjevog stadiona logično da tamo imaju više navijača, ali evo ako gledamo u Greater Manchesteru ja glavu dajem da United ima više navijača...
Gdje vidis da ocjenjujem kakav je ko navijac!?

Uvijek je vazno za koga je centralni dio grada, jer je to dusa svakog grada. Mnogi periferiju koja ide pod opstinu i ne smatraju kao dio grada. Pariz ima dva miliona stanovnika, a metropolitan area 12 miliona. Centar Mancestera nigdje ne ide, on je tu stotinama godina, a metropolitan area se prosiorio do Liverpula (i popunio dosljacima) :mrgreen: . Ti dosljaci logicno nece navijati za Siti, a ljudi u centru navijaju uvijek za isti klub.
Eto ti kao vrli poznavalac svega i svačega definiši nam koji je to centralni dio grada i od koje tačno zgrade prestaje sveta centralnost... mislim stvarno...

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.