Nail for Real je napisao/la:Oba muljatora na terenu

.
Sve muljatore treba poslati u Madrid, tamo im je mjesto

.
Berbatov je okretan ko tenk. Bilo bi dobro da se obistine spukulacije i da zavrsi u Bajernu koji je pravi klub za njega. Jos da je srece da Nani ode u Real, e to bih mor'o nazdraviti

.
Solidan Mancester veceras. Svi su odigrali na visokom nivou osim napadackog dijela ekipe. Al' to je vec standard u ovoj sezoni. Ne moze ni Runi sve sam.
VDS kralj. Ja u zivotu nisam gled'o boljeg golmana. Ovo sto radi VDS je vrh vrhova. Sjajnim refleksom na pocetku meca skida topovsko djule upuceno od Drogbe, onda maestralna parada kod udarca Toresa glavom,... Mirnoca, sigurnost kod intervencija, sigurnost koju ulijeva u kompletan tim, istrcavanje,... Sve, sve na vrhunskom nivou. Covjek je i golman i treci stoper. Bilo bi steta da se oprosti sada kada je ubjedljivo najbolji golman na svijetu. On je najbolji igrac Mancestera i zasluzuje da ima platu kao Runi. Posto mi je opasno darg, iako je nekada branio u Juventusu

.
Ferdinand i Vidic najbolji stoperski par na svijetu. Evra je po meni najbolji lijevi bek svijeta, ali u ovoj tekmi nije bio tako siguran, iako je spasio cist gol. Rafael je veliki potencijal, izgleda mi bolje nego Lam kada je ovaj bio u njegovim godinama. Samo da ga povrede ne udese. Valjda sada nije teze povrjedjen.
Kerik je uvijek zahvalan igrac. Sto se mene tice, neka ga do 35 kuke u Manci

. Park trkacki dobar mec.
Gigs je uvijek bolji izbor od Nanija u ovako bitnim utakmicama,
posebno kada je Manco gost. Ipak godine cine svoje, pa se od njega ne moze ocekivati da igra u oba pravca,... Dobr'o stoj'o na sredini, al' prema naprijed nije tako opasan. Valensia jos uvijek nije uhvatio pravu formu. Prosjecan mec. Runi standardno dobar. On je uvijek dobar, samo je sada dodatni plus sto je i golgeterski proradio. Hernandez solidan igrac, svidja mi se sto odigrava brzo i jednostavno. Valjda ce biti bolji u narednom periodu. Ipak nema sumnje da je bolji od Berbatova,
posebno na gostujucim terenima.
Celzi je stvarno uzasno los, tako da ova tekma nije pravi pokazatelj Mancine snage. Cijela ekipa je umrtvljena, spora, bezidejna,,.. Uzas, uzas,... Ramirez i Zirkov beskorisni, Tores izgubljen, Lampard, Esien i Drogba letargicni,.. Prije pocetka sezone sam napis'o da ce ova matora Celzijeva ekipa pasti jos vise,... Njima je podhitno potrebna 'svjeza krv'.
Cim je dos'o Tores, nagovjestio sam da bi on
mog'o biti promasena investicija (mnogi su se nasmijali). Kao prvo, ni on ni Drogba nisu igraci spremni za saradnju i nadopounjavanje (kao sto su Anelka ili Kalu). Stamford bridz je travnjak malih dimenzija, Celzijevi protivnici se zgusnu u odbrani, tako da moras biti majstor na malom prostoru da bi ugrozio protivnicki gol. Tores je sve, samo nije majstor na malom prostoru. On je igrac za kontre i polukontre, voli da ima vise prostora, jer tako moze iskoristiti svoju okretnost i nevjerovatnu brzinu. Mislim da ce biti puno opasniji na OT, posebno kada se Manco otvori.
Nista ovdje nije rjeseno. Manco je u velikoj prednosti, ne toliko zbog rezultata, koliko zbog loseg protivnika. Ipak jedan rani gol na OT moze unjeti konfuziju u redove Mance, a drugi pogodak bi mog'o sve rjesiti. Nadam se da se to nece desiti, te da ce se Manco plasirati na Vembli gdje ih vec ceka Barselona.
Jesam nesto indisponiran, jedva sastavljam recenice

.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.