Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Nargile su za gej elitu i one iz medrese
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Zaboravljaš dečke se torbicom, trenerkom većom za broj, žarko obojenim patikama, zasukanim rukavima, prevelikim satom i počesto lošom frizurom i još gorom bradom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
jasmin10 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 10:59Pa gdje god da odvede djecu pušenje cigara je dozvoljeno.VGS je napisao/la: ↑12 jun 2022, 10:55Ne treba je zabraniti ali ne treba ni zanemariti da se kod nas ubjedljivo najvise konzumira u odnosu na ostatak evrope. I to vecinom maloljetni i ovi na granici tih godina. Treba stroge kazne uvesti za svaki objekat koji posluzi nargilu osobi koja nije punoljetna. Nekidan gledam rodjak odveo djecu od 12-13 godina na nargilu i sjedi sa njima. Oni puse. Pa ako je ova studija tacna skontaj kakav je uticaj na pluca djetetu od 13 godina kad ispusi 100 cigara u 2 sata lol
Naravno i roditelju opaliti kaznu u takvoj situaciji.
A ovo da je nargila=100 cigara je glupost teška.
Kome nargila smeta neka ne ide u nargila bar, vrlo jednostavno.
Ali šta ćemo mi kome smeta cigara ? Nema bas puno lokala gdje je pušenje zabranjeno.

https://www.cdc.gov/tobacco/data_statis ... /index.htm
bosnji je sve sto je vezano za znanost i znanje glupost nije ni cudo sto smo jedna od najjadnijih nacija jer u sve ce bosnjo povjerovati osim u zvanincne naucne podatke

nargila je zlocudno zlo koja ce unistiti sve ove mlade generacije i njihova pluca pošast brude i brudaroni unistise djecu

Dobro. Ja sam pogriješio. Eto nargila je štetnija.Robust je napisao/la: ↑12 jun 2022, 11:33jasmin10 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 10:59Pa gdje god da odvede djecu pušenje cigara je dozvoljeno.VGS je napisao/la: ↑12 jun 2022, 10:55Ne treba je zabraniti ali ne treba ni zanemariti da se kod nas ubjedljivo najvise konzumira u odnosu na ostatak evrope. I to vecinom maloljetni i ovi na granici tih godina. Treba stroge kazne uvesti za svaki objekat koji posluzi nargilu osobi koja nije punoljetna. Nekidan gledam rodjak odveo djecu od 12-13 godina na nargilu i sjedi sa njima. Oni puse. Pa ako je ova studija tacna skontaj kakav je uticaj na pluca djetetu od 13 godina kad ispusi 100 cigara u 2 sata lol
Naravno i roditelju opaliti kaznu u takvoj situaciji.
A ovo da je nargila=100 cigara je glupost teška.
Kome nargila smeta neka ne ide u nargila bar, vrlo jednostavno.
Ali šta ćemo mi kome smeta cigara ? Nema bas puno lokala gdje je pušenje zabranjeno.
bosnji je sve sto je vezano za znanost i znanje glupost nije ni cudo sto smo jedna od najjadnijih nacija jer u sve ce bosnjo povjerovati osim u zvanincne naucne podatke
nargila je zlocudno zlo koja ce unistiti sve ove mlade generacije i njihova pluca pošast brude i brudaroni unistise djecu![]()
![]()
Ali pored ostalih stvari tipa alkohol, droga, kocka… tebi ispade nargila veće zlo od svega.

Jednom sam tako mladjem rodjaku objasnjavao zasto treba prestat dudlat to crijevo i usput mu pokazao te iste tabele i podatke. Pitam ja njeg na kraju eto hoces li nastavit pusit to kaze on paaaa hocu

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zabraniti onda sve sto je štetno, od nargile, cigareta, alkohola, kocke, izbaciti nasilje sa TVa….
Bas me zanima gdje bismo dogurali tako.
Bas me zanima gdje bismo dogurali tako.

- FabioMiretti
- Kontakt:
https://www.klix.ba/vijesti/ukidaju-se- ... /220608035

Neki dan sam pisao o ovome... G-Agreementi su uvijek bili tajni, ali letargicnost je izgleda dosegla takav nivo da vise i ne trebaju biti."Zakonska odredba je ta da nema tih bonusa, društva su do sada izlazila u susret pojedincima. Ovo je džentlmenski dogovor između društava da se ne bi desio problem sa kapitalom u samim društvima za osiguranje. Bonusi za savjesne vozače su na snazi i zagarantovani zakonom, nema tu nikakve značajnije promjene", podvlači Popović.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa nigdje ne pise da je 100 stetnija tj da je utjecaj kao da ispusis 100 cigara, nego da se uvuce dima 100x vise. Dima uvuces i ako radis u kuhinji ili ako rostilj raspalis vani. Ono sto je mnogo vaznije su carbon monoxid i nikotin u velikim kolicinama, a roditelji vise vole da im djeca puse nargilu, nego cigare sto je totalni apsurd. Znam ljude koji puse po par sati bez prestanka. To je bolest.
Neki Fadil iz RSaFabioMiretti je napisao/la: ↑12 jun 2022, 11:44https://www.klix.ba/vijesti/ukidaju-se- ... /220608035
Neki dan sam pisao o ovome... G-Agreementi su uvijek bili tajni, ali letargicnost je izgleda dosegla takav nivo da vise i ne trebaju biti."Zakonska odredba je ta da nema tih bonusa, društva su do sada izlazila u susret pojedincima. Ovo je džentlmenski dogovor između društava da se ne bi desio problem sa kapitalom u samim društvima za osiguranje. Bonusi za savjesne vozače su na snazi i zagarantovani zakonom, nema tu nikakve značajnije promjene", podvlači Popović.![]()

što u suštini znači da cijena nije porasla, već je u onom okviru kako je to zakonski predviđeno
to je gej elita, samo sto sam elitu zaboravio staviti u navodnike

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- BosniaBoston
- Kontakt:
Medju mojom generacijom je sve popularniji IQOS, skoro niko vise ne pusi “tradicionalne” cigarete. To smrdi ko prdež bukvalno, kome smeta dim cigare a ne zna za IQOS taj je dobro i prošo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- ASD
- Kontakt:
Zavisi, koja droga.jasmin10 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 11:36Dobro. Ja sam pogriješio. Eto nargila je štetnija.Robust je napisao/la: ↑12 jun 2022, 11:33
nargila je zlocudno zlo koja ce unistiti sve ove mlade generacije i njihova pluca pošast brude i brudaroni unistise djecu![]()
![]()
Ali pored ostalih stvari tipa alkohol, droga, kocka… tebi ispade nargila veće zlo od svega.![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ja pušim vape, 0 nikotina. 2 ml mi bude 2-3 dana. Ne stvaram ovisnost, nije kao cigara ali definitivno bolja alternativa.AshburtonG je napisao/la: ↑12 jun 2022, 11:47Pa nigdje ne pise da je 100 stetnija tj da je utjecaj kao da ispusis 100 cigara, nego da se uvuce dima 100x vise. Dima uvuces i ako radis u kuhinji ili ako rostilj raspalis vani. Ono sto je mnogo vaznije su carbon monoxid i nikotin u velikim kolicinama, a roditelji vise vole da im djeca puse nargilu, nego cigare sto je totalni apsurd. Znam ljude koji puse po par sati bez prestanka. To je bolest.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Za mene su konzumenti cigara niža rasa a crijevodudlači još ispod.
Ta potreba da svuda smrdiš i prljaš mjesto za kojim sjediš pa tim opterećuješ sve koji su u društvu sa izmišljenim frazama uz pušače je dno civilizacije.
Još što to na svakom lose stoji a ufuraju se kao da im to daje na nekoj zajebanosti
Više me ugrožavaju pušači nego LGBTq zajednice protiv kojih se svi postavljaju.
Ta potreba da svuda smrdiš i prljaš mjesto za kojim sjediš pa tim opterećuješ sve koji su u društvu sa izmišljenim frazama uz pušače je dno civilizacije.
Još što to na svakom lose stoji a ufuraju se kao da im to daje na nekoj zajebanosti

Više me ugrožavaju pušači nego LGBTq zajednice protiv kojih se svi postavljaju.
- ASD
- Kontakt:
Naravno da to ne treba zabranjivati. Ali da treba uticati na cijenu i kvalitet, to da.
Lično sam za to i da se Kokain i Heroin legalizuju, o marihuani da ne govorim. Ali da se utiče na cijenu i kvalitet.
Lično sam za to i da se Kokain i Heroin legalizuju, o marihuani da ne govorim. Ali da se utiče na cijenu i kvalitet.

Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
Kažu kriza, a komšo Porsche Taycana kupio 
- ASD
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.