Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

SMR187
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la SMR187 » 12 jun 2022, 11:27

Nargile su za gej elitu i one iz medrese
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 jun 2022, 11:32

SMR187 je napisao/la:
12 jun 2022, 11:27
Zaboravljaš dečke se torbicom, trenerkom većom za broj, žarko obojenim patikama, zasukanim rukavima, prevelikim satom i počesto lošom frizurom i još gorom bradom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 12 jun 2022, 11:33

jasmin10 je napisao/la:
12 jun 2022, 10:59
VGS je napisao/la:
12 jun 2022, 10:55
Ne treba je zabraniti ali ne treba ni zanemariti da se kod nas ubjedljivo najvise konzumira u odnosu na ostatak evrope. I to vecinom maloljetni i ovi na granici tih godina. Treba stroge kazne uvesti za svaki objekat koji posluzi nargilu osobi koja nije punoljetna. Nekidan gledam rodjak odveo djecu od 12-13 godina na nargilu i sjedi sa njima. Oni puse. Pa ako je ova studija tacna skontaj kakav je uticaj na pluca djetetu od 13 godina kad ispusi 100 cigara u 2 sata lol

Naravno i roditelju opaliti kaznu u takvoj situaciji.
Pa gdje god da odvede djecu pušenje cigara je dozvoljeno.
A ovo da je nargila=100 cigara je glupost teška.
Kome nargila smeta neka ne ide u nargila bar, vrlo jednostavno.
Ali šta ćemo mi kome smeta cigara ? Nema bas puno lokala gdje je pušenje zabranjeno.

slika

https://www.cdc.gov/tobacco/data_statis ... /index.htm

bosnji je sve sto je vezano za znanost i znanje glupost nije ni cudo sto smo jedna od najjadnijih nacija jer u sve ce bosnjo povjerovati osim u zvanincne naucne podatke :roll:

nargila je zlocudno zlo koja ce unistiti sve ove mlade generacije i njihova pluca pošast brude i brudaroni unistise djecu :puke: :puke:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 jun 2022, 11:36

Robust je napisao/la:
12 jun 2022, 11:33
jasmin10 je napisao/la:
VGS je napisao/la:
12 jun 2022, 10:55
Ne treba je zabraniti ali ne treba ni zanemariti da se kod nas ubjedljivo najvise konzumira u odnosu na ostatak evrope. I to vecinom maloljetni i ovi na granici tih godina. Treba stroge kazne uvesti za svaki objekat koji posluzi nargilu osobi koja nije punoljetna. Nekidan gledam rodjak odveo djecu od 12-13 godina na nargilu i sjedi sa njima. Oni puse. Pa ako je ova studija tacna skontaj kakav je uticaj na pluca djetetu od 13 godina kad ispusi 100 cigara u 2 sata lol

Naravno i roditelju opaliti kaznu u takvoj situaciji.
Ali šta ćemo mi kome smeta cigara ? Nema bas puno lokala gdje je pušenje zabranjeno.

slika

bosnji je sve sto je vezano za znanost i znanje glupost nije ni cudo sto smo jedna od najjadnijih nacija jer u sve ce bosnjo povjerovati osim u zvanincne naucne podatke :roll:

nargila je zlocudno zlo koja ce unistiti sve ove mlade generacije i njihova pluca pošast brude i brudaroni unistise djecu :puke: :puke:
Dobro. Ja sam pogriješio. Eto nargila je štetnija.
Ali pored ostalih stvari tipa alkohol, droga, kocka… tebi ispade nargila veće zlo od svega. :rol:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 12 jun 2022, 11:36

Jednom sam tako mladjem rodjaku objasnjavao zasto treba prestat dudlat to crijevo i usput mu pokazao te iste tabele i podatke. Pitam ja njeg na kraju eto hoces li nastavit pusit to kaze on paaaa hocu :rol: :rol:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 jun 2022, 11:40

Zabraniti onda sve sto je štetno, od nargile, cigareta, alkohola, kocke, izbaciti nasilje sa TVa….
Bas me zanima gdje bismo dogurali tako. :mrgreen:

FabioMiretti
Kontakt:

Post Postao/la FabioMiretti » 12 jun 2022, 11:44

https://www.klix.ba/vijesti/ukidaju-se- ... /220608035
"Zakonska odredba je ta da nema tih bonusa, društva su do sada izlazila u susret pojedincima. Ovo je džentlmenski dogovor između društava da se ne bi desio problem sa kapitalom u samim društvima za osiguranje. Bonusi za savjesne vozače su na snazi i zagarantovani zakonom, nema tu nikakve značajnije promjene", podvlači Popović.
Neki dan sam pisao o ovome... G-Agreementi su uvijek bili tajni, ali letargicnost je izgleda dosegla takav nivo da vise i ne trebaju biti. :mrgreen:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 12 jun 2022, 11:46

jasmin10 je napisao/la:
12 jun 2022, 11:40
Zabraniti onda sve sto je štetno, od nargile, cigareta, alkohola, kocke, izbaciti nasilje sa TVa….
Bas me zanima gdje bismo dogurali tako. :mrgreen:
I LGBT izbaciti i zabraniti.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 12 jun 2022, 11:47

Pa nigdje ne pise da je 100 stetnija tj da je utjecaj kao da ispusis 100 cigara, nego da se uvuce dima 100x vise. Dima uvuces i ako radis u kuhinji ili ako rostilj raspalis vani. Ono sto je mnogo vaznije su carbon monoxid i nikotin u velikim kolicinama, a roditelji vise vole da im djeca puse nargilu, nego cigare sto je totalni apsurd. Znam ljude koji puse po par sati bez prestanka. To je bolest.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 12 jun 2022, 11:48

FabioMiretti je napisao/la:
12 jun 2022, 11:44
https://www.klix.ba/vijesti/ukidaju-se- ... /220608035
"Zakonska odredba je ta da nema tih bonusa, društva su do sada izlazila u susret pojedincima. Ovo je džentlmenski dogovor između društava da se ne bi desio problem sa kapitalom u samim društvima za osiguranje. Bonusi za savjesne vozače su na snazi i zagarantovani zakonom, nema tu nikakve značajnije promjene", podvlači Popović.
Neki dan sam pisao o ovome... G-Agreementi su uvijek bili tajni, ali letargicnost je izgleda dosegla takav nivo da vise i ne trebaju biti. :mrgreen:
Neki Fadil iz RSa :D
što u suštini znači da cijena nije porasla, već je u onom okviru kako je to zakonski predviđeno

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 12 jun 2022, 11:58

Otelo je napisao/la:
12 jun 2022, 11:32
SMR187 je napisao/la:
12 jun 2022, 11:27
Zaboravljaš dečke se torbicom, trenerkom većom za broj, žarko obojenim patikama, zasukanim rukavima, prevelikim satom i počesto lošom frizurom i još gorom bradom.
to je gej elita, samo sto sam elitu zaboravio staviti u navodnike :D
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 12 jun 2022, 12:00

Medju mojom generacijom je sve popularniji IQOS, skoro niko vise ne pusi “tradicionalne” cigarete. To smrdi ko prdež bukvalno, kome smeta dim cigare a ne zna za IQOS taj je dobro i prošo
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 jun 2022, 12:00

jasmin10 je napisao/la:
12 jun 2022, 11:36
Robust je napisao/la:
12 jun 2022, 11:33
jasmin10 je napisao/la:

slika

Dobro. Ja sam pogriješio. Eto nargila je štetnija.
Ali pored ostalih stvari tipa alkohol, droga, kocka… tebi ispade nargila veće zlo od svega. :rol:
Zavisi, koja droga.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 12 jun 2022, 12:04

AshburtonG je napisao/la:
12 jun 2022, 11:47
Pa nigdje ne pise da je 100 stetnija tj da je utjecaj kao da ispusis 100 cigara, nego da se uvuce dima 100x vise. Dima uvuces i ako radis u kuhinji ili ako rostilj raspalis vani. Ono sto je mnogo vaznije su carbon monoxid i nikotin u velikim kolicinama, a roditelji vise vole da im djeca puse nargilu, nego cigare sto je totalni apsurd. Znam ljude koji puse po par sati bez prestanka. To je bolest.
Ja pušim vape, 0 nikotina. 2 ml mi bude 2-3 dana. Ne stvaram ovisnost, nije kao cigara ali definitivno bolja alternativa.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 12 jun 2022, 12:06

Za mene su konzumenti cigara niža rasa a crijevodudlači još ispod.
Ta potreba da svuda smrdiš i prljaš mjesto za kojim sjediš pa tim opterećuješ sve koji su u društvu sa izmišljenim frazama uz pušače je dno civilizacije.

Još što to na svakom lose stoji a ufuraju se kao da im to daje na nekoj zajebanosti :rol:

Više me ugrožavaju pušači nego LGBTq zajednice protiv kojih se svi postavljaju.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 jun 2022, 12:07

Naravno da to ne treba zabranjivati. Ali da treba uticati na cijenu i kvalitet, to da.

Lično sam za to i da se Kokain i Heroin legalizuju, o marihuani da ne govorim. Ali da se utiče na cijenu i kvalitet.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 jun 2022, 12:09

ASD je napisao/la:
12 jun 2022, 12:07
Naravno da to ne treba zabranjivati. Ali da treba uticati na cijenu i kvalitet, to da.

Lično sam za to i da se Kokain i Heroin legalizuju, o marihuani da ne govorim. Ali da se utiče na cijenu i kvalitet.
Kokain i heroin legalizuju ?

Warhol
Kontakt:

Post Postao/la Warhol » 12 jun 2022, 12:36

:rol:
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 12 jun 2022, 12:42

Kažu kriza, a komšo Porsche Taycana kupio 🤣

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 jun 2022, 12:43

jasmin10 je napisao/la:
12 jun 2022, 12:09
ASD je napisao/la:
12 jun 2022, 12:07

Kokain i heroin legalizuju ?
Naravno. S kontrolom cijene i kvalitete ćeš ga imati manje na tržištu nego ovako jer ćeš udariti na džep narko-kartelima.
Ali naravno ovo je moguće samo na području cijele Evrope.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.