FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CARSON

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CARSON » 13 apr 2014, 17:04

Valter je napisao/la:Dosta dobro odigrano (naravno da može uvijek bolje), a posebno treba pohvaliti požrtvovanost večeg broja igrača. Međutim javljam se da bih posebno pohvalio igru jednog igrača - Semira Kerlu. I to ne samo jučer nego i u posljednje vrijeme. Na njemu se vidi da je povratio neophodno samopouzdanje, i to nas sve treba da raduje. Sa Zeljkovićem (iako je jučer dijelom kriv za gol) ako i iduće sezone ostanu u klubu ne trebamo se brinuti za zadnju liniju, a to je osnova i za dobru igru veznog reda i igrača koji igraju naprijed. Kerla samo tako nastavi, ona igra te može promovisati aBd u budućeg reprezentativca za naredni ciklus kvalifikacija.

brate ja ako bi nekoga izdvajao juce to je definitvno Jamak onakav pregled igre je za svaku pohvalu :clap: :clap: :clap:

Ma svi su bili za deset samo srce na teren i to je to.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 13 apr 2014, 17:13

CARSON je napisao/la:
Valter je napisao/la:Dosta dobro odigrano (naravno da može uvijek bolje), a posebno treba pohvaliti požrtvovanost večeg broja igrača. Međutim javljam se da bih posebno pohvalio igru jednog igrača - Semira Kerlu. I to ne samo jučer nego i u posljednje vrijeme. Na njemu se vidi da je povratio neophodno samopouzdanje, i to nas sve treba da raduje. Sa Zeljkovićem (iako je jučer dijelom kriv za gol) ako i iduće sezone ostanu u klubu ne trebamo se brinuti za zadnju liniju, a to je osnova i za dobru igru veznog reda i igrača koji igraju naprijed. Kerla samo tako nastavi, ona igra te može promovisati aBd u budućeg reprezentativca za naredni ciklus kvalifikacija.

brate ja ako bi nekoga izdvajao juce to je definitvno Jamak onakav pregled igre je za svaku pohvalu :clap: :clap: :clap:

Ma svi su bili za deset samo srce na teren i to je to.
Po meni je Jamak juce najlosiji bio, 2-3 puta je zayebo kad je trebo dat zavrsni pas, sva sreca da je to bilo pri rezultatu 1:4, da je rezultat bio u egalu, sad bi ga ovdje kudili
FKŽ !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 apr 2014, 17:34

Jamak treba stopama Svrake - dakle, na klupu...isto to važi i za Selimovića.
Dati punu minutažu D.Sadikoviću i Bajiću, momcima koji daju sve od sebe....dosta je više šetaca.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 13 apr 2014, 17:44

let3 je napisao/la:Jamak treba stopama Svrake - dakle, na klupu...isto to važi i za Selimovića.
Dati punu minutažu D.Sadikoviću i Bajiću, momcima koji daju sve od sebe....dosta je više šetaca.
Cuj setac vidjeti Jamaka kako trci u 80 minuti neprocjenjivo

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 13 apr 2014, 17:48

Zasto Jamaka na klupu? Mislim znamo da nema snage za 90 minuta, ali zna i on, i ono sto odigra , u vecini slucajeva, po meni sasvim korektno odigra, kada ne moze vise vadi ga Dino vani svakako...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 apr 2014, 18:02

Sta mislite hoce li se sad protiv Mladosti odmarati neki igraci ili ce se ici a najjacim timom da popravimo gol razliku ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 13 apr 2014, 18:09

Čuj popravljanje gol razlike. Sa najjačim sastavom ćemo igrati. Ide se na sve ili nista.
NO PYRO NO PARTY

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 13 apr 2014, 18:23

Mladost dobila Vitez tako da su ovom pobjedom vjerovatno obezbjedili opstanak sto ce nam olaksati posao jer ce biti rastereceni..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 13 apr 2014, 18:27

Čim se mi ne možemo ''dogovoriti'' ko je bio najbolji igrač juče, bude čovjeku još draže, jer to pokazuje kako je dobro timski odigrano.

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 13 apr 2014, 18:40

Svakako je to igrac koji je nakon loma noge jucer zabio svoj prvi gol...

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 13 apr 2014, 18:41

Juce su bili svi dobri. Vidjelo se zalaganje, a specijalno me raduje da smo se vratili nakon gola minusa. Stanic standardan, a zbog malog Zolotica mi je srce kao Trebevic. Onako sam ih spomenuo, mada su svi fakat dobro odigrali. Bucan na ovoj poziciji blize golu odlican, a onaj pitar mu je odbranio par dobrih lopti. Nikoga necemo podcijeniti, ali ovu Obarsku smatram da smo apsolvirali.
ZELJEZNICAR, ZA ZIVOT CIJELI.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 13 apr 2014, 18:44

corleone87 je napisao/la:Mladost dobila Vitez tako da su ovom pobjedom vjerovatno obezbjedili opstanak sto ce nam olaksati posao jer ce biti rastereceni..
nece nam olaksati nista, tako treba shvatiti utakmicu. Znaci kao da direktno odlucuje o prvaku, Mladost je dosta tvrda ekipa a ja sam uvijek nokte grizao protiv takvih.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 13 apr 2014, 18:47

Rooney88 je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:Mladost dobila Vitez tako da su ovom pobjedom vjerovatno obezbjedili opstanak sto ce nam olaksati posao jer ce biti rastereceni..
nece nam olaksati nista, tako treba shvatiti utakmicu. Znaci kao da direktno odlucuje o prvaku, Mladost je dosta tvrda ekipa a ja sam uvijek nokte grizao protiv takvih.
Ma ne beri brigu, uz ovaj pristup nema mnogo rivala u ovoj ligi koji mogu parirati ovoj nasoj djeci na terenu.

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 13 apr 2014, 18:54

Al sto nas svraka pojaca u ove 3 tekme od kako njega nema u veznom dajemo po 2 gola po tekmi nadam se da nisam jedini koji je to uocio :) :thumbup:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 13 apr 2014, 18:54

Letach je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
Ma ne beri brigu, uz ovaj pristup nema mnogo rivala u ovoj ligi koji mogu parirati ovoj nasoj djeci na terenu.
Nema potrebe za previse ponosa, niti neku vrstu leta u oblake nakon ovih 1:4, odlicna utakmica i idemo dalje, iduca je jos vaznija i treba joj pristupiti isto, mozda cak jos i jace a nikako dozvoliti bilo kakvo opustanje. Zato govorim ovo gore, smireno i ostro do kraja, nemamo niti pravo ni na jedan kiks.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 13 apr 2014, 19:06

Ma bitno je da ZELJINA DJECA igraju kako su juce igrala, za nas zime nema. Slazem se da je svaka utakmica biti ili ne biti, i da jedan nas kiks opet moze kostati, ali bice to dobro :clap: :clap: :clap: I trpajte levate, i dalje i dalje...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 13 apr 2014, 19:11

Mnogo puta sam kritikovao stanica,nije mi se svidjao kao igrac,ali ovo sto radi u zanjde vrijeme je odlicno.svaka cast.
Dosta raje je kritikovalo sadikovica,ali ono sto sam primjetio kod tog momka I sto mi se jako svidja,ta njegova ubacivanja iz drugog plana I sto vec u par utakmica ,na povratne I odbijene lopte reaguje izuzetno jakim I kvalitetnim udarcima.momak je par puta u par meceva imao izuzetne pokusaje I sad je usla jedna takva.inace u vecini slucajeva u nasoj ligi takvi pokusaji odu u 3 lijepe pm.
Borbenost je odlicna,samo da rijada jos krene ,jer mislim da je rijad neko ko bi mogao nasoj ekipi donjeti novu kvalitetu u smislu da hrabro krene I prodire prema golu kao sto radi ara,ali sto bi ovaj bio ubitacniji zbog razornog udarca.
Ima li ikakve sanse da ara ostane I sljedecu godinu,mislim da bi predominirao u nasoj ligi.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 13 apr 2014, 19:22

recite mi molim vas u slucaju da se desi isti broj bodova mi i Zrinjski,a medjusobni del nam je identican, hoce li gol - razlika odlucivati? Hv

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 apr 2014, 19:24

juveboy je napisao/la:recite mi molim vas u slucaju da se desi isti broj bodova mi i Zrinjski,a medjusobni del nam je identican, hoce li gol - razlika odlucivati? Hv
Da.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 13 apr 2014, 19:25

juveboy je napisao/la:recite mi molim vas u slucaju da se desi isti broj bodova mi i Zrinjski,a medjusobni del nam je identican, hoce li gol - razlika odlucivati? Hv
Da

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, ELDIABLO20, Levin, Pact1921 i 86 gostiju.