FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zivinaajkula
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I njima je pomocni ponistio cist gol Kokota kod 1:0 za njih tako da sudjenje necemo spominjati! 

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Ne moze covjek jednostavno da ne bude prezadovoljan kada gleda nase igrace,koji punog srca igraju za svoj dres,za navijace,za sebe.Taman da smo juce izgubili 2-0,ja bi bio prezadovoljan.To je onaj momenat kada jednostavno vidis da igraci daju sve od sebe,da su puni zelje,gladni pobjede,da ih nosi podrska navijaca.Tada ni rezultat ne bude toliko bitan,kada nemas nista da im zamjeris,vec aplauzom ispratis tu borbenost.
Stanic,Hodzic,Zolotic,Sadikovic...imena strijelaca.Neprocjenjivo.I kada je bilo varijacije u nasoj igri,nije manjkalo borbenosti.Olimpic je jedna skroz dobra ekipa,i stvarno je veliko dati ovoliko golova,a izgledalo je da ih dajemo sa lakocom.Da je Jamak bio malo raspolozeniji u svom zadnjem pasu,bilo bi jos golova.Jamak je dolazio u odlicne situacije za zadnji pas,i imao je ideju da to ostvari,ali lopta nekoliko puta jednostavno nije prosla na mjesto gdje je upucena.
Na mnogo stvari sam ponosan poslije ove utakmice.
Na navijace koji su osjetili momenat kada je podrska najpotrebnija.I kada smo primili gol,i kada smo bili sokirani,navijaci nisu prestajali.Nisu nijednog momenta davali nervozu nasim igracima,nego vjetar u ledja i ogromnu podrsku.
Ponosan sam na zrelost nasih mladih igraca,u situaciji kada je veliki pritisak ovog kola bas bio na nasoj ekipi.Svi konkurenti su bili ocekivano bolji od svojih protivnika,dok smo mi imali taj pritisak,vaznost utakmice,i rezultatski,a Bogami i laganu bojazan od protivnika i od jakih imena koja igraju u dresu Olimpica.
Vidi se da smo mnogo svjeziji kao ekipa.Usli smo u optimum tek sada,i trkom,snagom,a voljni momenat je nesto sto me odusevilo.
Svi su igrali dobro na onom uzasnom terenu.Malo losiji od ostalih su bili Selimovic i Dedic,a malo bolji od ostalih,Kerla,Stanic,Hodzic...ostali standardno.Obozavam trenutak kada je Zola postigao onaj pogodak.Prvo sto je donio vaznu pravagu nasem timu,koji je tada psiholoski narastao do maksimuma,a drugo sto je to licno mnogo vazno za naseg mladog Zolotica.Ovaj gol ga je sigurno mnogo ohrabrio i vratio definitivno medju zive.Od njega se sada vec mogu ocekivati maksimalni angazmani.Do sada je mogao da osjeti da njegova teska povreda ne moze da mu naudi vise ni u duelu,da je njegova noga jos jaca nego sto je bila prije povrede i ovo mu je podstrek da sada daje svoj maksimum.
Stanic je izgleda odlucio da se proda negdje na kraju sezone.Dugo godina je ovde,moticisan je vise nego ikada prije,spreman je,zeljan igre,prodoran.Ovakvi igraci se cijene vani i mislim da mu je to motivacija glavna.Ako se ko proda,on bi mogao biti taj.
Drago mi je sto je Tomic izdrzao cijelu utakmicu.Nisam to ocekivao.Iako njegova igra spada u one standardne,nije se previse isticao,ali je davao sebe na terenu,kao i ostali.Izdrzao je i to je ohrabrujuce za naredna kola.
Sve skupa,dali su nam lijep osjecaj.Hvala igracima.Ovako se igra za svoj tim.Kako god rezultatski zavrsili ovu sezonu,ako budu igrali uz ovakav pristup,treba im davati apsolutni aplauz i podrsku.
Svaka cast!
Stanic,Hodzic,Zolotic,Sadikovic...imena strijelaca.Neprocjenjivo.I kada je bilo varijacije u nasoj igri,nije manjkalo borbenosti.Olimpic je jedna skroz dobra ekipa,i stvarno je veliko dati ovoliko golova,a izgledalo je da ih dajemo sa lakocom.Da je Jamak bio malo raspolozeniji u svom zadnjem pasu,bilo bi jos golova.Jamak je dolazio u odlicne situacije za zadnji pas,i imao je ideju da to ostvari,ali lopta nekoliko puta jednostavno nije prosla na mjesto gdje je upucena.
Na navijace koji su osjetili momenat kada je podrska najpotrebnija.I kada smo primili gol,i kada smo bili sokirani,navijaci nisu prestajali.Nisu nijednog momenta davali nervozu nasim igracima,nego vjetar u ledja i ogromnu podrsku.
Ponosan sam na zrelost nasih mladih igraca,u situaciji kada je veliki pritisak ovog kola bas bio na nasoj ekipi.Svi konkurenti su bili ocekivano bolji od svojih protivnika,dok smo mi imali taj pritisak,vaznost utakmice,i rezultatski,a Bogami i laganu bojazan od protivnika i od jakih imena koja igraju u dresu Olimpica.
Vidi se da smo mnogo svjeziji kao ekipa.Usli smo u optimum tek sada,i trkom,snagom,a voljni momenat je nesto sto me odusevilo.
Svi su igrali dobro na onom uzasnom terenu.Malo losiji od ostalih su bili Selimovic i Dedic,a malo bolji od ostalih,Kerla,Stanic,Hodzic...ostali standardno.Obozavam trenutak kada je Zola postigao onaj pogodak.Prvo sto je donio vaznu pravagu nasem timu,koji je tada psiholoski narastao do maksimuma,a drugo sto je to licno mnogo vazno za naseg mladog Zolotica.Ovaj gol ga je sigurno mnogo ohrabrio i vratio definitivno medju zive.Od njega se sada vec mogu ocekivati maksimalni angazmani.Do sada je mogao da osjeti da njegova teska povreda ne moze da mu naudi vise ni u duelu,da je njegova noga jos jaca nego sto je bila prije povrede i ovo mu je podstrek da sada daje svoj maksimum.
Stanic je izgleda odlucio da se proda negdje na kraju sezone.Dugo godina je ovde,moticisan je vise nego ikada prije,spreman je,zeljan igre,prodoran.Ovakvi igraci se cijene vani i mislim da mu je to motivacija glavna.Ako se ko proda,on bi mogao biti taj.
Drago mi je sto je Tomic izdrzao cijelu utakmicu.Nisam to ocekivao.Iako njegova igra spada u one standardne,nije se previse isticao,ali je davao sebe na terenu,kao i ostali.Izdrzao je i to je ohrabrujuce za naredna kola.
Sve skupa,dali su nam lijep osjecaj.Hvala igracima.Ovako se igra za svoj tim.Kako god rezultatski zavrsili ovu sezonu,ako budu igrali uz ovakav pristup,treba im davati apsolutni aplauz i podrsku.
Svaka cast!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- corleone87
- Kontakt:
boccaccio je napisao/la:Ne moze covjek jednostavno da ne bude prezadovoljan kada gleda nase igrace,koji punog srca igraju za svoj dres,za navijace,za sebe.Taman da smo juce izgubili 2-0,ja bi bio prezadovoljan.To je onaj momenat kada jednostavno vidis da igraci daju sve od sebe,da su puni zelje,gladni pobjede,da ih nosi podrska navijaca.Tada ni rezultat ne bude toliko bitan,kada nemas nista da im zamjeris,vec aplauzom ispratis tu borbenost.
Svaka cast!

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- SarajlijaTM
Nije bio cist go nego cist ofsajd,stajao sam tacno u liniji sa sudijom.zivinaajkula je napisao/la:I njima je pomocni ponistio cist gol Kokota kod 1:0 za njih tako da sudjenje necemo spominjati!
Smjesne mi ove jufkarske teorije zavjere,ono kad kazu citav grad prica,a pod tim podrazumjevaju svoju upravu,kasabu i red point

A sta ce jadni kobiljoglavci kad i ne znaju za nista drugo u sarajevu
Bokačo

Po dobrom starom obicaju,Željo pritisce gas kako odmice sezona dok drugi padaju hladno

Prelijepo za gledati
- corleone87
- Kontakt:

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
ovo je onaj bekić navijač zrinjskog al konta trolovat ovdje svojim glupostimaSarajlijaTM je napisao/la:Nije bio cist go nego cist ofsajd,stajao sam tacno u liniji sa sudijom.zivinaajkula je napisao/la:I njima je pomocni ponistio cist gol Kokota kod 1:0 za njih tako da sudjenje necemo spominjati!
Željo rutinski, Stanić maestralan
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
Uf uf mangupe,a gdje ste to vi...ako smo mi samo na ta 2 mjesta..mozda samo valentinoSarajlijaTM je napisao/la:Nije bio cist go nego cist ofsajd,stajao sam tacno u liniji sa sudijom.zivinaajkula je napisao/la:I njima je pomocni ponistio cist gol Kokota kod 1:0 za njih tako da sudjenje necemo spominjati!
Smjesne mi ove jufkarske teorije zavjere,ono kad kazu citav grad prica,a pod tim podrazumjevaju svoju upravu,kasabu i red point![]()
![]()
![]()
Bokačo![]()
Po dobrom starom obicaju,Željo pritisce gas kako odmice sezona dok drugi padaju hladno
Prelijepo za gledati

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ja bih još jednom istakao Bučana. Svaka čast svim ostalim igračima, al' od kako se on vratio na krilo, mi smo postali mnogo, mnogo opasniji po protivnički gol. Čovjek je živa napast, k'o da mu je 20 godina, leti po terenu. Po meni Svraka više nema šta tražiti u prvih 11.
- corleone87
- Kontakt:
Puno smo dobili ovim dolaskom Dedica,jer se vidi da Bucan uziva igrati prema naprijed..
- legenda reala
- Kontakt:
Nije vala bio ni čist ofsajd kako ovaj SarajlijaTM kažeDjorkaeff je napisao/la:ovo je onaj bekić navijač zrinjskog al konta trolovat ovdje svojim glupostimaSarajlijaTM je napisao/la:Nije bio cist go nego cist ofsajd,stajao sam tacno u liniji sa sudijom.zivinaajkula je napisao/la:I njima je pomocni ponistio cist gol Kokota kod 1:0 za njih tako da sudjenje necemo spominjati!
Stanić može odigrati po dvije utakmice iz cuga bez ikakvih problema, šteta je što Svraka i Selimović moraju igrati pa Bućana i Stana ne mogu da dođu do izražaja Bućan-Hodžić-Stanić ne bi mogla nijedna odbrana u ovoj ligi zaustaviti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
SarajlijaTM je napisao/la:Nije bio cist go nego cist ofsajd,stajao sam tacno u liniji sa sudijom.zivinaajkula je napisao/la:I njima je pomocni ponistio cist gol Kokota kod 1:0 za njih tako da sudjenje necemo spominjati!
Smjesne mi ove jufkarske teorije zavjere,ono kad kazu citav grad prica,a pod tim podrazumjevaju svoju upravu,kasabu i red point![]()
![]()
![]()
Bokačo![]()
Prelijepo za gledati

Ma vidjeti kako svi igrači ljube grb kad slave golove je neprocjenjivo.
Iskreno, ako bi ova četiri kola do kraja odigrali ovako borbeno i, ne daj Bože, izgubili titulu, ja bi opet bio ponosan.
Iskreno, ako bi ova četiri kola do kraja odigrali ovako borbeno i, ne daj Bože, izgubili titulu, ja bi opet bio ponosan.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Da se ne bih ponavljao.boccaccio je napisao/la:Ne moze covjek jednostavno da ne bude prezadovoljan kada gleda nase igrace,koji punog srca igraju za svoj dres,za navijace,za sebe.Taman da smo juce izgubili 2-0,ja bi bio prezadovoljan.To je onaj momenat kada jednostavno vidis da igraci daju sve od sebe,da su puni zelje,gladni pobjede,da ih nosi podrska navijaca.Tada ni rezultat ne bude toliko bitan,kada nemas nista da im zamjeris,vec aplauzom ispratis tu borbenost.
Svaka cast!

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Želji je na Grbavici kod rezultata 1:1 u jesenjem dijelu, poništen čist gol Urdinovu protiv Olimpica. Je l' to znači da smo trebali pobijediti tada? Sudija je svirao tek kada je lopta ušla u gol i svi se igrači radovali. I šta sad?SarajlijaTM je napisao/la:Nije bio cist go nego cist ofsajd,stajao sam tacno u liniji sa sudijom.zivinaajkula je napisao/la:I njima je pomocni ponistio cist gol Kokota kod 1:0 za njih tako da sudjenje necemo spominjati!
![]()
![]()
Bokačo![]()
Prelijepo za gledati
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Treba savez skrenuti pažnju delegatima i sudijama da obrate pažnju na travu na terenu. Ono juce na Otoci je stvarno bila visoka. Lopta se jedva otkotrlja do igrača. Strasno igru uspori
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Prvijenac Nermina Zolotića
http://fkzeljeznicar.ba/prvijenac-nermi ... tica/8529/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/prvijenac-nermi ... tica/8529/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ljudi mozete li vi vjerovati nema kraja nebulozama sad ispade da nas je Olimpic pustio ali ne samo tri boda nego jos da nabijemo go razliku ali sto je najtuznije huskaju ih maleni kojima je Nijaz poslao kadete
ali sto je najtuznije svi vjeruju u ovu ne znam kako da nazovem
ali sto je najtuznije svi vjeruju u ovu ne znam kako da nazovem
- SarajlijaTM
@Djorkaeff- E dje me za bekića prodade živ biolegenda reala je napisao/la:Nije vala bio ni čist ofsajd kako ovaj SarajlijaTM kažeDjorkaeff je napisao/la: ovo je onaj bekić navijač zrinjskog al konta trolovat ovdje svojim glupostima
Stanić može odigrati po dvije utakmice iz cuga bez ikakvih problema, šteta je što Svraka i Selimović moraju igrati pa Bućana i Stana ne mogu da dođu do izražaja Bućan-Hodžić-Stanić ne bi mogla nijedna odbrana u ovoj ligi zaustaviti

Nasmijao si me,sto jest jest,imas pivu kod po kile pred tekmu

@real- stajao sam tacno u liniji,bio je offside,ako se nekome drugacije ucinilo,to je njegova stvar
@mma_hz- lafe,to mi i vi je mene proslo prije 10tak godina,dok smo se okupljali za utakmice kod magode pitara u zanu,kasaba tad nije ni postojala,gdje i dan danas pijem kafu.
A ako nisi skontao,govorim o tome gdje se prica,a ne o tome gdje sjede ciji navijaci.Sto za valentino naravno nije slucaj.
@carson-lakse je to reci nego priznati da si bacio pare niz vjetar i da je komsijska taktika promovisanja djece ispravna.
lakse je reci da je gracic zelju pustio,a to moze povjerovati samo pitarski mozak jbt.gracic nas mrzi iz dna duse jbt...ccc
@svi ostali-hvala sto ne citirate ovog ultraKELJA ili baCelonafana,mnogo mi ljepse izgleda forum kako je blokiran pap.ko
ali brate teorija navijaca svinjskog kao prvo poluvrijeme je bilo ispravno ali drugo nije
ja samo molim boga da Olimpic onako odigra protiv njih sve u svemu juce jedno lijpo popodne vidjeti nasu djecu kako se bore za svet dres je perverzija
i samo sam zaboravio VOLIM TE ZELJO

i samo sam zaboravio VOLIM TE ZELJO
Dosta dobro odigrano (naravno da može uvijek bolje), a posebno treba pohvaliti požrtvovanost večeg broja igrača. Međutim javljam se da bih posebno pohvalio igru jednog igrača - Semira Kerlu. I to ne samo jučer nego i u posljednje vrijeme. Na njemu se vidi da je povratio neophodno samopouzdanje, i to nas sve treba da raduje. Sa Zeljkovićem (iako je jučer dijelom kriv za gol) ako i iduće sezone ostanu u klubu ne trebamo se brinuti za zadnju liniju, a to je osnova i za dobru igru veznog reda i igrača koji igraju naprijed. Kerla samo tako nastavi, ona igra te može promovisati aBd u budućeg reprezentativca za naredni ciklus kvalifikacija.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Blueforce21, Cwirek, inzomni i 89 gostiju.