Svaka nam je utakmica bitna i svaki bod i svaki gol. Krvava je ova mladost, dobro igraju. Ali uz ovakvo zalaganje kao danas nece biti problema aBd!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sve je to uredu, ali ja se ipak nadam da cete vi u gradskom derbiju zapet ko nikad u zivotu i sprijecit Zrinjski da uzme titulu i tako im vratit ( bar malo ) za ono sto su vam uradili.MostaracVelezovac je napisao/la:Sve dok postoje i teoretske sanse da Sarajevo kiksne 2 puta u sljedece 4 utakmice, Velez ce sigurno igrat nabrijano i protiv Zelje i protiv Zrinjskog, a FKS igra s vama jednu od te 4 tekme (to su 3 poena jer mislim da ce tu Zeljo da slavi, i mozda jos jedna izgubljena od druga 3). S druge strane, i ja isto ne mislim da ce Zrinjski dobit i Olimpic i nas u gostima. Cisto sumnjam.exbabilon je napisao/la:Jos 4 kola do kraja, 12 bodova u igri. Mozemo hladno uzeti titulu aBd, a moze se desiti da budemo cetvrti, ne daj Boze. I u ovim trenucima euforije ne smijemo zaboraviti da ova komplikovana situacija na tabeli moze lako ici i protiv nas na kraju. Svaka iduca utakmica je kljucna i tako se trebaju ponasati i igraci i navijaci.
Iduca tekma, Mladost na Grbavici. Covjek vise ne zna jesu li gore ekipe davljenici ili ove koje dodju rastereceno. Mladost nije losa ekipa, a nece imati neki pritisak. Ipak, mi smo ti kojima pobjeda treba, mi smo ti koji se borimo za titulu i mi smo ti koji moramo igrati od pocetka za 3 boda, rezultat uz podrsku valjda nece izostati.
Velez u Vrapcicima. Utakmica ciji rezultat moze zavisiti od pristupa domacina. Ako ljudi odigraju 100% nabrijano, mi cemo morati odigrati kako treba svih 90 minuta da bi se nadali pobjedi. Ako ekipa bude kompletna kao danas sto je bila i ako bude borbena kao danas, onda ne zavisimo od Veleza, pobjeda je tu.
Derbi. Tu je sve moguce. Realno, tu nema favorita. Taman da im ne bude trebalo ni za sta (a trebat ce im), bit ce maksimalno motivisani da se vade kod navijaca tako sto ce nas zajebat. Ipak, igrali smo dvije tekme s "novim" Sarajevom i u obje smo imali zrelije sanse, ne vidim razlog zasto tako ne bi bilo i sada.
Rudar u Prijedoru. Do zadnjeg kola ce oni biti otpisani po mojim procjenama. U toj konstalaciji snaga, imamo ogromne sanse za pobjedu.
4 pobjede-titula. Zrinjski nece dobiti Veleza u Vrapcicima i Olimpika na Otoci, 100%. Sve ispod 4 pobjede dovodi titulu u pitanje i igraci tako moraju i razmisljati. Nema posustajanja do kraja, idemo po titulu 3. sezonu u nizu. U ovoj ligi je vecini misaona imenica uvezati tri pobjede, a mi mozemo tri titule, koja gotiva.
Sve si upravu buraz, slažem se što se borbenosti tiče ali sam jučer kao i mnogo puta prije kosu počupao nervirajući se, treba ga stavljati ofanzivnije. Ubili su nas preko one njegove strane, previše je ofanzivan, skoro nikad ga nema u odbrani kada protivnik igra na kontre! Ne znam je li do postavke ili sl. ali tako je. Prema tome, dobar je ali ne i najbolji!let3 je napisao/la:Srđan Stanić ubjedljivo najborbeniji igrac Želje ove sezonepa samim tim možda i najbolji igrac....ne fali ni drugim igracima borbenosti, svi se bore... ali Stana ocigledno odskace od ostalih po tom pitanju.
Luca.Toni je napisao/la:Sve je to uredu, ali ja se ipak nadam da cete vi u gradskom derbiju zapet ko nikad u zivotu i sprijecit Zrinjski da uzme titulu i tako im vratit ( bar malo ) za ono sto su vam uradili.MostaracVelezovac je napisao/la:Sve dok postoje i teoretske sanse da Sarajevo kiksne 2 puta u sljedece 4 utakmice, Velez ce sigurno igrat nabrijano i protiv Zelje i protiv Zrinjskog, a FKS igra s vama jednu od te 4 tekme (to su 3 poena jer mislim da ce tu Zeljo da slavi, i mozda jos jedna izgubljena od druga 3). S druge strane, i ja isto ne mislim da ce Zrinjski dobit i Olimpic i nas u gostima. Cisto sumnjam.exbabilon je napisao/la:Jos 4 kola do kraja, 12 bodova u igri. Mozemo hladno uzeti titulu aBd, a moze se desiti da budemo cetvrti, ne daj Boze. I u ovim trenucima euforije ne smijemo zaboraviti da ova komplikovana situacija na tabeli moze lako ici i protiv nas na kraju. Svaka iduca utakmica je kljucna i tako se trebaju ponasati i igraci i navijaci.
Iduca tekma, Mladost na Grbavici. Covjek vise ne zna jesu li gore ekipe davljenici ili ove koje dodju rastereceno. Mladost nije losa ekipa, a nece imati neki pritisak. Ipak, mi smo ti kojima pobjeda treba, mi smo ti koji se borimo za titulu i mi smo ti koji moramo igrati od pocetka za 3 boda, rezultat uz podrsku valjda nece izostati.
Velez u Vrapcicima. Utakmica ciji rezultat moze zavisiti od pristupa domacina. Ako ljudi odigraju 100% nabrijano, mi cemo morati odigrati kako treba svih 90 minuta da bi se nadali pobjedi. Ako ekipa bude kompletna kao danas sto je bila i ako bude borbena kao danas, onda ne zavisimo od Veleza, pobjeda je tu.
Derbi. Tu je sve moguce. Realno, tu nema favorita. Taman da im ne bude trebalo ni za sta (a trebat ce im), bit ce maksimalno motivisani da se vade kod navijaca tako sto ce nas zajebat. Ipak, igrali smo dvije tekme s "novim" Sarajevom i u obje smo imali zrelije sanse, ne vidim razlog zasto tako ne bi bilo i sada.
Rudar u Prijedoru. Do zadnjeg kola ce oni biti otpisani po mojim procjenama. U toj konstalaciji snaga, imamo ogromne sanse za pobjedu.
4 pobjede-titula. Zrinjski nece dobiti Veleza u Vrapcicima i Olimpika na Otoci, 100%. Sve ispod 4 pobjede dovodi titulu u pitanje i igraci tako moraju i razmisljati. Nema posustajanja do kraja, idemo po titulu 3. sezonu u nizu. U ovoj ligi je vecini misaona imenica uvezati tri pobjede, a mi mozemo tri titule, koja gotiva.
P.S. Velez poslije Zelje najdrazi klub!
POzz za tebe i PastrmuSve najbolje!
terabajt je napisao/la:https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 3125_n.jpg
Definitivno se vraca pomalo al nije jos na nivou na kojem je bio prije ove povrede, do kraja prvenstva bi trebao da bude onaj stari ako bog da.1452 je napisao/la:terabajt je napisao/la:https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 3125_n.jpg
nisam pratio slučaj sa ovim momkom,drago mi je da se oporavio. šteta je to za mladog igrača. igra li istom kvalitetom kao prije ili je rano za dati bilo kakav komentar.
zumba je napisao/la:I da,jos jedna jako bitna stvar koja je mogla promjeniti tok utakmice na 1:0 za Olimpic.Stanic daje Ari upotrebljivu loptu na sredini iz koje bi sigurno isao opasan napad,Kenan Handzic je sprjecava rukom da dodje,a imao je vec zuti.Po pravilniku treba se dati zuti karton za namjerno igranje rukom,a to bi znacio i crveni za Kenu.Sudija je bio,pogotovo prvo poluvrijeme katastrofa,a ovaj crveni bi sigurno promjenio tok utakmice.I ako neko zna na koje igace misli Kolar,6 igraca mu odsustvovalo ? Koliko ja znam Gojak je bio na klupi,Pandza ionakoo ne igra a jedini koji su inace standarni a odsustvovali su Duljevic i Muharemovic
Jakupovic hladno pustao taktiku olimpica, ubiti zolu i tomicu. Trebao je onoj sedmici i lijevom beku 3x dati drugi zuti, i handzicu al ostade nijemcorleone87 je napisao/la:Ma kad god nam je ovaj Jakupovic sudio,uvijek je lik siljio za protivnike..