Ovo amidzi pokazati, da nam posalje, to je njemu sitnica

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Baš me interesuje koliko ovo košta. Ne vjerujem da je neka astronomska cifra, a mnogo bi moglo pomoći.19FKS46 je napisao/la:
Znacilo bi puno. Recimo da kosta nekih 50 000 KM, to nije neka velika cifra. Udruzenim snagama, Klub, CSR, Opstina, Kanton, svi da ucestvuju moglo bi se ovo kupiti.hilmo je napisao/la:Baš me interesuje koliko ovo košta. Ne vjerujem da je neka astronomska cifra, a mnogo bi moglo pomoći.19FKS46 je napisao/la:
Čuo sam Dinu jedne prilike i bilo je aktuelna kupovina ove folije, on reče da je 30 milja e sad dal eura ne znam, ali tako reče19FKS46 je napisao/la:Znacilo bi puno. Recimo da kosta nekih 50 000 KM, to nije neka velika cifra. Udruzenim snagama, Klub, CSR, Opstina, Kanton, svi da ucestvuju moglo bi se ovo kupiti.hilmo je napisao/la:Baš me interesuje koliko ovo košta. Ne vjerujem da je neka astronomska cifra, a mnogo bi moglo pomoći.19FKS46 je napisao/la:
Zar ti nisi u grupi,i zar nisi žensko? XdRedEvil je napisao/la:A brate ako nisam u mogucnosti da imam svoj profil,nego moram koristiti laznjak,i to jedva,i zbog toga sam odmah sumnjiv,ma nema veze,nije problem,pozdravljam ideju u svakom slucaju
Bio brate,i izbaci me,sumnjiv sam jbgBosnianKingdom je napisao/la:Zar ti nisi u grupi,i zar nisi žensko? XdRedEvil je napisao/la:A brate ako nisam u mogucnosti da imam svoj profil,nego moram koristiti laznjak,i to jedva,i zbog toga sam odmah sumnjiv,ma nema veze,nije problem,pozdravljam ideju u svakom slucaju
ma ne trudi se bruda ....jurisicduska je napisao/la:Kako možete tako? Svi smo izbačeni dok nismo dokazali da smo navijači Sarajeva. Nisi ti izbačen nego svi, a tebi ako je mrsko uslikati člansku onda nemoj. Ili prave podatke dati.
I do klubova je i do onih u čijem su vlasništvu stadioni.19FKS46 je napisao/la:U situaciji kakva je kod nas u BiH, gdje nismo u mogucnosti praviti nove stadione ili nove terene, ova folija/cerada bi trebala biti pod moranje. Na ovo koliko god da snijega padne lahko ga je ocistiti, a stiti i od obilnih kisa. Mogao bi se i savez u ovo ukljuciti sa klubovima, pa da svi stadioni to imaju. Ali boli njih neka stvar, ne mare oni za klubovima i ligom. Samo znaju kaznjavati i pare uzimati.
Edit: Uostalom moze se kupiti obicn najlon pa prekriti teren kad se najave obilne padavine. Bar to ne kosta, a pomoglo bi i bilo bi puno bolje nego sto je trenutno.
Sto hin izbacujeteFrancescoTotti je napisao/la:ma ne trudi se bruda ....jurisicduska je napisao/la:Kako možete tako? Svi smo izbačeni dok nismo dokazali da smo navijači Sarajeva. Nisi ti izbačen nego svi, a tebi ako je mrsko uslikati člansku onda nemoj. Ili prave podatke dati.
Govori se o trenutno najjeftinijoj varijanti.hz033 je napisao/la:Kakvi ba najloni, treba uraditi drenažu i grijače i riješio si vodu i padavine !
Nije brate ironija,ako je neko procijenio da sam sumnjiv,neka ne ljutim se ja i nije mi krivo ibogami,pozzz ja ideju i dalje,tako i treba zbog debila,al ja taj nisamjurisicduska je napisao/la:Kako možete tako? Svi smo izbačeni dok nismo dokazali da smo navijači Sarajeva. Nisi ti izbačen nego svi, a tebi ako je mrsko uslikati člansku onda nemoj. Ili prave podatke dati.
Znam da koštaju, ali ako hoćemo ozbiljan teren, daj uradi kako treba. Kad su na Bilinom mogli, može se uraditi i na Koševu !Treba pritisnuti i savez, pogotovo sad kad se govorka da bi se repka mogla vratiti na Koševo.19FKS46 je napisao/la:Govori se o trenutno najjeftinijoj varijanti.hz033 je napisao/la:Kakvi ba najloni, treba uraditi drenažu i grijače i riješio si vodu i padavine !
Grijaci, drenaza i novi travnjak puno vise kostaju od ovog o cemu mi pricama.
Ma znam tebra,zezam se,nisam nikog i nista prozivaoDerdiyok je napisao/la:@RedEvil pa fino ti napisah danas da smo svi bili izbaceni sto znaci da nisi bio jedini. Citajte malo stranice a ne sve na gotovo i onda nekome nije jasno kako,sta,gdje.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk