Pošalje te poruku XVIXCVIBHGFsekac je napisao/la:Ma nije problem što nas nema mene kinosvra i još nekih starijih ali nema veze ja se svakako snađem za stream kad mi treba

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pošalje te poruku XVIXCVIBHGFsekac je napisao/la:Ma nije problem što nas nema mene kinosvra i još nekih starijih ali nema veze ja se svakako snađem za stream kad mi treba
jarane to se pravi najvise radi streama, ali i radi nekih info koje nisu za forumasekac je napisao/la:Sretno vam bilo pravite šta hočete a tema neče umrijeti i bez mene ili bez bilo koga.Ovo je sramota i obraz naših navijača sdamo da dodam što nisam aktivan komp mi je crko ali kupuje se novi .
Tebe garant nema u grupi čim ti tako??nukleusmember je napisao/la:neka te ba medju futavcima[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Streamovi, druzenje, sex, diskusije koje nisu za forum i tako!kanarinac je napisao/la:Ljudi jel samo ta grupa radi stream ili i zbog nekog druzenja.
nema trba kad. bari kolegicuhilmo je napisao/la:Ne znam jeste li vi primjetili, u zadnja dva tri mjeseca PR služba kluba nekako usporeno radi... Prije su nas bombardovali na fejsu sa objavama i milion drugih stvari.
Ja sam npr. izvještaj sa utakmica omladinaca (juniori - sastavi) dobio preko prijatelja, jer ga nigdje nije bilo, dok npr zvanična nije nikako objavila izvještaj sa tih utakmica.
MIslite li da je vrijeme da se nešo po tom pitanju unaprijedi?
Ko i sve u Bosni, moras podmazati tamo gdje treba. Para vrti gdje burgija nece.kanarinac je napisao/la:Kako se uclaniti u tu famoznu grupu hehe
posaljes PP bratu XVICVIXCVIXXXIkanarinac je napisao/la:Kako se uclaniti u tu famoznu grupu hehe
nema jarane,vatra mi je[WHITE SMILING FACE]sasistika je napisao/la:Tebe garant nema u grupi čim ti tako??nukleusmember je napisao/la:neka te ba medju futavcima[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
kanarinac je napisao/la:Kako se uclaniti u tu famoznu grupu hehe
Pusti brigu, nego nek te ljudi upišu.nukleusmember je napisao/la:nema jarane,vatra mi je[WHITE SMILING FACE]sasistika je napisao/la:Tebe garant nema u grupi čim ti tako??nukleusmember je napisao/la:neka te ba medju futavcima[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
VVVBK
Allahatisasistika je napisao/la:lako, samo dvije žice u utičnicu postaviš sa obje ruke po jednu žicu i eto te u grupnoj fazi trofazne LPkanarinac je napisao/la:Kako se uclaniti u tu famoznu grupu hehe
Pantelija je napisao/la:nema trba kad. bari kolegicuhilmo je napisao/la:Ne znam jeste li vi primjetili, u zadnja dva tri mjeseca PR služba kluba nekako usporeno radi... Prije su nas bombardovali na fejsu sa objavama i milion drugih stvari.
Ja sam npr. izvještaj sa utakmica omladinaca (juniori - sastavi) dobio preko prijatelja, jer ga nigdje nije bilo, dok npr zvanična nije nikako objavila izvještaj sa tih utakmica.
MIslite li da je vrijeme da se nešo po tom pitanju unaprijedi?![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], atomskaNavika, Bing [Bot] i 20 gostiju.