jogeeee, **** ga Zeljo I nenaa
staaaaa je necu da idem, ovdje cu da stojim
nekideeee, ako hoce nekideee
Al kakav lik moras biti da se spustis na nivo da vrijedjas preko foruma

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Reprogram ce uskoro biti potpisan nemoj se sikirati, valja 20 godina kradje svesti konacno sto su uzeli uhljupiTikTak je napisao/la:Sta je sa reprogramom, zapeli ste na prvom sastanku. Vugdalic zakasnioTaRgEt_ je napisao/la:Heroin los, voda nikakva doduse i nemaju je jbga
Zamisli najedes se hrenovki i parizera brajlovic, pa se upali. A vode nema. (Neka svako ponese od kuce kanister, eto rjesenja) .TikTak je napisao/la:Sta je sa reprogramom, zapeli ste na prvom sastanku. Vugdalic zakasnioTaRgEt_ je napisao/la:Heroin los, voda nikakva doduse i nemaju je jbga
Gdje si da ti se javim?RedEvil je napisao/la:Ma sipu ga debilu maloumni,ovcice te zovu,javi im sePipiDugaCarapa je napisao/la:Koji si ti ku.rac da to nekome kazeš?RedEvil je napisao/la:Najgori su ovi sto su ostali da svijetlo ugase,ma ucinite uslugu ovom forumu,napustite i idite za svojim coporom,gdje pripadate![]()
Treba nam u gradu jos jedan kvalitetan klubPipiDugaCarapa je napisao/la:Ovdje, hoće igrači da vide malo grada. Pristali su na to da jednu tribinu na leđima ponesu, samo da vide Sarajevo. Njima je to kao ekskurzija srednjoškolcima.
To bi vjerovatno trebalo biti neko selo pored Tuzle gdje ti obitavaš, dok je ime zasigurno dobilo po tebi i onima sličnim tebi.cadillac je napisao/la:Neka vas u dolini k.určeva
Dovoljno ti je da mu pogledaš sve postove. Tri riječi preovladavaju!PipiDugaCarapa je napisao/la:To bi vjerovatno trebalo biti neko selo pored Tuzle gdje ti obitavaš, dok je ime zasigurno dobilo po tebi i onima sličnim tebi.cadillac je napisao/la:Neka vas u dolini k.určeva
FrancescoTotti je napisao/la:Jadno svega mi. Al opet kazem Karma je qurva.
Samo neka su pokazali svoje pravo lice ..
De ba ne budite jadniwobly92 je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Jadno svega mi. Al opet kazem Karma je qurva.
Samo neka su pokazali svoje pravo lice ..
Da te ne citiram tamo na vašoj temi...
Znamo svi zašto ti ne bi volio da mi uspijemo, i da osvojimo ligu, ne traži izgovore.
Dobro, ako cemo o faktima, kakvo misljenje da formiramo o Sarajevu na osnovu stalnih ubistava (okrsaji bandi, bacanja bombi, pucnjave i ostalo) koja se desavaju u tom gradu, da je to grad ubica?Alpasinac je napisao/la:Da, sitna buržoazija. Izvorni izraz za malograđanstvo. Donosim zaključak na osnovu vaših izliva primitivizma, seljakluka i nedostatka poštovanja prema svemu i svačemu. Fakte koje si ti nabrojao nemaju apsolutno nikakve veze sa onim što sam ja napisao. Ja poštujem svaki naš grad, ali struktura stanovništa koja naseljava vaše područje je za plakat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.