FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Modri nogometni klub...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Kako samo urlicu u Laktasima ko djungla neka
Vjecna ljubav zaborava nema a to se moglo vidjeti na Kosevu da je neko drugi bio Saranovic bi ono zakucao ali dobro to se postuje i kapa dole.
Nije sve ni u soldima.

Vjecna ljubav zaborava nema a to se moglo vidjeti na Kosevu da je neko drugi bio Saranovic bi ono zakucao ali dobro to se postuje i kapa dole.
Nije sve ni u soldima.
samo raduje jos jedna cinjenica...da nismo pali psihicki nakon primljenog gola i da smo se na kraju vratili iz minusa...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Izgubio tiketumene zeljo je napisao/la:ZA SVE KOJI SU BILI U MOSTARU....moli se posteni nalazac listica (dobitnog) da se javi SIFRA:budi posten javi se pare cemo podijelit...!!

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jedno predivno iskustvo
...vracamo se sa koseva i prolazimo ispod mosta na ciglanama......cijela kolona pocinje da pjeva:
"izadjite na balkone, pozdravite sampione"
Naravno, poslije se slavilo do bijelih miseva

i ja sam se toga bojao,jer nam se prvi put desilo da moramo ganjati rezultat...vidjelo se da mozemo i to vrlo dobro19TM87 je napisao/la:samo raduje jos jedna cinjenica...da nismo pali psihicki nakon primljenog gola i da smo se na kraju vratili iz minusa...
1921-2011
Nazalost posto nisu mogli s nasim navijacima da se sukobe, Ultrasi su svoj bjes,jad i primitivizam iskalili na igracima i str.stabom Želje tako sto su ih zasuli kamenicama dok je jos utakmica trajala a i na kraju. Na srecu vecina je dobro prosla sem H.Beslije kojeg je kamenica pogodila u grudi
Zadnja izmjena: djale, dana/u 22 mar 2010, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar 41Seyo_TM je napisao/la:1 FK Borac...............19.......38
2 FK ŽELJEZNIČAR.......19.......35
3 NK Široki Brijeg .......19.......34
Sad kuci dvije zaredom
Borac 39,40
i siroki nije ni bitno:D
djale je napisao/la:Nazalost posto nisu mogli s nasim navijacima da se sukobe, Ultrasi su svoj bjes,jad i primitivizam iskalili na igracima i str.stabom Želje tako sto su ih zasuli kamenicama dok je jos utakmica trajala a i na kraju
sta ba a gdje su sad ti strasni poratli i novinski natpisi i ti novinari fuuj
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- TheManiacs
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:Jedno predivno iskustvo...vracamo se sa koseva i prolazimo ispod mosta na ciglanama......cijela kolona pocinje da pjeva:
Sta je doslo iza bijelih miseva

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
kao sto se vidi...odumiranje mozdanih celija...

Bilo nas je na tom stadionu oko 3 puta više i kad su bili gori rezultati(2005.)Neutral je napisao/la: Lijep broj Manijaka u Mostaru, nema šta. Bolji rezultati, veći broj.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Na prelaznom roku pile je rekao da bi volio da dovedemo dobrog veznjaka da se saseru protivnici kad ga vide...sad se saseru od komplet ekipe 

Ne brini ti, ne umanjujem ja vrijednost i broj radi rezultata. 

Ako Ultrasi svog trenera zovu Sir Dragan Jović, onda je Amar Osim "The Special One", još sad kad u kupu bude igrao Alen Mešanović, mada je kod Zrinjskog ovaj Selimović zajeban, vazda da gol Želji, a danas je na njemu bio penal, srećom pa imaju onu kantu od napadača Kordića pa fuli sa 5 metara
Bitno je sada ove dvije kuci dobiti.
U Kupu otresti Zrinju i u finale...
Amare - KRALJU!!!!!!!!
U Kupu otresti Zrinju i u finale...
Amare - KRALJU!!!!!!!!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Ovaj rezultat je ravan pobjedi bez dileme...svaka cast momcima na ozbiljnom pristupu i prema sansama moglo se ovo i dobiti...ovaj zalet itekako godi i izgleda da nas je sve zatekao i iznenadio,niko od nas nije ocekivao da ovako otvorimo prvenstvo,svaka cast ekipi...ali ne bi ja sa euforijom nastavio,polako,neka ide od utakmice do utakmice,neka igraci daju svoj maksimum pa da vidimo dokle mozemo dogurati,imamo odlican raspored,po nekoj logici u ovakvoj ligi mi bi to trebali iskoristiti,ali bas zbog ovakve lige kakva je ja ne bi bio euforican jos uvijek,polako,jos nismo dogurali do evrope i do lige prvaka,treba jos dosta utakmica a sigurno ce biti i svakakvih podmetanja...trebace izdrzati pritisak u kojem smo se nasli,mislim da imamo snage,ali neka,polako...za sada sve cestitke igracima za veliko srce koje imaju
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
Sutra ZELJO igra opet protiv zrinjskog !??
Da, Dolina Ćupova, 18h.amarpustahija je napisao/la:Sutra ZELJO igra opet protiv zrinjskog !??
Cijene: JUG 5KM, SJEVER 8KM, ZAPAD 15KM.
Godišnje ulaznice ne važe, neka neko ovo potvrdi?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.