AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Silvio kafenise vazdan po Milanellu,valjda je na rucku sad sa Allegrijem.
Who will play in the central defence? It will almost certainly be Mexes and Acerbi.
Emanuelson only played 15 minutes with Holland against Germany. He had a problem with his back but he’s feeling better now.
El Sharawy has recovered. He's young and he has the strength and energy to play vs. Napoli tomorrow", declared Allegri.
Emanuelson only played 15 minutes with Holland against Germany. He had a problem with his back but he’s feeling better now.
El Sharawy has recovered. He's young and he has the strength and energy to play vs. Napoli tomorrow", declared Allegri.
grande Milan
ma saraf mora igrati sutra. samo negdje procita da je pazzini najavljen sutra . msm glupost, pata stavio na klupu a ovog kloca d aigra.cccc allegri konjino jedna 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- IlPrincipe
- Kontakt:
2 - Napoli have won only two of their last 18 meetings against AC Milan, with 8D and 8W for the Rossoneri completing the recent record. Cure
Berlusconi: "It would be great if El Shaarawy changed his hair style, but on the other hand it makes him more recognizable."
Berlusconi: "El Shaarawy is a guy who knows how to keep his feet on the ground, and he has great qualities." Berlusconi: "It's not a suprise to see El Shaarawy play like this, because I was the one who wanted to sign him."
Berlusconi: "New signings in January? That's why we're here. We'll see what happens. Let me handle the situation
Berlusconi: "This squad is lacking a Gattuso type of player and person. We won't find such a player soon. It will take time."
Berlusconi: "I will talk with Allegri about Montolivo's position at Milan." @OfficialMonto
Berlusconi: "Pato is the last player that I would sell."
Berlusconi: "I saved €130m by selling Ibra and Thiago Silva. Nobody would have rejected such offers in these times of crisis."
Gazzetta dello Sport reports that Milan are still interested in signing Papadopoulos from Schalke 04 and Dossena from Napoli.
Nema Ambrosinija i Abatea
Goalkeepers: Abbiati, Amelia, Gabriel.
Defenders: Acerbi, De Sciglio, Mexes, Yepes, Zapata.
Midfielders: Constant, Boateng, De Jong, Emanuelson, Flamini, Montolivo, Nocerino.
Strikers: Bojan, El Shaarawy, Niang, Pato, Pazzini, Robinho.
The match kicks off tomorrow evening at 20:45 CET at the Stadio San Paolo in Napoli.

Berlusconi: "It would be great if El Shaarawy changed his hair style, but on the other hand it makes him more recognizable."

Berlusconi: "El Shaarawy is a guy who knows how to keep his feet on the ground, and he has great qualities." Berlusconi: "It's not a suprise to see El Shaarawy play like this, because I was the one who wanted to sign him."
Berlusconi: "New signings in January? That's why we're here. We'll see what happens. Let me handle the situation
Berlusconi: "This squad is lacking a Gattuso type of player and person. We won't find such a player soon. It will take time."
Berlusconi: "I will talk with Allegri about Montolivo's position at Milan." @OfficialMonto
Berlusconi: "I saved €130m by selling Ibra and Thiago Silva. Nobody would have rejected such offers in these times of crisis."
Gazzetta dello Sport reports that Milan are still interested in signing Papadopoulos from Schalke 04 and Dossena from Napoli.
Nema Ambrosinija i Abatea
Goalkeepers: Abbiati, Amelia, Gabriel.
Defenders: Acerbi, De Sciglio, Mexes, Yepes, Zapata.
Midfielders: Constant, Boateng, De Jong, Emanuelson, Flamini, Montolivo, Nocerino.
Strikers: Bojan, El Shaarawy, Niang, Pato, Pazzini, Robinho.
The match kicks off tomorrow evening at 20:45 CET at the Stadio San Paolo in Napoli.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
[quote="IlPrincipe"]2
ee ovo mi se pravo svidja za Pata, ja ga gotivim nenormalno. i volio bi da ostane u Milanu do kraja karijere ako je ikako moguce a kako god igrao.
ee ovo mi se pravo svidja za Pata, ja ga gotivim nenormalno. i volio bi da ostane u Milanu do kraja karijere ako je ikako moguce a kako god igrao.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- francobaresi
- Kontakt:
Možda je matorom pedofilu dosadilo da se svijet smije njegovoj najdražoj igrački , pa u Januaru potroši koji miliončić pa dovede 2-3 adekvatna pojačanja

P.S ne sviđa mi se ovo što sutra opet nova formacija 4-3-3 .

P.S ne sviđa mi se ovo što sutra opet nova formacija 4-3-3 .

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Iskreno sto se mene tice,Pata mogu slobodno prodati u januaru,necu se pretjerano uzbuditi zbog toga.
Nemojte me krivo shvatiti,drag je on meni,veliki je talenat,ali u ovakvoj situaciji u kojoj se trenutno nalazimo,da li imamo vremena cekati njega da napokon proradi? Ko ce nam garantovati hoce li se ikada vratiti u staru formu? Cak i ako se vrati,hoce li opet biti slican scenario sa povredom i hocemo li opet sve iz pocetka prozivljavati jednu te istu stvar? Plus,dobija jednu od najvecih plata,a proveo je vise na klupama nego na terenu.
Ja bi njega najradije ostavio u klubu,cekao da se vrati stari Pato,ali u ovoj situaciji gdje nam ocajno treba neki kvalitetan napadac u dobroj golgeterskoj formi bojim se da nemamo vremena za to.A od njegove prodaje bi zaradili dobre novce od kojih bi mogli kupiti neku igracinu koji bi nas izvukao iz ovog sivila.
Je*i ga,mozda sam ispao preokrutan i nefer prema njemu,mozda sam totalno pogrijesio u ovoj konstataciji,
ali to mi se trenutno cini najpametnije.
Od veznjaka bi definitivno volio vidjeti Kaku i ustvari sam ubjedjen da ce se on vratiti nama,ako ne u januaru,onda ce na ljeto.
Od stopera nam treba isto neko zvucno i provjereno ime,a ne neki anonimusi koje planiraju dovesti i koji su 'cudo od igraca',a ja blage veze nemam ko je,niti sam ikada cuo za njega.Carvalho je prestar,ali neki igrac njegovog kalibra bi svakako trebao biti prioritet.

Nemojte me krivo shvatiti,drag je on meni,veliki je talenat,ali u ovakvoj situaciji u kojoj se trenutno nalazimo,da li imamo vremena cekati njega da napokon proradi? Ko ce nam garantovati hoce li se ikada vratiti u staru formu? Cak i ako se vrati,hoce li opet biti slican scenario sa povredom i hocemo li opet sve iz pocetka prozivljavati jednu te istu stvar? Plus,dobija jednu od najvecih plata,a proveo je vise na klupama nego na terenu.

Ja bi njega najradije ostavio u klubu,cekao da se vrati stari Pato,ali u ovoj situaciji gdje nam ocajno treba neki kvalitetan napadac u dobroj golgeterskoj formi bojim se da nemamo vremena za to.A od njegove prodaje bi zaradili dobre novce od kojih bi mogli kupiti neku igracinu koji bi nas izvukao iz ovog sivila.
Je*i ga,mozda sam ispao preokrutan i nefer prema njemu,mozda sam totalno pogrijesio u ovoj konstataciji,

Od veznjaka bi definitivno volio vidjeti Kaku i ustvari sam ubjedjen da ce se on vratiti nama,ako ne u januaru,onda ce na ljeto.

Od stopera nam treba isto neko zvucno i provjereno ime,a ne neki anonimusi koje planiraju dovesti i koji su 'cudo od igraca',a ja blage veze nemam ko je,niti sam ikada cuo za njega.Carvalho je prestar,ali neki igrac njegovog kalibra bi svakako trebao biti prioritet.
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 16 nov 2012, 19:31, ukupno mijenjano 3 puta.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
fala Allahu i on se sjetio da zagalami ...
In today's edition of Gazzetta dello Sport, they reveal a furious outburst from Massimiliano Allegri that took place during a training session at Milanello earlier this week.
The incident took place last Tuesday (13th of November 2012), when Allegri suddenly decided to stop the training match at Milanello. He reportedly said the following to the players:
"I haven't seen a single tackle in the past 20 minutes. The problem is not in your legs, it is in your heads.
You’re not all here with your minds and that is why we are losing. To you it makes no difference whether we win or lose and that cannot happen at a club like Milan. If we carry on like this, then we’ll end up in Serie B."
Allegri reportedly continued his outburst for a bit before letting the players continue training.
Gazzetta dello Sport reports that Allegri wants the players to work harder in training, and to be more determined and grittier in the matches.
-------------------
Probable line-up vs. Napoli (4-4-2): Abbiati; De Sciglio-Mexes-Acerbi-Constant; Urby-Montolivo-De Jong-Nocerino; Bojan-El Shaarawy.
Allegri: "I hope that El Shaarawy will continue like this. Robinho must return to his true level."

In today's edition of Gazzetta dello Sport, they reveal a furious outburst from Massimiliano Allegri that took place during a training session at Milanello earlier this week.
The incident took place last Tuesday (13th of November 2012), when Allegri suddenly decided to stop the training match at Milanello. He reportedly said the following to the players:
"I haven't seen a single tackle in the past 20 minutes. The problem is not in your legs, it is in your heads.
You’re not all here with your minds and that is why we are losing. To you it makes no difference whether we win or lose and that cannot happen at a club like Milan. If we carry on like this, then we’ll end up in Serie B."
Allegri reportedly continued his outburst for a bit before letting the players continue training.
Gazzetta dello Sport reports that Allegri wants the players to work harder in training, and to be more determined and grittier in the matches.
-------------------
Probable line-up vs. Napoli (4-4-2): Abbiati; De Sciglio-Mexes-Acerbi-Constant; Urby-Montolivo-De Jong-Nocerino; Bojan-El Shaarawy.
Allegri: "I hope that El Shaarawy will continue like this. Robinho must return to his true level."
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Mislim da bi Milan mogao "iznenaditi"
Napoli večeras...

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Milan je sa Ibrom i Silvom izgubio u Napulju 3:1 prošle sezone , a sada ... ne želim ni zamisliti koliki će rezultat biti
Sloboda Tuzla !!!
Bit ce 1:1pesmaster je napisao/la:Milan je sa Ibrom i Silvom izgubio u Napulju 3:1 prošle sezone , a sada ... ne želim ni zamisliti koliki će rezultat biti

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
ma sta ja znam i ova foracija mi nesto nije bas za napolija. vidim bojan u vrhu napada. uredu zasluzuje da igra ali po meni najbolji je iza dva napadaca kao poluspic, sharavija u vrh napada i dodati mu pata ako ikako moze. ako ne staviti robinja pored bojana sa samo isturenim sharafom. bilo bi po meni puno bolje.. pata ili robija staviti umjesto nocerina. koji je ove sezone **** od igraca ha ja...
----------------abiati---------------
-De Sciglio-Mexes-Acerbi-Constant-
-Urby--------Montolivo------De jong-
----------------Bojan-----------------
---Pato-------------------Sharaawy---
ili ti ga ubacit mjesto Patka Robinja da igra sa Bojanom kao polu spic. ha ja
----------------abiati---------------
-De Sciglio-Mexes-Acerbi-Constant-
-Urby--------Montolivo------De jong-
----------------Bojan-----------------
---Pato-------------------Sharaawy---
ili ti ga ubacit mjesto Patka Robinja da igra sa Bojanom kao polu spic. ha ja
- francobaresi
- Kontakt:
Nemam baš neki dobar predosjećaj u vezi večerašnje tekme
Ova formacija mi djeluje previše ranjivo a i česte promjene formacije ne pomažu nikako.
Pa realno moguće je da će utamica biti riješena već do poluvremena

Ova formacija mi djeluje previše ranjivo a i česte promjene formacije ne pomažu nikako.
Pa realno moguće je da će utamica biti riješena već do poluvremena

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Realno ne očekujem ni bod večeras ali uvijek se nadam da bi Milan mogao iznenaditi ako se igrači malo potrude 

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji derbi na San Paolu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- francobaresi
- Kontakt:
Čisto sumnjam da će to biti formacija 4-4-2 , ipak mislim da će Urby biti nešto kao lijevi krilni napadačrio_Ferdy88 je napisao/la:Očekivani sastavi za večerašnji derbi na San Paolu![]()

-Rui Costa-
-Rui Costa-
**** li ti sve fasističko, i tebi i alegriju i galijaniju i berluskoniju! Majku vam krvavu **** sta uradiste od kluba.
Daj boze da nam uvale 7-8 komada!! mozda bude kake reakcije, bogovu im majku!
Daj boze da nam uvale 7-8 komada!! mozda bude kake reakcije, bogovu im majku!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.