E potpuno iste misli mi prolaze kroz glavu.Jos gledam tu situaciju reko necu komentarisati da ne pretjerujem.Bas se vidjelo kako nema nameru da ceka Balu i Dzeku nego namjerno hoce sve sam.To je njemu hrana kad on uradi sve i da gol.Samo je belaj sto to bude svake 3-4 utakmice.Meni nekako izgleda da je Balo duplo korisniji od njega_dreamer_ je napisao/la: Sad je mogao dati loptu Dzeki, kako se samo fino ubacivao i bio je potpuno slobodan. Bila bi to ekstra prilika. No neee, hoce on sam da proba da prodje igraca... Funkcionisu oni vec nekako, ali je to daleko od idealnog partnerstva... I bojim se da se to nece poboljsavati sa rastom Dzekine popularnosti i brojem njegovih golova. Prije bih rekao da bi to moglo imati negativan efekt kod egoiste kakav je Tevez.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- Principatus
- Kontakt:
VLS?-SiviSoko- je napisao/la:HZ_ilidza ajd objasni kako da dodjem do tekme skino sam VLS koji je potreban ?
Veetle mozes skinuti ovdje sigurno, pa instaliraj:
http://dl.cdn.chip.de/downloads/8439818 ... 9e9773.exe
onda ides na ovaj link utakmice:
http://veetlesports.****/2011/0 ... -2_15.html
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
A ja golcine braco mila,jos kad i komentator zapjeva 

- Principatus
- Kontakt:
Uh dobar sut Balotelija i gol. Koji ludi komentator.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
hahah kako je lud ovaj komentator, isti onaj sto je pjevao dzeki, pjeva sad baloteliu kad je dao gol :" goal for baloteli na na na for baloteli na na na ... "

Zadnja izmjena: defender, dana/u 27 feb 2011, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
A i Kolarov pomalo smara... Dzeko mu sam na drugoj stativi, on puca iz mrtvog ugla. Mogli su lagano voditi 2:0. Nadam se da ce Dzeko i u ligi konacno da prokine.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Goalgetter
- Kontakt:
Lud je bgmdefender je napisao/la:hahah kako je lud ovaj komentator, isti onaj sto je pjevao dzeki, pjeva sad baloteliu kad je dao gol gaol for baloteli na na na for baloteli na na na ...![]()
![]()

Kolarov ****

- Principatus
- Kontakt:
Dempsey treba neko opaliti jednu klempu.
Kolarov zadnje 3 utakmice katastrofa, Dzeko je bez problema mogao dati gol samo da mu je ovaj htio ubaciti, al hoce se on pravit pametan i pucat iz mrtvog ugla.
MC los danas, Dzeko nista posebno, ali nije imao ni prilika. Tevez i Kolarov trebaju napolje..
MC los danas, Dzeko nista posebno, ali nije imao ni prilika. Tevez i Kolarov trebaju napolje..
A gdje je taj komentator?TV ili NET?Ako je na netu moze link?defender je napisao/la:hahah kako je lud ovaj komentator, isti onaj sto je pjevao dzeki, pjeva sad baloteliu kad je dao gol :" goal for baloteli na na na for baloteli na na na ... "![]()
![]()
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Goalgetter
- Kontakt:
1:1 Damien Duff
Ojjj cara Dzeko prebaci loptu preko igraca i komentator zvizdi i konta oj sta mu uradi 

FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Nije to to. Nije ni cudo da ga vadi... Bice bolje...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Goalgetter
- Kontakt:
Viera za Dzeku ..
Ma bravo Mancini majstore

Ma bravo Mancini majstore

Evo Dzeko izlazi,umjesto njega Viera u 60 minuti..slaba igra Dzeke,slaba igra Citya!
Ma bolje da je Kolarova izvadio, ali ajd, Dzeko je umoran sigurno...
ma bjezzi...ne treba ovaj city ni gledat...samo bezze gubimo zivce...kad otjeraju teveza i mancinija gledat cu 

Istina je da nije to to. Ali vise je Tevez zasluzio klupu.
Ja nisam vidio dva slaba poteza Edina, a odličnih je bilo podosta. Prije svega slaba igra standardnih egoista, zbog kojih Edin nije ni vidio lopte kako treba. Kombinacija Pelea, Maradone i Henrya danas ne bi ništa više uradila sa ovakvim saigračima.bosnas_ je napisao/la:Evo Dzeko izlazi,umjesto njega Viera u 60 minuti..slaba igra Dzeke,slaba igra Citya!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, BosnianDragon2024, denimen99, denza, Faraon iz Visokog, hurem, JackW, lisander, Mostarska, nerkolfc, ovisnik, Rimes87 i 84 gosta.