vazno je da ja tebe vodim na yahoo-umajestic24 je napisao/la:Vazno je da sam stariji od tebeMinistaR je napisao/la:Još se držim one: na mladima svijet ostaje.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
vazno je da ja tebe vodim na yahoo-umajestic24 je napisao/la:Vazno je da sam stariji od tebeMinistaR je napisao/la:Još se držim one: na mladima svijet ostaje.
Ovakve bas treba tuciMont0 je napisao/la:
kakvih sve likova ima, cudo jedno
Na čijoj bi ti strani pitaru bio ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Joj ludila na temi facebook steta sto nisam bio da i ja prozborim koju
Dobro sefe !!!!!MinistaR je napisao/la:Dosta!!!!!!!!!!!!
da, neznamo kako je forum opsto bez tebeSamo F.K.S !! je napisao/la:Dobro sefe !!!!!MinistaR je napisao/la:Dosta!!!!!!!!!!!!
Jel bilo dosadno bez mene ovih dana ? Vidio sam da me pozelio onaj gordazdanin i vidim takodje da nema hairlije nigdje ni analiticara sta se zbivalo !??
Gdje si to bio? Svi te poželili, ja sam krišom svaki put ulazio na forum, skrulao ka dole, gledao 'online korisnike' i, svaki put iznova, razočarao se jer na istoj listi nije bilo tvoga nicka. Welcome to hell!Samo F.K.S !! je napisao/la:Dobro sefe !!!!!MinistaR je napisao/la:Dosta!!!!!!!!!!!!
Jel bilo dosadno bez mene ovih dana ? Vidio sam da me pozelio onaj gordazdanin i vidim takodje da nema hairlije nigdje ni analiticara sta se zbivalo !??
Je li u Kataru šerijatski zakon, jer vidim svi su se već uskakali, kao strah ih tamo jer je zakon prestrog i slično ?Mont0 je napisao/la:Ja vjerujem slicno kao i Afrika, samo ce umjesto Vuvuzela da se pjeva Katjusha i Kalinka, a za Katar ti ne bih znao reci
Frutek je napisao/la:Kako bešika dedo![]()
Ma moram malo zezeat ove starije![]()
koje si ti godiste kakavdanak nisi 1917 sigurno