70 miliona taman u paketu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
70 miliona taman u paketu.
I oko visine transfera je 10 različitih informacija. Ali niko ne govori da je više od 80M uz bonuse. Tako da tu je to.nextterrain je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:08Vitiello govori da bi Milan prekinuo pregovore da je Tonali rekao ne![]()
A SKY Sport to nije ni izjavio nego je to fake news izgleda![]()
Pa pisao je kolega neki novi na prosloj stranici cini mi se, Mbappe dolazinextterrain je napisao/la: ↑23 jun 2023, 21:32Thuram ide u Inter![]()
Da mi je znati koga ce dovesti u napad sad![]()
Thijs Dallinga, sljedeća meta. Igra za Toulouse, lani dao 18 golova. A prije toga 36 za Rotterdam u 45 utakmica. Već je debitovao i za Holandiju čini mi se.nextterrain je napisao/la: ↑23 jun 2023, 21:32Thuram ide u Inter![]()
Da mi je znati koga ce dovesti u napad sad![]()
RB ne moze prodati klub dok ne namiri dug koji su uzeli za kupovinu i ugrabe jos sta sa strane. Najoblicnija arbitrazatuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:03Ovog trebaju otjerati iz kluba neka proda klub i za njegovo i za dobro kluba. Uništiti će klub intelektualac i neće ga moći prodati ni za priblizno onoliko koliko je platio. Tako da neka uzme isti novac koji je i dao možda malo više neko plati i tjt neka ide ovaj vam nije sposoban vodit klub u PL BiH a kamoli Milan. Ako je istina da je Tonali plako a ovi ga tjerali onda ovo više nema smisla nit veze s fudbalom.
Jel pisalo sinoc da je dogovor blizu? Jeste. To je svako mogao pročitati. Nismo mi ovdje krivi što je Inter uletio i dao mu milion više. A igrač ne vrijedi ni upola od toga. Ja sam ga htio u Milanu jer dolazi za džaba i automatski ostaje novac za druge pozicije. Ovako sad moraš plaćati napadača. U tome je sva poenta.milanist je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:17Vidis dragi Rom, ja ti juce rekoh da su kur.ac dogovorili ista ti kazes sta si se unervozio radi Tonalia, da nije nevinasce i da je trazio transfer. Kad ono boom danas, kao sto sam i rekao neko ce uletiti i pokupiti i Thurama, Tonalia su i otjerali kako sam pisao od pocetka, sve se slaze po svom. Samo sto smo mi nervozni a vi previse optimisticni, a ove nase gazde zaboli briga i za ekipom i igracima, vide samo genge, pa valjda je to bilo jasno kad je M&M otjeran.
Pu majku im yebem raspalu.
Kud im Elliot proda dok je Elliot bio 100 mil budžet jedno ljeto bio a ne znam da se šta posebno prodalo ovi ne idu preko 30 miliona.AjsKjub je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:17RB ne moze prodati klub dok ne namiri dug koji su uzeli za kupovinu i ugrabe jos sta sa strane. Najoblicnija arbitrazatuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:03Ovog trebaju otjerati iz kluba neka proda klub i za njegovo i za dobro kluba. Uništiti će klub intelektualac i neće ga moći prodati ni za priblizno onoliko koliko je platio. Tako da neka uzme isti novac koji je i dao možda malo više neko plati i tjt neka ide ovaj vam nije sposoban vodit klub u PL BiH a kamoli Milan. Ako je istina da je Tonali plako a ovi ga tjerali onda ovo više nema smisla nit veze s fudbalom.
Meni su oni sumnjivi zbog ostalih stvari jer tako navodno jaka menadzment kompanija ima tako slabo online prisustvo. Jedva da sam ista nasao za ovih god dana o njima
Elliott je za ove arapska institucija. Nikad nisu trebali ni prodavati klub osim nekome ko ima keš. A nije da se zadužuje da bi kupili klub.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:30Kud im Elliot proda dok je Elliot bio 100 mil budžet jedno ljeto bio a ne znam da se šta posebno prodalo ovi ne idu preko 30 miliona.AjsKjub je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:17RB ne moze prodati klub dok ne namiri dug koji su uzeli za kupovinu i ugrabe jos sta sa strane. Najoblicnija arbitrazatuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:03Ovog trebaju otjerati iz kluba neka proda klub i za njegovo i za dobro kluba. Uništiti će klub intelektualac i neće ga moći prodati ni za priblizno onoliko koliko je platio. Tako da neka uzme isti novac koji je i dao možda malo više neko plati i tjt neka ide ovaj vam nije sposoban vodit klub u PL BiH a kamoli Milan. Ako je istina da je Tonali plako a ovi ga tjerali onda ovo više nema smisla nit veze s fudbalom.
Meni su oni sumnjivi zbog ostalih stvari jer tako navodno jaka menadzment kompanija ima tako slabo online prisustvo. Jedva da sam ista nasao za ovih god dana o njima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.