AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Belmin6
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Belmin6 » 23 jun 2023, 17:03

Romagnoli13 je napisao/la:
23 jun 2023, 16:26
Belmin6 je napisao/la:
23 jun 2023, 16:23
Sta mislite o Fredu ili Van de Beku?
Loši igrači totalno. Nivo Krunića. Što pitaš? :mrgreen:
70 miliona taman u paketu. :mrgreen:

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 23 jun 2023, 17:08

Vitiello govori da bi Milan prekinuo pregovore da je Tonali rekao ne :mrgreen:

A SKY Sport to nije ni izjavio nego je to fake news izgleda :mrgreen:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 23 jun 2023, 17:21

nextterrain je napisao/la:
23 jun 2023, 17:08
Vitiello govori da bi Milan prekinuo pregovore da je Tonali rekao ne :mrgreen:

A SKY Sport to nije ni izjavio nego je to fake news izgleda :mrgreen:
I oko visine transfera je 10 različitih informacija. Ali niko ne govori da je više od 80M uz bonuse. Tako da tu je to.

Nego Inter se uključio u borbu za Thurama u zadnjih par sati, mogli bi tu žestoko popušiti jer se dugo čekalo.

Milan je kao zadnju ponudu, poslao platu od 5M+ bonusi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 23 jun 2023, 21:13

Milan je poslao službeni zahtjev Feneru da započne pregovore za Arda Gulera. Voljni su platiti klauzulu koja iznosi 17.5M. Vjerovatno je zato Kamada na stand by-u.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 23 jun 2023, 21:32

Thuram ide u Inter :mrgreen:

Da mi je znati koga ce dovesti u napad sad :ljepota:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 jun 2023, 21:38

23 jun 2023, 21:32

Pa pisao je kolega neki novi na prosloj stranici cini mi se, Mbappe dolazi :D

Doce neki super talenat iz belgijske lige ala CDK

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 23 jun 2023, 21:45

Inter ih šamara na terenu i van terena. Kad čekaš 20 dana na igrača nikad ne završi dobro. Neiskustvo uprave i nesposobnost su očiti.

Opcija za napad je malo i zato je Thuram bio idealna prilika. Nije on neki uber kvalitet ali je daleko bolji od Origija i od velike pomoći bi bio za Girouda. Njih dvojica zajedno su mogli imati 35+ golova. Ali eto idemo dalje.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 23 jun 2023, 21:52

23 jun 2023, 21:32

Thijs Dallinga, sljedeća meta. Igra za Toulouse, lani dao 18 golova. A prije toga 36 za Rotterdam u 45 utakmica. Već je debitovao i za Holandiju čini mi se.

Ako ne mogu njega dovesti a isti vlasnik dva kluba onda ključ u bravu. 23 godine a cijena oko 15M

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 23 jun 2023, 21:55

Nižu se blamaža za blamažom iz dana u dan. Opet ponavljam, sve više počinjem da sumnjam u neku sabotažu. Nemoguće da su ovako nesposobni i retardirani!

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 23 jun 2023, 22:03

Ovog trebaju otjerati iz kluba neka proda klub i za njegovo i za dobro kluba. Uništiti će klub intelektualac i neće ga moći prodati ni za priblizno onoliko koliko je platio. Tako da neka uzme isti novac koji je i dao možda malo više neko plati i tjt neka ide ovaj vam nije sposoban vodit klub u PL BiH a kamoli Milan. Ako je istina da je Tonali plako a ovi ga tjerali onda ovo više nema smisla nit veze s fudbalom.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 23 jun 2023, 22:08

Ma nije ni frka Thuram, previse je svakako dati mu platu 6M, a Leao ima 5+2. Nego je problem PR-a i kako se blamiraju po medijima s ovim stvarima

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 23 jun 2023, 22:12

Nije problem u samom igraču. Inter je ponudio milion više i uzeo ga. I 5M koje je Milan nudio je previše, jer se radi o igraču koji je dao ukupno 65 golova u karijeri. Njegov limit je 16-17 golova. Ali je problem ovo blamiranje i problem je što sad moraš davati pare i za napadača umjesto da taj novac usmjeriš u druge pozicije.

Dallinga ima 54 gola u 90 profesionalnih nastupa. Ali njega ćeš morati platiti, nema veze što je 15M.

Predsezona će doći brzo a Milan trenutno ima 6 od 11 startera na raspolaganju što je sramotno.

Moncada neka se okani laptopa i algoritama. Već neka zasuče rukave i završava transfere brzo, a ne jedan igrač 20 dana. A Milan ih treba 6-7 samo ovo ljeto.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 jun 2023, 22:17

Vidis dragi Rom, ja ti juce rekoh da su kur.ac dogovorili ista ti kazes sta si se unervozio radi Tonalia, da nije nevinasce i da je trazio transfer. Kad ono boom danas, kao sto sam i rekao neko ce uletiti i pokupiti i Thurama, Tonalia su i otjerali kako sam pisao od pocetka, sve se slaze po svom. Samo sto smo mi nervozni a vi previse optimisticni, a ove nase gazde zaboli briga i za ekipom i igracima, vide samo genge, pa valjda je to bilo jasno kad je M&M otjeran.

Pu majku im yebem raspalu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 23 jun 2023, 22:17

tuzlanskinacin je napisao/la:
23 jun 2023, 22:03
Ovog trebaju otjerati iz kluba neka proda klub i za njegovo i za dobro kluba. Uništiti će klub intelektualac i neće ga moći prodati ni za priblizno onoliko koliko je platio. Tako da neka uzme isti novac koji je i dao možda malo više neko plati i tjt neka ide ovaj vam nije sposoban vodit klub u PL BiH a kamoli Milan. Ako je istina da je Tonali plako a ovi ga tjerali onda ovo više nema smisla nit veze s fudbalom.
RB ne moze prodati klub dok ne namiri dug koji su uzeli za kupovinu i ugrabe jos sta sa strane. Najoblicnija arbitraza
Meni su oni sumnjivi zbog ostalih stvari jer tako navodno jaka menadzment kompanija ima tako slabo online prisustvo. Jedva da sam ista nasao za ovih god dana o njima
Unico amore sei!
❤️🖤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 23 jun 2023, 22:25

milanist je napisao/la:
23 jun 2023, 22:17
Vidis dragi Rom, ja ti juce rekoh da su kur.ac dogovorili ista ti kazes sta si se unervozio radi Tonalia, da nije nevinasce i da je trazio transfer. Kad ono boom danas, kao sto sam i rekao neko ce uletiti i pokupiti i Thurama, Tonalia su i otjerali kako sam pisao od pocetka, sve se slaze po svom. Samo sto smo mi nervozni a vi previse optimisticni, a ove nase gazde zaboli briga i za ekipom i igracima, vide samo genge, pa valjda je to bilo jasno kad je M&M otjeran.

Pu majku im yebem raspalu.
Jel pisalo sinoc da je dogovor blizu? Jeste. To je svako mogao pročitati. Nismo mi ovdje krivi što je Inter uletio i dao mu milion više. A igrač ne vrijedi ni upola od toga. Ja sam ga htio u Milanu jer dolazi za džaba i automatski ostaje novac za druge pozicije. Ovako sad moraš plaćati napadača. U tome je sva poenta.

Ovo im je dobar šamar u glavu i da se pokrenu sa mrtve tačke i počnu brže raditi. Nemaš pola ekipe a ti si zaluđen nekim algoritmom ili čime već, dok ostali se pojačavaju. Da sad sezona počne, ovaj Milan bi jedva završio u top 10.

Ne vjerujem Amerikancima ali vjerujem da Moncada ima znanja za posao. Vrhunski skaut kojem se otvorila prilika da radi i na dovođenju igrača. Vjerujem da takvu šansu neće propustiti.

Uostalom ako Amerikanci planski rade da zgaze klub, koja je poenta toga brate? Šta? Da smanjiš cijenu kluba i da sutra ne možeš ga ni prodati? Trenutno je potpuni haos, ali sa dva tri dobra poteza sve bi se moglo vratiti u kolosijek.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 23 jun 2023, 22:30

AjsKjub je napisao/la:
RB ne moze prodati klub dok ne namiri dug koji su uzeli za kupovinu i ugrabe jos sta sa strane. Najoblicnija arbitraza
Meni su oni sumnjivi zbog ostalih stvari jer tako navodno jaka menadzment kompanija ima tako slabo online prisustvo. Jedva da sam ista nasao za ovih god dana o njima
Kud im Elliot proda dok je Elliot bio 100 mil budžet jedno ljeto bio a ne znam da se šta posebno prodalo ovi ne idu preko 30 miliona.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 jun 2023, 22:31

Tragikomičan početak.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 23 jun 2023, 22:33

Ne znam kako misle iščupati ovo dijete iz Fenera, pa pola Evrope ga traži ali bukvalno. Ako to uspiju eh onda svaka čast makar za to.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 23 jun 2023, 22:35

23 jun 2023, 22:30
AjsKjub je napisao/la:
Kud im Elliot proda dok je Elliot bio 100 mil budžet jedno ljeto bio a ne znam da se šta posebno prodalo ovi ne idu preko 30 miliona.
Elliott je za ove arapska institucija. Nikad nisu trebali ni prodavati klub osim nekome ko ima keš. A nije da se zadužuje da bi kupili klub.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 jun 2023, 22:35

Juce ti rece da su dogovoreni a ne da su blizu dogovora ali nejse, nije ni bitno. Bitno je jedino da nas ovi yebu i ne vade evo vec danima :D
Bas ce nam eto i ovaj Guler biti spasioc, dijete od 18 godina, nema dalje sve bolje i bolje....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.