bezKORISNIK je napisao/la: ↑02 dec 2019, 22:05Otiso si usro ostala je nevera
Uvek ce te voleti delije sa severa
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
bezKORISNIK je napisao/la: ↑02 dec 2019, 22:05Otiso si usro ostala je nevera
Uvek ce te voleti delije sa severa
![]()
![]()
![]()
![]()
A da neće možda doći Nalić?
Musemić za Klix.ba nakon otkaza: Smijenjeni su i Mourinho i Pochettino, zašto ne bih bio i ja
Sad kad im dodje nalic guardiola mozda i izgube 1 0 iduci derbi
Stići ce vas Husrefove suze.Zanimljivo je da je ovo treći put da različite uprave ekipe iz Koševa smjenjuju Musemića kada je on prvoplasirani ili drugoplasirani na tabeli, s još uvijek itekako realnim šansama za titulu prvaka Bosne i Hercegovine.
Nakon prve smjene zamijenio ga je Agim Nikolić, a Bordo tim te sezone nije uspio izboriti Evropu, a nakon druge naslijedio ga je Robert Jarni i na klupi Bordo tima izdržao četiri mjeseca, od čega su tri prošla u zimskoj pauzi između dvije polusezone. Sezonu je tada spasio Dženan Uščuplić s osvojenim Kupom Bosne i Hercegovine. Između ta dva mandata Musemić je još jednom sjedio na klupi Sarajeva i osvojio je Kup Bosne i Hercegovine (2005) i titulu prvaka Bosne i Hercegovine (2007).
A vas suze morzovih zrtava..let3 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 23:05Stići ce vas Husrefove suze.Zanimljivo je da je ovo treći put da različite uprave ekipe iz Koševa smjenjuju Musemića kada je on prvoplasirani ili drugoplasirani na tabeli, s još uvijek itekako realnim šansama za titulu prvaka Bosne i Hercegovine.
Nakon prve smjene zamijenio ga je Agim Nikolić, a Bordo tim te sezone nije uspio izboriti Evropu, a nakon druge naslijedio ga je Robert Jarni i na klupi Bordo tima izdržao četiri mjeseca, od čega su tri prošla u zimskoj pauzi između dvije polusezone. Sezonu je tada spasio Dženan Uščuplić s osvojenim Kupom Bosne i Hercegovine. Između ta dva mandata Musemić je još jednom sjedio na klupi Sarajeva i osvojio je Kup Bosne i Hercegovine (2005) i titulu prvaka Bosne i Hercegovine (2007).
MA KO DIJO MALE DIVOVE!!!
Jadan ne bio mislis da te se neko boji, ja sam od ujutro sa dresom i salom cijeli dan po carsiji pa na tekmu, a ti bujrum mozes me naci gdje hoces kao i stotine drugih, kreni od vatre pa dalje sve cu lagano obilazit. Jao lik utripovo da ga se neko bojiRadmilo87 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 17:02Što? stisla se muda? nema više kakanja po Sarajevu, Grbavici, sebilju i Baščaršiji? nema više kolektivnog ludila, pljuvanja i vrijeđanja?drakensang je napisao/la: ↑02 dec 2019, 16:51Molim raju da seenaju primitivne postove i ne ulaze u idiotske rasprave, vidimo se u nedjelju na grbavici, po svemu sudeci u odlicnom navijackom izdanju, a pretpostavljam i odlicnoj utakmici![]()
![]()
Sad na finjaka? pametno, vrijedi pokušati dodatno ne zakuhati i koliko toliko se uvuci u šupak, ali iskreno mislim da vam nece pomoci![]()
Vidi sto ono cuva neke postove i vadi! Ahhahaha
Stizace nas u onim autima sa potpisom i ogradom..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.