FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ultrahell24
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ultrahell24 » 12 apr 2014, 14:05

Buu je napisao/la:Pa normalno da smo protiv privatizacije. Taj dio teksta je zbog neceg drugog zalijepljen.
normalno nadam se da nikad niko nece uloziti u Zelju budite orginalni

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 12 apr 2014, 14:07

ultrahell24 je napisao/la:
Buu je napisao/la:Pa normalno da smo protiv privatizacije. Taj dio teksta je zbog neceg drugog zalijepljen.

nemamo mi nista protiv privatizacije, ali mi zelimo da ko god nas uzme odradi posao kako kaze dakle ne 300 000 eura i pricu o akademiji ;)

mi zelimo odma djela, plus mi imamo zemlju i stadion dakle necemo se prodati za 300 000 ( inace tan je kurave skuplje placao od toga xD)

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 12 apr 2014, 14:09

jug-onostalgicar je napisao/la:

nemamo mi nista protiv privatizacije, ali mi zelimo da ko god nas uzme odradi posao kako kaze dakle ne 300 000 eura i pricu o akademiji ;)

mi zelimo odma djela, plus mi imamo zemlju i stadion dakle necemo se prodati za 300 000 ( inace tan je kurave skuplje placao od toga xD)
nije takva prica bila nego ste se ismijavali kad je Tan ovo uradio,i to danima :lol: kakvih 300 milja eura sto lupas gluposti? Covjek je 300 hiljada prije nego je i dosao u klub,i to samo kao sponzor,cuo sam ja za vas vi imate jace ljude od Tana i bogatije oni ce to bolje odraditi! Amar je privatizovao klub davno,samo za mnogo manju cifru! Za 300 milja se tjesite samo i izmisljajte kao i do sada,vidjeces na ljeto kako se kupuje za 300 milja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2014, 14:18

Stream, kao i uvijek,

http://www.videoteka.me/zeljeznicar/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 12 apr 2014, 14:21

Ko hoce uloziti ima slobodno mjesto generalnog sponzora. Da Željo bude necija igracka, nema sanse.
NO PYRO NO PARTY

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 12 apr 2014, 14:25

Buu je napisao/la:
Ko hoce uloziti ima slobodno mjesto generalnog sponzora. Da Željo bude necija igracka, nema sanse.
:lol: :lol: hoce hoce ulozice,mozda se nadje budala da igra po Amarovim pravilima,bas ce vas pitati ako budu nasli nekog da mu uvale vas tim! Doce generalni sponzor toliko ste mamac i strasna reklama da je 1 mil malo da reklamirate nekog :lol:

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 12 apr 2014, 14:25

Puno nas navijača željezničara da se pita, odmah bi prepisalo klub Osimu, nemate vi takve legende zato se poklopi.
Ma vi stvarno niste normalni !!!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 12 apr 2014, 14:28

PlaviSaJUGA je napisao/la:Puno nas navijača željezničara da se pita, odmah bi prepisalo klub Osimu, nemate vi takve legende zato se poklopi.
pa niko vas nije ni pitao,Osimov je to klub odavno,privatno vlasnistvo,ko nije dobar sa Amarom nemoze cistac u klubu biti,imamo mi vecih legendi,sad druga je stvar sto vi vjecno lazete sami sebe i vjerujete u svoje lazi! ivica najveci igrac ikad u BIH,Sarajevo nastalo tako sto su Zelji oteli igrace(Zeljo nastao tako sto su Slaviji i jos nekim oteli sve igrace,terene itd),najbolji navijaci(svake godine titula dodje ih na proslavu 342 navijaca) i mnoge druge stvari

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 12 apr 2014, 14:38

PlaviSaJUGA je napisao/la:Puno nas navijača željezničara da se pita, odmah bi prepisalo klub Osimu, nemate vi takve legende zato se poklopi.
pa niko vas nije ni pitao,Osimov je to klub odavno,privatno vlasnistvo,ko nije dobar sa Amarom nemoze cistac u klubu biti,imamo mi vecih legendi,sad druga je stvar sto vi vjecno lazete sami sebe i vjerujete u svoje lazi! ivica najveci igrac ikad u BIH,Sarajevo nastalo tako sto su Zelji oteli igrace(Zeljo nastao tako sto su Slaviji i jos nekim oteli sve igrace,terene itd),najbolji navijaci(svake godine titula dodje ih na proslavu 342 navijaca) i mnoge druge stvari
Druže, o sebi se zabavi...

[youtube][/youtube]
FK Željezničar 1921

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 12 apr 2014, 14:39

hahahaha ultrahell pjena ti na usta, ti bi najvise volio da osim nije glavni u klubu kolko vam je samo traumi nanio ne bih ni ja volio hahhahaha
habib

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 12 apr 2014, 14:40

habib je napisao/la:hahahaha ultrahell pjena ti na usta, ti bi najvise volio da osim nije glavni u klubu kolko vam je samo traumi nanio ne bih ni ja volio hahhahaha
habie smijurijo jesil odlucio za koga navijas?

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 12 apr 2014, 14:41

Za najveci klub u drzavi, pjeni pjeni
habib

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 12 apr 2014, 14:45

habib je napisao/la:Za najveci klub u drzavi, pjeni pjeni

Re: FK Sarajevo
Pozdrav raja ja sam Habib u raji poznat kao Habib Albanac navijam za Sarajevo od malih nogu i idem svaku utakmicu na sjever kupio sam godisnju ulaznicu pa mogu prisustvovat svaku utakmicu koju igramo kuci a da nije kup ili evropska utakmica veliki pozdrav za sve navijace Sarajeva i pobjedicemo u srj...
:lol: :lol: :lol: :lol:

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 12 apr 2014, 14:46

jbg bio mlad i glup
habib

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 12 apr 2014, 14:47

habib je napisao/la:Za najveci klub u drzavi, pjeni pjeni

Re: FK Sarajevo
Pozdrav raja ja sam Habib u raji poznat kao Habib Albanac navijam za Sarajevo od malih nogu i idem svaku utakmicu na sjever kupio sam godisnju ulaznicu pa mogu prisustvovat svaku utakmicu koju igramo kuci a da nije kup ili evropska utakmica veliki pozdrav za sve navijace Sarajeva i pobjedicemo u srj...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ma to je neka montaža... ;)
FK Željezničar 1921

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 apr 2014, 14:48

Ako se vodimo tvojim prošlim nickom, ko ne zna - bacelonafan, zašto ti onda piše ultrahell24, zašto nije ultahell24, ostani dosljedan sebi..

Raja, vidimo se na Otoci(ki?), sretno nam danas i ako Bog da pobijedimo.
Hajde Željo pobijedi, bodove donesi....
Ja te volim, volim Željo..

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 12 apr 2014, 14:49

Objasnili su ljudi nekoliko puta da su to dva brata (cini mi se) jedan navija za Zelju, a jedan za Sarajevo; i pisu sa istog nicka

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 12 apr 2014, 14:53

gio10 je napisao/la:Ako se vodimo tvojim prošlim nickom, ko ne zna - bacelonafan, zašto ti onda piše ultrahell24, zašto nije ultahell24, ostani dosljedan sebi..

pise mi zato jer znam abecedu,a znam i engleski :clap: :lol: ako ti je drug bio taj barcelonafan idi slikaj se sa njim popustite tim glupim pricama,ovo je barselona fan,ovo je bayern fan haha kakvih likova ima nemoguce

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 12 apr 2014, 14:54

gio10 je napisao/la:Ako se vodimo tvojim prošlim nickom, ko ne zna - bacelonafan, zašto ti onda piše ultrahell24, zašto nije ultahell24, ostani dosljedan sebi..

pise mi zato jer znam abecedu,a znam i engleski :clap: :lol: ako ti je drug bio taj barcelonafan idi slikaj se sa njim popustite tim glupim pricama,ovo je barselona fan,ovo je bayern fan haha kakvih likova ima nemoguce
a vala i ti znas biti naporan

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 apr 2014, 14:55

habib je napisao/la:jbg bio mlad i glup
Svi zasluzuju drugu sansu pa i ti, a sad nam reci za koga navijas Zeljeznicar ili Sarajevo ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 33 gosta.