normalno nadam se da nikad niko nece uloziti u Zelju budite orginalniBuu je napisao/la:Pa normalno da smo protiv privatizacije. Taj dio teksta je zbog neceg drugog zalijepljen.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ultrahell24 je napisao/la:normalno nadam se da nikad niko nece uloziti u Zelju budite orginalniBuu je napisao/la:Pa normalno da smo protiv privatizacije. Taj dio teksta je zbog neceg drugog zalijepljen.
nemamo mi nista protiv privatizacije, ali mi zelimo da ko god nas uzme odradi posao kako kaze dakle ne 300 000 eura i pricu o akademiji

mi zelimo odma djela, plus mi imamo zemlju i stadion dakle necemo se prodati za 300 000 ( inace tan je kurave skuplje placao od toga xD)
-
- Kontakt:
nije takva prica bila nego ste se ismijavali kad je Tan ovo uradio,i to danimajug-onostalgicar je napisao/la:ultrahell24 je napisao/la:normalno nadam se da nikad niko nece uloziti u Zelju budite orginalniBuu je napisao/la:Pa normalno da smo protiv privatizacije. Taj dio teksta je zbog neceg drugog zalijepljen.
nemamo mi nista protiv privatizacije, ali mi zelimo da ko god nas uzme odradi posao kako kaze dakle ne 300 000 eura i pricu o akademiji
mi zelimo odma djela, plus mi imamo zemlju i stadion dakle necemo se prodati za 300 000 ( inace tan je kurave skuplje placao od toga xD)

Stream, kao i uvijek,
http://www.videoteka.me/zeljeznicar/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.videoteka.me/zeljeznicar/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ko hoce uloziti ima slobodno mjesto generalnog sponzora. Da Željo bude necija igracka, nema sanse.ultrahell24 je napisao/la:normalno nadam se da nikad niko nece uloziti u Zelju budite orginalniBuu je napisao/la:Pa normalno da smo protiv privatizacije. Taj dio teksta je zbog neceg drugog zalijepljen.
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Buu je napisao/la:Ko hoce uloziti ima slobodno mjesto generalnog sponzora. Da Željo bude necija igracka, nema sanse.ultrahell24 je napisao/la:normalno nadam se da nikad niko nece uloziti u Zelju budite orginalniBuu je napisao/la:Pa normalno da smo protiv privatizacije. Taj dio teksta je zbog neceg drugog zalijepljen.

-
- Kontakt:
Puno nas navijača željezničara da se pita, odmah bi prepisalo klub Osimu, nemate vi takve legende zato se poklopi.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
-
- Kontakt:
pa niko vas nije ni pitao,Osimov je to klub odavno,privatno vlasnistvo,ko nije dobar sa Amarom nemoze cistac u klubu biti,imamo mi vecih legendi,sad druga je stvar sto vi vjecno lazete sami sebe i vjerujete u svoje lazi! ivica najveci igrac ikad u BIH,Sarajevo nastalo tako sto su Zelji oteli igrace(Zeljo nastao tako sto su Slaviji i jos nekim oteli sve igrace,terene itd),najbolji navijaci(svake godine titula dodje ih na proslavu 342 navijaca) i mnoge druge stvariPlaviSaJUGA je napisao/la:Puno nas navijača željezničara da se pita, odmah bi prepisalo klub Osimu, nemate vi takve legende zato se poklopi.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Druže, o sebi se zabavi...ultrahell24 je napisao/la:pa niko vas nije ni pitao,Osimov je to klub odavno,privatno vlasnistvo,ko nije dobar sa Amarom nemoze cistac u klubu biti,imamo mi vecih legendi,sad druga je stvar sto vi vjecno lazete sami sebe i vjerujete u svoje lazi! ivica najveci igrac ikad u BIH,Sarajevo nastalo tako sto su Zelji oteli igrace(Zeljo nastao tako sto su Slaviji i jos nekim oteli sve igrace,terene itd),najbolji navijaci(svake godine titula dodje ih na proslavu 342 navijaca) i mnoge druge stvariPlaviSaJUGA je napisao/la:Puno nas navijača željezničara da se pita, odmah bi prepisalo klub Osimu, nemate vi takve legende zato se poklopi.
[youtube][/youtube]
FK Željezničar 1921
hahahaha ultrahell pjena ti na usta, ti bi najvise volio da osim nije glavni u klubu kolko vam je samo traumi nanio ne bih ni ja volio hahhahaha
habib
-
- Kontakt:
habie smijurijo jesil odlucio za koga navijas?habib je napisao/la:hahahaha ultrahell pjena ti na usta, ti bi najvise volio da osim nije glavni u klubu kolko vam je samo traumi nanio ne bih ni ja volio hahhahaha
-
- Kontakt:
habib je napisao/la:Za najveci klub u drzavi, pjeni pjeni
Re: FK Sarajevo
Pozdrav raja ja sam Habib u raji poznat kao Habib Albanac navijam za Sarajevo od malih nogu i idem svaku utakmicu na sjever kupio sam godisnju ulaznicu pa mogu prisustvovat svaku utakmicu koju igramo kuci a da nije kup ili evropska utakmica veliki pozdrav za sve navijace Sarajeva i pobjedicemo u srj...

- RobertoBaggio
- Kontakt:
Ma to je neka montaža...ultrahell24 je napisao/la:habib je napisao/la:Za najveci klub u drzavi, pjeni pjeni
Re: FK Sarajevo
Pozdrav raja ja sam Habib u raji poznat kao Habib Albanac navijam za Sarajevo od malih nogu i idem svaku utakmicu na sjever kupio sam godisnju ulaznicu pa mogu prisustvovat svaku utakmicu koju igramo kuci a da nije kup ili evropska utakmica veliki pozdrav za sve navijace Sarajeva i pobjedicemo u srj...
![]()
![]()
![]()

FK Željezničar 1921
Ako se vodimo tvojim prošlim nickom, ko ne zna - bacelonafan, zašto ti onda piše ultrahell24, zašto nije ultahell24, ostani dosljedan sebi..
Raja, vidimo se na Otoci(ki?), sretno nam danas i ako Bog da pobijedimo.
Hajde Željo pobijedi, bodove donesi....
Ja te volim, volim Željo..
Objasnili su ljudi nekoliko puta da su to dva brata (cini mi se) jedan navija za Zelju, a jedan za Sarajevo; i pisu sa istog nicka
-
- Kontakt:
pise mi zato jer znam abecedu,a znam i engleskigio10 je napisao/la:Ako se vodimo tvojim prošlim nickom, ko ne zna - bacelonafan, zašto ti onda piše ultrahell24, zašto nije ultahell24, ostani dosljedan sebi..

a vala i ti znas biti naporanultrahell24 je napisao/la:pise mi zato jer znam abecedu,a znam i engleskigio10 je napisao/la:Ako se vodimo tvojim prošlim nickom, ko ne zna - bacelonafan, zašto ti onda piše ultrahell24, zašto nije ultahell24, ostani dosljedan sebi..
Hajde Željo pobijedi, bodove donesi....![]()
ako ti je drug bio taj barcelonafan idi slikaj se sa njim popustite tim glupim pricama,ovo je barselona fan,ovo je bayern fan haha kakvih likova ima nemoguce
Svi zasluzuju drugu sansu pa i ti, a sad nam reci za koga navijas Zeljeznicar ili Sarajevo ?habib je napisao/la:jbg bio mlad i glup
× Željezničar - Manijaci TM87 ×