dino lj je napisao/la:http://m.youtube.com/watch?v=06tdOMS6TME
U najtezim situacijama ljudi zadrze dostojanstvo i cast.
TO JE MOJ GRAD, pametnom dosta.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
dino lj je napisao/la:http://m.youtube.com/watch?v=06tdOMS6TME
U najtezim situacijama ljudi zadrze dostojanstvo i cast.
TO JE MOJ GRAD, pametnom dosta.
Ma je.bes i susica i hadzibegica realno..samo mi je zasmetalo ovo da drzava nece imati boljeg covjeka..dino lj je napisao/la:mma_hz je napisao/la:![]()
Imala je ova drzava mnogo boljih ljudi samo sto nas izgleda limbo tuki za njih..eno ti ih na Kovacima koliko hoces...zivot je mjerilo a ne recenica pa pravac Europa...
Na Kovacima lezi veliki broj moje rodbine i prijatelja, i ja sam nosim teret iz tih godina (rvi).Ali svemu tome nije doprinio ovaj covjek i gospodin, znas to i sam pa nema razloga da seres.On je makar imao muda i rekao NE fasistima.Pa Susic, Hadzibegic i mnogi drugi su bili vani pa meni ne pada na pamet da ih kritikujem, i nemam razloga za to jer ljudi su imali svoj zivot i posao koji ih je tamo vodio.
SVI U NAPAD JEDAN JE LJUPKO A MOZE I RADOVAN PRIJERATNI PSIHOLOG.
U pravu si. Nanervira se odjutros kao malo kad. U pišljivih 50 km kvadratnih ovakve razlike nema nigdje na dunjaluku. Hvala ti Bože što navijam za ljoŽe.FKZ1921 je napisao/la:Nemojte tako vam svega, da premještamo ovu mučnu priču na našu temu.
Pustite ljude nek rješavaju svoje probleme onako kako misle da je najbolje za njih.
Vratimo se priči o Olimpiku, u ovom momentu nema važnije teme za nas i naš klub.
Niko ne premjesta njihovu pricu, ovo je nas covjek(I.O.) i video o njemu na nasoj temi, sami upadaju ovdje i seru bez razloga.Nisam postavio video na temi komsija vec ovdje i uvjek cu se ovoga izrecenog od strane Ivice Osima sa postovanjem prisjecati a sto njima smeta boli me neka stvar.FKZ1921 je napisao/la:Nemojte tako vam svega, da premještamo ovu mučnu priču na našu temu.
Pustite ljude nek rješavaju svoje probleme onako kako misle da je najbolje za njih.
Vratimo se priči o Olimpiku, u ovom momentu nema važnije teme za nas i naš klub.
Upravo to njima njihovo nama nase, na kraju ce sve doci na svoje mjesto.diplomatija je napisao/la:Šta ćemo mi s djurbuzom djurbuzom, kazu onaj desno je on haha, kako im se vraćaju sve loše stvari koje su pokušali podmetnuti našem klubu, hvala Bogu nisu uspjeli i sad NEK se zabavljaju u svom jadu i cemeru
Apsolutno se slažem, samo treba ovdje izvući pouku. Pare nisu najvažnije za uspjeh. Puno su važnije ljudske osobine i kvaliteti. To se vidi kod Ivice i Amara. I naravno, halabuka se obije o glavu vrlo brzo.FKZ1921 je napisao/la:Nemojte tako vam svega, da premještamo ovu mučnu priču na našu temu.
Normalno brate, da bi se napravio neki veci pomak je kvalitetna infrastruktura, jer kada nemas adekvatne uslove za rad ne mozez ocekivati nesto aman zaman.Priznali mi ili ne ali da dovedes Mesija na ovakvim bi terenima pao u sivilo.Svi se sjacamo izjave Modrica da mu je igranje u nasoj ligi po onakvim terenima bio najtezi period u karijeri.Zato licno mislim da bi svaki klub trebao ulagati u infrastrukturu i da savez morao pomagati klubove po ovom pitanju maksimalno.fczeljo je napisao/la:Apsolutno se slažem, samo treba ovdje izvući pouku. Pare nisu najvažnije za uspjeh. Puno su važnije ljudske osobine i kvaliteti. To se vidi kod Ivice i Amara. I naravno, halabuka se obije o glavu vrlo brzo.FKZ1921 je napisao/la:Nemojte tako vam svega, da premještamo ovu mučnu priču na našu temu.
Ovdje se nemali broj puta prozivalo naše u klubu što ne dovodimo pojačanja. Amar je često znao zapitati: "a šta su pojačanja"? Sad vidimo da razvikana imena ne mora ništa da znače, a najveća od njih (Jarni i Petrović) su im zadali najviše problema.
Naša djeca i par relativno anonimusa (Dedić i Bogdanović) su se pokazali kao veća pojačanja nego i jedno njihovo. Da ne govorim o povratku Kvesića, Čolića i Zole.
Generalno, mali smo mi klubovi i mala sredina da bi se folirali kao Real, Bayern i Milan, pa da mjenjamo trenere, dovodimo igrače i sl. Mi trebamo biti svjesni gdje nam je mjesto i ponašati se u skladu s tim. Čitava regija kad je sastaviš nema 3 dobra trenera (koji nisu već vani), a kod nas bi da ih mjenjaju svake polusezone. To može u Italiji i Španiji, gdje imaš i infrastrukturu i kvalitetne trenere i još bolje igrače, a najviše od svega imaš scenu za tako nešto. Kod nas nema ništa od toga i treba čuvati sve imalo kvalitetnije ljude, a ne dizati hajku na njih čim se 2 utakmice ne pobjede.
ellaxaz je napisao/la:Naredna utakmica na Otoci je najbitnija za Želju, u istoriji Olimpika.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa, nedimmmm1337 i 37 gostiju.