FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja nekako mislim bi Amer Bekic mogao eksplodirati na proljece i da je Benko za njega ono sto je recimo Jajalo bio za Cimirota. Pokupio je dosta smekerskih fazona od njega, a cini mi se da Jesic jako gotivi Amera, Rustemovica i Kovacevica. To je otprilike taj neki njegov kostur. Mladi, borbeni, sa duzim ugovorima i zeljni da napreduju. Vidjecemo na proljece, ali nesumnjam da ako svi pobrojani odu, da ce osim brazilaca jos nekoliko igraca doci. Inace nisam pobornik mjenjanja puno igraca jer nam je ta konstanta i donijela dva trofeja u zadnje dvije godine, ali moralo se ovo napraviti.
Zadnja izmjena: Ex1t, dana/u 22 nov 2015, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
Numquam Desistemus!
Te cifre 800 K Eura samo mogu budale platiti, covjek koji puni 33 slijedece godine. Za njega realno mozemo dobiti od 100-300 K i da se udaramo nogom u gu****
M.Delac 2
smijes se kladitiFKS1946 je napisao/la:Te cifre 800 K Eura samo mogu budale platiti, covjek koji puni 33 slijedece godine. Za njega realno mozemo dobiti od 100-300 K i da se udaramo nogom u gu****

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Burberry46
- Kontakt:
Po sta god hoces, Rijeka ga u top formi prodala za 800 000 onim kinezima. Nije niko budala davati te pare za igraca koji ce igrati jos sezonu-dvijePantelija je napisao/la:smijes se kladitiFKS1946 je napisao/la:Te cifre 800 K Eura samo mogu budale platiti, covjek koji puni 33 slijedece godine. Za njega realno mozemo dobiti od 100-300 K i da se udaramo nogom u gu****ne preko 800 000 nego preko 900 000 eura
M.Delac 2
karta za derbbi po izboru, ti do 800 000 ja preko 800 000 je li posteno?FKS1946 je napisao/la:Po sta god hoces, Rijeka ga u top formi prodala za 800 000 onim kinezima. Nije niko budala davati te pare za igraca koji ce igrati jos sezonu-dvijePantelija je napisao/la:smijes se kladitiFKS1946 je napisao/la:Te cifre 800 K Eura samo mogu budale platiti, covjek koji puni 33 slijedece godine. Za njega realno mozemo dobiti od 100-300 K i da se udaramo nogom u gu****ne preko 800 000 nego preko 900 000 eura

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mi nek dobijemo i pola miliona za Benku dosta s obzirom na godine. Vise me brine koga ce dovesti onda jer se Benko dokazao kao profesionalac. Idemo po Adebayoooooora. 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
I meni te cifre zvuce nerealne, ali pojma nemam, Benko je dokazan igrac, bivsi reprezentativac repke koja je stalni ucesnik velikih takmicenja. I ako ide negdje u Aziju, oni takve i traze, iskusne od kojih ce njihovi igraci uciti. Cini mi se da su govorili da je Miske dobio preko miliona godisnje platu sto znaci da bi vjerovatno bili voljni platiti.
Numquam Desistemus!
VaziPantelija je napisao/la: karta za derbbi po izboru, ti do 800 000 ja preko 800 000 je li posteno?

M.Delac 2
Covjek voli pare sto jeste jeste, rekao je da je prosle godine otisao u Kinu da bi obezbjedio sebi zivot, oni njega moraju sad uzeti da bi mi zaradili, njemu je ugovor do 31.12.2016, na ljeto bi vec bio dodzaba, tako da ce vjerovatno cekati ljeto, a njemu isti k****Ex1t je napisao/la:I meni te cifre zvuce nerealne, ali pojma nemam, Benko je dokazan igrac, bivsi reprezentativac repke koja je stalni ucesnik velikih takmicenja. I ako ide negdje u Aziju, oni takve i traze, iskusne od kojih ce njihovi igraci uciti. Cini mi se da su govorili da je Miske dobio preko miliona godisnje platu sto znaci da bi vjerovatno bili voljni platiti.
M.Delac 2
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne znam za vas, ja evo gledam kako snijeg pada... Ako ovako nastavi do jutra, nece niko od nas nigdje ic. 
Jel moguca opcija da savez pomjeri sezonsku pauzu unaprijed? Tj. Da se sutrasnjim utakmicama zakljuci ovaj dio sezone?

Jel moguca opcija da savez pomjeri sezonsku pauzu unaprijed? Tj. Da se sutrasnjim utakmicama zakljuci ovaj dio sezone?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Totti daj meni taj link od grupe
Tako sam oduvjek razmisljao @FKS1946, da ide na ljeto, ali evo ovi nasi insajderi su najavili da ide za dobru lovu na zimu. Ja bi se sa petsto milja maraka udario u guzicu, jer bi to znacilo otprilike da je Benko igrao dzaba za nas, amidzu koga vec placa
i da nam jos ostane na kafu
Bez obzira, ja bih volio da su oni upravu , a ne ti i ja

Bez obzira, ja bih volio da su oni upravu , a ne ti i ja

Numquam Desistemus!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/leon-ben ... vom/152142FKS1946 je napisao/la:Covjek voli pare sto jeste jeste, rekao je da je prosle godine otisao u Kinu da bi obezbjedio sebi zivot, oni njega moraju sad uzeti da bi mi zaradili, njemu je ugovor do 31.12.2016, na ljeto bi vec bio dodzaba, tako da ce vjerovatno cekati ljeto, a njemu isti k****Ex1t je napisao/la:I meni te cifre zvuce nerealne, ali pojma nemam, Benko je dokazan igrac, bivsi reprezentativac repke koja je stalni ucesnik velikih takmicenja. I ako ide negdje u Aziju, oni takve i traze, iskusne od kojih ce njihovi igraci uciti. Cini mi se da su govorili da je Miske dobio preko miliona godisnje platu sto znaci da bi vjerovatno bili voljni platiti.
eh sad istina ne pise da li je do januara ili do ljeta 2017. godine ali si ti pogrijesio kako god jer kazes da ceka ljeto i otici ce dzabe, kako to kad bi i po tom tvom on i dalje imao skoro pola godine ugovora

Pyro is not a crime !
Taj bosanac za desnu stranu bi mogo Kvrzic biti..
Sa Ahmetovicem bi dobili igraca-razbijaca na "devetci" upravo onakvog kakav nam treba jer protiv nas i onako skoro svi igraju bunker. Osim sto bi pojacao nas (garantujem 10+ golova za polusezonu) oslabili bi Slobodu koja nam je direktan konkurent za titulu. A za Benku ako dobijemo 800K eura kako neki tvrde onda treba odmah dogovoriti i prodaju svih drugih igraca iskljucivo tom klubu.
Ako mozemo za Velkoskog uzeti 600-700K, onda i za Benku mozemo preko 800.. Mada bi ja njega zadrzao..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
a Azmir jedva ceka da proda Ahmetovica SarajevuHonorar je napisao/la:Sa Ahmetovicem bi dobili igraca-razbijaca na "devetci" upravo onakvog kakav nam treba jer protiv nas i onako skoro svi igraju bunker. Osim sto bi pojacao nas (garantujem 10+ golova za polusezonu) oslabili bi Slobodu koja nam je direktan konkurent za titulu. A za Benku ako dobijemo 800K eura kako neki tvrde onda treba odmah dogovoriti i prodaju svih drugih igraca iskljucivo tom klubu.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Redovno je online u ove kasne sate. Nesto sumnjam da on vodi onaj profil licno.FrancescoTotti je napisao/la:Kasapin nas aktivan na fejsu u 3a.m. Hmmm
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946