FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E moj uljtrahelj ti si banovan na mjesec dana a onda iskočiš iz zabiti nakon sedam dana!?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Samo još, što Ara nije igrao ?fkzeljeznicarba je napisao/la: Igrao normala. Desno koljeno je u pitanju, križni ligamenti.
Prvo pol. prvi tim dobro odigrali protiv super nafuranih gostiju. Sve bilo dobro do realizacije. Drugo poluvrijeme, naš tim odličan prema naprijed, konkretni. Alibašić i Bajić odlični, Brković grozan, kao i protiv Pofaličkog i Radnika.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Zamisli navijaš za Barcelonu i Sarajvo :-\
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
sa vama cu da pricam predzadnje kolo heheAsharaK je napisao/la:Zamisli navijaš za Barcelonu i Sarajvo :-\
Ovaj sastav sto je vecars igrao prvo poluvrijeme ce vjerovatno istrcati i na Otoci. Gledam sad ovaj drugi sastav, i skontam da bi mi i sa ovim drugim sastavom mozda evropu izborili.
FKŽ !
-
- Kontakt:
kad smo vec kod ovih slika...imal neko onu sliku, Željini trofeji poredani po godinama, a kod Sarajeva sudžuke, salame i ostala suhovima...tražim je već evo sedam dana i znam da je neko postavljao tu sliku ovdje na forum, ali nikako ne mogu da je nađem...ako je neko postavi bit ću mu veoma zahvalan...dino lj je napisao/la:
-
- Kontakt:
KogaBrigaZaNick je napisao/la:kad smo vec kod ovih slika...imal neko onu sliku, Željini trofeji poredani po godinama, a kod Sarajeva sudžuke, salame i ostala suhovima...tražim je već evo sedam dana i znam da je neko postavljao tu sliku ovdje na forum, ali nikako ne mogu da je nađem...ako je neko postavi bit ću mu veoma zahvalan...dino lj je napisao/la:

a... pehari su tu

Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Jel TT baš spreman, ili je rovit igrao? Ne treba se zayebavati sa ligamentima koljena 

Ja te volim, volim Željo..
Hoćemo ih otrest. Ako napunimo otoku, naši exIgrači bi lagano mogli popustit! 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
ma ja sve nesto kontam da to i nije toliko ozbiljno koliko se prica, nisu valjda ludi da ga stavljaju ako je nesta opasno, cim on igra, dobro jegio10 je napisao/la:Jel TT baš spreman, ili je rovit igrao? Ne treba se zayebavati sa ligamentima koljena
FKŽ !
http://m.youtube.com/watch?v=06tdOMS6TME
U najtezim situacijama ljudi zadrze dostojanstvo i cast.
TO JE MOJ GRAD, pametnom dosta.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
dino lj je napisao/la:http://m.youtube.com/watch?v=06tdOMS6TME
TO JE MOJ GRAD !

Ja te volim, volim Željo..
ŽIVIO NAM OSIM DRAGI!gio10 je napisao/la:dino lj je napisao/la:http://m.youtube.com/watch?v=06tdOMS6TME
TO JE MOJ GRAD !
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
dino lj je napisao/la:http://m.youtube.com/watch?v=06tdOMS6TME

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Ova država boljeg čovjeka nikad neće imatigio10 je napisao/la:dino lj je napisao/la:http://m.youtube.com/watch?v=06tdOMS6TME
TO JE MOJ GRAD !

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Imas ti svojih problema, vjeruj mi...mma_hz je napisao/la:![]()
Imala je ova drzava mnogo boljih ljudi samo sto nas izgleda limbo tuki za njih..eno ti ih na Kovacima koliko hoces...zivot je mjerilo a ne recenica pa pravac Europa...