U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Zato ti i govorim... mog'o je da izbjegne ovo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
na ljeto će Pirić i Karačić napravit' transfere, a baš me zanima gdje će otići, pošto Karačić ima mnogo jačeg menadžera, a obojica su veliki potencijali .. ne znam kako Hrvati stoje s golmanima, al' ja bih Karačića što prije u A repku, čisto da upiše taj nastup 

Mario Kvesic dvostruki strijelac protiv werdera u pripremnoj utakmici sa Erzgebirge Aue
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Smail Prevljak ide mozda u SV Grödig.
Zukanovic je napisao/la:Smail Prevljak ide mozda u SV Grödig.

Najgori zimski prelazni rok za nasi igraci ikad.
Jel' on prije koju godinu igrao za RNK Split?SafetSajo je napisao/la:Mario Kvesic dvostruki strijelac protiv werdera u pripremnoj utakmici sa Erzgebirge Aue
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
iz druge u prvu ligu za tebe lose?
Jeste, ja mislim na početku ove sezone raskinuo ugovor i potpisao za njih.
Samo ne znam šta će on na ovoj temi, momak je 92' godište.
Samo ne znam šta će on na ovoj temi, momak je 92' godište.
Prelazi od Salzburg/Leipzig do Grodig, sigurno da je to los transfer.Zukanovic je napisao/la:iz druge u prvu ligu za tebe lose?
Da ali sa klupe salzburga u grodig. Odlicno za razvoj.
Jest ako će tamo biti standardan prvotimac, ne vidim zašto ne bi bio, ali za sada je malo čudan transfer.dino-92 je napisao/la:Da ali sa klupe salzburga u grodig. Odlicno za razvoj.
Ako je posudba u pitanju, onda super.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Nemoze biti posudba, covjek je vec zavezen sa tri klubova (Leipzig, Liefering, Salzburg). 

- Goalgetter
- Kontakt:
BIlo bi odlicno da ode u Grödig. On treba redovno da igra, a to ne moze u Salzburgu, konkurencija je stvarno velika, i mislim da bi mu dobro dosao transfer u Grödig. Ionako 90% vremena nastupa u 2. Austrijskoj ligi, tako da je ovo idealno.
@dino-92, odakle ti informacija? Ja nigdje nisam nasao.
Liefering je druga ekipa Salzburga, to ti je kao FC Bayern i FC Bayern II i tako to, i oni mogu saltati igrace po volji, kao sto to radi i Salzburg sa Lieferingom. Imena su samo izmjenjena, jer je Salzburg kupio jedan klub u blizini Salzburga koji se takmicio u drugoj ligi, jer su njihovi Red Bull Juniorsi ispali u trecu ligu, stoga su morali reagovati, otkupili Anif i preimenovali u Liefering i registrovali ga kao njihovu drugu ekipu.
@dino-92, odakle ti informacija? Ja nigdje nisam nasao.
On je samo igrac RB Salzburga.BSBosna je napisao/la:Nemoze biti posudba, covjek je vec zavezen sa tri klubova (Leipzig, Liefering, Salzburg).

On je na posudbi u Salzburgu iz Leipziga. Nije njihov igrac.
https://en.wikipedia.org/wiki/Smail_Prevljak
Bravo BSBosna, nek si nas prosvijetlio.
- Goalgetter
- Kontakt:
Od 01.07.2015 je otkupljen od Leipziga i ima ugovor do 2018 u Salzburgu/Lieferingu. On nema vise nista sa NjemcimaBSBosna je napisao/la:On je na posudbi u Salzburgu iz Leipziga. Nije njihov igrac.

Mislim da nema nista od ovog Prevljaka nazalost jer je ovo vec treci put da ce promjeniti sredinu za osam-devet mjeseci. Da li to odgovara na njegov kvalitet i da ga niko ne zeli cuvat ili je on nestrpljiv i ne zeli cekati za svoje prilike, ja neznam, ali ako planira traziti novi klub svaki sest mjeseci, nece nista biti od njega.
Spisak U19 selekcije za mini pripreme (28-30 jan)

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Hoce 'l ovaj Karacic ikad dobiti otkaz? Gadi mi se pratiti juniori kada ga vidim na klupi.
Ovo je odlicno sa Prevaljakom. Prosle godine je rasturao u Lieferingu, nazalost nije mogao da dobije minutazu u timu poput Salzburga. U ovom Grodigu bi trebao dobiti solidnu ulogu. Godinu dvije I onda pravac BL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.